Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

alex7

Well-Known Member
Σε τι θα διαψευστω, φιλε χειροκροτητη του κ. Τυρκαλα;

Εσυ δεν εισαι που χιλιαδες φορες μας εχει πρηξει με τα λιβανισματα του γιατρου; Συνεχως δεν τον εκθειαζεις;

Επειδη εισαι επισλημων, πηγαινε στις πρωτες σελιδες του νηματος του pan77 που ποσταρα παραπανω.

Ειναι ή δεν ειναι προκατειλημμενος ο τροπος που γραφεις;

Ο pan77 δικαιολογημενα εξεφραζε τα παραπονα του για τους σχεδιασμους "του κωλου" που κανει ο κ. Τυρκαλας, για τα ραντεβου του ποδιου στα οποια ξεπετα στο "αψε σβησε" τους πελατες, και εσυ πεταγοσουν απο το πουθενα και τον υποστηριζες.

Τι υποστηριζες; Τον κομπογιαννιτισμο και τις προχειροτητες!!!

Ειναι ή δεν ειναι αυτο μεροληψια και χρωματιστες παρωπιδες;

Οταν εσυ και ο giorgos 3 περνουσατε απο την κολυμβηθρα του Σιλωαμ τον κ. Τυρκαλα για οσα λαθη διεπραττε, νομιζεις οτι σε καθιστα αξιοπιστο οσον αφορα στα σχολια σου;

Το αντιθετο!!!

Ολοι οσοι εγκωμιαζουν φανατικα γιατρους, χανουν καθε αξιοπιστια.
Λάθος κανείς .Εγώ έχω πει στο νήμα του Pan77 ότι στο θέμα των μετρήσεων έχει θέμα ο Τυρκαλας .Για διάβασε τι λέω .Πρέπει να βελτιωθεί όπως και άλλες κλινικές .Και από όσο ξέρω κάνει προσπάθεια .Έχει βελτιώσει και τις μετρήσεις ,έχει μειώσει το punch .Μείωσε και τον αριθμό των συνολικών εξάγω μενών grafts .Λέω ότι κανείς και ούτε ο Τιρκαλας δεν είναι υπεράνω κριτικής .Στου Pan 77 το νήμα τα γράφω .Λέω όμως ότι είναι υπερβολικός έως και παλαβός αυτός που τον πιάνει πανικός με τη δότρια που δήθεν καταστράφηκε .Που προδικάζει την αποτυχία του αποτελέσματος .Που τελικά επιτίθεται και στα μέλη που πάνε να του συμπαρασταθούν .Μονόπλευρος είσαι έως και δογματικός .Τα γραπτά όμως υπάρχουν και δεν διαψεύδονται

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
1) Καταρχας, να μην πληγει η αξιοπιστια του αγαπητου φιλου vlafo.

Φυσικα δεν μεμφομαι κανεναν απο αυτους που θιχθηκαν και θεωρησαν αξιομεπτη την αναρτηση του. Φυσικα, αφου δε γνωριζαν τις πληροφοριες και τις αποδειξεις που παρεθεσα, λογικο ειναι να σχηματισουν αυτη τη γνωμη.

Αγαπητέ φίλε Tol. Αντιλαμβάνεσαι ότι η ανάρτησή σου και η πολύ λογική εξήγηση που μας παραθέτεις είναι μόνο μία από τις πολλές που υπάρχουν. Στο τελευταίο μου ποστ ανέλυσα μια άλλη λογική εκδοχή η οποία δεν σχολιάστηκε. Σε ερωτώ λοιπόν ευθέως και παρακαλώ απάντησέ μου με αντίστοιχη επιχειρηματολογία. Αν ο @vlafo μετά την τελευταία φώτο δεν πόσταρε ποτέ τίποτε άλλο (πολύ λογικό αφού είχε πει ότι δεν θα κάνει παρουσίαση της 2ης γιατί όπως λες θα τον "πέρνατε με τις ντομάτες"), τι θα είχε γίνει; Προφανώς κανείς σας δεν θα ανέφερε τίποτα (δεν θα είχε λόγο αφού δεν θα πόσταρε περισσότερες φώτο που θα ήταν εμφανές ότι κάτι τρέχει) και το νήμα θα έκλεινε (λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος όπως γίνεται σε όλα τα νήματα). Για κάποιον νέοπα που ψάχνεται για μμ και θα το έπιανε από την αρχή θα εμφανιζόταν σαν τελευταία εικόνα της 1ης μμ μια φώτο με κοντό μαλλί (στα 2cm) με g από την 2η μμ. Αντίστοιχη δεν έχουμε πριν την 2η μμ για να συγκρίνουμε. Πόσα g από την 2η? Δεν ξέρω, αλλά γνωρίζοντας ότι βάζει μίνο μπορεί ένα 10-15% (ή και παραπάνω). Το έχουμε δει σε πολλά περιστατικά, είναι βέβαιο ότι έχει g από την 2η σε αυτή την φώτο. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα μιλάγαμε για διαρκή παραπλάνηση? Το έχεις σκεφτεί? Δεν λέω ότι έγινε απαραίτητα έτσι, απλά θέλω να σου αποδείξω ότι η επιχειρηματολογία σου δεν είναι ο μόνος δρόμος για να ερμηνεύσει κάποιος τα γεγονότα.

