Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

oreo

Well-Known Member
Η γνώση έχει αποκτηθεί ακριβώς απο αυτά που λες, ανταλλαγή απόψεων, κατραπακιές, αστοχίες, επιτυχίες και υπερανάλυση. Έτσι είναι είχαν συζυτηθεί σχεδόν τα πάντα. Δεν είναι θέμα πρωτοποριακού, αλλά απόκτηση περισσότερης γνώσης για να αποφύγεις την κακοτοπιά όσο μπορείς.
Για παράδειγμα τον τελευταίο καιρό τεντώσαμε το transection και το grafts/cm2. Βγήκαν τόσες περισσότερες πληροφορίες και καταρρίφθηκαν αντιλήψεις. Δεν θέλω να αναφερθώ ειδικότερα γιατί θα θίξω γιατρούς/κλινικές και δεν το θέλω.
Την αξία των μετρήσεων, αν δεν ηταν ο cvial με την αναλυτική παρουσίαση δεν θα την μαθαίναμε ποτέ. 5 χρόνια μετά την πρώτη αναφορά και μετά απο υπερανάλυση, αρχίζει και περνάει ως ο μόνος ορθός τρόπος για να μπεις για μετ. Τα παιδιά που δεν το κυνήγησαν βλέπεις τι πακέτο τρώνε.
Θυμάμαι όταν είχα πρωτομπεί, στο φόρουμ έμπαινα στα νήματα και πήδαγα σελίδες να δω τις τελικές φωτογραφίες και τις τιμές. Ισχνό διάβασμα και όμως αυτό με έσωσε το 2016 που θέλαν να με βάλουν για μεταμόσχευση(είχαν κενό - ήμουν τυχερός...) 3ς μέρες μετά το cons στην προνομιακή τιμή των 2000 ευρώ και που με παζάρι έριξα στα 1100 και προφανώς δεν πήγα , γιατί το cons ήταν να μου χαιδέψουν 3ς κυρίες το κεφάλι και να μου πουν τέλειος θα γίνεις.
Όταν άρχισα να διαβάζω τα νήματα προσεκτικά, σκέφτηκα πω ρε φίλε τι καμμένοι είναι αυτοι οι άνθρωποι τι αλαμπουρνέζικα αραδιάζουν.
Να που όμως δεν λέγαν αλαμπουρνέζικα και κάθε μέρα όλα και κάτι μέσω συζήτησης προστίθεται έστω υποσυνείδητα σαν γνώση.
Αυτή είναι η αποψή μου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Εγώ πιστεύω πως αναβάθμιση γνώσεων έχει γίνει κυρίως από λάθη παρελθόντος και αρκετή συζήτηση σε αυτά ,αλλά και από τον Cvial ο οποίος μεταλαμπαδεύει γνώση που απέκτησε από Λορέντζο και προσωπική ασχολία όπως πχ transection το είναι κτλ. Εμεις τα μέλη δυστυχώς τείνουμε σε κάθε νήμα να μαλώνουμε αν η δοτρια είναι οκ η αν όχι.Γραφοντας σεντόνια ολόκληρα και στη τελική άκρη δεν βγαίνει.Ας γίνει κανόνας να βγάζουμε δύο τρεις φωτο την μεταμοσχευμενη δοτρια στους 8,9 και 12 μήνες.

aeratos28

Just aeratos
Δεν συμφωνώ για σπλιταρισμα κτλ ,γινόταν η κουβέντα αυτή και πολύ μάλιστα από το χειρουργείο τότε του danceworld που έκανε και σε συζητήσεις για τον Ερντογάν τότε αναφέραμε όλοι το cherry picking που έκανε και το σπλιταρισμα που με αυτόν τον τρόπο μεγάλωνε τον αριθμό στα τριχοθυλάκια και πως η τιμή που έδινε δεν ήταν αυτή η πραγματική .τώρα για ντουπα κτλ,η ορολογία εμφανίστηκε σαν όνομα ,όχι ότι δεν γινόταν συζήτηση για το να μην γίνεται σε ορισμένους εξαγωγή περιμετρικά πάνω από τα αυτιά λόγω του ότι φαίνονταν αδύναμα .
Εδώ πριν 4 χρόνια δεν υπήρχε καν η ορολογία retro και DUPA στο φόρουμ. Ουδεμία αναφορά για splitting και πως λειτουργεί. Έτσι λίγα πρόχειρα για να μην γράφω σεντόνια.

