Zinc oxide 10%!!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού
thimios72 είπε:
kapa είπε:
καντε ενα update οσοι χρησιμοποιειτε zinc cream σε τι σημειο ειστε
υποχωρηση,σταθεροτητα,επανεκφυση?
εγω τα αποτελεματα τα ανεφερα.
με μινοξιδιλη με αριστα το 20 εφτασα στο 10,το οποιο εφτασε σε 3 μετα την πτωση της,και με zinc cream εγινε 4.
υποψιν οτι αντικατεστησα την μινοξιδιλη με zimc cream και δεν την προσθεσα στην θεραπεια
Kαι εγω με μινοξ μια απο τα ιδια με σενα καπα αλλα εαν εφτασε στο3 μετα την πτωση της, με ZINC10% κρεμα ανεβηκε στο 6 σε εμενα με την προσθηκη ρεβιβο που λιωνει καλα την κρεμα και χρησιμοποιω κανα 5μηνο.
Τη μινοξ την εχω κοψει πανω απο 2μηνο και την κρεμα την βαζω εδω και ενα μηνα!
εχει και συνεχεια thimio....
θα δωσει και αλλο
τα αποτελεσματα αυτα σε εμενα ειναι πριν κλεισω μηνα με την 10%

edyuser1 είπε:
παιδια εγω που χρησιμοποιω την zinc cream 15% βλεπω και εγω οντως μια μικρη επανεκφυση στους κροταφους μαυρες τριχουλες αλλα ειναι λεπτες ακομα.αλλα το κακο ειναι οτι οι κροταφοι μου γυαλιζουν καπως λες και εχω απλομενο λαδι μηπως ξερει κανεις γιατι?

ποσες μερες την χρησιμοποιεις?
με μινοξιδιλη η σκετη?
η λαδιλα μαλλον ειναι απο τα εκδοχα αλλα και τον ψευδαργυρο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

orestis

Member
gianniskritikos2 είπε:
ορεστηη εκανες θεραπιες ποιο πριν? εκοψες κατι? αν το ειχες αναφερει σορρυ αλλα ειναι πολα τα τομα που την ξεκινισαν και δεν μπορω να θημαμε τον καθε εναν τι ακριβως κανει .. αν εισαι στην αρχη μπορει να ειναι shending αλλα κατσε να δουμε τι παιζει ξιροδερμια απο ζινκ? αλαξε την ρε κανε λοσιον...

Εχω ξεκινησει εδω και μερικους μηνες και βαζω δενδρολιβανο αφεψημα, και μια λοσιον με ελαιο δενδρολιβανου και καποια αλλα ελαια.
Τιποτ αλλο δεν εχω βαλει.
Και εδω και 2 εβδομαδες περιπου που βαζω την κρεμα 20%
συν συμπληρωματα που περνω σε χαπια. Ενα που ειναι για μαλλια, νυχια και δερμα της quest, και χαλκο και ψευδαργυρο που τα περνω για το γκριζαρισμα.
Αυτα. δεν εχω βαλει τιποτ αλλο στο κεφαλι μου μεχρι σημερα.
Η ξηροδερμια δεν ειναι αυτη η εντονη που μοιαζει με πυτιριδα. Απλα προκαλει καποια φαγουρα.

gianniskritikos2

Active Member
μην βαζεις τοσα πανο στο κεφαλι σου δενδρολιβανα και λαδια η λοσιον φτανει δες τι σου κανει και κρινε αν θες να βαλεις κατι αλλο αποψη μου ετσι... απο την στιγμη που δεν εχεις βαλει κατι στο κεφαλι σου δηλ κορτιζονες μινοχ μπλοκερς και τετοια θα δεις αποτελεσμα ο καπα ειδε και θυλακες που ειχαν σβηση καιρο και μαλιστα εκανε ποιο πριν χρηση μινοχ... αλλους τους πιανει περισσοτερο η θεραπια αλλους λιγοτερο αλλα δεν νομιζω να μην πιανει καθολου οποτε πιστευω βγαλε στην ακρη τα δενδρολιβανα και τα λαδια και βαζε μονο την κρεμα καντην λοσιον καλυτερα.. να σου πουν και οι υπολιποι την αποψη τους

orestis

Member
gianniskritikos2 είπε:
μην βαζεις τοσα πανο στο κεφαλι σου δενδρολιβανα και λαδια η λοσιον φτανει δες τι σου κανει και κρινε αν θες να βαλεις κατι αλλο αποψη μου ετσι... απο την στιγμη που δεν εχεις βαλει κατι στο κεφαλι σου δηλ κορτιζονες μινοχ μπλοκερς και τετοια θα δεις αποτελεσμα ο καπα ειδε και θυλακες που ειχαν σβηση καιρο και μαλιστα εκανε ποιο πριν χρηση μινοχ... αλλους τους πιανει περισσοτερο η θεραπια αλλους λιγοτερο αλλα δεν νομιζω να μην πιανει καθολου οποτε πιστευω βγαλε στην ακρη τα δενδρολιβανα και τα λαδια και βαζε μονο την κρεμα καντην λοσιον καλυτερα.. να σου πουν και οι υπολιποι την αποψη τους