Τελευταία επεξεργασία:

F1ght3r

Well-Known Member
Διαβάζω το forum λίγο παραπάνω από 1 χρόνο.
Τι έχω διαπίστωση.
Υποστηριχτές του k Τυρκάλα αρκετούς αλλα και υποστηριχτές του k Αναστασάκη.

Βλέπω να τσακώνονται τα γκρουπάκια τα δυο εδώ και ένα χρόνο που διαβάζω το forum.

Όλοι για την καράφλα είμαστε εδώ, όλοι θέλουμε να λύσουμε το πρόβλημα μας και να επιλέξουμε τον πιο σωστό γιατρό, είτε έχει να κάνει με τα αποτέλεσμα του είτε για το οικονομικό η για κάτι άλλο.

Το αν κάποιος έχει ένα σούπερ αποτέλεσμα δεν σημαίνει ότι και εγώ η κάποιος άλλος θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα αφού η δότρια, η τρίχα και πολλά αλλα παίζουν ένα σημαντικό ρολο.

επιριαζουν κόσμο και κοσμάκη το αν είσαι υποστηριχτής επίδης εσέι, (εγώ) έχεις ένα καλο αποτέλεσμα και φανατίζεσαι το οποιο είναι λάθος ΜΕΓAΛΟ λάθος και να παρασύρεις κόσμο.
Και εγώ να κάνω ένα γκρουπάκι τις HDC αφού πήρα ένα καλο αποτέλεσμα, ΤΙ ΌΧΙ γιατί, Γιατί εγώ ξέρω πολύ καλά και δεν είμαι ένα 15 χρόνο να παρασύρω κόσμο και αν κάτι δεν πάει καλά να με ξεσκίσουν οποτε την μπάλα χαμηλά.

Εγώ ο ίδιος έχω γράψει ότι τα cons δεν είναι καλά στην HDC γιατί δεν ξέρεις την δότρια σου, δεν σου κάνουν μετρήσεις. Είμαι αντικειμενικός τόσα απλά.

Επίσης να γράψω αυτά που έγραψα δεν έχουν να κάνουν με τον vlafo

Αυτό που μετράει είναι η αντικειμενικότητα.

Giorgos-3

Well-Known Member
Ρε τι γίνεται εδώ μέσα ; 4 μέρες έκανα να μπω και το έχετε κάνει πισπιριγκου το φόρουμ (κακόγουστο αστείο...)! Καταρχάς έγινε ένα περιστατικό με τον βαφλο και ξαφνικά βγήκαν οι άπαντες και βγάζουν το άχτι τους για άσχετα θέματα! Ηρεμία και θα επαναλθω το βράδυ να τοποθετηθω γιατί πολλά ειπώθηκαν.
@Pan77 το δικό σου θέμα στο νήμα σου θα τα πούμε όλα .... Μην φορτώνεις και μην φορτώνουν οι άλλοι γιατί χάνεται η ουσία που είναι να γίνει η δουλειά σου ....

