Zinc oxide 10%!!!!

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:
για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα....στο κεφαλι μπορει να κανει κακο ο ψευδαργυρος?
κ αν ναι,σε τι ποσοτητες ειναι ασφαλης η χρηση του?

O ψευδαργυρος οχι μονο δεν κάνει κακό στο κεφάλι αλλα ειναι θεραπεία για σμηγμα,ξηροδερμια και πολλά αλλα
50 mg sulfate η 200mg oxide την ημέρα ειναι ασφαλή.
Μια λοσιόν 10% ποσότητας 2ml την ημέρα εχει 200mg oxide.
Εμείς πάμε για λοσιόν 5% που ειναι 100mg την ημέρα oxide αν βάζουμε 2 ml

συγνωμη λιγο για το οφ τοπικ,αλλα διαβασα προσφατα που ελεγες καλα λογια για το capilogain...σκεφτεσαι να το δοκιμασεις?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:
συγνωμη λιγο για το οφ τοπικ,αλλα διαβασα προσφατα που ελεγες καλα λογια για το capilogain...σκεφτεσαι να το δοκιμασεις?
Δεν θα το δοκιμάσω και ας ειναι καλο.
με ενδιαφέρει το ποια συστατικα ακριβώς κάνουν την δουλειά
Αυτο http://www.hairlossgr.com/forum/thread-7815.html Σίγουρα ναι.
Οχι επειδη πιστεύω ότι θα κάνει καλύτερη δουλειά απο το dual gen15% που χρησιμοποιω,απλα ειναι παρά πολυ φθηνη για 15αρα μινοξ,γι αυτο και μονο αξίζει

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:
Δεν θα το δοκιμάσω και ας ειναι καλο.
με ενδιαφέρει το ποια συστατικα ακριβώς κάνουν την δουλειά
Αυτο http://www.hairlossgr.com/forum/thread-7815.html Σίγουρα ναι.
Οχι επειδη πιστεύω ότι θα κάνει καλύτερη δουλειά απο το dual gen15% που χρησιμοποιω,απλα ειναι παρά πολυ φθηνη για 15αρα μινοξ,γι αυτο και μονο αξίζει

15αρα μινοξ δεν φοβασαι παρενεργειες?
ρυτιδες,μαυρους κυκλους,κλπ?

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:

Δεν μου κάνει παρενέργειες,αλλα δεν μου δίνει και αποτελέσματα της προκοπής.
Χωρις κορτιζονη η τρετινοινη δεν μου δίνει καθόλου αποτελέσματα

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:

Δεν μου κάνει παρενέργειες,αλλα δεν μου δίνει και αποτελέσματα της προκοπής.
Χωρις κορτιζονη η τρετινοινη δεν μου δίνει καθόλου αποτελέσματα

μαλιστα,τι πω,καλη τυχη παντως!

οσον αφορα την κρεμα ψευδαργυρου,εγω βαζω ποσοτητα οσο ενα φουντουκι σε περιοχη nw 6,ειναι μεγαλη δοση?

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:

οσον αφορα την κρεμα ψευδαργυρου,εγω βαζω ποσοτητα οσο ενα φουντουκι σε περιοχη nw 6,ειναι μεγαλη δοση?

Καλή τύχη σε όλους μας με τον ψευδαργυρο,ελπίζω να δουλέψει σε όλους.
Ειναι μια χαρά η ποσότητα που βάζεις

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:

Καλή τύχη σε όλους μας με τον ψευδαργυρο,ελπίζω να δουλέψει σε όλους.
Ειναι μια χαρά η ποσότητα που βάζεις
εχω κλεισει 10 μερες εφαρμογης!

στις ποσες μερες θα φανει αν κανεο δουλεια?

Viorelixlor

New Member
καλές συμβουλές

Γεια χαρά σε όλους ! Καλώς ήρθατε όλοι ! Γεια σε όλους ! Γεια σας !
Πριν από λίγο καιρό , ήθελε να βρει ένα φροντιστήριο και
τον βρήκε με την καταπληκτική
σε απευθείας σύνδεση
έψαχνα για web maker σελίδα v2 самоучитель .
βρεθεί ένα άλλο σύνολο γυρίζει των καλούδια , συμπεριλαμβανομένου φροντιστήριο βιβλίο 1C Enterprise 8 , η πιο ολοκληρωμένη και κατανοητή φροντιστήριο , tutorial για κιθάρα έξι χορδών χωρίς Intro .
Και αυτό είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι αυτής της βιβλιοθήκης
Περιεχόμενο που είναι διαθέσιμα για το θέμα αυτό
πόρο .
Εύχομαι σε όλους σας την τύχη του ανάγνωση ! Όλα τα βιβλία μπορούν να μεταφορτωθούν σε ένα PC ή PDA
και θα χαρεί να διαβάσει το μηχάνημα .

kapa

Μέλος του προσωπικού
με την αφαιρεση του polysorbate 80 που απο οτι βλεπω δεν χρειαζεται εγινε μια σχετικα καλη λοσιον στο θεμα λαδιλα και σε 10%.
σε 5% η λαδιλα θα ειναι ανυπαρκτη http://www.hairlossgr.com/forum/thread-7919-post-94056.html#pid94056

