Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

pablopaolinio

Active Member
Αδερφέ ,ίσως παίζει και ρόλο το ότι πχ εγώ,αν δεν κάνω κουβέντα γραπτή πριν κλείσω την επέμβαση και επανάληψη της κουβέντας την ημέρα της επέμβασης για να ξαναθυμηθεί ακριβώς τι είπαμε και τι σχεδιασαμε,με φωτό όλα αυτά και πριν να ξαπλώσω στο κρεβάτι και όλο αυτό θα είναι προαπαιτούμενο ((εξασφαλίζω)) κάπως την περισσότερη προσοχή?κατάλαβες πως το λεω
Σε συνδυασμο με αυτο που λες και την πεποιηθηση μου πως η δημοφιλια ενος ανθρωπου σε ενα τετοιο φορουμ, η το γεγονος πως ξερει ενας γιατρος πως θα κριθει απο εναν ανθρωπο και αλλους που τους επηρεαζει, τον κανουν να το θεωρει δωρεαν διαφημιση (επιπλεον μιας απλης περιπτωσης) και να παραμεριζει τα τυχων πχ προσωπικα του προβληματα στο σπιτι η τη μη ορεξη του εκεινη τη μερα η η η (1002 λογους που μας κανουν να μην εχουμε παντα την ιδια ορεξη για εστιαση προσοχης στη δουλεια.. πχ το βλεπω κ εγω στη δικη μου π ειναι ασχετη με αυτα).
Έπισης, αυτο το πιστευουν πολλοι, για αυτο και ξεκιναν ενα νημα.. πριν την επεμβαση.. κανουν 1-2 μηνες παρουσιαση και μετα την κοπανανε (αφου κανανε τη δουλεια τους) και εμεις περιμενουμε να δουμε αποτελεσμα!

aeratos28

Just aeratos
Καταλαβαίνω πως το λες και πως το σκέφτεσαι.ομως μια τέτοια περίπτωση είναι δίκοπο μαχαίρι και για τον γιατρό..πολλές οι απαιτήσεις κτλ
Σε συνδυασμο με αυτο που λες και την πεποιηθηση μου πως η δημοφιλια ενος ανθρωπου σε ενα τετοιο φορουμ, η το γεγονος πως ξερει ενας γιατρος πως θα κριθει απο εναν ανθρωπο και αλλους που τους επηρεαζει, τον κανουν να το θεωρει δωρεαν διαφημιση (επιπλεον μιας απλης περιπτωσης) και να παραμεριζει τα τυχων πχ προσωπικα του προβληματα στο σπιτι η τη μη ορεξη του εκεινη τη μερα η η η (1002 λογους που μας κανουν να μην εχουμε παντα την ιδια ορεξη για εστιαση προσοχης στη δουλεια.. πχ το βλεπω κ εγω στη δικη μου π ειναι ασχετη με αυτα).

aeratos28

Just aeratos
Ορεο,ότι και να κάνουμε το τρανσεξιον δεν το γλυτωνει κανένας..τουλάχιστον το πλάνο σχεδίασης το ελέγχεις..αυτό λοιπόν το τσεκαρεις δύο και τρεις φορές πριν ξαπλώσεις..

oreo

Well-Known Member
Δεν κατάλαβα πως με πειράζεις όμως ,αφού λέω πάλι πως δεν συμφωνώ και πως έχουν συζητηθεί σχεδόν τα πάντα από παλιά,εκτός από κάποιες νέες ορολογίες.δεν είμαι ζοχαδιασμενος ρε,απορία έχω
"και έβαλαν καινούργια δεδομένα συζήτησης και έρευνας εδώ στο φόρουμ."
Αυτή η προτασή σου είναι όλο το νόημα (σχεδόν) αυτών που έλεγα.

oreo

Well-Known Member
Ορεο,ότι και να κάνουμε το τρανσεξιον δεν το γλυτωνει κανένας..τουλάχιστον το πλάνο σχεδίασης το ελέγχεις..αυτό λοιπόν το τσεκαρεις δύο και τρεις φορές πριν ξαπλώσεις..
Απο κάπου πρέπει να βγούν και τα μονότριχα ;)

vlafo

Well-Known Member
Αεράτε μην ξεχάσεις στον υπολογισμό των g να υπολογίσεις τα transection ένα 10%.
Αλλά το θέμα είναι να μην μπούνε αυτά λιγότερα στη λήπτρια αυτό μετράει.