Giorgos-3

Well-Known Member
Το λοιπόν... Λίγα πράγματα και συγκεκριμένα γιατί πραγματικά άνοιξε πολύ η συζήτηση ειδικά από κάποιους που βγηκαν πάλι σαν τα σαλιγκάρια επώνυμοι και ανώνυμοι.....
Λοιπόν είμαι σε πμ με τον βαφλο και ένα άλλο μέλος (αν θέλει ας πει αυτο ποιο) όπου κατά καιρούς κάνουμε καμιά συζήτηση και εκεί μας ανέφερε την επέμβαση που έκανε στην οποία ήμουν και παρεπιπτόντως κάθετα αρνητικός να την κάνει και του το έλεγα και δημόσια και πριβέ... εκεί λοιπόν μας ανέφερε συγκεκριμένα και τους λόγους που δεν ήθελε να την παρουσιάσει και μου κανει εντύπωση ο cvial που πέφτει από τα σύννεφα γιατί πιστεύω ότι κάποιους από τους λόγους για την επιλογή που έκανε γενικά ο βαφλο έπρεπε να ψιλιαζεται... Μιλάω για την όλη την συμπεριφορά του...από την επιλογή της 2ης μμ...την επιλογή του γιατρού... και μετά την πρόθεση του να την κρύψει.... Παρ όλα αυτά εγώ επέμενα να βγει και να την παρουσιάσει κανονικά αλλά δεν ήθελε γιατί είχε ξενερώσει... Φυσικά εγώ δεν προτίθεμαι να δημοσιεύσω κανένα μήνυμα κανενός όταν μου λένε πράγματα εμπιστευτικά .... Ευτυχώς η δυστυχώς επειδή είμαι ο "ασθενής 0" του τιρκαλα στο φόρουμ υπάρχουν πάρα πολλά παιδια που νιώθουν την ανάγκη να μου εμπιστευτούν σκέψεις πράξεις γεγονότα και ότι αφορούν αυτούς σε σχέση με τον τιρκαλα.... Αν αποφασίσει λοιπόν ο βαφλο και βγει και πει αυτά που είπε σε μας πιστεύω ότι θα υπάρξει κάποια κατανόηση ....
Για να τα λέμε όλα όμως και σωστά πολύ κακώς μπήκε στην διαδικασία να ξανά ποσταρει φωτός αφού είχε μπει σε δεύτερη μμ... Η δεν έπρεπε να ξανά βάλει τίποτα η να προχωρήσει στην 2η παρουσίαση.... Εννοείτε κατά την άποψη μου ότι δεν το έκανε με πονηρό σκοπό αλλά και εννοείτε ότι και ο βαφλο έπρεπε να το σκεφτεί αυτό πριν το κανει... Ο βαφλο πάρα πολύ απλά όσοι δεν μπορείτε να το αντιληφθείτε τόσο καιρό πέραν του απαιτητικού και του γνωστή είναι ένας ασθενής ο οποίος έλυσε το πρόβλημα του ξεπερνώντας τις προσδοκίες του !!! Εκεί ειναι όλη η ουσία!!! Είναι χεσμενος από την χαρά του !!! Αυτός ο ενθουσιασμός του και η χαρά του δεν κρύβονται για αυτό και είναι λαληστατος ευδιάθετος μεσα σε όλα να πει συμβουλές να βοηθήσει εδώ να σχολιάσει εκεί να ξανά βάλει φωτο να ξανά μιλήσει για την τέλεια δουλειά που του έκανε ... Δεν το βλέπετε αυτό ;;!!! Απλο ευχάριστο και ανθρώπινο όλο αυτό .....
Πάμε τώρα στα πιο δυσάρεστα .... Το ότι βρήκαν την ευκαιρία ο "γιατρός της καρδιάς μας" και ο ζαζου από τον βασιλιά των λιονταριών να ξεμυτησουν με ξεπερνά... Ανάξιοι σχολιασμού καιρό τώρα που πλέον ούτε για χαβαλε δεν είναι .... Για τον αξιοσέβαστο cvial όμως αξίζει να σχολιάσουμε ένα δύο πράγματα γιατί συνεχίζει να με δυσαρεστεί.... Αλήθεια γιατί τόση βιασύνη για μπαν; Τι ήταν αυτό ; Βάζεις Μπαν σε ένα "ανώνυμο" μέλος που έβαλε φωτο "πραγματική" που μάλλον έκρυβε ένα μερεμετι που έκανε .... Και λέω μάλλον γιατί δεν προλάβαμε να δούμε που το πήγαινε.... Για πες μου τώρα ... Πριν πόσο καιρό επρεπε να είχαν φάει ισόβιο Μπαν "επώνυμοι" για απειλές ψευδοι εξαπάτηση με φωτός αλλά και στοιχεία ; Και για να σε προλάβω δεν υπάρχουν "εμείς" και "εσείς"... Αυτή η καραμέλα είναι βολικια για τον γιατρό για αποπροσανατολισμό αλλά και διαφήμιση ... Γιατί ένα δίπολο φτιάχνει και τους δύο ουσιαστικά γιατί εξαφανίζει τους υπόλοιπους...ξέρει αυτός από μάρκετινγκ... Τα έχουμε πει αυτά ... Κάπου είπε κάποιος μέσα στο χείμαρρο μηνυμάτων ότι και εσύ γιατί να μην πούμε ότι προμοταρεις τον Λορέντζο; Έχει την λογική του αυτό γιατί η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια αλλά πρέπει και να φαίνεται.... Επίσης να μην ξεχνάμε και που δραστηριοποιήθηκε κιόλας... Με τον βασιλικό ποτίστηκε και η γλάστρα.... Αλλά κατά την γνώμη μου αυτό παραβλέπεται γιατί έδωσες από την άλλη την ευκαιρία σε παιδιά να απευθυνθούν σε κορυφαίο με προσιτή τιμή και στο σπίτι τους οπότε αν μπούνε σε μια ζυγαριά θεωρώ ότι πρέπει να εκτιμηθεί περισσότερο και όχι κατακρηθει....εγώ το λέω και δημόσια αυτό που έιχα σκοπό να κάνω ούτως η αλλιώς μέσω τηλ να κανονίσω δλδ καφέ το διάστημα 4-6 μαϊου που θα και Αθήνα και θα υπάρξει χρόνος ανάμεσα στις υποχρεώσεις με cvial και βαφλο γιατί είναι και ευκαιρία να μου λυθούν κάποιες απορίες που έχω και να λυθούν παρεξηγήσεις γιατί το θεωρώ πολύ υπερβολικό και ξεχειλωμενο αλλά και ευκαιρία για τα σαλιγκάρια να ξεσαλωσουν για να θαφτούν αλλά....
Υγ: αυτά που λένε για εμένα και το οπαδισμο μου ...βαριέμαι και έχω κουραστεί από καιρό.... Τολ για σένα πάει αυτό ....
Υγ: μια φράση μόνο για παν77... Σταματήστε το καβγά ... Ο παν77 με το καλημέρα ήταν απογοητευμένος ανεξήγητα και για αυτό έφερε εκνευρισμό σε πολλούς από μας γιατί τον θεωρούσαμε ανυπόμονο και δεν είχαμε και εικόνα .... Όταν είχαμε και εικόνα είδαμε πόσο δίκιο είχε όσο αφορά την ληπτρια ... Δυστυχώς για αυτόν .... Αυτό είναι όλο και η ουσία είναι ότι δεν έχουμε προς το παρόν το επιθυμητό αποτέλεσμα που όμως ο γιατρός λέει να περιμένουμε λίγο ακόμα ... Αν δεν αλλάξει κάτι εγώ προτίθεμαι αν το θελήσει να μεσολαβήσω στο να αποκατασταθεί αυτό... Με στεναχωρεί αυτό σαν να είμαι εγώ ο ασθενής και επίσης με στεναχωρεί γιατί θεωρώ ότι "δεν είναι αυτό" κ ο τιρκαλας αλλά όλα τα άλλα αληθινά περιστατικά που έχουμε δει ...

