Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

oreo

Well-Known Member
Λοιπόν ας πάρουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή. Καταρχάς να συμφωνήσουμε ότι είμαστε όλοι εδω για να πολεμήσουμε ένα κοινό εχθρό οπότε οι αλληλοκατηγορίες δεν νομίζω ότι οφελούν
Αυτά σαν πρόλογο. Ως ασθενής της HDC στο παρελθον έχω να παρατηρήσω τα εξής πιο ειδικά αλλά εύκολα γενικεύονται.
Στα τελευταία περιστατικά έχουμε δει μία καταπόνηση της δότριας παραπάνω απο αυτό που μας έχει συνηθίσει, ειδικά η διαχείριση της δότριας ήταν κάτι από τα δυνατά χαρτιά της εν λόγω κλινικής.
Επίσης έχουμε δει περιστατικά πύκνωσης με αρκετά φτωχα αποτελέσματα (να το θέσω ευγενικά). Αυτά λοιπόν είναι τα γεγονότα (το ειδικό μέρος)
Πάμε τώρα να προσπαθήσουμε να τα ερμηνεύσουμε (πάντα αποτυπώνοντας τη προσωπική μου άποψη)
Η HDC μέχρι κάποια χρόνια (σίγουρα και τη χρονιά που έκανα εγώ το 2016) πήγαινε πιο συντηρητικά στις εξαγωγές (ημερίσιες συνεδρίες μέχρι 1600-1700 το πολύ grafts), δεν έμπαινε για πυκνώσεις πέρα ελαχίστων περιπτώσεων/εξαιρέσεων, έβαζε λίγο λιγότερα grafts στην α ζώνη και γενικότερα πήγαινε πιο συντηρητικά με αποτέλεσμα να παράγει ικανοποιητικά αποτελέσματα σχδεόν πάντα αλλά με ένα άνω όριο και ήταν γιαυτό το λόγο πίσω από κλινικές Ισπανίας (τις γνωστές σε όλους, Erdogan κτλ κτλ) άλλα πάντα στίς καλύτερες κλινικές της Ευρώπης (μέσα στις 10-20).
Όταν λοιπόν λόγω του ανταγωνισμού μιας και ξεπετάχτηκαν καινούρια "φυντάνια" και καινουριων τεχνικών προσπάθησαν να "αναβαθμιστουν" (για καλό είναι αυτό εννοείται και ορθώς πράξανε)
και να βελτιωθούν φέυγοντας από την πεπατημένη και το comfort zone τους( μεγαλύτερες συνεδρίες, πυκνώσεις κτλ )τους βλέπουμε τα αποτελέσμα αυτά. Και είναι απόλυτα λογικό και εύλογο όταν βρίσκεσαι στη φάση του learning curve
να συμβαίνει αυτό (το είχε θίξει και ο CVIAL σε παλιότερο νήμα). Μέχρι λοιπον να κάνεις adapt/adopt τις νέες τεχνικές να έχεις κάποιες αστοχίες. Η ένσταση η δικιά μου είναι ότι πρέπει όλα αυτά να γίνονται step by step και να "κατακτιέται" κάτι σταδιακά και όχι από τη μία μέρα στην άλλη έτσι ώστε να είναι μικρότερές οι τυχούσες αστοχίες και τα προβλήματα που θα προκύπτουν να είναι αναστρέψιμα. Επίσης θα πρέπει να μπουν στο παιχνίδι πιο ουσιαστικές και ακριβείς μετρήσεις (μιας και σε αυτό το τομέα είναι πίσω) και ίσως η χρήση pen τουλάχιστον σε περιπτώσεις πυκνώσεων που κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητο.
Αυτά είχα να παρατηρήσω και τα παραθέτω σαν προβληματισμό και τροφή για σκέψη.
Φίλε platane συμφωνώ μαζί σου και προσθέτω την δικιά μου οπτική. Το learning curve είναι μια πολύ ευγενική προσπάθεια συγκάλυψης της πραγματικότητας. Η λέξη που ψάχνουμε εδώ είναι ο πειραματισμός. Εγώ δεν θα ήθελα να βρεθώ στην περίοδο πειραματισμού του οποιουδήποτε ακόμα και κορυφαίου. Δεν θα ήθελα να τελειοποιήσει κανείς την εξασκησή του στο κεφάλι μου. Άρα οδηγούμαστε στο συμπέρασμα για ακόμη 1 φόρα, ότι η έρευνα του υποψηφίου είναι αέναη (εως ότου επιλέξει φυσικά) και γνωρίζοντας τα χαρακτηριστικά της κεφαλής του,τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται (προ αλλαγής και έκπληξης) και το team που χειρουργεί μπορεί να αισθάνεται οτι έρχεται ευκολότερα πιο κοντά στον στόχο του.
Τέλος δεν θα βαρεθώ να λέω οτι απο την στιγμή που βρίσκεσαι σε ανθρώπινα χέρια και μάλιστα σε ομάδα αυτών, κάντε και ένα σταυρό.
Μπορεί η 1 technician να μάλωσε με το amore, μπορεί ο γιατρός να έμαθε οτι ξενογά....ε η γυναίκα του, μπορεί η άλλη technician να έχει σιχαθεί την δουλειά και να το κάνει αγγαρεία , θέματα υγείας και και... Χαριτολογώ αλλά όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.
(Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένη κλινική για να μην παρερμηνευτώ)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Ναι αλλά όταν συμβαίνει σε άλλες κλινικές το κατακρίνεις. Ενώ όταν μέλη από την κλινική σου κάνουν παράπονα για τις δότριες δεν παίρνεις θέση.