Το δενδρολιβανο το βαζω αρκετους μηνες τωρα και δεν μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα.
Στην ουσια βαζω αφεψημα σχεδον καθε μερα για καποιες ωρες, και τη λοσιον που εχω με τα ελαια, τη βαζω 2 φορες τη βδομαδα.
Μπορει αυτα να μην δημιουργουν επανεκφυση, αλλα σιγουρα βοηθανε στην τριχοπτωση, και σιγουρα δεν δημιουργουν καποιο προβλημα.
Αρα δεν πιστευω οτι αυτα δημιουργησαν τη φαγουρα, γιατι αυτη ξεκινησε απο τοτε που βαζω ψευδάργυρο.
Τον ψευδαργυρο τον βαζω βραδυ γυρο στις 2 πριν παω για υπνο,και μενει αρκετες ωρες, μιας και λούζομαι αργα, όταν σηκωθω....μετα τις 12.
Νομιζω οτι αυτα που βαζω εγω , σε σχεση με αυτα που βλεπω οτι βαζουν αλλοι ειναι τιποτα.
Δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο που μενει τοσες ωρες στο κεφαλι.

freewilly

Member
gianniskritikos2 είπε:
freewilly και εσυ εκοψες την μινοχ μετα απο ποσο καιρο χρηση εκανες μινοχ? και την εκοψες εβαλες ζινκ και δεν ειδες υποχωριση αλλα αντιθετα ειδες θεττικα πραγματα και εισαι στον μηνα πανο?

Το έχω γράψει και πιο πριν αλλά εν συντομία θα σου πω μην ψάχνεις..Έκανα minox 3 χρόνια 3%.

Τα 2 πρώτα χρόνια τα αποτελέσματα μου ήταν πάρα πολύ καλά.Έκανα μια παύση 2-3 μήνες και στον τρίτο χρόνο δεν μου έκανε τίποτα πλέον συν του ότι είχα χάσει αρκετά από τα ωραία αποτελέσματα που είχα τα πρώτα 2 χρόνια.
Συνέχισα μόνο και μόνο για συντήρηση.
Εδώ και 6-8 μήνες είχα τριχόπτωση έντονη αλλά όχι επιθετική παρόλο που έκανα Minox..

Σταμάτησα την minox σχεδόν από την μέρα που άρχισα την κρέμα.
Η τριχόπτωση ελαττώθηκε αισθητά μόλις ξεκίνησα καθώς είδα κάποιες μικρές νέες τριχούλες στον αριστερό κρόταφο και μια ιδέα στον δεξί.Λάβετε υπόψιν ότι διανύσαμε πριν λίγο μία περίοδο τριχόπτωσης και τώρα με την άνοιξη τα πράγματα σταθεροποιούνται κάπως.

Δεν έχω καμία παρενέργεια,αντιθέτως ελαττώθηκε η τριχόπτωση και η ποιότητα της τρίχας βελτιώθηκε αισθητά.Πριν,η τρίχα ήταν ξερή,στεγνή.Τώρα είναι πιο μαλακή!

Πρόσφατα ( 2 weeks) ξεκίνησα 5% minox μαζί με την κρέμα.

Την κρέμα την αραιώνω κάποιες φορές με ελαιόλαδο κάποιες με minox.

Προχωράμε και βλέπουμε...Τουλάχιστον έχω αρχίσει και τα χτενίζω πάλι!!

mimis giova

Active Member
συγνωμη π αργησα να απαντησω αλλα δουλεεισ...εχω βαρυ κεφαλι...οχι πονοκεφαλο...οταν νιωθεισ βαρυσ..π λενε σε ματιασανε..ενα τετιο πραγμα...ολοι μερα αυτο.

mimis giova είπε:
συγνωμη π αργησα να απαντησω αλλα δουλεεισ...εχω βαρυ κεφαλι...οχι πονοκεφαλο...οταν νιωθεισ βαρυσ..π λενε σε ματιασανε..ενα τετιο πραγμα...ολοι μερα αυτο.