aeratos28

Just aeratos
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς εδώ.
Αυτό όμως σε άμεση συνάρτηση με το υπάρχον κλίμα και τα άτομα που το περιβάλουν. Όσο και κάτι αν σου αρέσει/ το θες, αν δε σε σηκώνει το κλίμα δε μένεις. Για τις άσκοπες για σένα δεν έχω να πω κάτι επειδή είναι καθαρά υποκειμενικο οποτε εσυ ξερεις

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς εδώ.
Εννοώ ότι τα περισσότερα σχόλια αρα και παραμονή στο φόρουμ είναι και απόρροια του ότι βρίσκεις άτομα που συνάδουν οι απόψεις / ανησυχίες σας. Αυτό εννοώ με το αν σε σηκώνει το κλίμα.

aeratos28

Just aeratos
Τον τελευταίο καιρό τεντώθηκε το transection?ρε συ ορεο τι λες τώρα..? Συνέχεια αυτό συζητάμε πόσα χρόνια στο φόρουμ και είχαμε βγάλει και πρωταθλητές τη dhi..όλες οι συζητήσεις ,είναι αναμασηματα παλαιότερων συζητήσεων που γίνονται από πιο καινούρια μέλη τα οποία δεν έχουν συμμετάσχει στις τότε συζητήσεις και δεν έχουν δει ότι υπάρχουν αυτές οι συζητήσεις..δεν συζητήθηκε στο φόρουμ εδώ και πάρα πολύ καιρό κάτι καινούργιο.ας το επιβεβαιώσει και κανένα παλιότερο μέλος και από μένα..ας πει ο kapa ,ο panos και άλλοι..
Η γνώση έχει αποκτηθεί ακριβώς απο αυτά που λες, ανταλλαγή απόψεων, κατραπακιές, αστοχίες, επιτυχίες και υπερανάλυση. Έτσι είναι είχαν συζυτηθεί σχεδόν τα πάντα. Δεν είναι θέμα πρωτοποριακού, αλλά απόκτηση περισσότερης γνώσης για να αποφύγεις την κακοτοπιά όσο μπορείς.
Για παράδειγμα τον τελευταίο καιρό τεντώσαμε το transection και το grafts/cm2. Βγήκαν τόσες περισσότερες πληροφορίες και καταρρίφθηκαν αντιλήψεις. Δεν θέλω να αναφερθώ ειδικότερα γιατί θα θίξω γιατρούς/κλινικές και δεν το θέλω.
Την αξία των μετρήσεων, αν δεν ηταν ο cvial με την αναλυτική παρουσίαση δεν θα την μαθαίναμε ποτέ. 5 χρόνια μετά την πρώτη αναφορά και μετά απο υπερανάλυση, αρχίζει και περνάει ως ο μόνος ορθός τρόπος για να μπεις για μετ. Τα παιδιά που δεν το κυνήγησαν βλέπεις τι πακέτο τρώνε.
Θυμάμαι όταν είχα πρωτομπεί, στο φόρουμ έμπαινα στα νήματα και πήδαγα σελίδες να δω τις τελικές φωτογραφίες και τις τιμές. Ισχνό διάβασμα και όμως αυτό με έσωσε το 2016 που θέλαν να με βάλουν για μεταμόσχευση(είχαν κενό - ήμουν τυχερός...) 3ς μέρες μετά το cons στην προνομιακή τιμή των 2000 ευρώ και που με παζάρι έριξα στα 1100 και προφανώς δεν πήγα , γιατί το cons ήταν να μου χαιδέψουν 3ς κυρίες το κεφάλι και να μου πουν τέλειος θα γίνεις.
Όταν άρχισα να διαβάζω τα νήματα προσεκτικά, σκέφτηκα πω ρε φίλε τι καμμένοι είναι αυτοι οι άνθρωποι τι αλαμπουρνέζικα αραδιάζουν.
Να που όμως δεν λέγαν αλαμπουρνέζικα και κάθε μέρα όλα και κάτι μέσω συζήτησης προστίθεται έστω υποσυνείδητα σαν γνώση.
Αυτή είναι η αποψή μου.

aeratos28

Just aeratos
Παραμονή από την δική σου πλευρά εννοείς,η από την δική μου?
Εννοώ ότι τα περισσότερα σχόλια αρα και παραμονή στο φόρουμ είναι και απόρροια του ότι βρίσκεις άτομα που συνάδουν οι απόψεις / ανησυχίες σας. Αυτό εννοώ με το αν σε σηκώνει το κλίμα.