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Για το αξιοσέβαστο cvial όμως αξίζει να σχολιάσουμε ένα δύο πράγματα γιατί συνεχίζει να με δυσαρεστεί.... Αλήθεια γιατί τόση βιασύνη για μπαν; Τι ήταν αυτό ; Βάζεις Μπαν σε ένα "ανώνυμο" μέλος που έβαλε φωτο "πραγματική" που μάλλον έκρυβε ένα μερεμετι που έκανε .... Και λέω μάλλον γιατί δεν προλάβαμε να δούμε που το πήγαινε.... Για πες μου τώρα ... Πριν πόσο καιρό επέλεξε να είχαν φάει ισόβιο Μπαν "επώνυμοι" για απειλές ψευδοι εξαπάτηση με φωτός αλλά και στοιχεία ; Και για να σε προλάβω δεν υπάρχουν "εμείς" και "εσείς"... Αυτή η καραμέλα είναι βολικια για τον γιατρό για αποπροσανατολισμό αλλά και διαφήμιση ...
Κακώς το πας εκεί, δεν πάει με τίποτα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι βολικό να συζητάμε για θεωρίες συνομωσίας για να δικαιολογήσουμε συμπεριφορές αλλά αυτό έχει να κάνει καθαρά με αυτά που έχω ποστάρει και τι με ενόχλησε για να πάρει το ban (υπό αίρεση μην το ξεχνας) ο Vlafo. Φυσικά δεν μπορώ να σε πείσω, όπως και δεν μπορώ να πείσω τους άλλους από την ανάποδη πλευρά ότι χαρίζομαι, αλλά πρέπει να απαντήσω και να εκφράσω την αποψή μου η οποία παραμένει η ίδια από την πρώτη στιγμή. Πρέπει να αντιληφθείς ότι η τιμωρία είχε αποδέκτη τον Vlafo και την συμπεριφορά του και τίποτα άλλο. Όταν είδα όλο αυτό το θέατρο από αξιοσέβαστα μέλη έπεσα κυριολεκτικά από τα σύνεφα και για αυτό αντέδρασα έτσι ακαριαία και εμφατικά. Αν ήταν κάποιος ανώνυμος πιθανώς και να αντιδρούσα λιγότερο. Από αυτόν όμως είχα (και έχω) περισότερες απαιτήσεις. Προσωπικά με απογοήτευσε.