ακριβως το ιδιο νιωθω κι εγω κανα 20 λεπτο μετα την εφαρμοργη της αλοιφης...κατι σαν ζαλη.
ελπιζω να υποχωρησει και να μη ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.
Αυτο που με ανησυχει ειναι κατα ποσο αποροφαται ο ζινκ της κρεμας στο αιμα.
το 1 γραμμαριο κρεμας 10% εχει 100mg zinc oxide τα 2γρ 200mg zinc kai ta 3gr kremas 300mg zinc
η μεγιστη επιτρεπομενη δοση ανα ημερα απο του στοματος ειναι 40mg και ενα απο τα συμπτωματα υπερδοσολογιας ειναι η ζαλαδα.....
ναι την κρεμα δεν την τρωμε ομως εχει σημασια οτι την αλοιφουμε στο κεφαλι και οχι σε αλλα μερη του σωματος

baldy

Member
gianniskritikos2 είπε:
baldy ρε σι εισαι καιρο στο φορουμ και διαβαζεις συνεχια τα θεματα σε βλεπω συνεχια να μιλας οποτε δεν εισαι κανενας που μπαινει και πεταει τι μαλακια του αδιαφορος διαβαζεις... ομως η συγκεκριμενη σου ερωτηση ειναι ακηρη για καποιον που παρακολουθει διοτι το εχουμε πει αυτο αλλο η λοσιον αλλο η κρεμα αλλη απορροφηση αλλη λαδιλα ...... το εχουμε πει απο την αρχη η κρεμες ειναι πολυ δυσκολες σε απλομα αρα δυσκολες στη χρηση....και εχουν πολυ λαδιλα γιαφτο φτιαχνουμε μονοι μας τη λοσιον για να ξερουμε ακριβως ποσοτιτες να ρυθμιζουμε την λαδιλα και να ειναι εφκολη στη χριση

ορεστηη εκανες θεραπιες ποιο πριν? εκοψες κατι? αν το ειχες αναφερει σορρυ αλλα ειναι πολα τα τομα που την ξεκινισαν και δεν μπορω να θημαμε τον καθε εναν τι ακριβως κανει .. αν εισαι στην αρχη μπορει να ειναι shending αλλα κατσε να δουμε τι παιζει ξιροδερμια απο ζινκ? αλαξε την ρε κανε λοσιον...

ναι ειχα μπερδευτει,τι ειναι το ετοιμο και τι το φτιαχτο

kidd

Member
να ρωτησω..
χρησιμοποιω μινοξ εδω και 3 μηνες με πολυ καλα αποτελεσματα. να συνεχισω ετσι ή χρειαζεται για καλυτερα να βαλω ψευδαργυρο?
ακομα μου δινει η μινοξ..
δειτε εδω
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8205.html

gianniskritikos2

Active Member
kidd θα σου δινει ενοειτε και θα γεμισεις κιαλο αλλα εχεις χασει ειδη πολα και δεν προκειτε να γεμισεις κροταφους και μαλιστα δεν θα τα κρατησεις πανο απο 1μιση χρονο αυτα τα αποτελεσματα μετα το χρονο θα χανεις μαλλια αργα αργα και σε 3 χρονια περιπου οχι σιγουρα μπορει να εισαι οπως εισουν πριν την μινοχ μπορει σε 4 μπορει ομως και σε 2.... πρεπει με καποιο τροπο να συντηρισεις τα αποτελεσματα της η να τα ενισχυσης η να βαλεις κατι αλλο να ενισχυει την θεραπια μετα το 6 μηνο ξεκινα ρολλερ ειναι η αποψη μου και ζινκ αμα δεις οτι δεν την βγαζεις οταν λεω βγαζεις να γεμιζεις οχι να συντηρισε βαλε και ζινκ διαβασε ολα τα θεματα απο την αρχη θα δεις αξηζουν καθε λεπτο διαβασματος δεν θα το μετανιωσεις και μαλιστα θα εισαι σε θεση να αποφασισεις μονος σου με σιγουρια αν τα διαβασεις θα καταληξεις μονος σου να λες σιγουρος ναι θα το κανω ναι δεν θα το κανω

kidd

Member
gianniskritikos2 είπε:
kidd θα σου δινει ενοειτε και θα γεμισεις κιαλο αλλα εχεις χασει ειδη πολα και δεν προκειτε να γεμισεις κροταφους και μαλιστα δεν θα τα κρατησεις πανο απο 1μιση χρονο αυτα τα αποτελεσματα μετα το χρονο θα χανεις μαλλια αργα αργα και .......