Legwg James

Παραμονή από την δική σου πλευρά εννοείς,η από την δική μου?
Γενικά λεω ρε δεν λέω για σενα η για μένα. Απλά σου εξηγώ πως για τις θεραπείες που είπες πάνω, ο λόγος που βλέπεις 5-6 άτομα να γράφουν συνεχώς τα ίδια και τα ίδια είναι γιατί επιτέλους έχουν κάποιους με την ιδια ανησυχία και καυλα (για την ώρα εστω) να ανταλλάσουν γνώμες πάνω σε ένα θέμα που τους προβληματίζει. Αυτό.

nick90

Well-Known Member
Γενικά λεω ρε δεν λέω για σενα η για μένα. Απλά σου εξηγώ πως για τις θεραπείες που είπες πάνω, ο λόγος που βλέπεις 5-6 άτομα να γράφουν συνεχώς τα ίδια και τα ίδια είναι γιατί επιτέλους έχουν κάποιους με την ιδια ανησυχία και καυλα (για την ώρα εστω) να ανταλλάσουν γνώμες πάνω σε ένα θέμα που τους προβληματίζει. Αυτό.
που καταντήσαμε πάντως με την ρημάδα την τριχόπτωση... να μιλάμε με καύλα για θέματα θεραπειών, αντι να μιλάμε με καύλα για γκόμενες :p

Legwg James

που καταντήσαμε πάντως με την ρημάδα την τριχόπτωση... να μιλάμε με καύλα για θέματα θεραπειών, αντι να μιλάμε με καύλα για γκόμενες :p

Θεωρώ ότι αυτή η φάση όμως είναι προσωρινή και εξηγούμαι. Ειτε θα κάνεις θεραπείες και θα αντλησεις πράγματα περί ΜΜ, οι θεραπείες θα δουλέψουν και θα κινηθείς ανάλογα στο μελλον, ειτε οι θεραπείες ΔΕ θα δουλέψουν και θα κινηθείς συντηρητικά προς ΜΜ στο παρόν ειτε θα αποδεχτείς πως αυτό που θες δεν είναι υλοποιησιμο και θα ρίξεις ξουρα και αν έχεις και μούσι το αφήνεις και βρίσκεις ενα άλλο λουκ που το πιθανότερο είναι να σου πάει κι ολας ( καράφλα - μουσι ειναι πολυ δυνατός συνδυασμός). Ολα αυτα τα λέω '' σύντομη καυλα'' γιατί εξελίσσονται σε ένα lifespan 3 αντε 4 ετών. Οι γκόμενές είναι παντοτινες όμως από όταν καταλαβαίνεις πως ο φίλος κάτω δεν είναι για κατουρημα ονλυ. ;)

vag25

Well-Known Member
Παντως ενω φαινομενικα δεν υπαρχει εξελιξη και διαφορα με το παρελθον, εγω θα συμφωνησω με αυτους που λενε οτι υπαρχει.

Οπως η dupa που ανεφερε ο cvial, που δεν υπηρχε πριν καν σαν εννοια (δεν μας απασχολουσε εδω, αλλα και ο λορενζο αν δεν κανω λαθος, το 2010 αρχισε να αχολειται με dupa, μολις 10 και κατι χρονια!), αλλα και φυσικα καποιες νεες λεπτομεριες για τις μεταμοσχευσεις.

Εδω ακομα και οι θεραπειες που αν μεινεις μονο στους ''τιτλους'' θα πεις οκ φινα, μινοξ παλι, δεν ειναι ακριβως οτι μειναμε στις ιδιες.

