Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

vlafo

Well-Known Member
Oταν μπαινεις σε μια περιοχη με πυκνοτητα 52g με στοχο να φτασεις 60-70g τοτε το οverall benefit-risk δεν ειναι αρνητικο;
Όχι γιατί μετά η νέα φύτευση είναι της τάξης των 10g+ και αυτό δίνει τη μέγιστη ασφάλεια να δουλέψει άνετα ο γιατρός.
Επιπλέον το γεγονός ότι υπάρχουν ήδη μμ μαλλιά,είναι στα συν και δεν υπάρχει ρίσκο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
στο total όμως πάνε στον κάδο τα grafts. Δηλαδή εσύ από τα 4158 που έβαλες υπολόγισες 10% total transection ; Δηλαδή ειναι σαν να έβαλες 3743 g ;
Το πρόβλημα στο total δεν είναι αυτά που χάνεις αλλά ότι δεν αντικαθίστανται με νέα.
Στον κουβά να πάνε αλλά να μπούνε νέα.
Και αυτό φυσικά δε γίνεται.

Gianney

Well-Known Member
Όχι γιατί μετά η νέα φύτευση είναι της τάξης των 10g+ και αυτό δίνει τη μέγιστη ασφάλεια να δουλέψει άνετα ο γιατρός.
Επιπλέον το γεγονός ότι υπάρχουν ήδη μμ μαλλιά,είναι στα συν και δεν υπάρχει ρίσκο.
Νομίζω ότι ο φίλος εννοεί 52 μαμισια

manly_Man

Well-Known Member
Το πρόβλημα στο total δεν είναι αυτά που χάνεις αλλά ότι δεν αντικαθίστανται με νέα.
Στον κουβά να πάνε αλλά να μπούνε νέα.
Και αυτό φυσικά δε γίνεται.
Ντάξει ειναι και αυτά που χάνεις, ειδικά αν δεν σου περισσεύουν. Αλλά ναι το κύριο οτι δεν αντικαθίστανται οπότε άμα έχεις κάνει υπολογισμούς πριν με επιφάνειες και πυκνότητες βρίσκεσαι προ εκπλήξεως μετά... Οπότε ναι θα πρέπει να βάλεις παραπάνω...

vlafo

Well-Known Member
Και στο partial συμβαίνει πάλι το ίδιο, περιμένεις άλλο αποτέλεσμα και ξαφνικά αντί για πολύτριχα, φυτρώνουν μονότριχα και δίτριχα που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα ούτε σε κάλυψη ούτε σε πυκνότητα.
Και ψάχνεσαι να δεις μετά γιατί δεν πήρες αυτό που είχες υπολογίσει.
Πολλά τα παραδείγματα εδώ μέσα αλλά όταν τα βλέπαμε τα αποθεώναμε.

manly_Man

Well-Known Member
Και στο partial συμβαίνει πάλι το ίδιο, περιμένεις άλλο αποτέλεσμα και ξαφνικά αντί για πολύτριχα, φυτρώνουν μονότριχα και δίτριχα που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα ούτε σε κάλυψη ούτε σε πυκνότητα.
Και ψάχνεσαι να δεις μετά γιατί δεν πήρες αυτό που είχες υπολογίσει.
Πολλά τα παραδείγματα εδώ μέσα αλλά όταν τα βλέπαμε τα αποθεώναμε.
μπορεί στο partial να τα τριμάρει ο γιατρός οπότε να ξέρεις τον πραγματικό λόγο μετά. Και τουλάχιστον θα μπει ενα graft εκεί έστω και partial transected. Ενώ με το total θα εισαι -1 graft.

vlafo

Well-Known Member
μπορεί στο partial να τα τριμάρει ο γιατρός οπότε να ξέρεις τον πραγματικό λόγο μετά. Και τουλάχιστον θα μπει ενα graft εκεί έστω και partial transected. Ενώ με το total θα εισαι -1 graft.
Σωστό,και αν βγάλεις π.χ 1000 μονότριχα τι να τα κάνεις manly?
Πάλι άχρηστα είναι.
Η ουσία είναι μηδέν εις το πηλίκον.

ziggy

Active Member
Νομίζω ότι ο φίλος εννοεί 52 μαμισια

Οχι τα μεταμοσχευμενα εννοουσα αλλα προφανως λετε κατι που δεν γνωριζα οτι δηλαδη ειναι ασφαλες να μπεις σε 52g μεταμοσχευμενα και μη ασφαλες σε μη μεταμοσχευμενα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Σε μεταμοσχευμένα κανένα πρόβλημα,σε μαμά είναι αλλιώς.
Για αυτό λέμε με τη 2η μμ πας σε μαμά πυκνότητες.

Gianney

Well-Known Member
Οχι τα μεταμοσχευμενα εννοουσα αλλα προφανως λετε κατι που δεν γνωριζα οτι δηλαδη ειναι ασφαλες να μπεις σε 52g μεταμοσχευμενα και μη ασφαλες σε μη μεταμοσχευμενα
Με μια πας για 40 45 και με την δεύτερη 55 60 και ξεμπλεξες

vlafo

Well-Known Member
Στον δρόμο που χάραξες εσύ φίλε μου.Αλλα έχεις πολλά να μας μάθεις ακομα φυσικά ;) ;)
Αποτελέσματα θέλω να βλέπω δυνατά και αυτό είναι η μεγαλύτερη χαρά μου.
Αλλιώς θα σας αρμέγουν σαν τα γίδια. :)

Μπλουζα