ευχαριστω για την απαντηση. Σιγουρα θα χρησιμοποιησω και κατι αλλο απλως το θεμα μου ειναι το ποτε.τωρα δλδ που ειμαι αρχη ή πιο μετα. Αυτο ακουγεται καλη λυση που λετε οπως και το κερατανε που ειχα σκεφτει.Αλλα ολα ξεκινανε "πολυ καλο προιον , τρομερο, επανασταση" και στο τελος παρενεργιες κτλ κτλ... Θα κανω αυτο που λεσ θα περιμενω ακομα να δω τι θα κανει η μινοξ και μετα αφου εχω ψαχτει θα ενεργησω.

*επισης οι κροταφοι μ αρεσουν στο κεφαλι μου ετσι οπως ειναι και δε μ ενδιαφερει να γεμισω εκει.. αλλα δε θελω να χασω με τπτ τα ενδιαμεσα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ginabdj

New Member
michael kors handbags 618

<b>michael kors outlet</b> I want to feel sorry for Carlson, but I'm waiting until there is documentation that the sad stuff is true. I read and write with a couple of thoughts always playing on my mind: 1) Everything is a hoax until proven otherwise; 2) I can only quote people; I can't make them tell the truth.<br /><br />
<b>Michael Kors Bags On Sale</b> "Even if the tree pollen season ends early, it likely will overlap with the grass season," Li said. "And that can overlap with the ragweed.锘縏houghtful and Practical Gifts from the Heart LadyPens<br /><br />
<b>Michael Kors Bags On Sale</b> Starting on garbage day the week of April 9, yard waste bags must be compostable, adhering to a new city policy and a state law passed in January 2010.

Read more:
http://forum.soft-travel.ru/index.php?action=profile;u=498063
http://komsomolskaya-shkola.ru/user/Abeldc/
http://www.musicmovies.ru/user/Abeldc/
http://confirasambre.free.fr/SNCF/Forum/profile.php?mode=viewprofile&u=72454
http://playminecraft.ru/user/Abeldc/

<br/><br/>

Turbobox

New Member
kapa έχω αρχίσει και βάζω τη κρέμα. Βάζω λίγο σε κροτάφους και πίσω αλλά είναι όπως είπες πολύ παχύρρευστη και κολλάει στα μαλλιά. Την αραιώνω στο κεφάλι με λίγο νερό. Μια φορά την ημέρα φτάνει λες; κ λούσιμο μετά από πότε;

weznem

Well-Known Member
sakis9282 είπε:
Δεν γίνεται να παίρνουμε σε χάπι τον ψευδάργυρο αντί να το βάζουμε τοπικά;

οχι δεν κανει κατι στο μαλλι διανεμεται σε ολο τον οργανισμο ενω εμεις θελουμε την ποσοτητα στο κεφαλι :blush:

Komis

Active Member
Η κρεμμα για την οποια μιλαμε ειναι αυτη?
http://www.pharmeden.gr/product_info.php/chicco-apali-krema-sigkamatos-100ml-ekptosi-50-p-2677
Ειναι αρκετα φθηνη.

orestis

Member
Komis είπε:
Η κρεμμα για την οποια μιλαμε ειναι αυτη?
http://www.pharmeden.gr/product_info.php/chicco-apali-krema-sigkamatos-100ml-ekptosi-50-p-2677
Ειναι αρκετα φθηνη.

Οποια μαρκα και να παρεις ολες ιδιες ειναι. Αυτο που αλλαζει ειναι το ποσοστο σε zink που εχει η καθεμια.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Turbobox είπε:
kapa έχω αρχίσει και βάζω τη κρέμα. Βάζω λίγο σε κροτάφους και πίσω αλλά είναι όπως είπες πολύ παχύρρευστη και κολλάει στα μαλλιά. Την αραιώνω στο κεφάλι με λίγο νερό. Μια φορά την ημέρα φτάνει λες; κ λούσιμο μετά από πότε;

μια φορα την ημερα μετα το μπανιο.
η λαδιλα της ειναι μεγαλο μειονεκτημα,ανακατεψε με λιγο οινοπνευμα την κρεμα,την ποσοτητα που χρησιμοποιεις πριν την εφαρμογη,αναλογια 50-50

Turbobox

New Member
Ευχαριστώ Kapa. Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα, το μπλε το οινόπνευμα κάνει; ή θέλει άλλο;

kapa

Μέλος του προσωπικού
Turbobox είπε:
Ευχαριστώ Kapa. Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα, το μπλε το οινόπνευμα κάνει; ή θέλει άλλο;

οχι βρωμαει.
οτι αλλο θελεις εκτος απο το μπλε και το αλοολουχος λοσιον που εχουν τα super market

Μπλουζα