Να θυμισω οτι low dose φινα δεν υπηρχε σαν επιλογη, τωρα τελευταια παιζει. Πλεον υπαρχει εμπειρια απο γιατρους που δινουν το φαρμακο πανω απο 20 χρονια και ενω στο παρελθον διαβαζαμε οτι ο Πανος πχ εχει παρενεργειες μετα απο ενα δυο χρονια χρησης και ο ταδε εχει σε μια εβδομαδα, τους βαζαμε στο ιδιο καζανι. Ενω σημερα εχουμε την πληροφορια τελος παντων απο γιατρους και εχουμε μια ιδεα γιατι εβγαλε ο πανος παρενεργεια στον 1-2 χρονο και γιατι ο αλλος πρωτη μερα. Εχουμε μια ιδεα γιατι στον Πανο κρατησε πολυ μεχρι να επανελθει στα κανονικα και γιατι ο αλλος επανηλθε αμεσως. Τι θα μπορουσαν να κανουν? πως να το αντιμετωπισουν? Αυτα δεν τα ξεραμε τοτε. Σημερα εχουμε μια αλλη πληροφορηση.

Δηλαδη με τοσα χρονια στο φορουμ εμενα μου βγαζει νοημα αυτο που λενε οι αυστραλοι οταν γυρναω πισω να θυμηθω ποιοι/γιατι/πως/για ποσο εβγαλαν παρενεργειες στο hairlossgr.

Η μινοξ επισης πλεον παιζει και oral πολυ. Τι σημαινει oral? πως θα δουλευει? Θα εχει την διαφορα fina oral vs τοπικο. Θα το δουμε.
Σε 10 χρονια απο τωρα θα υπαρχει αλλη εικονα οπως υπαρχει σημερα αλλη σε συγκριση με 10 χρονια πριν και παει λεγοντας.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nick90

Well-Known Member
Θεωρώ ότι αυτή η φάση όμως είναι προσωρινή και εξηγούμαι. Ειτε θα κάνεις θεραπείες και θα αντλησεις πράγματα περί ΜΜ, οι θεραπείες θα δουλέψουν και θα κινηθείς ανάλογα στο μελλον, ειτε οι θεραπείες ΔΕ θα δουλέψουν και θα κινηθείς συντηρητικά προς ΜΜ στο παρόν ειτε θα αποδεχτείς πως αυτό που θες δεν είναι υλοποιησιμο και θα ρίξεις ξουρα και αν έχεις και μούσι το αφήνεις και βρίσκεις ενα άλλο λουκ που το πιθανότερο είναι να σου πάει κι ολας ( καράφλα - μουσι ειναι πολυ δυνατός συνδυασμός). Ολα αυτα τα λέω '' σύντομη καυλα'' γιατί εξελίσσονται σε ένα lifespan 3 αντε 4 ετών. Οι γκόμενές είναι παντοτινες όμως από όταν καταλαβαίνεις πως ο φίλος κάτω δεν είναι για κατουρημα ονλυ. ;)
Ουσιαστικα η ανάγκη σε οδήγησε να παθιαστείς με αυτό, γιατί πιστεύεις οτι η συνεχής ενασχόληση μπορεί να σου βοηθήσει να βρεις απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα για ενα πρόβλημα που σε ενδιαφέρει. Οπότε ναι ειναι προσωρινό μέχρι να κατασταλάξεις στο ποια ειναι η λύση στην περίπτωση σου τελικά και αν δεν βρεθεί υπάρχει και η εναλλακτική με το ξύρισμα και το μούσι που λες και εσύ.

vlafo

Well-Known Member
Η γνώση του σήμερα δεν έχει καμία σχέση με τη γνώση του χτές,τα δεδομένα του 2010 είναι εντελώς διαφορετικά από τα δεδομένα του 2021 και δε μιλάω για το φόρουμ αλλά για το κομμάτι των μμ.
Άρα κάτι που έγινε εχτές και συγκεκριμένα το 2010 δε σημαίνει ότι συμβαίνει και σήμερα.

Να θυμίσω επειδή αναφέρεται συχνά,πριν το 2010 και οι ξένες κλινικές ήταν σφαγεία εκτός από ελάχιστες για να μην πάω και πιο πίσω που πήγαινες στο Rahal,πλήρωνες ένα κάρο λεφτά στον καλύτερο του κόσμου και γύρναγες με 5 τρίχες.
Kαι έχουμε και μέλος έμπειρο που πήγε και τα έζησε.
Αλλά έτσι ήταν την εποχή εκείνη στη γραμμή του dial up του Internet δε μπορούσες να πάρεις κάτι καλύτερο και έτσι είναι και η ιατρική όταν ξεκινάει και εφευρίσκει ένα νέο προιόν πειραματίζεται μέχρι να το τελειοποιήσει.