Giorgos-3

Well-Known Member
Κακώς το πας εκεί, δεν πάει με τίποτα. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι βολικό να συζητάμε για θεωρίες συνομωσίας για να δικαιολογήσουμε συμπεριφορές αλλά αυτό έχει να κάνει καθαρά με αυτά με αυτά που έχω ποστάρει και τι με ενόχλησε για να πάρει το ban (υπό αίρεση μην το ξεχνας) ο Vlafo. Φυσικά δεν μπορώ να σε πείσω, όπως και δεν μπορώ να πείσω τους άλλους από την ανάποδη πλευρά ότι χαρίζομαι, αλλά πρέπει να απαντήσω και να εκφράσω την αποψή μου η οποία παραμένει η ίδια από την πρώτη στιγμή. Πρέπει να αντιληφθείς ότι η τιμωρία είχε αποδέκτη τον Vlafo και την συμπεριφορά του και τίποτα άλλο. Όταν είδα όλο αυτό το θέατρο από αξιοσέβαστα μέλη έπεσα κυριολεκτικά από τα σύνεφα και για αυτό αντέδρασα έτσι ακαριαία και εμφατικά. Αν ήταν κάποιος ανώνυμος πιθανώς και να αντιδρούσα λιγότερο. Από αυτόν όμως είχα (και έχω) περισότερες απαιτήσεις. Προσωπικά με απογοήτευσε.
Τι εννοείς κακώς το πάω εκεί ; Είσαι ο διαχειριστής και βλέπεις τον Α να απειλεί να παραπλανεί με φωτός και με λάθος στοιχεία και τον Β να βάζει φωτος κρύβοντας μμ...επιλέγεις να μπαναρεις τον β για το ένα και μοναδικό ατόπημα αλλά ποτέ δεν το έκανες για τον Α σε πολλές πολλές περιπτώσεις που σου έδωσε το "δικαίωμα"... Και σου ζητάει και τα ρέστα!!! Το παίζει και αδικημένος..... Εδώ δεν υπάρχει να με πείσεις σε κάτι ... Είναι γεγονότα....