aeratos28

Just aeratos
Καινούργια δεδομένα συζήτησης από την ισπανική σχολή ρε ορεο,με ορολογίες κτλ..μην κάνεις cherry picking σε μέρος πρότασης για να βγάλεις το δικό σου νόημα και να φανείς ότι έχεις δίκιο..ρε μαλακές ξεκολατε λίγο ..είπα σε άλλο μνμ πιο πίσω στον cvial,ότι για μετρήσεις σε δοτρια ,για αραίωση πάνω από τα αυτιά περιμετρικά,για σπλιταρισμα κτλ κτλ τα συζητάμε αυτά στο φόρουμ από την μεταμόσχευση του danceworld πριν 7-8 χρόνια .ωραία βρέθηκε η ορολογία πλέον και την περιμετρική αραίωση την λέμε ρετρο..είσαι οκ με αυτό?νέο δεδομενο
"και έβαλαν καινούργια δεδομένα συζήτησης και έρευνας εδώ στο φόρουμ."
Αυτή η προτασή σου είναι όλο το νόημα (σχεδόν) αυτών που έλεγα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
στο total ή στο partial transection αναφέρεσαι vlafo με το 10% ;
Στο total.
Είναι προτιμότερο το total πάρα το partial γιατί εκεί βρίσκεσαι προ εκπλήξεων.
Και τα έχουμε δει και αναρωτιόμασταν.
Ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε.

Gianney

Well-Known Member
Αεράτε μην ξεχάσεις στον υπολογισμό των g να υπολογίσεις τα transection ένα 10%.
Αλλά το θέμα είναι να μην μπούνε αυτά λιγότερα στη λήπτρια αυτό μετράει.
Δεν ξέρω αν το κανες εσύ ,εγώ πιστεύω στα graft πρέπει να υπολογίσεις 10 η 15 % για transection και ενα 5% για φύτρωση δηλ 20 %.Φυτρωση πες 95% να πιάσεις

ziggy

Active Member
Με ακρίβεια την κατανομή ακόμα δεν την εχω κάνει,αλλά μπροστά το ελάχιστο είναι 60g με σαφή αύξηση προς τα 70 εκεί θα κινηθώ(ήδη είμαι 52),μέση εκεί περίπου όχι παραπάνω και crown 40 με ελαφριά τάση προς τα κάτω.
Σε γενικές γραμμές όμως εκεί θα είμαι.
Μην ξεχνάς middle και cworn θέλει τεράστιους λόγους για κάλυψη όχι g γιατί τα μαλλιά πέφτουν μπροστά.

Oταν μπαινεις σε μια περιοχη με πυκνοτητα 52g με στοχο να φτασεις 60-70g τοτε το οverall benefit-risk δεν ειναι αρνητικο;

vlafo

Well-Known Member
Δεν ξέρω αν το κανες εσύ ,εγώ πιστεύω στα graft πρέπει να υπολογίσεις 10 η 15 % για transection και ενα 5% για φύτρωση δηλ 20 %.Φυτρωση πες 95% να πιάσεις
Εννοείται το έκανα και το υπολόγισα.
Από κει θα δεις μια σημαντική διαφορά να βγαίνει.
Τόσα τα είχα βγάλει.

manly_Man

Well-Known Member
Στο total.
Είναι προτιμότερο το total πάρα το partial γιατί εκεί βρίσκεσαι προ εκπλήξεων.
Και τα έχουμε δει και αναρωτιόμασταν.
Ονόματα δε λέμε οικογένειες δε θίγουμε.
στο total όμως πάνε στον κάδο τα grafts. Δηλαδή εσύ από τα 4158 που έβαλες υπολόγισες 10% total transection ; Δηλαδή ειναι σαν να έβαλες 3743 g ;

Μπλουζα