Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ πάντως θα περιμένω και την ενημέρωση από τον vlafo για το τι και πώς.ακομα δεν έχω ακριβής άποψη επί του θέματος..πάντως θα το πω αυτό που σκέφτομαι..1000grafts να πήγαν χαμένα το θεωρώ απίθανο..και για αυτό είμαι 100% σίγουρος.

Και εγώ το θεωρώ τρελό αλλά δεν παίρνω και κάποια λογική εξήγηση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
επειδή έθιξες το θέμα της φιναστεριδης σου είπα ότι δεν είναι αποτελεσματική εμπρός
Παλι, φιλε μου, εισαι ανενημερωτος.

Τι σημαινει οτι η φιναστεριδη ειναι αναποτελεσματικη στην Α ζωνη;

Τι "ασυναρτησιες" λεει ο γιατρος;

Αφου δεν ξερετε, γιατι τα γραφετε;

Η επιστημονικη, λοιπον, αληθεια ειναι η εξης:

Η φιναστεριδη εχει μειωμενη αποτελεσματικοτητα στην Α ζωνη ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΦΥΣΗ ΝΕΩΝ ΤΡΙΧΩΝ...ΟΧΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ.

Προσωπικα...εδω και 4,5 χρονια που λαμβανω φιναστεριδη ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΣΤΗΝ Α ΖΩΝΗ. Δεν εχω δει επανεκφυση (οπως εχω δει στις πισω ζωνες), αλλά δεν εχω χασει και καμια τριχα.

Το ζητουμενο, λοιπον, στην περιπτωση του φιλου vlafo ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΕΚΦΥΣΗ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ.

Τι δεν καταλαβαινετε;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Η φιναστεριδη εχει μειωμενη αποτελεσματικοτητα στην Α ζωνη ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΦΥΣΗ ΝΕΩΝ ΤΡΙΧΩΝ...ΟΧΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ.

Προσωπικα...εδω και 4,5 χρονια που λαμβανω φιναστεριδη ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΣΤΗΝ Α ΖΩΝΗ. Δεν εχω δει επανεκφυση (οπως εχω δει στις πισω ζωνες), αλλά δεν εχω χασει και καμια τριχα.

Το ζητουμενο, λοιπον, στην περιπτωση του φιλου vlafo ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΕΚΦΥΣΗ, ΑΛΛΑ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ.

Τι δεν καταλαβαινετε;

Ρε συ Τολ, μην συνεχίζεις σε αυτό. Είναι απλά μια δικαιολόγια. Κανένας γιατρός δεν το κάνει σε εκτεταμένη περιοχή παρά μόνο σε κάποιες περιοχές όπου οι τρίχες δεν προσφέρουν ουσιαστική κάλυψη παρά την φίνα. Tου Vlafo οι περιοχές αυτές είναι συγκεκριμένες και μετρημένες.

aeratos28

Just aeratos
Τολ η διατήρηση αυτή που λες να γινεται από φίνα οκ αλλά να γίνεται και να υπάρχει λόγος.δεν μπορούσε να βασιστεί σε αυτά τα μαλλιά που υπήρχαν.μιλησες για 1500 grafts στο σημείο αυτό..εγώ έτσι όπως βλέπω τις φωτό το συγκεκριμένο σημείο ποιοτικά μαλλιά δεν είχε πάνω 500 grafts με τπτ.baby hairs είχαν γίνει σχεδόν όλα..πλήρως αδυνατισμένα και με την επέμβαση αυτή με πολύ καλή πυκνότητα σε όλα τα άλλα τα σημεία ,έπαιρνε δεν έπαιρνε φίνα σε ένα χρόνο δεν θα τα έβλεπες.το μπάλωμα που σου είπα νωρίτερα θα έβλεπες και θα συζητούσαμε το γιατί δεν μπήκε όπως έπρεπε σε αυτά.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τολ η διατήρηση αυτή που λες να γινεται από φίνα οκ αλλά να γίνεται και να υπάρχει λόγος.δεν μπορούσε να βασιστεί σε αυτά τα μαλλιά που υπήρχαν.μιλησες για 1500 grafts στο σημείο αυτό..εγώ έτσι όπως βλέπω τις φωτό το συγκεκριμένο σημείο ποιοτικά μαλλιά δεν είχε πάνω 500 grafts με τπτ.baby hairs είχαν γίνει σχεδόν όλα..πλήρως αδυνατισμένα και με την επέμβαση αυτή με πολύ καλή πυκνότητα σε όλα τα άλλα τα σημεία ,έπαιρνε δεν έπαιρνε φίνα σε ένα χρόνο δεν θα τα έβλεπες.το μπάλωμα που σου είπα νωρίτερα θα έβλεπες και θα συζητούσαμε το γιατί δεν μπήκε όπως έπρεπε σε αυτά.