Χτες έκανε ο kalow παράπονο ότι του ταλαιπώρησε την δότρια και του έκανε ζημιά η HDC. Στο ίδιο post έκανε και ο medde παράπονο για την δότρια που του άφησε η HDC (το είχε εκφράσει και στο νήμα του). Σε μια πρόσφατη παρουσίαση της HDC, έκανε παράπονο ο Sanji για την δότρια του που έπαθε shock loss και ταλαιπωρήθηκε πολύ. Σου βρήκα ήδη 3 περιστατικά που δεν πήρες θέση σε κανένα. Για το περιστατικό πάλι τώρα με τα 1800g με το παλικάρι από το εξωτερικό που του έδωσαν ενα καταστροφικό αποτέλεσμα πάλι δεν πήρες θέση, ενώ αν γινόταν σε άλλη κλινική θα το κατέκρινες.
Παντως εγώ ο ίδιος ρώτησα την γνώμη του Τζον για το παιδί από το ξένο φόρουμ το πρωί και ο Τζον απάντησε .

platanos

Well-Known Member
Φίλε platane συμφωνώ μαζί σου και προσθέτω την δικιά μου οπτική. Το learning curve είναι μια πολύ ευγενική προσπάθεια συγκάλυψης της πραγματικότητας. Η λέξη που ψάχνουμε εδώ είναι ο πειραματισμός. Εγώ δεν θα ήθελα να βρεθώ στην περίοδο πειραματισμού του οποιουδήποτε ακόμα και κορυφαίου. Δεν θα ήθελα να τελειοποιήσει κανείς την εξασκησή του στο κεφάλι μου. Άρα οδηγούμαστε στο συμπέρασμα για ακόμη 1 φόρα, ότι η έρευνα του υποψηφίου είναι αέναη (εως ότου επιλέξει φυσικά) και γνωρίζοντας τα χαρακτηριστικά της κεφαλής του,τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται (προ αλλαγής και έκπληξης) και το team που χειρουργεί μπορεί να αισθάνεται οτι έρχεται ευκολότερα πιο κοντά στον στόχο του.
Τέλος δεν θα βαρεθώ να λέω οτι απο την στιγμή που βρίσκεσαι σε ανθρώπινα χέρια και μάλιστα σε ομάδα αυτών, κάντε και ένα σταυρό.
Μπορεί η 1 technician να μάλωσε με το amore, μπορεί ο γιατρός να έμαθε οτι ξενογά....ε η γυναίκα του, μπορεί η άλλη technician να έχει σιχαθεί την δουλειά και να το κάνει αγγαρεία , θέματα υγείας και και... Χαριτολογώ αλλά όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.
(Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένη κλινική για να μην παρερμηνευτώ)
Φίλε oreo νομίζω τον πειραματισμό όπως εσύ αναφέρεις πρακτικά δεν μπορείς να τον αποφύγεις 100% και εξηγούμαι:
Εγω ας πουμε είμαι senior software Engineer, κάποια στιγμή όπως και όλοι άλλωστε ήμουν junior. Ο πειραματισμός σε μένα ήταν σε live projects με τα χρόνια και με πολύ trial and error. Ανάλογα με τη φύση κάθε δουλειάς αυτό διαφέρει. Αναγκαστικά λοιπόν οι χειρούργοι μεταμόσχευσεις (εκτός από τις θεωητικές γνώσεις δοκιμάζουν/πειραματίζονται πάνω στα κεφάλια μας) . Όταν βγαίνει κάποια καινούρια τεχνολογία και ο senior developer είναι junior μέχρι να την κάνει adapt, απλά όσο πιο έμπειρος και ικανός (και και πολλά άλλα ) είσαι τόσο πιο εύκολα και αναίμακτα γίνεται αυτό. Αν λοιπον είσαι (το κεφαλι σου για την ακρίβεια ) στη φάση του "πειραματισμου" τόσες περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να μην πάει κάτι καλά. Το "πόσο" να μην πάει καλά εξαρτάται απο την εμπειρία του χειρουργου, το ταλέντο (τα και και και που έγραψα παραπάνω).
