John_John1
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Τα πιστολάκια δε μπορώ John αλλά μου κόψατε τα πόδια.
Εισαι τυχερος που στρωνουν και χωρις εμενα δυστηχως απο μικρος με πιστολι.
Τα πιστολάκια δε μπορώ John αλλά μου κόψατε τα πόδια.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
9 μήνες φτάσαμε.
Το μαλλί είναι χάλια δε στρώνει με τίποτα,και μόνο με κερί μπορώ να το φέρω.
Κάνει δαχτυλίδια λες και είναι κατσαρά.
Υπομονή λίγους μήνες ακόμα.
Παραθέτω φώτο,με φως,κάτω από led,σε κανονικές συνθήκες,ελαφρώς σκοτεινές και βραδυνή με κερί που στρώνει σωστά.
Είναι 5εκ ήδη.
Κενό δε φαίνεται τίποτα μόνο στην περίπτωση υπερφωτισμού και led από πάνω στο σημείο του middle πίσω που θέλει περιμετρικά ενίσχυση.
Εδώ να κάνω και μια ερώτηση που αφορά όλους.
Πόσοι από τα παιδιά που έχουν κάνει μεταμόσχευση έχουν παντρευτεί το πιστολάκι?
Τα μαλλιά όταν γκριζάρουν κατσαρώνουν περισσότερο γιατι τα λέπια είναι ανοιχτά και φεύγει η υγρασία, όταν είναι αδύναμα δε είναι πιο ίσια.Δηλαδή λες σε 3 μήνες δεν θα έχει στρώσει?
Πρέπει συνεχώς να τα κόβω?
Τώρα τα έχω αφήσει 3 μήνες αλλά είναι εκνευριστικό να είμαι με κοκόρια.
Με κερί στρώνει μια χαρά.
Θα κάνουμε και εμείς που θα πάει?αλλά δεν σημαίνει ότι μόλις κάνουμε τις επεμβάσεις ,τέλος το φόρουμ.vlafo άστα αυτά.χαχαχα
Αερατε εχεις χάσει τα καλύτερα σου χρονια με μια φαγωμένη hairline, γνώση εχεις προχωρά μην το καθυστερείς.
Έτσι είναι, απόλυτα σωστή προσέγγιση.Με μια φαγωμενη hairline ,που στην πορεία με τα χρονια χάθηκαν τα temporals,άνοιξε και ένα μικρουλι ροξακι στο crown και γενικά δεν έμεινε μόνο στη hairline...ο aeratos ήταν υπομονετικός..περίμενα,έπηξε το μυαλό μου(από τον ζήκο ,,στο μπακαλόγατος)χαχαχα, να φτάσω στα 35 μου,που θεωρώ πως είναι μια ηλικία πάρα πολύ καλή ώστε να πάω και αρκετά επιθετικά ..
Δεν σταματάει στα 35 .Έχει πολύ έργο ακόμα δυστυχώςΜε μια φαγωμενη hairline ,που στην πορεία με τα χρονια χάθηκαν τα temporals,άνοιξε και ένα μικρουλι ροξακι στο crown και γενικά δεν έμεινε μόνο στη hairline...ο aeratos ήταν υπομονετικός..περίμενα,έπηξε το μυαλό μου(από τον ζήκο ,,στο μπακαλόγατος)χαχαχα, να φτάσω στα 35 μου,που θεωρώ πως είναι μια ηλικία πάρα πολύ καλή ώστε να πάω και αρκετά επιθετικά ..
Σίγουρα δε σταματάει ποτέ η ΑΓΑ, είναι ένα πολύ καλό milestone τα 35.Δεν σταματάει στα 35 .Έχει πολύ έργο ακόμα δυστυχώς
Δεν σταματάει στα 35 .Έχει πολύ έργο ακόμα δυστυχώς
Εγώ έκανα στα 52 και στα 35 είχα μικρό πρόβλημα .Πιο μικρό από του Αεράτου γιαυτο προειδοποιώ .Καταλαβαίνω ότι το μαλλί το θες νέος .Τι να το κανείς πολύ μεγάλος ;Σίγουρα δε σταματάει ποτέ η ΑΓΑ, είναι ένα πολύ καλό milestone τα 35.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ έγινα σχεδόν Βέγγος μετά τα 45Ρε alex,χαίρω πολύ Χαιρόπουλος...ότι δεν σταματαει,δεν σταματάει..αλλά στα 35 μου είμαι έτσι χωρίς θεραπείες ..τα πιο βάρβαρα χρόνια της καράφλας..λες από εδώ και πέρα να γίνω ξαφνικά Βέγγος?
Φαινοταν ομως που θα παει απο τα 35 σου,σωστα;Εγώ έγινα σχεδόν Βέγγος μετά τα 45
Κάποια σημάδια και κάποιες τουλάχιστο "αόρατες" (λέπτυνση τρίχας, αργή ανάπτυξη τρίχας, απώλεια λάμψης) απώλειες σίγουρα πρέπει να τις είχες πριν τα 40. Σωστά φίλε @alex7 ;Εγώ έγινα σχεδόν Βέγγος μετά τα 45
Τοτε ήταν προγραμματισμένα να πέσουν. Έτσι διαμορφώθηκε ο κώδικας του DNA σου από έμβρυο. Δεν έχουν όλοι την ίδια κατάληξη σε παρόμοια ηλικία και με όμοιο ρυθμό. Εγώ παίζει να γινόμουν Βεγγος στα 25.Αν δε γίνω ως τότε αυτομάτως μετά η φάση θα κοπάσει και μπορεί και χωρίς πλακωμα στα φάρμακα όπως τώρα να μαι σταθερός.Εγώ έγινα σχεδόν Βέγγος μετά τα 45
Όχι φιλε μου .Όλοι απόρησαν .Μου έλεγαν «εσυ;».Φαινοταν ομως που θα παει απο τα 35 σου,σωστα;
Ναι αλλά δεν φαινόταν αυτό που θα ακολουθούσεΚάποια σημάδια και κάποιες τουλάχιστο "αόρατες" (λέπτυνση τρίχας, αργή ανάπτυξη τρίχας, απώλεια λάμψης) απώλειες σίγουρα πρέπει να τις είχες πριν τα 40. Σωστά φίλε @alex7 ;