διαφωνω ΚΘΕΤΑ κ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ
Οτι εχει μαθει και πει ο βλαφο ειναι απο οσα εχουν πει και δειξει ο Δρ Αναστασακης κ ο εξαιρετικος Cvial. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!! κ το λεω υστερα απο πολλες ωρες αναγνωσης εδω μεσα διαβαζοντας πολλα νηματα εκ των οποιων κ τα δικα τους.
το οτι δινει ζωη στον ψηφιακο κοσμο του φορουμ ειναι εντελως αλλο θεμα. Δεν εχει προσθεσει ΤΙΠΟΤΑ σε Γ Ν Ω Σ Η. απλα αναμασαει οτι εχουν πει οι ανωτερω συν καποια σχολια απο ξενα forums ή σχολια π ειδε κατω απο το youtbe. γουσταρει να βρισκεται εδω κ να δινει συμβουλες ή να κρινει αλλα οχι με υποβαθρο αλλα με κατι επιφανειακο/φτωχο σε ποιοτητα...το ιδιο θα μπορουσα να κανω κ εγω με οσα εχω πλεον μαθει αλλα δεν μπαινω στη διαδικασξα γιατι εχω ζωη στον φυσικο κοσμο.
ολα αυτα για να γινει επιτελους μια ΔΙΑΚΡΙΣΗ γθα την "προσφορα" του βαφλο. π αν δεν ηταν εδω μεσα πιστευω ακραδαντα τη θεση του θα επαιρναν αλλα εξαιρετικα μελη π κατα καιρους γραφουν κ σαφως εχουν βαθος ...
Χρήστο υπάρχει η γνώση υπάρχει όμως και η εμπειρία. Κάποιος που ασχολείται πολλά έτη με το κομμάτι των μμ και των φαρμάκων ακόμα και αν δεν έχει όλη την απαραίτητη θεωρητική γνώση, έχει μεγάλη εμπειρία, "κόβει" το μάτι του έχοντας δει αμέτρητα κεφάλια και αυτό τον κάνει πολύτιμο μέλος.
Τελευταία επεξεργασία: