Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

vlafo

Well-Known Member
Στο μάρκαρε για να ξέρει πως και πόσο πυκνά θα μπει,εκεί θέλει τη λεπτομέρεια παρόλο που φαίνεται ακόμα και με γυμνό μάτι.
Βασικά μικροσκόπιο θέλει όταν κάνει τη φύτευση για να ξέρει ακριβώς και το χιλιοστό.
Για βάλε μια πανοραμική τωρινή έχεις?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Τα βρήκανε σίγουρα.
Αλλά αν εμένα μου είχε κάνει αυτό,εκτός ότι θα τον κυνηγούσα να του πάρω την άδεια της κλινικής,και αν δεν τα καταφέρνα, θα έκανα μια πολύ ωραία "διαφήμιση"που θα ήταν ακόμα χειρότερη από την ανάκληση της άδειας.

Συγγνωμη ρε Vlafo...Το ιδιο θα εκανες αν εσκαγε και μια βομβα παρόμοια στην Starks? Μην λες μεγάλα λόγια.
Σιγουρα εχουν θαφτει περιστατικα τετοια απο ολες τις κλινικες τις καλες στον κοσμο.

vlafo

Well-Known Member
Συγγνωμη ρε Vlafo...Το ιδιο θα εκανες αν εσκαγε και μια βομβα παρόμοια στην Starks? Μην λες μεγάλα λόγια.
Σιγουρα εχουν θαφτει περιστατικα τετοια απο ολες τις κλινικες τις καλες στον κοσμο.
Γιατί σου έχω δώσει την εντύπωση πως θα έκανα κάτι άλλο?
Εγώ είμαι συνεργάτης της Starks?
Μάλλον με μπερδεύεις φίλε.
Σοβαρά μιλάς τώρα?

Εδώ απλά το σχολίασα γιατί είναι ξεκάθαρο τι έγινε.
Εμένα δεν με απασχολεί το λάθος που γίνεται όπου και αν γίνεται,αλλά λάθος απο λάθος διαφέρει φίλε.
Ένα μικρό λάθος δεν κοστίζει τίποτα ,ένα μεγάλο λάθος μπορεί να είναι μοιραίο.

Και εδώ είναι φίλε καταστροφικό και πρέπει να το δέχεσαι.

John_John1

Γιατί είπα ότι δεν το δέχομαι?
Συνεργάτης μπορεί να μην είσαι τις Starks αλλά συμπεριφερεσαι όπως και εγώ παλιότερα που δεν ήμουν συνεργάτης και είχα τυφλωθεί.
Φιλικά σου μιλάω και ένα λόγο παραπάνω έχω που είμαι συνεργάτης την κλινική και σίγουρα θα πρέπει να την υποστηρίξω.
Μου θυμίζεις τον παλιό μου ευατο.

John_John1

Οποτε αν σκασει μια βομβα ζητα απο τον ασθενη να παρει την αδεια απο τον Τυρκ@λ@ και να του κλεισει την κλινικη... Σωστα?

vlafo

Well-Known Member
Κάνεις τεράστιο λάθος.

Μην εξομοιώνεις καταστάσεις και αναπαράγετε τα ίδια με όλους που λένε τεκμηριωμένα την άποψη τους.

Έχω καταθέσει τεκμηριωμένα την άποψη μου για τον Τιρκαλά με επιχειρήματα όπως αντίστοιχα και τα αρνητικά του,που ευτυχώς για αυτόν για το φόρουμ και τους ασθενείς του, τα βελτίωσε γρήγορα.

Όποιος βλέπει καθαρά κρίνει και καθαρά και εμένα δεν μου επηρεάζει την κρίση μου κανένας.
Με τη λογική τη δική σου επειδή έχω κριτικάρει και τον Lorenzo που οι χερλάιν του είναι κακές και γενικότερα ο σχεδιασμός του, με κάνει οπαδό του Τιρκαλά.
Εντάξει ας σοβαρευτούμε λίγο John και εγώ φιλικά στο λέω.

Εγώ θα σου πω εσένα επειδή είσαι αμερόληπτος και αντικειμενικός,πως αυτό που εγώ προσωπικά γνωρίζω το περνάω εδω μέσα και ο καθένας ας το αξιολογήσει μόνος του και ας κάνει τις επιλογές του.

Θεωρώ πώς όλοι κοιτάμε την καλύτερη και πιο αξιόπιστη πληροφόρηση και επιζητάμε τη διαύγεια και καθαρότητα σε όλα.

