Σιγουρα δεν εχεις να κερδισεις τπτ για τους λογους που λες γιατι ειναι και μακρια αλλα και οικονομικο το θεμα να παει καποιος.Εγω θα στεναχωριομουν πραγματικα αν εβλεπα ενα αποτελεσμα στα ιδια grafts πιο φτωχο απο μενα και ξεροντας οτι καποιος εδωσε ενα τοσο μεγαλο ποσο και σε εναν απο τους καλους γιατρους.
Δεν μου καθετε καλα.
Δεν θέλω να πω ότι το αποτέλεσμα μου είναι καλό η κακό..προσωπικά είπα αυτό που βλέπω αυτή τη στιγμή στον καθρέφτη είναι καινούργιο για εμένα..βασικά με γύρισε πίσω αρκετά χρόνια..σε πιο ευχάριστες στιγμές με τον καθρέφτη μου..
Aπό εκεί και πέρα ανοίγουμε τεράτια κουβέντα που δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος..είπα και από την αρχή εδώ οι τιμές πάνω κάτω με μικρές διαφορές παίζουν στα ίδια επίπεδα είτε Bosley είτε Feller πληρώνεις το ίδιο κουστουμάκι..
υπάρχει εντελώς διαφορετική προσέγγιση, μισθολόγια κτλ που δεν αναλύονται τώρα αλλά όλα αυτά καθορίζουν την τιμή τις αγοράς..
O Feller αν ήταν στην Eλλάδα δεν θα μπορούσε να ζητήσει τα ίδια λεφτά..αμφιβάλλει κανείς για αυτό..?
Nομίζω για εσένα αυτό ήταν το αποτέλεσμα..και μπορεί να έχεις δίκιο..εγώ θα περιμένω λίγους μήνες ακόμα και μετά θα κάνω ταμείο