Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

aeratos28

Just aeratos
Ημιμαθείς είμαστε,δεν είμαστε γιατροί μάγκες.λιγα πράγματα θεωρητικώς γνωρίζουμε ..το να σε ξεγελάσει ένας γιατρός,σε εισαγωγικά το ξεγελάσει,είναι όχι απλά ευκολο,πανευκολο.
Η γνώση είναι δύναμη και η ημιμαθεία είναι χειρότερη της αμάθειας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Και τώρα που λέμε για μεταμοσχεύσεις, κοιτάω tv και βλέπω σειρά transplant. :D :D :D
Τι αλαβάστρινη, σοκολατένια γαζέλα είναι μια ηθοποιός εκεί ρε φίλε. Πωωωωωω αρρώστησα.
Έτοιμος είμαι να πάρω την κιθάρα αλα Γαρδέλης - Come with me για να την βρεις,να γιορτάσουμε together,
αναμνηση απ την Greece, θα σου μείνει για forever.

Gianney

Well-Known Member
Ημιμαθείς είμαστε,δεν είμαστε γιατροί μάγκες.λιγα πράγματα θεωρητικώς γνωρίζουμε ..το να σε ξεγελάσει ένας γιατρός,σε εισαγωγικά το ξεγελάσει,είναι όχι απλά ευκολο,πανευκολο.
Το να σε ξεγελάσει πως το εννοεις;Εγώ πιστεύω πως γνωρίζουμε αρκετά πράγματα για να πάρουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα θεού θέλοντος και γιατρού επιτρέποντος

Gianney

Well-Known Member
Αν πας λοιπόν σε ένα γιατρό τι θα του πεις Τζώνευ ?
Βασικά δεν θα πω ότι ξέρω κάποια πράγματα.Δηλ θα πάω ως ανίδεος όχι ότι δεν είμαι αλλά πάμε παρακάτω.Δοτρια μετρήσεις πυκνότητες πάχος κτλ.,Nw μέχρι που πάμε και μετέπειτα μετρήσεις ληπτριας και πλάνο μακροπρόθεσμο και σχεδιασμός.Αναφορα για θεραπείες κτλ και ίσως κάποια μικρά τεχνικά στοιχεία για να μην με διώξει κιόλας. :cool: :p

aeratos28

Just aeratos
Γενικώς ,μπορεί να γίνουν διάφορα μικροπραγματα ,τα οποία δεν γνωρίζουμε καν..μην είμαστε πονηριδηδες..
Το να σε ξεγελάσει πως το εννοεις;Εγώ πιστεύω πως γνωρίζουμε αρκετά πράγματα για να πάρουμε ένα ωραίο αποτέλεσμα θεού θέλοντος και γιατρού επιτρέποντος

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
Δεν ξέρω αν το κανες εσύ ,εγώ πιστεύω στα graft πρέπει να υπολογίσεις 10 η 15 % για transection και ενα 5% για φύτρωση δηλ 20 %.Φυτρωση πες 95% να πιάσεις
ρε παιδια το total transection είναι έξτρα από αυτά που θα βάλεις. Δηλαδη αν η κλινική δηλώσει 2500 στο χαρτί, τοτε 2500 σου έβαλε + όσο ειναι το total transection (5-10%). Οπότε θα βγήκαν ας πούμε 2700-2750 συνολικά, τα οποία θα κατέληξαν σε 2500 με την αφαίρεση του total τα οποία και θα δήλωσε. Η βοηθοί βλέπουν ποια ειναι total transected και δεν τα μετράνε ούτε τα ταξινομούνε ανα τριχοθυλακιακες μονάδες, οπότε όσα δηλώθηκαν στο χαρτί μπήκαν..

vlafo

Well-Known Member
Disco
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός.
Σωστά όλα αυτά που λες.
Πες μου λοιπόν.
Αυτά που έχασε στο transection ο γιατρός,είναι υποχρεωμένος να στα αντικαταστήσει ναι η όχι?
Εκεί είναι το ζητούμενο.
Γιατί αυτό απαιτεί επιπλέον δουλειά.

Disco

Well-Known Member
Disco
Μάλλον δεν έγινα κατανοητός.
Σωστά όλα αυτά που λες.
Πες μου λοιπόν.
Αυτά που έχασε στο transection ο γιατρός,είναι υποχρεωμένος να στα αντικαταστήσει ναι η όχι?
Εκεί είναι το ζητούμενο.
Γιατί αυτό απαιτεί επιπλέον δουλειά.
Μα αν εσύ συμφώνησες εξαρχής οτι χρειάζεσαι 3000 και έτσι έκανες τους υπολογισμούς και όντως σου έβαλε 3000 ο γιατρός γιατι να αντικαταστήσει τα παραπάνω που χάθηκαν πες 3300 ας πουμε; Αφού ο στόχος καλύφθηκε και θυσιάστηκαν κάποια 300 ας πουμε...