Μέχρι εκεί που μπορούμε τουλάχιστον.

vlafo

Well-Known Member
Οποτε αν σκασει μια βομβα ζητα απο τον ασθενη να παρει την αδεια απο τον Τυρκ@λ@ και να του κλεισει την κλινικη... Σωστα?
Διάβασε με σωστά.

Μίλησα για μένα αν γινόταν αυτό,σε μένα πως θα ενεργούσα.

Πάντως σίγουρα δεν θα τα έβρισκα μαζί με αυτούς που με σφάξανε.

John_John1

Διάβασε με σωστά.

Μίλησα για μένα αν γινόταν αυτό,σε μένα πως θα ενεργούσα.

Πάντως σίγουρα δεν θα τα έβρισκα μαζί με αυτούς που με σφάξανε.

Έμενα και εσένα δεν μας έσφαξαν όμως άρα όλα οκ.
Το παλικάρι προχθες που ανοιξε νημα απο την Starks και εχει καποιες αμφιβολιες για την δοτρια και δεν του αρεσει αυτο που βλεπει εσυ εισαι αντιθετος με αυτο που λεει.
Αν ανοιγε νημα με HDC Ο Ιδιος με την ιδια δοτρια θα λεγαμε τα ιδια αν του ιδιου του ασθενη δεν του αρεσε?
Ξαφνικα αρχισαμε να δικαιολογουμε δοτριες που παλαιοτερα με τον βεκρη ανοιγαν μυτες. Και μιλαω και για εμας και για σταρκς και για λορετζο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
Το παλικάρι προχθες που ανοιξε νημα απο την Starks και εχει καποιες αμφιβολιες για την δοτρια και δεν του αρεσει αυτο που βλεπει εσυ εισαι αντιθετος με αυτο που λεει.
Αν ανοιγε νημα με HDC Ο Ιδιος με την ιδια δοτρια θα λεγαμε τα ιδια αν του ιδιου του ασθενη δεν του αρεσε?
Ξαφνικα αρχισαμε να δικαιολογουμε δοτριες που παλαιοτερα με τον βεκρη ανοιγαν μυτες. Και μιλαω και για εμας και για σταρκς και για λορετζο.
Εσύ john τι έχεις να πεις για τα παράπονα που έχουν κάνει διάφορα μέλη για τις δότριες που τους άφησε η HDC, μετά την επέμβαση; Γιατί δεν σε βλέπουμε να παίρνεις θέση και να το κατακρίνεις όπως και θα έπρεπε. Αλλά κατηγορείς δότριες για άλλες κλινικές. Αυτό δείχνει αντικειμενικότητα;

John_John1

Εσύ john τι έχεις να πεις για τα παράπονα που έχουν κάνει διάφορα μέλη για τις δότριες που τους άφησε η HDC, μετά την επέμβαση; Γιατί δεν σε βλέπουμε να παίρνεις θέση και να το κατακρίνεις όπως και θα έπρεπε.

Ποιες είναι αυτές η δότριες ονομαστικά? Γιατί τα λέτε και τα κρίνετε εσείς και τα θετικά και τα αρνητικά και πότε δεν είπα σε κάποιον να το βουλώσει αν και πίστευα σε κάποια ότι κάνει λάθος ενώ δεν ξέρει τι έχει πεχτει από πίσω.
Είδες να με κάνουν κάποια ερώτηση κάπου και να κάνω τον κινεζο? Στο ξένο φόρουμ με τον τύπο εκεί έδωσα πριν απάντηση.
Δεύτερον εχω τον πρώτο λόγο να στηρίζω και την κλινική μου γιατί την εκπροσωπώ άρα να την λες σε άλλα παθιασμένα μελή φίλε και όχι σε έμενα που δεν έχουν τον λόγο να φανατίζονται έτσι.
Είμαι και πολυ αντικειμενικος σε ολα και σε εμάς.
Διαβασε τα τελευταία μου ποστ στα άλλα νήματα.

vlafo

Well-Known Member
Και επειδή δεν μας σφάξανε τι επιχείρημα είναι αυτό?
Δηλαδή αν σφάξουνε άλλο παιδί δεν θα το στηλιτεύσουμε ή θα το εντάξουμε στα κουκουλωμένα που έχει κάθε κλινική κατά τα λεγόμενα σου?
Δεν τα βάζουμε όλα στον κουβά φίλε.
Το παλλικάρι που λές είναι στο 2μηνο και επειδή γνωρίζω και βλέπω είμαι σχεδόν σίγουρος πως η δότρια του θα επανέλθει πλήρως ας λέει ότι θέλει αυτός.
Του Kalow είναι τελειωμένο περιστατικό και έχουμε εικόνα πλήρη.
Και η όλη εικόνα και δουλειά που έγινε είναι αρπακολατζίδικη και ιδού τα αποτελέσματα.