Και ο Lorenzo κάποτε ήταν και αυτός junior ή δοκίμαζε κάποια νέα τεχνική ... :)

aeratos28

Just aeratos
Ρε μαλακες,έχετε χάσει το νόημα..μην γίνεστε κουτεντεδες..από όλα αυτά που συζητάτε ,κανένας γιατρός δεν τα λαμβάνει υπόψιν στο βαθμό που θέλετε εσείς..μην πέφτετε στη λούπα αυτή..το εμμονικό να ανακαλύψετε καθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια που λέει ο λόγος ,και έτσι ,να νομίζετε ότι προετοιμάζετε τον εαυτό σας για το καλύτερο δυνατό,να σας ενημερώσω, εγώ,ο Δον αερατος ,ότι αμέσως,αυτή τη στιγμή,ρίχνω κεραυνό και διαλύω το συννεφακι σας..αχχααχαχα..ο κάθε ένας ας δει τι δοτρια έχει,τι περιοχή προς κάλυψη έχει ,αν έχει κάποιο θέμα η δοτρια του να προχωρησει με την κατάλληλη αγωγή πρώτα και μετά επέμβαση..διαλεχτε ένα γιατρό ο οποίος σας αρέσει η καλλιτεχνία σε σχεδιασμό και να δουλεύει με σύγχρονα εργαλεία και όχι με πομονες για να μην έχετε Σαράγεβο δοτρια και ξεφύγετε λίγο από το κομμάτι που έχετε πέσει πάρα πολλοί τώρα τελευταία γτ όλα αυτά που λέτε,δυστυχώς κατά ένα τεράστιο ποσοστό δεν έχουν αντίκρισμα..
Φιλικα

oreo

Well-Known Member
Φίλε oreo νομίζω τον πειραματισμό όπως εσύ αναφέρεις πρακτικά δεν μπορείς να τον αποφύγεις 100% και εξηγούμαι:
Εγω ας πουμε είμαι senior software Engineer, κάποια στιγμή όπως και όλοι άλλωστε ήμουν junior. Ο πειραματισμός σε μένα ήταν σε live projects με τα χρόνια και με πολύ trial and error. Ανάλογα με τη φύση κάθε δουλειάς αυτό διαφέρει. Αναγκαστικά λοιπόν οι χειρούργοι μεταμόσχευσεις (εκτός από τις θεωητικές γνώσεις δοκιμάζουν/πειραματίζονται πάνω στα κεφάλια μας) . Όταν βγαίνει κάποια καινούρια τεχνολογία και ο senior developer είναι junior μέχρι να την κάνει adapt, απλά όσο πιο έμπειρος και ικανός (και και πολλά άλλα ) είσαι τόσο πιο εύκολα και αναίμακτα γίνεται αυτό. Αν λοιπον είσαι (το κεφαλι σου για την ακρίβεια ) στη φάση του "πειραματισμου" τόσες περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να μην πάει κάτι καλά. Το "πόσο" να μην πάει καλά εξαρτάται απο την εμπειρία του χειρουργου, το ταλέντο (τα και και και που έγραψα παραπάνω).
Και ο Lorenzo κάποτε ήταν και αυτός junior ή δοκίμαζε κάποια νέα τεχνική ... :)
Τα ίδια λέμε ;)

