Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Aris81

Well-Known Member
9 μήνες φτάσαμε.
Το μαλλί είναι χάλια δε στρώνει με τίποτα,και μόνο με κερί μπορώ να το φέρω.
Κάνει δαχτυλίδια λες και είναι κατσαρά.
Υπομονή λίγους μήνες ακόμα.
Παραθέτω φώτο,με φως,κάτω από led,σε κανονικές συνθήκες,ελαφρώς σκοτεινές και βραδυνή με κερί που στρώνει σωστά.
Είναι 5εκ ήδη.
Κενό δε φαίνεται τίποτα μόνο στην περίπτωση υπερφωτισμού και led από πάνω στο σημείο του middle πίσω που θέλει περιμετρικά ενίσχυση.

Πολύ δύναμη το μαλλί!
Θα χοντρύνει και η τρίχα περισσότερο και στο δωδεκάμηνο θα έχει απογειωθεί το αποτέλεσμα.

Εν τω μεταξύ σκόπευα να σας ρωτήσω αυτό με τα δαχτυλίδια,αν και κατέληξα ότι σε εμένα γίνεται μόνο αν δε χτενίσω προς τα πίσω τα μαλλιά μετά το λούσιμο.
Το μαλλιά μου ήταν πάντα ίσια,το ενδεχόμενο να αποκτήσω φυσική περμανάντ μετά τη μμ,το αγνοούσα είναι αλήθεια...

Εδώ να κάνω και μια ερώτηση που αφορά όλους.
Πόσοι από τα παιδιά που έχουν κάνει μεταμόσχευση έχουν παντρευτεί το πιστολάκι?

Ούτε το χειμώνα για στέγνωμα δεν χρησιμοποιούσα πιστολάκι,αν είναι να πρέπει να αρχίσω να κάνω και styling τώρα,ζήτω που καήκαμε..

dlazaros

Well-Known Member
Δηλαδή λες σε 3 μήνες δεν θα έχει στρώσει?
Πρέπει συνεχώς να τα κόβω?
Τώρα τα έχω αφήσει 3 μήνες αλλά είναι εκνευριστικό να είμαι με κοκόρια.
Με κερί στρώνει μια χαρά.
Τα μαλλιά όταν γκριζάρουν κατσαρώνουν περισσότερο γιατι τα λέπια είναι ανοιχτά και φεύγει η υγρασία, όταν είναι αδύναμα δε είναι πιο ίσια.
Εάν το λούκ που πάς είναι όλα πίσω τότε πάς καλά απλά θέλεις 5-6 μήνες ακόμα για να κάτσουν. Αν το λούκ που θές είναι πιο κοντό χρειάζεται αραίωμα! Ωχ, τι είπε τώρα, κακιά λέξη! Ενας κομμωτής ξέρει που να αραιώσει και που να κάνει επίπεδα για να σου δώσει το αποτέλεσμα που θέλεις. Τώρα το κεφάλι σου είναι σαν μωρού, που δεν έχει εκπαιδευτεί να πηγαίνει εκεί που θέλεις και δεν έχει το κόψιμο που χρειάζεται για να μην παιδεύεσαι. Πρόταση μου, βρές κάποιον με ψαλίδι όχι μηχανή και πες του τι θέλεις να πετύχεις. Θα βγαίνεις απο το μπάνιο και θα είσαι έτοιμος!

vagosx

Well-Known Member
Θα κάνουμε και εμείς που θα πάει?αλλά δεν σημαίνει ότι μόλις κάνουμε τις επεμβάσεις ,τέλος το φόρουμ.vlafo άστα αυτά.χαχαχα

Αερατε εχεις χάσει τα καλύτερα σου χρονια με μια φαγωμένη hairline, γνώση εχεις προχωρά μην το καθυστερείς.

aeratos28

Just aeratos
Με μια φαγωμενη hairline ,που στην πορεία με τα χρονια χάθηκαν τα temporals,άνοιξε και ένα μικρουλι ροξακι στο crown και γενικά δεν έμεινε μόνο στη hairline...ο aeratos ήταν υπομονετικός..περίμενα,έπηξε το μυαλό μου(από τον ζήκο ,,στο μπακαλόγατος)χαχαχα, να φτάσω στα 35 μου,που θεωρώ πως είναι μια ηλικία πάρα πολύ καλή ώστε να πάω και αρκετά επιθετικά ..
Αερατε εχεις χάσει τα καλύτερα σου χρονια με μια φαγωμένη hairline, γνώση εχεις προχωρά μην το καθυστερείς.