Στο φόρουμ λοιπόν αν και δεν είμαι από παλιά,έχω διαβάσει κάθε γραμμή του και έχω δει κάθε νήμα και φωτογραφίες που πολύ αμφιβάλλω αν το έχουν κάνει αυτό ελάχιστοι ακόμα και παλιοί.

Το transaction δεν αναφερότανε,απλά ψάχνανε να βρούνε τι συνέβαινε και δεν είχε υψηλή φύτρωση και πως προέκυπτε αυτό,αλλά κανείς δε γνώριζε τι πάρτυ κάνανε οι κλινικές.
Ακόμα και τώρα κανείς δεν ξέρει τι γίνεται και πάμε με το σταυρό στο χέρι,αλλά πλέον μπορούμε να βγάλουμε εύκολα συμπεράσματα γιατί υπάρχουν οι ακριβείς μετρήσεις,ενώ παλιά ήταν όλα στο περίπου.
Και αυτά για να ανακαλυφτούν πρέπει κάποιος να επιμείνει πολύ,αλλιώς πάει άπατο ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ.
Το έχω κάνει και το έχω δει άπειρες φορές και πουθενά δε δίνεται η παραμικρή σημασία.
Αυτό ισχύει για όλες τις κλινικές.

Το spliiting για να τα λέμε όλα,το ανακάλυψε ο Cvial όταν πήγε στον Erdogan και μετά σε συζητήσεις και αναλύσεις κατάλαβε τι παίχτηκε και έκατσε και έγραψε ακριβώς ένα ολόκληρο άρθρο με τις συνέπειες και τις επιπτώσεις του.
Εγώ δε θυμάμαι πουθενά να ήξερε ο Tropheas ή άλλος διαβασμένος περί αυτού.

Eπίσης οι dupes mupes δεν παίζει ρόλο πως λέγονται,αλλά παλιά όντως αναφερότανε αυτή η αραίωση που υπήρχε,αλλά κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει τι συνέβαινε και όλοι το ψάχνανε.Έτσι δε γίνεται δουλειά όμως.
Ακόμα και εγώ όταν έβλεπα τέτοιες δότριες ,θεωρούσα ότι ήταν άρρωστο το παιδί και δεν ήταν αυτό απόρροια της α.α.
Ήταν ένα από αυτά που έμαθα και μου λύθηκε η απορία.

Καταλήγοντας θέλω να πώ,μην βγαίνετε τώρα και το παίζετε όλοι μάγκες ότι τα ξέρατε όλα και δεν μάθατε τίποτα καινούργιο,αεράτε δεν πάει προσωπικά σε σένα αλλά δεν είναι έτσι όπως την περιγράφεις την κατάσταση του φόρουμ το 2010.
Ήταν εντελώς διαφορετική.

Εγώ όταν μπήκα και τα διάβαζα γελούσα και ξεκίνησα από του Cvial το νήμα και καταλαβα ότι πάνω κάτω έτσι θα είναι και οι υπόλοιποι,αλλά τελικά διαψεύστηκα.

Εννοώ διαβασμένοι.

Τελευταία επεξεργασία:

oreo

Well-Known Member
Τον τελευταίο καιρό τεντώθηκε το transection?ρε συ ορεο τι λες τώρα..? Συνέχεια αυτό συζητάμε πόσα χρόνια στο φόρουμ και είχαμε βγάλει και πρωταθλητές τη dhi..όλες οι συζητήσεις ,είναι αναμασηματα παλαιότερων συζητήσεων που γίνονται από πιο καινούρια μέλη τα οποία δεν έχουν συμμετάσχει στις τότε συζητήσεις και δεν έχουν δει ότι υπάρχουν αυτές οι συζητήσεις..δεν συζητήθηκε στο φόρουμ εδώ και πάρα πολύ καιρό κάτι καινούργιο.ας το επιβεβαιώσει και κανένα παλιότερο μέλος και από μένα..ας πει ο kapa ,ο panos και άλλοι..
Τι να σου πω, δεν έχω τέτοια εικόνα απο το παλιά νήματα που έχω διαβάσει. Ανάλυση εννοώ που να φτάνει σε συμπεράσματα, εμπεριστατωμένα μιας και δεν υπήρχαν μετρήσεις και όλοι έκαναν υποθέσεις. Εδώ σε δότρια απο άλλο νήμα, που το transection ήταν εμφανές , γίνονταν σχόλια μόνο για την επούλωση απο το μικρότερο εργαλείο. Τέλος πάντων δεν γράφω άλλα αν κάποιο μέλος απο τα παλιά μου υποδείξει που γινόταν αυτή η ανάλυση που κάνουμε ιδιαίτερα το τελευταίο τρίμηνο, παω πάσο.

