Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τα πράγματα αυτά που έκανε και ο Πάνος αλλά και άλλα μέλη πριν μια δεκαετία και η ενασχόληση μελών όπως ο κάπα ,ο στριπαρ κτλ,νομίζω εξέλιξαν φουλ το φόρουμ με αποκορύφωμα τα τελευταία 3-4 χρόνια που άρχισες να ασχολείσαι και εσύ cvial περισσοτερο έφερες νέες γνώσεις ειδικά πάνω στο θέμα της fue ,από μια σχολή η οποία είναι πολύ πιο μπροστά από άλλες..την ισπανική ,πράγματα τα οποία άλλαξαν αρκετά τον τρόπο σκέψεις αρκετών..

Έχοντας αναλύσει αρκετά νήματα του παρελθόντος με τις τωρινές γνώσεις θεωρώ ότι έχουν γραφτεί και πολλά λάθος πράγματα. Δεν θέλω να το προσωποποιήσω γιατί δεν είναι σωστό, όλοι μας κάνουμε λάθη. Σημασία έχεις να τα παραδέχεσαι και να εξελίσσεσαι χωρίς εγωισμούς.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Καλά αυτό εννοείται,σίγουρα έχουμε πει παλιότερα και λάθος πράγματα που στην πορεία όντως βγήκαν λάθος και νομίζω θα συνεχίσει να γίνεται αυτό..και τώρα πολλά πράγματα που λέμε στο μέλλον θα αλλάξουν ,αυτό είναι υγιές νομίζω και η εξέλιξη αυτό φέρνει..σε πολλά όμως δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικό ..πριν καν ξεκινήσεις την πρώτη επέμβαση σου,θυμάμαι να λέμε για μετρήσεις δοτριας ληπτριας για πάχος τρίχας ,μέγεθος punch για ρετρό σε δοτρια
Έχοντας αναλύσει αρκετά νήματα του παρελθόντος με τις τωρινές γνώσεις θεωρώ ότι έχουν γραφτεί και πολλά λάθος πράγματα. Δεν θέλω να το προσωποποιήσω γιατί δεν είναι σωστό, όλοι μας κάνουμε λάθη. Σημασία έχεις να τα παραδέχεσαι και να εξελίσσεσαι χωρίς εγωισμούς.

κτλ..κοντεύει 5 χρόνια αυτό?? Σίγουρα.

oreo

Well-Known Member
Απο το στόμα μου τό πήρες

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλά αυτό εννοείται,σίγουρα έχουμε πει παλιότερα και λάθος πράγματα που στην πορεία όντως βγήκαν λάθος και νομίζω θα συνεχίσει να γίνεται αυτό..και τώρα πολλά πράγματα που λέμε στο μέλλον θα αλλάξουν ,αυτό είναι υγιές νομίζω και η εξέλιξη αυτό φέρνει..σε πολλά όμως δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικό ..πριν καν ξεκινήσεις την πρώτη επέμβαση σου,θυμάμαι να λέμε για μετρήσεις δοτριας ληπτριας για πάχος τρίχας ,μέγεθος punch για ρετρό σε δοτρια

κτλ..κοντεύει 5 χρόνια αυτό?? Σίγουρα.

6

aeratos28

Just aeratos
6..με τις γνώσεις αυτές που είχες από τότε ,κάναμε και συζητήσεις εδώ και ένα χρόνο κοντά πριν το πρώτο σου χειρουργείο?? Σίγουρα.. και υπηρχαν και άτομα τότε ενεργά,πολύ διαβασμενα ,με πολλές γνώσεις και οι συζητήσεις που γίνονταν ήταν πάρα πολύ ωραίες .πολλά δεδομένα από τότε .