Άριστα έκανε και μπήκε. Για δες τις φωτό που έχω ποστάρει, φαίνεται ακριβώς τι έχει γίνει πως μπήκε και ποσά έβαλε.

Ronaldo

Well-Known Member
Ο vlafo από ότι κατάλαβα έπαιρνε αρκετό καιρό φιναστερίδη, οπότε ότι ήταν να δώσει το έδωσε. Έτσι λοιπόν αυτές οι αδύναμες τρίχες που είχε μπροστά ήταν καταδικασμένες να πέσουν είτε με φιναστερίδη είτε χωρίς. Οπότε και ορθώς έπραξε ο γιατρός και δεν τις υπολόγισε.

Xristos87

Well-Known Member
τα δεδομενα δειχνουν χαμενα gts. π πηγαν περίπου 1000gts?

οτι αποτελεσμα κ να ερθει στο 12 μηνο , το οποιο μπορει να ειναι πολυ καλο, θα ειναι ενα ελλειπη αποτελεσμα, πιο φτωχό, μειωμενο κατα 25% περιπου, σε συγκριση με την αρχικη μελετη. και αν αυτη η ελλειψη δεν φανει γιατι μας "καλυψει" ενα καλο αποτελεσμα δεν πρεπει να επαναπαυθείς, δεν πρεπει να πεις οκ καλο ειναι χαλαλι κ η χασουρα.

εδω το περιστατικο ειχε παααρα πολυ μαλλι...το "προβλημα" ηταν μικρο!κατα με δεν θα εμπαινα στη διαδικασια για μμ...γιατι μεγαλώνουμε κ μια μικρη πτωση μαλλιων μπορει να υπαρξει δεν χάθηκε ο κοσμος.

τωρα αν παει καποιος με μεγαλο προβλημα ή με μετρημενα gts για εξαωγη δλδ τοσα εχω και τελος, ο γιατρος τα βγαλει κ στην πορεια χαθει το 25% θα ειναι μεγαλο πληγμα για τον ασθενη.

aeratos28

Just aeratos
Σε ποια σελίδα ρε συ ειναι οι φωτό γιατί από χθες που είχα μπει στο νήμα ,σήμερα είχε προχωρήσει η 5 η 6 σελίδες..και επειδή ποτέ δεν γυρνάω να διαβάσω χάνω την κουβέντα σε πολλά νήματα .

alex7

Well-Known Member

Τι δεν καταλαβαινετε;
Σου είπα ότι για την φιναστεριδη αυτό το διάβασα στο φόρουμ. .Δεν έχει καμία σχέση ο Γιατρός με αυτήν άποψη .Θα έλεγα είναι ότι είναι γενικά αρνητικός με την φιναστεριδη

tol

Well-Known Member
και θα συζητούσαμε το γιατί δεν μπήκε όπως έπρεπε σε αυτά.

Μα, φιλε aerate, ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ, οπως επρεπε σε αυτα. Συμφωνα με τις μετρησεις του Cvial, σε αυτα τα σημεια εβαλε ΜΟΝΟ 30 grafts ανα cm2. Αν τα θεωρουσε εξ αρχης χαμενα, επρεπε να βαλει 45 grafts, οπως εκανε στις γυμνες περιοχες. Αυτο προσπαθω να σου εξηγησω.

Είναι απλά μια δικαιολόγια.

Ενα τελευταιο σχολιο, φιλε Cvial. Δεν προκειται στο μελλον να ξανασχολιασω το συγκεκριμενο σοβαρο λαθος.

Προσωπικα, φιλε Cvial, αντι για "μια δικαιολογια", οπως γραφεις, θα περιμενα μια σταρατη, τιμια και "καθησυχαστικη" για τον φιλο vlafo απαντηση απο τον γιατρο.

Γι εννοω "καθησυχαστικη"; Για μενα αυτο που ισχυριζεται, οτι δηλαδη 1000-1500 μαμα grafts ειναι βεβαιο πως θα χαθουν, ειναι μια πολυ ζοφερη και απαισιοδοξη προβλεψη.

Θα προτιμουσα, λοιπον, να πει...

"Φιλοι μου, εκανα λαθος. Αντι για 3500 εβαλα 2500 grafts. Τα εβαλα σε μια μικρη επιφανεια των 60 cm2. Σε αυτη την επιφανεια ο vlafo ειχε ηδη 1000 grafts. Αυτα τα 1000 μαμα grafts τα προσεξα ιδιαιτερα...δεν πατησα πανω τους...δεν τα θεωρησα εξ αρχης χαμενα. Επομενως, με απλα μαθηματικα: εβαλα 2500 + 1000 μαμισια = 3500 grafts σε περιοχη 60 cm2. Τελικη πυκνοτητα 3500/60=περιπου 60 grafts. Δεν ειναι μια ΦΟΒΕΡΗ πυκνοτητα αυτη; Και οικονομικα οι υπηρεσιες που προσφερα δεν ηταν ακριβες. Εβαλα συνολικα 3100 grafts (μαζι με τα 600 στο crown) και πληρωθηκα 4000 ευρω".