vlafo

Well-Known Member
Να το θέσω λίγο διαφορετικά.
Το μέλος του 2010 με την μέχρι τότε πληροφορία,πήγαινε με τα ίδια εφόδια στoν πόλεμο με το αντίστοιχο μέλος του 2021?
Quiz..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πιθανώς παλιότερα (εννοώ από το 2010 έως το 2015 που άρχισα να διαβάζω το φόρουμ) να υπήρχε καλύτερο επίπεδο γραφής και διαλόγου. Θεωρώ όμως ότι δεν υπήρχε η γνώση που υπάρχει σήμερα (και για τους λόγους που αναφέρει ο Vlafo) αλλά κυρίως η μεθοδολογία ανάλυσης και τεκμηρίωσης. Άλλο να υποθέτεις κάτι και άλλο να το τεκμηριώνεις. Αν εξαιρέσεις τον Πάνο ο οποίος έχει κάνει 2 μμ σε τοπ κλινικές και έχει ψαχτεί, δεν έχω δει κάποιο άλλο μέλος με παροχή φρέσκιας, πρωτογενούς πληροφορίας και το κυριότερο σωστής. Αυτή η πληροφορία δεν μπορεί να προέλθει από το google ούτε από εικασίες. Χρειάζεται βοήθεια από την "πηγή" δηλαδή από γιατρούς είτε άμεσα είτε έμμεσα από σεμινάρια/συνέδρια. Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια αυτό πλέον έχει επιτευχθεί σε ένα σημαντικό βαθμό και έχει επηρεάσει τον τρόπο που κρίνουμε ένα αποτέλεσμα.

aeratos28

Just aeratos
Απέδειξε εσύ ότι δεν γινόταν κάτι τέτοιο αντίστοιχο τότε,για να στο αντιστρέψω .γτ μέλη σαν τον Πάνο ας πούμε που έφυγε για χάσον πριν πόσα χρόνια ,είχε ήδη πλάνο στο μυαλό του πριν κινηθεί με τις επεμβάσεις.το ότι σε μια δεκαετία ,έχουν προστεθεί δύο τρεις ορολογίες ακόμα δεν το βλέπω και σαν άλμα αυτό ..σιγά το πράγμα.
Σε ποιο περιστατικό αναφέρεσαι ακριβώς για τρανσεξιον ?
Τι να σου πω, δεν έχω τέτοια εικόνα απο το παλιά νήματα που έχω διαβάσει. Ανάλυση εννοώ που να φτάνει σε συμπεράσματα, εμπεριστατωμένα μιας και δεν υπήρχαν μετρήσεις και όλοι έκαναν υποθέσεις. Εδώ σε δότρια απο άλλο νήμα, που το transection ήταν εμφανές , γίνονταν σχόλια μόνο για την επούλωση απο το μικρότερο εργαλείο. Τέλος πάντων δεν γράφω άλλα αν κάποιο μέλος απο τα παλιά μου υποδείξει που γινόταν αυτή η ανάλυση που κάνουμε ιδιαίτερα το τελευταίο τρίμηνο, παω πάσο.