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ναι γιατί ερμηνεύεις τους κανόνες κατά το δοκούν για να καταλήξεις εκεί που θες. Τα έχω ξαναπεί αλλά θα τα επαναλάβω. Η απειλή δεν επιφέρει μπαν. Το παραπλανεί με φώτο παίρνει μεγάλη κουβέντα, το ξέρεις πολύ καλά, οι περισσότερες φώτο στο φόρουμ εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων μπορεί να χαρακτηριστούν παραπλανητικές, ειδικά στις ανεξάρτητες. Ποτέ δεν έχω μπανάρει ΚΑΝΕΝΑΝ για παραπλανητικές φώτο ή για κάποιον παρόμοιο λόγο. Ο μόνος λόγος που μπανάρεται κάποιος είναι για γλώσσα/συμπεριφορά, όταν είναι βαλτός κλινικής και όταν αποδειχτεί αποδεδειγμένα ότι μας δουλεύει χοντρά (ποστάρει μεταχρονολογημένα, ή παρουσιάζει 2 μμ σαν 1, κάτι που σπανίως βέβαια αποδεικνύεται). Η περίπτωση του Vlafo είναι η τελευταία και μάλιστα αυταπόδεικτη. Δεν μιλάω για την πρόθεση μιλάω για το γεγονός. Όταν δε είσαι και επώνυμως το αδίκημα είναι βαρύτερο.

Giorgos-3

Well-Known Member
Ναι γιατί ερμηνεύεις τους κανόνες κατά το δοκούν για να καταλήξεις εκεί που θες. Τα έχω ξαναπεί αλλά θα τα επαναλάβω. Η απειλή δεν επιφέρει μπαν. Το παραπλανεί με φώτο πάιρνει μεγάλη κουβέντα, το ξέρεις πολύ καλά, οι περισσότερες φώτο στο φόρουμ εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων μπορεί να χαρακτηριστούν παραπλανητικές ειδικά στις ανεξάρτητες. Ποτέ δεν έχω μπανάρει ΚΑΝΕΝΑΝ για παραπλανητικές φώτο ή για κάποιον παρόμοιο λόγο. Ο μόνος λόγος που μπανάρεται κάποιος είναι για γλώσσα/συμπεριφορά, όταν είναι βαλτός κλινικής και όταν αποδειχτεί αποδεδειγμένα ότι μας δουλεύει χοντρά (ποστάρει μεταχρονολογημένα, ή παρουσιάζει 2 μμ σαν 1, κάτι που σπανίως βέβαια αποδεικνύεται). Η περίπτωση του Vlafo είναι η τελευταία και μάλιστα αυταπόδεικτη. Δεν μιλάω για την πρόθεση μιλάω για το γεγονός. Όταν δε είσαι και επώνυμως το αδίκημα είναι βαρύτερο.
Δλδ η συμπεριφορά ενός μέλους λοιπόν προς άλλα μέλη με σκοπό την φίμωση δεν σου αρκεί .... Οι συστηματικές σκοτεινές φωτός η οι φωτός με στοιχεία ότι να ναι για να παραπλανούν στην εκτίμηση σου δεν είναι τόσο σοβαρό όσο μια φωτό που έβαλε κάποιος που ΜΑΛΛΟΝ έκρυβε μμ.... Δεν πρόκειται να το δεχτείς αυτό που λέω το ξέρω ..... Αλλά και εγώ δεν μπορώ να "χωνέψω" αυτή την διάκριση.... Έχεις δώσει δικαιώματα σοβαρά και τράβα επιτέλους μια γραμμή και μια στάση για όλους ...

Kostas97

Well-Known Member
Ειμαι εγω με το αυτοκινητο και πηγαινω εκτος οριου ταχυτητας , με σταματανε στο μπλοκο και πετυχαινω γνωστο αστυνομικο. Μου κοβει κανονικα το προστιμο. Αν δεν μου κοψει κανει λαθος τη δουλεια του.
Αυτος ο αστυνομικος περαν της φιλικης σχεσης με εμενα, εχει υποχρεωση και απεναντι στους υπολοιπους να μου κοψει προστιμο.