vag25

Well-Known Member
Εγω θα ρωτησω κατι άλλο που ουσιαστικά θίγει το ίδιο ζήτημα περί ενημέρωσης το οποίο συζητάτε και εσείς. Όσα νήματα έχω ξεψαχνίσει για να αντλήσω πληροφορίες περί φιναστερίδης πριν το 2015 παρουσιάζουν τα ίδια δεδομένα. Δηλαδή 8 στους 10 να έχουν εμφανίσει ανεπανόρθωτες ζημιές κατά τη περίοδο λήψης της , 1 στους 10 να έχει παρενέργειες αλλά να συνεχίζει και τον άλλον 1 που μας έμεινε να κάνει τη θεραπεία του κανονικά χωρίς καμία παρενέργεια ( με τους άλλους να μην τον πιστεύουν καθώς είχαν στο μυαλό τους πως το να παίρνεις φινα και να λες πως δεν εμφανίζεις se ειναι σαν να λες πως τη 1η φορά που μπήκες σε ''γατακι'' δεν τελειωσες στο δίλεπτο ) . Ξαφνικά από το 2016 και μετά αλλάζει το τροπάριο . Αυτοί που εμφάνισαν ανεπανόρθωτες ζημιές μειωνόντουσαν και αυτοί που είτε εμφάνισαν κάτι και σταμάτησαν τη φινα και όλα κομπλέ ή εκείνοι που κάνουν θεραπεία χωρίς κανένα θέμα αυξανόντουσαν. Πως γίνεται αυτό ; Τι ηταν αυτό που οδήγησε στην αλλαγή του διακοπτή ; Πως γίνεται μέσα σε λίγα χρόνια να αλλάξει το ratio των απόψεων τόσο πολύ ;
Δεν είναι οτι δεν θα συμβεί να έχουν κάποιοι παρενεργειες σημερα, αλλα το ποσοστο μειωνεται (και πλησιαζει αυτο των ερευνων) γιατι πλεον παιζει το low dose πολυ και ισως γενικα υπαρχει μεγαλυτερο awareness για το ποσο το μυαλο σου μπορει να επηρεασει πραγματα. Τοτε πιο ευκολα κάτι που αισθανοσουν το εριχνες εκει.

aeratos28

Just aeratos
Επίσης αν είχε αλλάξει το ratio πες του θα περνάμε ήδη και εμείς vag25.χααχαχαχαχαχαχ
Δεν είναι οτι δεν θα συμβεί να έχουν κάποιοι παρενεργειες σημερα, αλλα το ποσοστο μειωνεται (και πλησιαζει αυτο των ερευνων) γιατι πλεον παιζει το low dose πολυ και ισως γενικα υπαρχει μεγαλυτερο awareness για το ποσο το μυαλο σου μπορει να επηρεασει πραγματα. Τοτε πιο ευκολα κάτι που αισθανοσουν το εριχνες εκει.

Legwg James

If you try to take it, .40 with a laser

Λιγο πολυ αυτο θελω να πω μπρο. Το low dose δε θα έπαιζε τόσο αν με το πέρασμα των χρόνων οι παρενέργειες και τα παράπονα πολλών δεν γίνοντουσαν η αφορμή για περαιτέρω πειραματισμούς - άρα και αποτελέσματα. Μπορεί να μιλάμε για την ίδια ουσία, αλλά το κοινό πλέον που θέλει να ενημερωθεί έχει πολύ παραπάνω υλικό για να βυζάξει ωστέ να φτάσει σε μια απόφαση. Προφανώς και όλοι δεν είναι για 1 mg και 5 mg ημερησίως.

Legwg James

Επίσης αν είχε αλλάξει το ratio πες του θα περνάμε ήδη και εμείς vag25.χααχαχαχαχαχαχ

Πιο ευκολα βλεπω να βρισκω βαγκ χωρις προβλημα με λαμπακια και check engine παρα εσυ να μπαινεις σε φινα :p

vlafo

Well-Known Member
Το υλικό που υπάρχει για να πάρεις τις αποφάσεις υπάρχει και με το παραπάνω,το θέμα είναι ότι ελάχιστοι μπορούν να το αξιολογήσουν σωστά και αυτό είναι το λυπηρό της υπόθεσης.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Στην Ισπανια εχουν ποσοστο εμβολιασμου 80%. Στην Ελλαδα παλευουμε στο 65% με τα χιλια ζορια.
Στην Ισπανια ο Ισπανος θα παρει φινα πολυ πιο ευκολα και χωρις στερεοτυπα , στην Ελλαδα αντιθετα πιο δυσκολα.

Τυχαιο δεν ειναι τιποτα. Ο Ελληνας στην πλειοψηφια φοβαται τα φαρμακα.

Για αυτο αλλωστε κανει και την πολυ ποιοτικη ζωη γεματη σαλατες λαχανικα ψαρια και οσπρια, δεν πινει, δεν καπνιζει και δεν τρωει σαβουρες.
Προσεχει απολυτα την υγεια του και τη λιμπιντο του... :D

vlafo

Well-Known Member
Στην Ισπανια εχουν ποσοστο εμβολιασμου 80%. Στην Ελλαδα παλευουμε στο 65% με τα χιλια ζορια.
Στην Ισπανια ο Ισπανος θα παρει φινα πολυ πιο ευκολα και χωρις στερεοτυπα , στην Ελλαδα αντιθετα πιο δυσκολα.