Δεν είναι η εικόνα οπτικά μόνο αλλά τι ζημιά έχει προκληθει στη δότρια γενικά.

Μήπως είδες για του Lorenzo τι δότρια τι είπαμε?Που είδες εσύ θάψιμο?

Αλλά εκεί θα επανέλθει του Kalow όχι υπάρχει χαοτική διαφορά.

Το περιστατικό του άλλου του παλλικαριού με τα 1800g τι θέλεις να πούμε να το θάψουμε?

Disco

Well-Known Member
Ποιες είναι αυτές η δότριες ονομαστικά? Γιατί τα λέτε και τα κρίνετε εσείς και τα θετικά και τα αρνητικά και πότε δεν είπα σε κάποιον να το βουλώσει αν και πίστευα σε κάποια ότι κάνει λάθος ενώ δεν ξέρει τι έχει πεχτει από πίσω.
Είδες να με κάνουν κάποια ερώτηση κάπου και να κάνω τον κινεζο? Στο ξένο φόρουμ με τον τύπο εκεί έδωσα πριν απάντηση.
Δεύτερον εχω τον πρώτο λόγο να στηρίζω και την κλινική μου γιατί την εκπροσωπώ άρα να την λες σε άλλα παθιασμένα μελή φίλε και όχι σε έμενα που δεν έχουν τον λόγο να φανατίζονται έτσι.
Είμαι και πολυ αντικειμενικος σε ολα και σε εμάς.
Διαβασε τα τελευταία μου ποστ στα άλλα νήματα.
Ναι αλλά όταν συμβαίνει σε άλλες κλινικές το κατακρίνεις. Ενώ όταν μέλη από την κλινική σου κάνουν παράπονα για τις δότριες δεν παίρνεις θέση.

Χτες έκανε ο kalow παράπονο ότι του ταλαιπώρησε την δότρια και του έκανε ζημιά η HDC. Στο ίδιο post έκανε και ο medde παράπονο για την δότρια που του άφησε η HDC (το είχε εκφράσει και στο νήμα του). Σε μια πρόσφατη παρουσίαση της HDC, έκανε παράπονο ο Sanji για την δότρια του που έπαθε shock loss και ταλαιπωρήθηκε πολύ. Σου βρήκα ήδη 3 περιστατικά που δεν πήρες θέση σε κανένα. Για το περιστατικό πάλι τώρα με τα 1800g με το παλικάρι από το εξωτερικό που του έδωσαν ενα καταστροφικό αποτέλεσμα πάλι δεν πήρες θέση, ενώ αν γινόταν σε άλλη κλινική θα το κατέκρινες.

Τελευταία επεξεργασία:

John_John1

Και στο περιστατικό με τα 1800 πήρα θέση και στον Kalow μίλησα ίσως δεν πρόλαβες να το διαβάσεις...Σου είπα ξανά αν και ο Sanji με ρωτούσε κάτι θα απαντούσα δεν κάνω τον Κινέζο.
Βγήκε το μέλος εξέφρασε κάποιους προβληματισμούς και του απαντήσατε άλλοι αρνητικά ίσως άλλοι θετικά...Εγώ τι ήθελες να πω αφού δεν με ρώτησε κάποιος η ο ίδιος...καλημέρα η δότρια σου είναι χάλια κάνε τους μυνηση??? Προσπαθώ να είμαι τίμιος και με την κλινική και με τον ασθενή...από εκεί και πέρα η κλινική να αναλάβει τις ευθύνες τις για οποιοδήποτε δυσαρεστημένο πελάτη. Εγώ τι άλλο να κάνω?