Αυτη δε θα ηταν μια πολυ πιο τιμια και ειλικρινης απαντηση;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Και επειδή λοιπόν εδώ ο φίλος Χρήστος το έχει ως δεδομένο τα 1000 grafts χαμένα και ξεκινάει το κάθε του μνμ έτσι ,θα πω και κάτι άλλο που δεν είχα σκοπό να το πω ,γιατί ακόμα περιμένω αν θα τοποθετηθεί ο vlafo και να ακούσουμε τα πάντα και να μιλήσω εκ του αποτελέσματος.δλδ το τι πόρισμα βγήκε από όλο αυτό..αλλά να προσθέσω και αυτό που προείπα..η μέτρηση αυτή ,έγινε 1 εβδομάδα μετά..κακώς.επρεπε να γίνει ((αν θα ήταν δυνατόν)) την ίδια μέρα και μόνο.σε αυτές τις μέρες πολλά έχουν αλλάξει..επίσης πιστεύω πως ένα μεγάλο μέρος αυτών των μαλλιών που προϋπήρχαν μπροστά ,αυτά τα baby hairs ,να ξέρετε πως έχουν πολύ μεγάλη πιθανότητα ήδη να έπεσαν.αυτο αλλάζει όλο αυτό με τους υπολογισμούς που κάνουμε.

makis25

Well-Known Member
ναι tol το προβλημα σε αυτο που γραφεις ειναι το ενδεχομενο να βγηκαν οντως 4150+ απο τη δοτρια οπως γραφουν τα χαρτια και οπως βεβαιωνει ο vlafo . Αν εβγαλε 3100+ και εβαλε και 3100+ τοτε τελος τουλαχιστον δε χαθηκε τιποτα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και επειδή λοιπόν εδώ ο φίλος Χρήστος το έχει ως δεδομένο τα 1000 grafts χαμένα και ξεκινάει το κάθε του μνμ έτσι ,θα πω και κάτι άλλο που δεν είχα σκοπό να το πω ,γιατί ακόμα περιμένω αν θα τοποθετηθεί ο vlafo και να ακούσουμε τα πάντα και να μιλήσω εκ του αποτελέσματος.δλδ το τι πόρισμα βγήκε από όλο αυτό..αλλά να προσθέσω και αυτό που προείπα..η μέτρηση αυτή ,έγινε 1 εβδομάδα μετά..κακώς.επρεπε να γίνει ((αν θα ήταν δυνατόν)) την ίδια μέρα και μόνο.σε αυτές τις μέρες πολλά έχουν αλλάξει..επίσης πιστεύω πως ένα μεγάλο μέρος αυτών των μαλλιών που προϋπήρχαν μπροστά ,αυτά τα baby hairs ,να ξέρετε πως έχουν πολύ μεγάλη πιθανότητα ήδη να έπεσαν.αυτο αλλάζει όλο αυτό με τους υπολογισμούς που κάνουμε.

Αεράτε αν εσυ νομίζεις ότι η εικόνα μέρα την τοποθέτηση (υπάρχει φωτό) είναι 57g εγώ πάω πάσο.

• Like
Reactions: tol

aeratos28

Just aeratos
57 δεν νομίζω ότι είναι τα τοποθετημένα.σαν σύνολο όμως πιστεύω πως ναι μαζί με μαμά..αλλά ούτε και εικόνα 2500grafts μεταμοσχευμενα μου φαίνεται..εκ πρώτης όψεως cvial μόλις είδα την φωτό στα 3k+ πήγε το μυαλό μου..μόνο πίσω δεν πίστευα ότι είναι 900.
500+,ούτε καν 600 δεν μου φάνηκαν.για μένα αυτή η επέμβαση οπτικά μου φαίνεται δουλειά σύνολο των 3800 βαριά.δλδ μια απόκλιση 7-8% από τα 4150.που άκουσα.πραγμα που στα μάτια μου είναι λογικό .

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
57 δεν νομίζω ότι είναι τα τοποθετημένα.σαν σύνολο όμως πιστεύω πως ναι μαζί με μαμά..αλλά ούτε και εικόνα 2500grafts μεταμοσχευμενα μου φαίνεται..εκ πρώτης όψεως cvial μόλις είδα την φωτό στα 3k+ πήγε το μυαλό μου..μόνο πίσω δεν πίστευα ότι είναι 900.
500+,ούτε καν 600 δεν μου φάνηκαν.για μένα αυτή η επέμβαση οπτικά μου φαίνεται δουλειά σύνολο των 3800 βαριά.δλδ μια απόκλιση 7-8% από τα 4150.που άκουσα.πραγμα που στα μάτια μου είναι λογικό .

