Yorki
δεν περιμενα κατι παραπανω απ αυτο που βλεπω....
ο καθενας εστιαζει εκει που θελει κ λεει το μακρυ κ το κοντο του...
Βλεπει το δεντρο που θελει αυτος κ οχι το δασος....
ανηκεις στα ατομα που ειναι απ τους τελευταιους που κρινονται καταλληλοι για μμ. Τι θελω να πω ? Οτι εισαι ενα ορθανοιχτο νοργουντ 5 με πλαινα εξ ισου κατεβασμενα δεν βοηθανε κ σε ολη την επιφανεια αυτη τα φυσικα σου ειναι ελαχιστα...σχεδον ανυπαρκτα...το μονο θετικο ειναι οτι το ειναι ψηλα ακομα κ δεν εχει κατεβει προς τα πισω πολυ....
Για μενα θα επρεπε αφου αποφασισες να δωσεις λεφτα να πας στον hasson μιας κ ειναι ο καταλληλοτερος για περιπτωσεις σαν τη δικη σου...θα σου εκανε μια συντηρητικη hairline κ μια ανεκτη πυκνωση σε ολο το κεφαλι κ φυσικα θα σου εβγαζε μεγαλυτερο αριθμο grafts...κατι που το χρειαζοσουν...
θα αφησω το τι θα επρεπε κ θα ερθω στα γεγονοτα...
η επεμβαση σου ειναι απολυτα επιτυχημενη κ οι θυλακες εχουν φυτρωσει ολοι κανονικα....αυτο σημαινει επιτυχια...
απο κει κ περα ηταν αναμενομενο να μην εχεις τη πυκνοτητα που αναζητουν μερικοι διοτι ο γιατρος δε σου εκανε dense pack οποτε αδικως τη ψαχνουν....σου εκανε μια μετρια καλυψη κ προσπαθησε να κανει spread τα 3500 θυαλακια σε μια πολυ μεγαλη περιοχη κ να καλυψει οσο μεγαλυτερη εκταση μπορει με μια οσο το δυνατον επαρκη πυκνοτητα γινεται....
το μονο μη ρεαλιατικο για μενα ειναι οτι επρεπε να σου κρατησει λιγο πιο ψηλα τη hairline κ να διαθεσει αυτα τα θυλακια για να πυκνωσει το ολο κεφαλι επιπλεον...στην εκανε αρκετα επιθετικη για τα χαρακτηρηστικα που εχεις κ αυτο εχει σαν αποτελεσμα να απωλεσεις πυκνοτητα μιας κ οι θυλακες μοιραστηκαν σε μεγαλυτερη επιφανεια...για να ειχες ενα οπτικα καλο κ σχετικα πυκνο αποτελεσμα θα επρεπε να βαλεις πανω απο 6500 θυλακες...οποτε καταλαβαινεις οτι οι 3500 δε μπορουν να δωσουν κατι παραπανω απ αυτο που φαινεται αλλα ειναι επιτυχια το οτι εχπυν φυτρωσει κ δε χαθηκαν.....απο δω κ περα κι εφ οσων μπηκες στο χορο κ τον χωρο των μμ πρεπει να πας να κανεις παλι κι αλλες μμ να δωσεις κι αλλο ρεαλισμο στο αποτελεσμα κ αλλη πυκνοτητα με νεα επεμβαση...αυτος ειναι ο δρομος....
επειδη τα λεφτα στο φελλερ οντως ειναι πολλα κ επειδη πλεον οι επομενες επεμβασεις σου θα ειναι για ενισχυση πυκνοτητας κ οχι για σχηματισμο hairline ειναι ανωφελο να δωσεις λεφτα παλι σε εναν ακριβο γιατρο για να δουλεψει για πυκνωση....πρεπει να βρεις εναν γιατρο που απλα θα ειναι προσιτος σε τιμη πλεον κ απλα θα κανει τους θυλακες που θα μπουν να φυτρωσουν τιποτα παραπανω....η κυπρος φανταζει καλυτερη επιλογη για την 2η σου μμ...αλλα κ καποιες αλλες εξ ισου πιο οικονομικες κλινικες με καλα αποτελεσματα υπαρχουν αρκετες....
Υ.Γ αν δε θελεις να προβεις σε 2η μμ τοτε για μενα ειναι καλυτερα να δωσεις ενα κοντο κουρεμα στα μαλλια για να δειχνουν πιο ομοιομορφα κ πιο γερα....γτ οσο τα αφηνεις να μακραινουν τοσο χτυπαει πιο εντονα η ελειψη πυκνοτητας που επαναλαμβανω ειναι απολυτος φυσιολογικη να υπαρχει...
Συγχαρητηρια για το αποτελεσμα ολοι οι θυλακες φυτρωσαν εχεις ξεκινησει καλα κ ελπιζω αν πας για 2η να ειναι εξ ισου επιτυχημενη με την πρωτη σε φυτροτικοτητα κυριως κ μετα σε οπτικο αποτελεσμα που σιγουρα χρειαζεσαι μια 2η για να στο δωσει....
Kάποια στιγμή σήμερα σκεπτόμενος κάποια σχόλια είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι μήπως με έχει τυφλώσει ο ενθουσιαμός και δεν βλέπω ότι έχω ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα..
Mετά γύρναγα πίσω και έβλεπα τις φωτογραφίες μου προ μεταμόσχευσης και έλεγα δεν μπορεί να είμαι τόσο επηρεασμένος..έχω μαλλιά εκεί που δεν υπήρχε ούτε μισή τριχουλα..
θα έρθει η ώρα να κάνω ολοκληρωμένο ταμείο και χωρίς τόσο ενθουσιασμό αλλα είμαι σίγουρος ότι αν δεν αλλάξει κάτι πολύ δραματικά προς το κακό δεν είναι αποτυχημένη η μεταμόσχευση μου..
Mπορεί να μην άξιζε τα τόσα λεφτά η μπορεί κάποιος άλλος να έκανε κάτι καλύτερο..αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αποτυχία..από εκεί και πέρα δεν θα διαφωνήσω με τα γραφόμενα σου..αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι όσο ψαγμένος όσο εσύ..
Aυτό που μπορώ να προσθέσω και να βοηθήσει ίσως με κάποιες απορίες αν και ήμουν σίγουρος ότι κάπου το είπα στην αρχή είναι ότι το σχέδιο είναι να γίνουν δυο εγχειρησεις..η μια αυτή που έγινε και ακόμα μια μετά από περίπου 15 με 18 μήνες για να ενισχύσει το αποτέλεσμα..
O γιατρός από την πρώτη στιγμή μου είπε μια κουβέντα..ένα σπίτι δεν φτιάχνεται όλο σε μια βραδιά..έχεις μια απίστευτη δότρια περιοχή οπότε έχεις επιλογές..(αν έχεις και γερό πορτοφόλι θα είσαι ο καλύτερος πελάτης..αυτό δεν το είπε βεβαια αλλα εννοείτε)
Oπότε τώρα που πήγα να με δει πως πάω..μου είπε ότι η δότρια μου εξακολουθεί να είναι τρομερή οποτε μπορώ να κάνω ότι του ζητήσω..πύκνωση και κροουν και να περισσεύει ακόμα μαλλί για τουλάχιστον 3 επεμβάσεις..ok δεν σκοπεύω να φτάσω μέχρι εκεί ούτε οικονομικά αλλα και ούτε χειρουργικά..αλλα μια ακόμα θα την κάνω σίγουρα..το που δεν ξέρω ακόμα αλλα σίγουρα θα εξαρτηθεί από το τελικό αποτέλεσμα που θα έχω.