Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick90

Well-Known Member
Αν σε πάει αργά η αλωπεκία την γάμησες ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
οπότε κόβεις όλες τις θεραπείες και προσεύχεσαι να αδειάσεις γρήγορα. Ξεκινάς και αναβολικά μήπως βοηθήσουν να χάσεις έδαφος :p

Gianney

Well-Known Member
Υπάρχει αναβολικό παραγωγό της dht που το παίρνουν εκούσια το masteron.Εδω εμείς κοιτάμε να ξεχάσουμε την dht και άλλοι εκούσια την κουμπωνουν

Disco

Well-Known Member
Στο φόρουμ στο προσκήνιο είναι Ο Τιρκαλας η hdc και ο Αναστασάκης ,αν πληγεί το image της hdc ,ο Τιρκαλας θα ανέβει και άλλο
Πριν μερικά χρόνια έπαιζε μόνο Advanced hair clinics, DHI, HDC και Μιχάλης Γεωργίου στο φόρουμ σαν επιλογές.

vlafo

Well-Known Member
Ναι έτσι είπε ο Doron η όπως λέγεται αυτός.Επισης ο τύπος ζήτησε να διαγραφεί το νήμα η φωτογραφίες όλα.Παιζει agreement
Τα βρήκανε σίγουρα.
Αλλά αν εμένα μου είχε κάνει αυτό,εκτός ότι θα τον κυνηγούσα να του πάρω την άδεια της κλινικής,και αν δεν τα καταφέρνα, θα έκανα μια πολύ ωραία "διαφήμιση"που θα ήταν ακόμα χειρότερη από την ανάκληση της άδειας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
Ναι έτσι είπε ο Doron η όπως λέγεται αυτός.Επισης ο τύπος ζήτησε να διαγραφεί το νήμα η φωτογραφίες όλα.Παιζει agreement
Το είδα και εγώ αυτό που λες, ο Doron πρότεινε να διαγραφεί το νήμα, για να μη το δουν άλλοι και να το κουκουλώσει το κακό αποτέλεσμα...πραγματικά απαράδεκτος ο τύπος.... Το ότι δεν διαμαρτύρεται πολύ ο τυπος με το αποτέλεσμα σίγουρα υποβόσκει μια κρυφή συμφωνία από πίσω για repair....

oreo

Well-Known Member
Ένα αυτοάνοσο που ενώ προχωρούν σε επέμβαση, αλλά δεν σου εγγυώνται οτι θα παραμείνει το αποτέλεσμα, είναι η γυροειδής αλωπεκία

Disco

Well-Known Member
πλεον ενας και περιμενουμε αποτελεσματα απο τον νεαρο ιατρο απ την λαμια
Ναι περιμένουμε και τον Αργυρίου...να δούμε περιστατικά του. Και ο Γεωργίου της Κύπρου ειναι καλός απλά δεν ασχολείται τόσο πολύ με την διαφήμιση στο φόρουμ.

F1ght3r

Well-Known Member
Σε εμενα μπήκε σε μαμά μαλλιά, η κάνω λάθος?

Συνημμένα

• 3B4A9201.jpg
    1.9 MB · Προβολές: 96
  • DSCN1674.jpg
    DSCN1674.jpg
    688.9 KB · Προβολές: 130

Peter Pan

Active Member
Κ εγώ προς HDC έκλεινα αλλά μετά από αυτό το περιστατικό μου κόψατε τα πόδια. Όχι πως εχω το μαλλί που είχε αυτός ο καημένος αλλά δεν είμαι κ άδειος.

vlafo

Well-Known Member
Σε εμενα μπήκε σε μαμά μαλλιά, η κάνω λάθος?
Εσύ έχεις το τσουλούφι δεν το βλέπεις?
Φυσικά και έχει μπεί και καλά έκανε να το ενισχύσει.Εδώ δε νομίζω να υπάρχει θέμα γιατί είναι χαμηλής φύτευσης και πύκνωσης καμία σχέση με το παλλικάρι.
Βάλε μια φωτό πανοραμική να σου πούμε πως είναι η κατάσταση.

F1ght3r

Well-Known Member
πανοραμικές έψαξα αλλα βρήκα μια.
Εννοείτε ότι δεν έχω το μαλλί που έχει το συγκεκριμένο παιδί. Ο Μάρας μου είχε κάνει ένα κυκλάκι στα μαμά μαλλιά, το γιατί δεν ξέρω, αλλα μπήκε εκεί.

Συνημμένα

• HDC.jpg
    3 MB · Προβολές: 94
  • php8sV0SO.jpeg
    php8sV0SO.jpeg
    282.9 KB · Προβολές: 110
Μπλουζα