John_John1

Και επειδή δεν μας σφάξανε τι επιχείρημα είναι αυτό?
Δηλαδή αν σφάξουνε άλλο παιδί δεν θα το στηλιτεύσουμε ή θα το εντάξουμε στα κουκουλωμένα που έχει κάθε κλινική κατά τα λεγόμενα σου?
Δεν τα βάζουμε όλα στον κουβά φίλε.
Το παλλικάρι που λές είναι στο 2μηνο και επειδή γνωρίζω και βλέπω είμαι σχεδόν σίγουρος πως η δότρια του θα επανέλθει πλήρως ας λέει ότι θέλει αυτός.
Του Kalow είναι τελειωμένο περιστατικό και έχουμε εικόνα πλήρη.
Και η όλη εικόνα και δουλειά που έγινε είναι αρπακολατζίδικη και ιδού τα αποτελέσματα.

Δεν είναι η εικόνα οπτικά μόνο αλλά τι ζημιά έχει προκληθει στη δότρια γενικά.

Μήπως είδες για του Lorenzo τι δότρια τι είπαμε?Που είδες εσύ θάψιμο?

Αλλά εκεί θα επανέλθει του Kalow όχι υπάρχει χαοτική διαφορά.

Το περιστατικό του άλλου του παλλικαριού με τα 1800g τι θέλεις να πούμε να το θάψουμε?

Είδες τι απάντησα με τα 1800? Πρόλαβες? Είπα ότι ο Ντορόν από Ισραήλ πρέπει να είναι δίπλα στον ασθενή γιατί ο ίδιος του έπαθε τα χειρότερα στην Τουρκία..
Δεν έχω διαβάσει το ξένο νήμα φυσικά να έχω και εγώ μια άποψη. Και ούτε προσπαθώ να θάψω κάτι φιλαράκι...

Disco

Well-Known Member
Και στο περιστατικό με τα 1800 πήρα θέση και στον Kalow μίλησα ίσως δεν πρόλαβες να το διαβάσεις...Σου είπα ξανά αν και ο Sanji με ρωτούσε κάτι θα απαντούσα δεν κάνω τον Κινέζο.
Βγήκε το μέλος εξέφρασε κάποιους προβληματισμούς και του απαντήσατε άλλοι αρνητικά ίσως άλλοι θετικά...Εγώ τι ήθελες να πω αφού δεν με ρώτησε κάποιος η ο ίδιος...καλημέρα η δότρια σου είναι χάλια κάνε τους μυνηση??? Προσπαθώ να είμαι τίμιος και με την κλινική και με τον ασθενή...από εκεί και πέρα η κλινική να αναλάβει τις ευθύνες τις για οποιοδήποτε δυσαρεστημένο πελάτη. Εγώ τι άλλο να κάνω?
δεν πήρες θέση απλά μίλησες με γενικότητες άσχετες με το περιστατικό του kalow. Δεν μίλησες ούτε για το αποτέλεσμα του ούτε για την δότρια που έκανε παράπονα ότι του έκανε ζημιά η HDC. Όπως και στο περιστατικό του με τα 1800 g. Δεν κατέκρινες το καταστροφικό αποτέλεσμα, απλά μίλησες πάλι με γενικότητες χωρίς να πάρεις θέση και να σχολιάσεις το αποτέλεσμα. Σε έχουμε δει όμως να μπανεις σε άλλα περιστατικά άλλων κλινικών και να κατακρίνεις. Εκεί γιατί μπαίνεις; Σε ρώτησαν ; Όχι. Ε το ίδιο και στα περιστατικά της HDC που δεν σχολιάζεις τα παράπονα των μελών που έκαναν επέμβαση στην κλινική που εκπροσωπείς.

John_John1

δεν πήρες θέση απλά μίλησες με γενικότητες άσχετες με το περιστατικό του kalow. Δεν μίλησες ούτε για το αποτέλεσμα του ούτε για την δότρια που έκανε παράπονα ότι του έκανε ζημιά η HDC. Όπως και στο περιστατικό του με τα 1800 g. Δεν κατέκρινες το αποτέλεσμα, απλά μίλησες πάλι με γενικότητες χωρίς να πάρεις θέση. Σε έχουμε δει όμως να μπανεις σε άλλα περιστατικά άλλων κλινικών και να κατακρίνεις. Εκεί γιατί μπαίνεις; Σε ρώτησαν ; Όχι. Ε το ίδιο και στα περιστατικά της HDC που δεν σχολιάζεις τα παράπονα των μελών που έκαναν επέμβαση στην κλινική που εκπροσωπείς.