Εσένα και τα 4158 έπρεπε να ειναι πάνω στο κεφάλι σου,. Το total transection ειναι επιπλέον από τα 4158. Δηλαδή σου έκανε 4450-4500 τρύπες ας πουμε στη δότρια για να στα βγάλει αυτά. Οπότε γιατί να στα αντικαταστήσει αυτα που χάθηκαν; Αφού σου ειχε βάλει ήδη υπεραρκετά!

oreo

Well-Known Member
Μα αν εσύ συμφώνησες εξαρχής οτι χρειάζεσαι 3000 και έτσι έκανες τους υπολογισμούς και όντως σου έβαλε 3000 ο γιατρός γιατι να αντικαταστήσει τα παραπάνω που χάθηκαν πες 3300 ας πουμε; Αφού ο στόχος καλύφθηκε και θυσιάστηκαν κάποια 300 ας πουμε...

Εσένα και τα 4158 έπρεπε να ειναι πάνω στο κεφάλι σου,. Το total transection ειναι επιπλέον από τα 4158. Δηλαδή σου έκανε 4450-4500 τρύπες ας πουμε στη δότρια για να στα βγάλει αυτά. Οπότε γιατί να στα αντικαταστήσει αυτα που χάθηκαν; Αφού σου ειχε βάλει ήδη υπεραρκετά!
To partial transection δεν πρέπει να αντικατασταθεί κανονικά disco ?

Disco

Well-Known Member
To partial transection δεν πρέπει να αντικατασταθεί κανονικά disco ?
αναφερόμαστε στο total transection. Επειδή αναφέρθηκε παραπάνω ότι πρέπει να αφαιρέσεις το 10% total transection από τους υπολογισμούς αλλά δεν ισχύει αυτό και ειναι λάθος (συγκεκριμένα είπε o vlafo στον αεράτο να μη ξεχάσει να αφαιρέσει το 10%). Αφού το 10% είναι επιπλέον από τους αριθμούς που σου έδωσαν στο χαρτί, οπότε δεν αφαιρείς κάτι !

Τελευταία επεξεργασία:

oreo

Well-Known Member
αναφερόμαστε στο total transection. Επειδή αναφέρθηκε παραπάνω ότι πρέπει να αφαιρέσεις το 10% total transection από τους υπολογισμούς αλλά δεν ισχύει αυτό και ειναι λάθος (συγκεκριμένα είπε o vlafo στον αεράτο να μη ξεχάσει να αφαιρέσει το 10%). Αφού το 10% είναι επιπλέον από τους αριθμούς που σου έδωσαν στο χαρτί, οπότε δεν αφαιρείς κάτι !
Δεν αφαιρείς στο χαρτι, αφαιρείς απο την δότρια που είναι και το σημαντικό :p
Ξέρω για τι λέτε, εγώ ρωτάω συγκεκριμένα για το partial.

Disco

Well-Known Member
Δεν αφαιρείς στο χαρτι, αφαιρείς απο την δότρια που είναι και το σημαντικό :p
Ξέρω για τι λέτε, εγώ ρωτάω συγκεκριμένα για το partial.
Το partial πολλοί γιατροί το χρησιμοποιούν για τα μονότριχα, όπως και ο Lorenzo από εκεί τα βγάζει. Δεν βγάζει μαμίσια μονότριχα από την δότρια δηλαδή.

oreo

Well-Known Member
Το partial πολλοί γιατροί το χρησιμοποιούν για τα μονότριχα, όπως και ο Lorenzo από εκεί τα βγάζει.
Ναι φίλε disco, το θέμα είναι οτι το partial επηρεάζει στο τελικό αποτέλεσμα την κάλυψη. Αν βγουν 500 τρίτριχα σε μονότριχα μιλάμε για απώλεια 1000 τριχών. Όταν χρείαζεσαι λόγο υψηλό για κάλυψη και έχεις κάβα τι κάνεις. Κάπως πρέπει να ισοσταθμιστεί η χασούρα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
To partial είναι θέμα για την λήπτρια αν δεν έχει στρατηγική (αλά Lorenzo), το total όχι (για την λήπτρια).

Μπλουζα