oreo

Well-Known Member
"ο κάθε ένας ας δει τι δοτρια έχει,τι περιοχή προς κάλυψη έχει ,αν έχει κάποιο θέμα η δοτρια του να προχωρησει με την κατάλληλη αγωγή πρώτα και μετά επέμβαση..διαλεχτε ένα γιατρό ο οποίος σας αρέσει η καλλιτεχνία σε σχεδιασμό και να δουλεύει με σύγχρονα εργαλεία και όχι με πομονες για να μην έχετε Σαράγεβο δοτρια "
Φιλικα
Αυτά λέμε aerate τίποτα παραπάνω.

vlafo

Well-Known Member
Ο αεράτος ξέχασε το πιο σημαντικό.
Να μπορέσεις να δεις από κοντά ζωντανά παραδείγματα.
Για μένα αυτό ήταν προαπαιτούμενο.

oreo

Well-Known Member
Αν μένατε σε αυτά δεν θα έγραφα αυτό που έγραψα..αυτό εδώ,είναι το τίποτα παρακάτω.για δοτρια ληπτρια κτλ..από εκεί και μετά ,χαοτικές αναρτησεις
Άμα πάει το transection σύννεφο τι να γράψουμε δηλαδή? Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον εκάστοτε γιατρό?
Που να πιάσω ένα εξίσου μεγάλο ή και μεγαλύτερο θέμα για το evaluation που σου κάνουν για το πόσα g θα χρειαστείς.

aeratos28

Just aeratos
Ναι ισχύει,το ξέχασα και έχεις δίκιο.παιζει ρόλο μεγάλο και αυτό..όμως έχει κάποιες παγίδες και αυτό..δλδ..το να σε δω live vlafo,θα δω προφανώς μια πολύ ωραία δουλειά ,όμως δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα για εμένα..του τι θα πάρω..έχεις άλλη τρίχα ,άλλο χρώμα διαφορετικό πρόβλημα .κατάλαβες?να δεις κάποιον με ίδιο χρώμα μαλλιού ίδιο πάνω κάτω πρόβλημα ,να έχετε παρόμοια χαρακτηριστικά τρίχας, πάχος κτλ ώστε να καταλάβεις τι μπορεί να παιχτεί .εκεί ναι έχει μεγάλη αξία η live εικόνα.
Ο αεράτος ξέχασε το πιο σημαντικό.
Να μπορέσεις να δεις από κοντά ζωντανά παραδείγματα.
Για μένα αυτό ήταν προαπαιτούμενο.

aeratos28

Just aeratos
Oreo ,το τρανσεξιον υπάρχει.οτι και να κάνεις εσύ και να πεις ,δεν το γλιτώνει κανεις..και δεν μιλάω για αυτό το θέμα..γενικώς τραβάτε από τα μαλλιά κάποιες συζητήσεις που πρακτικά δεν έχουν νόημα..
Άμα πάει το transection σύννεφο τι να γράψουμε δηλαδή? Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον εκάστοτε γιατρό?
Που να πιάσω ένα εξίσου μεγάλο ή και μεγαλύτερο θέμα για το evaluation που σου κάνουν για το πόσα g θα χρειαστείς.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Ναι ισχύει,το ξέχασα και έχεις δίκιο.παιζει ρόλο μεγάλο και αυτό..όμως έχει κάποιες παγίδες και αυτό..δλδ..το να σε δω live vlafo,θα δω προφανώς μια πολύ ωραία δουλειά ,όμως δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα για εμένα..του τι θα πάρω..έχεις άλλη τρίχα ,άλλο χρώμα διαφορετικό πρόβλημα .κατάλαβες?να δεις κάποιον με ίδιο χρώμα μαλλιού ίδιο πάνω κάτω πρόβλημα ,να έχετε παρόμοια χαρακτηριστικά τρίχας, πάχος κτλ ώστε να καταλάβεις τι μπορεί να παιχτεί .εκεί ναι έχει μεγάλη αξία η live εικόνα.
Σίγουρα αλλά από κοντά βλέπεις το βασικό που είναι ζητούμενο στις μμ τη φυσικότητα.