Όταν οι αποστάσεις ανάμεσα στα graft είναι τόσο διακριτές το νούμερο δεν μπορεί να είναι πολύ πάνω από 40 (μ.ο). Όταν είδα τον vlafo και πριν να μετρήσω του είπα κάπου από 40-45 μέσο όρο, δηλαδή από 2400 έως 2800 στην καλύτερη. Κοιτά πχ την πρώτη είναι εμφανές εκεί ότι δεν έχει «θερίσει» τα μαμά έχει πάει δίπλα τους. Αυτή η φύτευση δεν είναι ούτε 30.

2D8FF72E-3CF1-4CF7-AFE8-A791E4CE6F42.jpeg

4823677C-F227-424F-8F35-F6426BE56E3A.jpeg

A2E3C89A-4537-4F1E-884E-A5662ED0BECC.jpeg

aeratos28

Just aeratos
Χονδρικά ,συνολικά εκεί που έχω κατασταλάξει και εγώ χωρίς να κάνω μετρήσεις.δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό σε κανένα περιστατικό όπως γνωρίζεις πιστεύω.δεν είμαι άνθρωπος που θα κάτσει να κάνει τέτοια δουλειά.πονοκεφαλο θα έχω μετά.3k πιστεύω σίγουρα είναι και κάτι.συνολικα μπροστά.να είναι και κάτι + που δεν έχουμε δει,να είναι 600+ πίσω..είναι περίπου ο αριθμός που πιστεύω.δειχνει άνετα μια επεμβαση των 3800 συνολικά..συνεπώς τα 4150 που ακούστηκαν είναι λογικός αριθμός.υπηρχε ένα τρανσεξιον σίγουρα.δεν υπάρχει κανείς που να το γλυτώσει..πιστεύω είναι της τάξης του 5 με βαριά 7-8%..7-8% δεν ειναι απλά βάζω ανώτατο όριο..οι υπερβολές που έγιναν σημαία από τον Χρήστο δεν ισχύουν σε καμια περίπτωση.για 1000 χαμένα δεν υπάρχει αυτό ούτε μια στο δισεκατομμύριο..και cvial στις μετρήσεις που κάνατε συνυπολογισε και αυτό που είπα πιο πάνω.εχουν χαθεί ήδη μαλλιά και αρκετά μαμά.αυτο το υποστηρίζω φουλ..

Aldo

Well-Known Member
Δεν θέλω να κουράσω, όμως αξιζει να δουμε το εξής, στην δίκη μου μέτρηση 12η ημέρα είχαν πέσει αρκετουτσικα graft (Λόγο χρήσης μινοξ oral από την πρώτη μέρα )υπήρχαν και κάποια ατόφια βεβαια.. ομως σε σημεια που ηταν πεσμενα graft υπηρχαν κρατηρες!
Δειτε την αναλυση με φωτο απο τον CVIAL

Σήμερα με περισσότερο καιρό επεξεργάστηκα και μερικές άλλες μετρήσεις (δυστυχώς δεν ήταν όλες ωφέλιμες γιατι μερικές βγήκαν φλου). Να άλλη μια μέτρηση πυκνότητας λίγο πιο πάνω και δεξιά από την προηγούμενη. Παρόλο που κάποια graft έχουν πέσει (οι κίτρινοι κύκλοι έχουν σχεδιαστεί πάνω σε "κρατήρες" που μάλλον είναι απομεινάρι της εμφύτευσης χωρίς βέβαια να είμαστε και πάντα σίγουροι). Εδώ λοιπόν μετράμε 41g χωρίς να μετράω τους κίτρινους κύκλους που δεν βλέπω την τρίχα που μάλλον έχει πέσει.

Προβολή συνημμένου 27287
Προβολή συνημμένου 27286

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πρέπει να ξέρεις ότι οι κλινικές δεν μετράνε ποτέ το total transected σαν graft. Αυτά που γράφουν υποτίθεται ότι είναι υγιή (ακόμα και τα partial που όπως μας είπαν τοποθετήθηκαν στην hairline) προς τοποθέτησή. Άρα θέμα ελλείμματος ακόμα και 7-8% δεν τίθεται. Κανονικά το νούμερο πρέπει να κουμπώνει ακριβώς.

Ως προς τον αριθμό θα διαφωνήσω αλλά ο καθένας έχει την γνώμη του γιατί δεν βγαίνουν με τίποτα τα νούμερα, αλλά ούτε από τις εικόνες μετά την μμ αλλά και τις φωτό μετά στην 11 μέρα. Αν είχαν μπει παραπάνω από 30g έπρεπε να βλέπαμε κενούς χώρους (κρατήρες), αντί αυτών βλέπουμε τα μαμά.

Μπλουζα