Viorelixlor είπε:
Γεια χαρά σε όλους ! Καλώς ήρθατε όλοι ! Γεια σε όλους ! Γεια σας !
Πριν από λίγο καιρό , ήθελε να βρει ένα φροντιστήριο και
τον βρήκε με την καταπληκτική
σε απευθείας σύνδεση
έψαχνα για web maker σελίδα v2 самоучитель .
βρεθεί ένα άλλο σύνολο γυρίζει των καλούδια , συμπεριλαμβανομένου φροντιστήριο βιβλίο 1C Enterprise 8 , η πιο ολοκληρωμένη και κατανοητή φροντιστήριο , tutorial για κιθάρα έξι χορδών χωρίς Intro .
Και αυτό είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι αυτής της βιβλιοθήκης
Περιεχόμενο που είναι διαθέσιμα για το θέμα αυτό
πόρο .
Εύχομαι σε όλους σας την τύχη του ανάγνωση ! Όλα τα βιβλία μπορούν να μεταφορτωθούν σε ένα PC ή PDA
και θα χαρεί να διαβάσει το μηχάνημα .
θελεις να δοκιμασεις μια λοσιον που φυσαει?:9m:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
οριστε οι φωτος απο το προιον ολα καλα..μολις ξεκινησω θα το ανακοινωσω,διοτι με την ντακταντορ μαζι δεν θα εχω εικονα σαφη ουτε επανεκφυσης ουτε γιατην τριχοπτωση..
η ζυγαρια μου δειχνει 290 γρ.. το καθαρο βαρος 250 gr
dsc02166lt.jpg
dsc02165o.jpg

dsc02164k.jpg

weznem

Well-Known Member
freewilly είπε:
Τι είναι αυτό ρε weznem??
Σκόνη zync για να την κάνεις κρέμα?

σκονη ζινκ oxide για να το κανω λοσιον να το ψεκαζω στο κεφαλι φιλε!!φθηνο ειναι 4,5 ευρω τα 250 γρ.. και αλλα 5 ευρω τα μεταφορικα υπολογιζετωρα αν στο φαρμακειο, καποιοι που πουλανε ζινκ oxide ειναι φθηνοτερο δεν το γνωριζω..

weznem

Well-Known Member
freewilly είπε:
Ενδιαφέρον.Με τι σκέφτεσαι να την αναμίξεις?

Το χάρτινο κουτί τι είναι?
το χαρτινο το ορθιο ειναι απο χοντρο χαρτονι και ειχε μεσα το δοχειο του ζινκ σφαργισμενο..
διαβασε απο την αρχη το θεμα εχι την συνταγη..
θα βαλω οινοπνευμα και γλυκερινη η προυπελν γλυκολ.. στην ζυγαρια θα βαλω 4 γραμμαρια (μαλλον)σκονη και ανακατεμα και εχεις 8% νομιζω λοσιον ψευδαργυρου.. :blush: δες στην αρχη..

freewilly

Member
Είμαι από την αρχή στο θέμα αυτό και μάλιστα έχω ξεκινήσει την κρέμα zync oxide 10%. Σχεδόν τελειώνει τώρα..

Θυμάσαι σε ποια σελίδα είναι η συνταγή?Παρακολουθώ το θέμα καθημερινά αλλά δεν θυμάμαι την σελίδα της συνταγής :blush:

Η αλήθεια είναι πως εκτός από κάτι μικρά τριχάκια που βγήκανε μετά την 2η εβδομάδα (χωρίς minox),έχω δει γενικά όλες τις τρίχες πιο ανανεωμένες!

Πιστεύω αν πετύχει η λοσιόν θα είμαστε έτοιμοι για νέες εφαρμογές/δοκιμές καθότι η κρέμα είναι δύσκολη στην επάλειψη.Χρειάζεται σίγουρα κάποια αραίωση..

Άραγε πως θα ήταν αν ρευστοποιούσαμε την κρέμα?? ίσως αν ζεσταίναμε την κρέμα?? Θα το δοκιμάσω να δω,θα μείνει ρευστή ή θα σφίξει πάλι?

weznem

Well-Known Member
αν την ζεστανεις θα αλλοιωσεις τα συστατικα της.. απλα αγορασε σκονη το γυρνας σε λοσιον και ξενοιαζεις φιλε. :)
δεν θυμαμαι που ειναι η συνταγη πρεπει να το ψαξουμε..

freewilly

Member
Κάποιος εδώ έχει αναρτήσει αγορά zync oxide σε υγρή μορφή,νομίζω από ebay ήταν..

Θα ψάξω να βρω την συνταγή..

Ναι έχεις δίκιο,ίσως αλλοιωθούν τα συστατικά με το ζέσταμα.

freewilly είπε:
Πιστεύω αν πετύχει η λοσιόν θα είμαστε έτοιμοι για νέες εφαρμογές/δοκιμές καθότι η κρέμα είναι δύσκολη στην επάλειψη.Χρειάζεται σίγουρα κάποια αραίωση..

Άραγε πως θα ήταν αν ρευστοποιούσαμε την κρέμα?? ίσως αν ζεσταίναμε την κρέμα?? Θα το δοκιμάσω να δω,θα μείνει ρευστή ή θα σφίξει πάλι?
Εγω βαζω την αλοιφη σενα καπακι απο μπουκαλι νερου η στο καπακι της κρεμας και προσθετω μερικες σταγονες απο ελαιο λεβαντας και δεντρολιβανο.
ανακατευω και ετοιμο.
μετα περνω μια μπατονετα την βουταω στο μιγμα και αλειφω σ ολο το κεφαλι κανοντας χωριστρες προσεκτικα σιγα σιγα.
Το καλο ειναι οτι η κρεμα λογω του ζινκ εχει πολυ μεγαλη αποροφητικοτητα σε ελαια(αυτη ειναι μια ιδιοτητα του ζινκ οχιδε) και για αυτο το λογο η περισσοτερη λαδιλα δεσμευεται απο την κρεμα με αποτελεσμα να μην λαδωνει ιδαιτερα το μαλλι.
(εγω ασ πουμε λουζομαι μερα παρα μερα η ανα 3 μερες και ειμαι οκ απο λαδιλα βαζοντας την κρεμα καθε μερα)

Μπλουζα