Αυτο τον ρολο του mod δεν αναγνωριζετε καποιοι. Νομιζω το εχουμε και ως ελληνες αυτο. :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Δλδ η συμπεριφορά ενός μέλους λοιπόν προς άλλα μέλη με σκοπό την φίμωση δεν σου αρκεί .... Οι συστηματικές σκοτεινές φωτός η οι φωτός με στοιχεία ότι να ναι για να παραπλανούν στην εκτίμηση σου δεν είναι τόσο σοβαρό όσο μια φωτό που έβαλε κάποιος που ΜΑΛΛΟΝ έκρυβε μμ.... Δεν πρόκειται να το δεχτείς αυτό που λέω το ξέρω ..... Αλλά και εγώ δεν μπορώ να "χωνέψω" αυτή την διάκριση.... Έχεις δώσει δικαιώματα σοβαρά και τράβα επιτέλους μια γραμμή και μια στάση για όλους ...
Μπαν σε όλους ή κανέναν , εννοείς giorgo ?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Ούτε εσύ αυτά που σου λέω, η διαφορά μας είναι ότι εγώ τουλάχιστον προσπαθώ να τα κάνω πενηνταράκια. Τα περί φίμωσης, επωνυμές αντιμετώπιση επωνύμων/ανωνύμων κλπ έχουν αναλυθεί εκτενώς, έχω βαρεθεί να τα γράφω κάνε έναν κόπο και διάβασε τις τελευταίες σελίδες του νήματος vlafo αν έχεις καιρό, θα βρεις τις απαντήσεις. Το μάλλον δεν είναι μάλλον είναι ναι έκρυβε να τα λέμε με το ονομά τους και ναι είναι χοντρό το δούλεμα, το αν το έκανε για αστείο ή για πέίραμα είναι άλλη κουβέντα.

Giorgos-3

Well-Known Member
Μπαν σε όλους ή κανέναν , εννοείς giorgo ?
Ναι ... Θεωρώ ότι υπάρχουν μέλη απόλυτα τοξικά που αποδεδειγμένα είναι σαν κομήτες που όταν είναι ενεργά βγαίνει ένα κλίμα πολύ αρρωστημένο και όταν είναι ανενεργά ακόμα και οι καβγάδες μελών όταν γίνονται που γίνονται σπάνια....είναι πιο υγιείς με ουσία και βγαίνει μια άκρη ... Παρ όλα αυτά έχουν βήμα και είναι αποδεδειγμένο ξανά λέω πλέον πως ήταν το φόρουμ πριν από αυτούς όταν είναι αυτοί και όταν απουσιάζουν-κρυβονται προσωρινά αυτοί μέχρι να ξεχαστεί κάτι άσχημο γι αυτούς και να βρεθεί αφορμή να ξαναβγούν... Υπάρχει δείγμα σαφές πια ... Φωνάζει ....και όμως είναι ακόμα εδώ και θα είναι γιατί είναι αποφασισμένος ο μοντ γι αυτό ....

Giorgos-3

Well-Known Member
Ούτε εσύ αυτά που σου λέω, η διαφορά μας είναι ότι εγώ τουλάχιστον προσπαθώ να τα κάνω πενηνταράκια. Τα περί φίμωσης, επωνυμές αντιμετώπιση επωνύμων/ανωνύμων κλπ έχουν αναλυθεί εκτενώς, έχω βαρεθεί να τα γράφω κάνε έναν κόπο και διάβασε τις τελευταίες σελίδες του νήματος vlafo αν έχεις καιρό, θα βρεις τις απαντήσεις. Το μάλλον δεν είναι μάλλον είναι ναι έκρυβε να τα λέμε με το ονομά τους και ναι είναι χοντρό το δούλεμα, το αν το έκανε για αστείο ή για πέίραμα είναι άλλη κουβέντα.
Δεν άφησες χρονικό περιθώριο να το δούμε αυτό ... Δεν κρατιοσουν... Να σουν και τόσο αποφασιστικός και σε άλλες περιπτώσεις τι ωραία που θα τανε ...τεσπά ...

oreo

Well-Known Member
Ναι ... Θεωρώ ότι υπάρχουν μέλη απόλυτα τοξικά που αποδεδειγμένα είναι σαν κομήτες που όταν είναι ενεργά βγαίνει ένα κλίμα πολύ αρρωστημένο και όταν είναι ανενεργά ακόμα και οι καβγάδες μελών όταν γίνονται που γίνονται σπάνια....είναι πιο υγιείς με ουσία και βγαίνει μια άκρη ... Παρ όλα αυτά έχουν βήμα και είναι αποδεδειγμένο ξανά λέω πλέον πως ήταν το φόρουμ πριν από αυτούς όταν είναι αυτοί και όταν απουσιάζουν-κρυβονται προσωρινά αυτοί μέχρι να ξεχαστεί κάτι άσχημο γι αυτούς και να βρεθεί αφορμή να ξαναβγούν... Υπάρχει δείγμα σαφές πια ... Φωνάζει ....και όμως είναι ακόμα εδώ και θα είναι γιατί είναι αποφασισμένος ο μοντ γι αυτό ....
Ναι αλλά Γιώργο αν δεν υπάρχουν τα Orcs και τα Uruk-Hai , πως θα λάμψουμε εμείς τα Elf ?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν άφησες χρονικό περιθώριο να το δούμε αυτό ... Δεν κρατιοσουν... Να σουν και τόσο αποφασιστικός και σε άλλες περιπτώσεις τι ωραία που θα τανε ...τεσπά ...