ManCyprus87

Well-Known Member
Με μια φαγωμενη hairline ,που στην πορεία με τα χρονια χάθηκαν τα temporals,άνοιξε και ένα μικρουλι ροξακι στο crown και γενικά δεν έμεινε μόνο στη hairline...ο aeratos ήταν υπομονετικός..περίμενα,έπηξε το μυαλό μου(από τον ζήκο ,,στο μπακαλόγατος)χαχαχα, να φτάσω στα 35 μου,που θεωρώ πως είναι μια ηλικία πάρα πολύ καλή ώστε να πάω και αρκετά επιθετικά ..
Έτσι είναι, απόλυτα σωστή προσέγγιση.
Εξελίσσεται συνεχώς η κατάσταση, και η ΑΓΑ τρώει κομματάκι κομματάκι, και θέλει υπομονή.

alex7

Well-Known Member
Δεν σταματάει στα 35 .Έχει πολύ έργο ακόμα δυστυχώς

aeratos28

Just aeratos
Ρε alex,χαίρω πολύ Χαιρόπουλος...ότι δεν σταματαει,δεν σταματάει..αλλά στα 35 μου είμαι έτσι χωρίς θεραπείες ..τα πιο βάρβαρα χρόνια της καράφλας..λες από εδώ και πέρα να γίνω ξαφνικά Βέγγος?
Δεν σταματάει στα 35 .Έχει πολύ έργο ακόμα δυστυχώς

alex7

Well-Known Member
Σίγουρα δε σταματάει ποτέ η ΑΓΑ, είναι ένα πολύ καλό milestone τα 35.
Εγώ έκανα στα 52 και στα 35 είχα μικρό πρόβλημα .Πιο μικρό από του Αεράτου γιαυτο προειδοποιώ .Καταλαβαίνω ότι το μαλλί το θες νέος .Τι να το κανείς πολύ μεγάλος ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alex7

Well-Known Member
Ρε alex,χαίρω πολύ Χαιρόπουλος...ότι δεν σταματαει,δεν σταματάει..αλλά στα 35 μου είμαι έτσι χωρίς θεραπείες ..τα πιο βάρβαρα χρόνια της καράφλας..λες από εδώ και πέρα να γίνω ξαφνικά Βέγγος?
Εγώ έγινα σχεδόν Βέγγος μετά τα 45

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Παιδιά όλο το ζουμί να ξέρεις σε ποιο era τα genetics παίρνουν φωτιά και κάνουν την DHT Ολυμπιο που γλεντάει τα μαλλιά. Εκεί είναι όλη η ουσία. Στον αερατο τα πραιμ μπορεί να ήταν στα 25 εως 29,εμενα μπορεί να ναι τώρα ως τα 25, στον μειλ απο τώρα ως τα 38 και ούτω καθεξής. Δεν καταλήγουμε όλοι NW 7.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Εγώ έγινα σχεδόν Βέγγος μετά τα 45
Τοτε ήταν προγραμματισμένα να πέσουν. Έτσι διαμορφώθηκε ο κώδικας του DNA σου από έμβρυο. Δεν έχουν όλοι την ίδια κατάληξη σε παρόμοια ηλικία και με όμοιο ρυθμό. Εγώ παίζει να γινόμουν Βεγγος στα 25.Αν δε γίνω ως τότε αυτομάτως μετά η φάση θα κοπάσει και μπορεί και χωρίς πλακωμα στα φάρμακα όπως τώρα να μαι σταθερός.

aeratos28

Just aeratos
Screenshot_2021-10-10-15-27-33-710_com.miui.gallery.jpg

alex7

Well-Known Member
Κάποια σημάδια και κάποιες τουλάχιστο "αόρατες" (λέπτυνση τρίχας, αργή ανάπτυξη τρίχας, απώλεια λάμψης) απώλειες σίγουρα πρέπει να τις είχες πριν τα 40. Σωστά φίλε @alex7 ;
Ναι αλλά δεν φαινόταν αυτό που θα ακολουθούσε

Μπλουζα