Μάλιστα οκ...για κάποιους είναι αξιόπιστος και τίμιος για άλλους σας ίσως να μην είμαι...Ας κριθώ από τα λεγόμενα μου.
Αν εσύ δεν καταλαβένεις αν καταδικάζω το αποτέλεσμα με τα 1800 δεν σου φταίω σε κάτι.
Περίμενες να βγω να πω ότι είναι για τον π@υτσο για να πεις μπράβο τον John.
Δεν μιλάω έτσι και το ξέρεις...σου είπα προσπαθώ να είμαι.τιμιος και με ασθενή και με κλινική.
Το αποτέλεσμα δεν είναι καν αποτέλεσμα και το είπα με δικά μου λόγια.

platanos

Well-Known Member
Λοιπόν ας πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή. Καταρχάς να συμφωνήσουμε ότι είμαστε όλοι εδω για να πολεμήσουμε ένα κοινό εχθρό οπότε οι αλληλοκατηγορίες δεν νομίζω ότι οφελούν
Αυτά σαν πρόλογο. Ως ασθενής της HDC στο παρελθον έχω να παρατηρήσω τα εξής πιο ειδικά αλλά εύκολα γενικεύονται.
Στα τελευταία περιστατικά έχουμε δει μία καταπόνηση της δότριας παραπάνω απο αυτό που μας έχει συνηθίσει, ειδικά η διαχείριση της δότριας ήταν κάτι από τα δυνατά χαρτιά της εν λόγω κλινικής.
Επίσης έχουμε δει περιστατικά πύκνωσης με αρκετά φτωχα αποτελέσματα (να το θέσω ευγενικά). Αυτά λοιπόν είναι τα γεγονότα (το ειδικό μέρος)
Πάμε τώρα να προσπαθήσουμε να τα ερμηνεύσουμε (πάντα αποτυπώνοντας τη προσωπική μου άποψη)
Η HDC μέχρι κάποια χρόνια (σίγουρα και τη χρονιά που έκανα εγώ το 2016) πήγαινε πιο συντηρητικά στις εξαγωγές (ημερίσιες συνεδρίες μέχρι 1600-1700 το πολύ grafts), δεν έμπαινε για πυκνώσεις πέρα ελαχίστων περιπτώσεων/εξαιρέσεων, έβαζε λίγο λιγότερα grafts στην α ζώνη και γενικότερα πήγαινε πιο συντηρητικά με αποτέλεσμα να παράγει ικανοποιητικά αποτελέσματα σχδεόν πάντα αλλά με ένα άνω όριο και ήταν γιαυτό το λόγο πίσω από κλινικές Ισπανίας (τις γνωστές σε όλους, Erdogan κτλ κτλ) άλλα πάντα στίς καλύτερες κλινικές της Ευρώπης (μέσα στις 10-20).
Όταν λοιπόν λόγω του ανταγωνισμού μιας και ξεπετάχτηκαν καινούρια "φυντάνια" και καινουριων τεχνικών προσπάθησαν να "αναβαθμιστουν" (για καλό είναι αυτό εννοείται και ορθώς πράξανε)
και να βελτιωθούν φέυγοντας από την πεπατημένη και το comfort zone τους( μεγαλύτερες συνεδρίες, πυκνώσεις κτλ )τους βλέπουμε τα αποτελέσμα αυτά. Και είναι απόλυτα λογικό και εύλογο όταν βρίσκεσαι στη φάση του learning curve
να συμβαίνει αυτό (το είχε θίξει και ο CVIAL σε παλιότερο νήμα). Μέχρι λοιπον να κάνεις adapt/adopt τις νέες τεχνικές να έχεις κάποιες αστοχίες. Η ένσταση η δικιά μου είναι ότι πρέπει όλα αυτά να γίνονται step by step και να "κατακτιέται" κάτι σταδιακά και όχι από τη μία μέρα στην άλλη έτσι ώστε να είναι μικρότερές οι τυχούσες αστοχίες και τα προβλήματα που θα προκύπτουν να είναι αναστρέψιμα. Επίσης θα πρέπει να μπουν στο παιχνίδι πιο ουσιαστικές και ακριβείς μετρήσεις (μιας και σε αυτό το τομέα είναι πίσω) και ίσως η χρήση pen τουλάχιστον σε περιπτώσεις πυκνώσεων που κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητο.
Αυτά είχα να παρατηρήσω και τα παραθέτω σαν προβληματισμό και τροφή για σκέψη.

Μπλουζα