Όταν φίλε σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι βλέποντας εκείνον που έχεις πιστέψει ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο να το κάνει τόσο φόρα παρτίδα έτσι αντιδράς, πιστεψέ με.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
O cvial έχει δίκιο σε αυτό...αν ήταν ένα άλλο μέλος ίσως να αντιδρούσε πιο ελαφρυντικά.
Ο βλαφο πρεπει να επιστρεψει διοτι ηταν και στην αρχη τις μεταμοσχευσης.
Εγω αυτο που δεν καταλαβενω ως προς τι το κουιζ το αν το καταλαβουν τα μελη? Τηλεπαιχνιδι ειμαστε?
Αν το εκανε μελος απο αλλη κλινικη ποια η αντιδραση των μελων του τυρκαλα και ποια του βλαφο?
Με αυτην την λογικη να βαλει καποιος τοππικ και οταν το ανακαλυψουν καποιοι να βγει και να πει ηθελα να δω τι ματι ειχαν τα μελη.

Pan77

Active Member
O cvial έχει δίκιο σε αυτό...αν ήταν ένα άλλο μέλος ίσως να αντιδρούσε πιο ελαφρυντικά.
Εγω αυτο που δεν καταλαβενω ως προς τι το κουιζ το αν το καταλαβουν τα μελη? Τηλεπαιχνιδι ειμαστε?
Αν το εκανε μελος απο αλλη κλινικη ποια η αντιδραση των μελων του τυρκαλα και ποια του βλαφο?
Με αυτην την λογικη να βαλει καποιος τοππικ και οταν το ανακαλυψουν καποιοι να βγει και να πει ηθελα να δω τι ματι ειχαν τα μελη.
Μερικοί νομίζουν πως το forum είναι τσιφλίκι τους ή ότι τους ανήκει. Μαζεύουν και άλλους 3-4 από δίπλα τους, στήνουν ένα παρεάκι και με συστηματικό τρόπο τραμπουκίζουν μέλη, προσπαθούν να κάνουν το άσπρο-μαύρο, δημιουργούν καταστάσεις κλπ.

Μόνιμο ban δεν άξιζε στον vlafo πιστεύω γιατί όπως και να το κάνουμε έχει βοηθήσει παιδιά (και εμένα όταν του ζήτησα πληροφορίες), αλλά από την άλλη ο χειρισμός του ΚΑΙ σε αυτό το θέμα ήταν λάθος, και γνώμη μου είναι ότι ο Cvial δεν έπρεπε να βγάλει το ban ενώ είχε πει ότι θα το κάνει μόνο άμα τον καλέσει στο τηλέφωνο και μιλήσουνε, που θα ήταν και το πιο σωστό, αντί ο vlafo είτε από εγωισμό ή περηφάνια βγάζει δελτία τύπου τα όποια είναι ολόκληρες σελίδες αφιερομένες στο πόσο αδικημένος νιώθει, παράπονα για το Cvial, στο πως χειρίζεται το forum κλπ.

Giorgos-3

Well-Known Member
Είπα και εγώ ότι είναι φάουλ ο βαφλο γιατί πολύ απλά έδωσε δικαιώματα.... Η ένσταση μου είναι η εξάντληση της αυστηρότητας στην συγκεκριμένη περίπτωση και υπερευαισθησία όταν έχουμε δείξει την πλήρη ανοχή και αναισθησία σε άλλες περιπτώσεις.... Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω .... Ο cvial έχει δημιουργησει ένα κακό ιστορικό με τον γνωστό επώνυμο και τους γύρω του όπου μοιραία θα τ ακούει ανά πάσα στιγμή....

Μπλουζα