Για αυτο αλλωστε κανει και την πολυ ποιοτικη ζωη γεματη σαλατες λαχανικα ψαρια και οσπρια, δεν πινει, δεν καπνιζει και δεν τρωει σαβουρες.
Δε φοβάται τα φάρμακα Κώστα αντιθέτως τα παίρνει φανατικά και σε ποσότητες.
Είμαστε σε συνταγογράφηση φαρμάκων νομίζω πρώτοι στην Ευρώπη.
Απλά όπως σε όλα τα πράγματα ερμηνεύουμε και κάνουμε ότι μας κατέβει κατά το δοκούν.

Άκουγα σήμερα ΈΝΑ ΖΕΥΓΆΡΙ ΑΝΤΕΜΒΟΛΙΑΣΤΏΝ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ να πάνε τα παιδιά τους σχολείο 2 χρόνια γιατί καταλύονται τα συνταγματικά τους δικαιώματα λέει,και το Σύνταγμα δε λέει αυτό. Και τα παιδάκια δεν πάνε σχολείο.

Ανάθεμα μας αν έχουνε διαβάσει το Σύνταγμα και αν καταλαβαίνουν τι λέει και έχουν και άποψη και ξέρουν το παραμύθι του Συντάγματος,αυτό που καταλύεται συνέχεια,αλλά όταν θέλουμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας το επικαλούμαστε.

Δεν υπάρχει Σωτηρία καμία,εμείς οι Αλβανοί,Κόσοβο,Σκόπια,Ρουμανία,Βουλγαρία στους εμβολιασμούς τελευταίοι.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
6..με τις γνώσεις αυτές που είχες από τότε ,κάναμε και συζητήσεις εδώ και ένα χρόνο κοντά πριν το πρώτο σου χειρουργείο?? Σίγουρα.. και υπηρχαν και άτομα τότε ενεργά,πολύ διαβασμενα ,με πολλές γνώσεις και οι συζητήσεις που γίνονταν ήταν πάρα πολύ ωραίες .πολλά δεδομένα από τότε .

Άστο καλύτερα, την πρώτη κριτική την κάνω για τον εαυτό μου. Τα περισσότερα που συζητάγαμε τότε ήταν "παιδικά". Ωραίες κουβέντες δεν λέω αλλά από πραγματική "τσεκαρισμένη" πληροφορία λίγα πράγματα. Τα περισσότερα τα υποθέταμε από δεύτερο χέρι, βρισκόντουσαν 2-3 που συμφωνούσαν και μετά γινόταν κυρίαρχη άποψη. Το μόνο που δεν έχει αλλάξει είναι το "καλλιτεχνικό", μου αρέσει αυτή η hairline, κλπ, κλπ.

Legwg James

Δε φοβάται τα φάρμακα Κώστα αντιθέτως τα παίρνει φανατικά και σε ποσότητες.
Είμαστε σε συνταγογράφηση φαρμάκων νομίζω πρώτοι στην Ευρώπη.
Απλά όπως σε όλα τα πράγματα ερμηνεύουμε και κάνουμε ότι μας κατέβει κατά το δοκούν.

Άκουγα σήμερα ΈΝΑ ΖΕΥΓΆΡΙ ΑΝΤΕΜΒΟΛΙΑΣΤΏΝ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ να πάνε τα παιδιά τους σχολείο 2 χρόνια γιατί καταλύονται τα συνταγματικά τους δικαιώματα λέει, και το Σύνταγμα δε λέει αυτό. Και τα παιδάκια δεν πάνε σχολείο.

Ανάθεμα μας αν έχουνε διαβάσει το Σύνταγμα και αν καταλαβαίνουν τι λέει και έχουν και άποψη και ξέρουν το παραμύθι του Συντάγματος αυτό που καταλύεται συνέχεια,αλλά όταν θέλουμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας το επικαλούμαστε.

Δεν υπάρχει Σωτηρία καμία,εμείς οι Αλβανοί,Κόσοβο,Σκόπια,Ρουμανία,Βουλγαρία στους εμβολιασμούς τελευταίοι.

Μπορεί να μην ξέρουν να διαβάζουν καν. Μη το αποκλείεις.

aeratos28

Just aeratos
Ποια φάρμακα φοβάται ο Έλληνας ρε που τα πάνε σαν καραμέλες με το παραμικρό?? το ότι είναι 15% λιγότερος ο εμβολιασμός από την Ισπανία μας κάνει όλα αυτά που λες.?ούτε καν

Μπλουζα