aeratos28

Just aeratos
Η φυσικότητα διαφέρει από κεφάλι σε κεφάλι δυστυχώς.αυτο εννοώ διαφορετικά χαρακτηριστικά ο ένας με τον άλλον.αλλη φυσικότητα θα έχει ένα κεφάλι με Χ πυκνότητα απο εμφυτευμενα Χ grafts με Χ πάχος τρίχας από ότι ένας άλλος με διαφορετικά όλα τα Χ..χαχαχαχαχαχα γαμω τα Χ γαμω.!!
Σίγουρα αλλά από κοντά βλέπεις το βασικό που είναι ζητούμενο στις μμ τη φυσικότητα.

Kostas97

Well-Known Member
@John_John1 Υπαρχει επισημη θεση της κλινικης για το περιστατικο του ξενου forum ως προς το τι πηγε στραβα;;

Συμπληρωνοντας οσα λετε, να ενας λογος επιπλεον που οταν καποιοι ρωτανε "σε ποιά κλινικη να παω, πού εχετε καταληξει εσεις με τοσο ψαξιμο ως καλυτερη επιλογη;" σαφης απαντηση δεν υπαρχει.
Οταν εκανε καποιος τη ΜΕΤ μπορει να υπερτερουσε η Α ενω οταν την κανω εγω η Β.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
@John_John1 Υπαρχει επισημη θεση της κλινικης για το περιστατικο του ξενου forum ως προς το τι πηγε στραβα;;

Συμπληρωνοντας οσα λετε, να ενας λογος επιπλεον που οταν καποιοι ρωτανε "σε ποιά κλινικη να παω, πού εχετε καταληξει εσεις με τοσο ψαξιμο ως καλυτερη επιλογη;" σαφης απαντηση δεν υπαρχει.

Δεν γνωριζω φιλε Κωστα και εγω εδω μεσα πρωτο ειδα το περιστατικο.
Σιγουρα η Κλινικη με τον συνεργατη του Ισραηλ κατι θα ειπαν αλλα δεν το γνωριζω.

vlafo

Well-Known Member
Κώστα
Υπάρχουν αντικειμενικές σταθερές για όλους,στα δικα μου μάτια είναι πολύ καθαρά τα πράγματα.

Υπαρχή σαφής απάντηση με την έννοια ότι επιλέγεις σε αυτόν που αισθάνεσαι ασφαλής και ας έχει αρνητικά η τουλάχιστον αυτό που έχει εσένα να μη σε ενοχλεί.
Π.χ ο Lorenzo που είναι τοπ εγώ δεν πήγα γιατί χερλάιν θα ψαχνόμουνα,για άλλη επιλογή βρήκα τον Freitas και κατέληξα Τιρκαλά.
Δεν με απασχολούσε η δότρια όσον αφορα το μέγεθος του punch,το διασφάλισα,προχώρησα,δικαιώθηκα πανηγυρικά.