oreo

Well-Known Member
Απέδειξε εσύ ότι δεν γινόταν κάτι τέτοιο αντίστοιχο τότε,για να στο αντιστρέψω .γτ μέλη σαν τον Πάνο ας πούμε που έφυγε για χάσον πριν πόσα χρόνια ,είχε ήδη πλάνο στο μυαλό του πριν κινηθεί με τις επεμβάσεις.το ότι σε μια δεκαετία ,έχουν προστεθεί δύο τρεις ορολογίες ακόμα δεν το βλέπω και σαν άλμα αυτό ..σιγά το πράγμα.
Σε ποιο περιστατικό αναφέρεσαι ακριβώς για τρανσεξιον ?
Θα στο στείλω prive το περιστατικό, δεν χρειάζεται να ξεκινήσει φαύλος κύκλος σε αυτό το νήμα.

aeratos28

Just aeratos
Τα πράγματα αυτά που έκανε και ο Πάνος αλλά και άλλα μέλη πριν μια δεκαετία και η ενασχόληση μελών όπως ο κάπα ,ο στριπαρ κτλ,νομίζω εξέλιξαν φουλ το φόρουμ με αποκορύφωμα τα τελευταία 3-4 χρόνια που άρχισες να ασχολείσαι και εσύ cvial περισσοτερο έφερες νέες γνώσεις ειδικά πάνω στο θέμα της fue ,από μια σχολή η οποία είναι πολύ πιο μπροστά από άλλες..την ισπανική ,πράγματα τα οποία άλλαξαν αρκετά τον τρόπο σκέψεις αρκετών..
Πιθανώς παλιότερα (εννοώ από το 2010 έως το 2015 που άρχισα να διαβάζω το φόρουμ) να υπήρχε καλύτερο επίπεδο γραφής και διαλόγου. Θεωρώ όμως ότι δεν υπήρχε η γνώση που υπάρχει σήμερα (και για τους λόγους που αναφέρει ο Vlafo) αλλά κυρίως η μεθοδολογία ανάλυσης και τεκμηρίωσης. Άλλο να υποθέτεις κάτι και άλλο να το τεκμηριώνεις. Αν εξαιρέσεις τον Πάνο ο οποίος έχει κάνει 2 μμ σε τοπ κλινικές και έχει ψαχτεί, δεν έχω δει κάποιο άλλο μέλος με παροχή φρέσκιας, πρωτογενούς πληροφορίας και το κυριότερο σωστής. Αυτή η πληροφορία δεν μπορεί να προέλθει από το google ούτε από εικασίες. Χρειάζεται βοήθεια από την "πηγή" δηλαδή από γιατρούς είτε άμεσα είτε έμμεσα από σεμινάρια/συνέδρια. Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια αυτό πλέον έχει επιτευχθεί σε ένα σημαντικό βαθμό και έχει επηρεάσει τον τρόπο που κρίνουμε ένα αποτέλεσμα.

Legwg James

Εγω θα ρωτησω κατι άλλο που ουσιαστικά θίγει το ίδιο ζήτημα περί ενημέρωσης το οποίο συζητάτε και εσείς. Όσα νήματα έχω ξεψαχνίσει για να αντλήσω πληροφορίες περί φιναστερίδης πριν το 2015 παρουσιάζουν τα ίδια δεδομένα. Δηλαδή 8 στους 10 να έχουν εμφανίσει ανεπανόρθωτες ζημιές κατά τη περίοδο λήψης της , 1 στους 10 να έχει παρενέργειες αλλά να συνεχίζει και τον άλλον 1 που μας έμεινε να κάνει τη θεραπεία του κανονικά χωρίς καμία παρενέργεια ( με τους άλλους να μην τον πιστεύουν καθώς είχαν στο μυαλό τους πως το να παίρνεις φινα και να λες πως δεν εμφανίζεις se ειναι σαν να λες πως τη 1η φορά που μπήκες σε ''γατακι'' δεν τελειωσες στο δίλεπτο ) . Ξαφνικά από το 2016 και μετά αλλάζει το τροπάριο . Αυτοί που εμφάνισαν ανεπανόρθωτες ζημιές μειωνόντουσαν και αυτοί που είτε εμφάνισαν κάτι και σταμάτησαν τη φινα και όλα κομπλέ ή εκείνοι που κάνουν θεραπεία χωρίς κανένα θέμα αυξανόντουσαν. Πως γίνεται αυτό ; Τι ηταν αυτό που οδήγησε στην αλλαγή του διακοπτή ; Πως γίνεται μέσα σε λίγα χρόνια να αλλάξει το ratio των απόψεων τόσο πολύ ;

Μπλουζα