vlafo

Well-Known Member
Επίσης να πω εδώ στον αεράτο,πως ότι γίνεται πίσω από την πλάτη μας προφανώς και δεν θα το μάθουμε ποτέ,θα μας λένε transaction 5% και θα είναι 20% ,αλλά αν το αποτέλεσμα είναι επιτυχημένο αυτό δε σημαίνει ότι δεν μας πειράζει και μας ενοχλεί.
Αν δεν είναι πετυχημένο το αποτέλεσμα μαύρη θύελλα να σηκωθεί.
Εμένα τουλάχιστον με ενοχλεί και έχω την απαίτηση να μου πει ο γιατρός έστω γαρνιρισμένο το λάθος που έγινε.
Όνειρο θερινής νυκτός?
Μπορεί αλλά θα το ήθελα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δυστυχώς η επιτυχία σε πολλές περιπτώσεις είναι κάτι που πρέπει να έχει αντοχή στον χρόνο και υπό αυτό το πρίσμα παίζουν ρόλο πολλά που φαντάζουν σαν λεπτομέρειες. Εγώ ένα έχω να πω, κανένας συμβιβασμός και προσοχή στις λεπτομέρειες.

oreo

Well-Known Member
Τα πράγματα είναι πολύ απλά, όταν βάζω το χέρι στην τσέπη για να προβώ σε μια αισθητική παρέμβαση που η θετική ή αρνητική εκβασή της θα έχει καθημερινό αντίκτυπο στην ψυχολογία μου και τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου, θα το ξεσκίσω το θέμα να μάθω μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ίσως είναι υπερβολή αλλά έτσι μόνο συνθέτεις το puzzle που καλύπτει σημαντικά ερωτηματικά που κατόπιν εορτής χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Γιατί τώρα λέμε για πυκνότητες, δότριες, εργαλεία, ανεξαρτητες παρουσιάσεις, τεχνικα team, είδη αλωπεκίας και της Παναγιάς τα μάτια, θεωρώντας τα δεδομένα , αλλα έξω απο το φόρουμ "Όμοιος ομοίω αεί .. πελάζει ".
Το ζητούμενο δεν είναι να πας σε έναν γιατρό και να σου πουλήσει το όνειρο της μεταμόρφωσης απο ασχημόπαπο σε κύκνο. Ουσία έχει να καταλάβεις τον τρόπο που θα το πάρεις και αν η κάβα της δότριας θα σε βγάλει στο μακροπρόθεσμο πλάνο ασπροπρόσωπο. Διάβαζα κατα καιρούς κάτι παπαριές οτι ας είμαι πάνω κομπλέ και πίσω ρημαδιό. Όχι φίλε επιτυχία δεν είναι να είσαι παράτερος , επιτυχία είναι μην φαίνεται στον άγνωστο χ οτι έκανες μετ. Γιατί ακόμα και αν η μόστρα είναι κομπλέ , πίσω θα φαίνεται αρρωστημένη η εικόνα.
Τελος επειδή βλέπω οτι η συντριπτική πλειοψηφία έρχεται γύρω γύρω απο την πηγή αλλά νερό δεν πίνει, μιλήστε με κλινικές/γιατρούς όχι εναν - δύο που ακούγονται στο φόρουμ, αλλά με 10 - 15 και θα εκπλαγείται απο το απόσταγμα της έρευνας.
Γιατί όπως βλέπετε όταν προκύπτει το πρόβλημα στο 99% των περιπτώσεων ένα είναι το ρητό "Στερνή μου γνώση, να σ΄ είχα πρώτα".

aeratos28

Just aeratos
Το να μιλήσεις με 15 γιατρούς και να βγάλεις άκρη δεν παίζει .μαθαίνεις τι έχεις να δώσεις στο θέμα δοτριας,μαθαίνεις το πρόβλημα σου στη ληπτρια και αν έχει η δοτρια να σου δώσει αυτό που χρειάζεται η ληπτρια ,προχωράς στα παρακάτω ..διαλέγεις κάποιους γιατρούς οι οποίοι έχουν να δείξουν σωστές δουλειές ,γνωρίζεις από πριν με τι εργαλεία δουλεύει και πως φέρετε στις δοτριες και όπου νιώσεις κάποια ασφάλεια κάνεις την επέμβαση. Με το να ξεσκίσεις το θέμα δεν εξασφαλίζεις τπτ..είναι ρίσκο η επέμβαση και πρέπει να το έχετε όλοι στο νου σας αυτό..

Μπλουζα