Zinc oxide 10%!!!!

gianniskritikos2

Active Member
freewilly και εσυ εκοψες την μινοχ μετα απο ποσο καιρο χρηση εκανες μινοχ? και την εκοψες εβαλες ζινκ και δεν ειδες υποχωριση αλλα αντιθετα ειδες θεττικα πραγματα και εισαι στον μηνα πανο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
καντε ενα update οσοι χρησιμοποιειτε zinc cream σε τι σημειο ειστε
υποχωρηση,σταθεροτητα,επανεκφυση?
εγω τα αποτελεματα τα ανεφερα.
με μινοξιδιλη με αριστα το 20 εφτασα στο 10,το οποιο εφτασε σε 3 μετα την πτωση της,και με zinc cream εγινε 4.
υποψιν οτι αντικατεστησα την μινοξιδιλη με zimc cream και δεν την προσθεσα στην θεραπεια

edyuser1

Active Member
παιδια εγω που χρησιμοποιω την zinc cream 15% βλεπω και εγω οντως μια μικρη επανεκφυση στους κροταφους μαυρες τριχουλες αλλα ειναι λεπτες ακομα.αλλα το κακο ειναι οτι οι κροταφοι μου γυαλιζουν καπως λες και εχω απλομενο λαδι μηπως ξερει κανεις γιατι?

mimis giova

Active Member
μαγκες εχει δει κανενας απο την λοσιον ζινγ..τιποτα πονοκεφαλου?η καπως σαν να ειναι βαρυ το κεφαλι τ???

kapa

Μέλος του προσωπικού
mimis giova είπε:
μαγκες εχει δει κανενας απο την λοσιον ζινγ..τιποτα πονοκεφαλου?η καπως σαν να ειναι βαρυ το κεφαλι τ???

ριξε περιεκτικοτητα κρατωντας τα ιδια ml που βαζεις
στην ιδια την λοσιον διπλασιασε τα υγρα μονο δηλαδη,τα 50ml κανε τα 100ml

MKsmoke

New Member
Καπα θελω να κανω μια ερωτηση και σε οσους εχουν φτιαξει την λοσιον...οταν χτυπας την λοσιον πριν απο καθε χρηση ακουγετε σαν ενα αναψυκτικο με ανθρακικο και επισης μυριζει ονοιπνευμα σωστα?

kapa

Μέλος του προσωπικού
MKsmoke είπε:
Καπα θελω να κανω μια ερωτηση και σε οσους εχουν φτιαξει την λοσιον...οταν χτυπας την λοσιον πριν απο καθε χρηση ακουγετε σαν ενα αναψυκτικο με ανθρακικο και επισης μυριζει ονοιπνευμα σωστα?

δεν ακουγετε ετσι,μυριζει οινοπνευμα ειναι λογικο,αλλα στο μαλλι σε λιγα μονο λεπτα αυτο το οινοπνευμα θα εξατμιστει

kapa

Μέλος του προσωπικού
mimis giova είπε:
ενταξει καππα!!!ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΑΡ!!!!!

νομιζω ο ψευδαργυρος θα γινει σταρ.:21m:
εχετε λιγοτερο απο 1,5 μηνα που ξεκινησατε την κρεμα ακομα ειναι στην αρχη...

MKsmoke είπε:
δεν ακουγετε?παραξενο μου φενεται αυτο..μηπως εχω κανει λαθος?
δυσκολο να εγινε λαθος,πεταμε τα υλικα και ανακατευουμε.
ισως να εχει να κανει με διαφορετικες "μαρκες" παρτιδες ψευδαργυρου

MKsmoke

New Member
kapa είπε:
MKsmoke είπε:
δεν ακουγετε?παραξενο μου φενεται αυτο..μηπως εχω κανει λαθος?
δυσκολο να εγινε λαθος,πεταμε τα υλικα και ανακατευουμε.
ισως να εχει να κανει με διαφορετικες "μαρκες" παρτιδες ψευδαργυρου

μακαρι ετσι θελω να πιστευω στα υλικα δεν εκανα σιγουρα λαθος..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
MKsmoke είπε:

το μονο λαθος που μπορει να γινει ειναι στην αποθηκευση.
αεροστεγως κλεισιμο το μπουκαλακι για να μην εξατμιζεται οινοπνευμα

panoslydios

New Member
mimis giova είπε:

Αυτο ειναι ενδιαφερον!(τουλαχιστον σημαινει οτι φερνει καποια αλλαγη !)
.Μπορεις να δωσεις παραπανω λεπτομερειες?
Αισθανεσαι κατι σαν ηλεκτρικα κυματα να περνανε απο τις περιοχες και να σου δινουν ενα περιεργο συναισθημα(σαν μια ''ευχαριστη ενοχληση''??).

MKsmoke

New Member
kapa είπε:
MKsmoke είπε:

το μονο λαθος που μπορει να γινει ειναι στην αποθηκευση.
αεροστεγως κλεισιμο το μπουκαλακι για να μην εξατμιζεται οινοπνευμα

το χω σε μπουκαλακι της bepanthol κλεινει με καπακι κανονικα και δεν φευγει τιποτα..θα ακουστει πολυ χαζο αλλα απιονισμενο νερο υπαρχει ενα αυτο που παει σε ψυγεια αυτοκινητων σιδερα κτλ ετσι δεν ειναι?φοβαμαι μην εκανα μαλκια ειναι και η πρωτη φορα που φτιαχνω τετοιο πραγμα

kapa

Μέλος του προσωπικού
MKsmoke είπε:
το χω σε μπουκαλακι της bepanthol κλεινει με καπακι κανονικα και δεν φευγει τιποτα..θα ακουστει πολυ χαζο αλλα απιονισμενο νερο υπαρχει ενα αυτο που παει σε ψυγεια αυτοκινητων σιδερα κτλ ετσι δεν ειναι?φοβαμαι μην εκανα μαλκια ειναι και η πρωτη φορα που φτιαχνω τετοιο πραγμα

αυτο ειναι το απιονισμενο,αν σου περισεψει γεμιζεις και τους υαλοκαθαριστηρες του αμαξιου

orestis

Member
Εγω χρησιμοποιω την κρεμα 20% και την αναμειγνύω με ελαιολαδο.
Ειμαι στη δευτερη εβδομαδα, οποτε ειναι νωρις για αποτελεσματα.
Αυτο που παρατηρησα ειναι αυξηση των τριχων που πεφτουν οταν λουζομαι, και μια ελαφρεια φαγουρα, ενω πριν δεν ειχα καθολου.
Σαν να προκαλει ξηροδερμια.
Για πονοκεφαλους δεν μπορω να πω με σιγουρια, μιας κι εγω εχω πολυ συχνα ασχετα με τον ψευδαργυρο.

baldy

Member
παιδια λιγο μπερδευτηκα,υπαρχει και ετοιμη τοτε τι παιδευεται ο καπα και την φτιαχνει μονος του

gianniskritikos2

Active Member
baldy ρε σι εισαι καιρο στο φορουμ και διαβαζεις συνεχια τα θεματα σε βλεπω συνεχια να μιλας οποτε δεν εισαι κανενας που μπαινει και πεταει τι μαλακια του αδιαφορος διαβαζεις... ομως η συγκεκριμενη σου ερωτηση ειναι ακηρη για καποιον που παρακολουθει διοτι το εχουμε πει αυτο αλλο η λοσιον αλλο η κρεμα αλλη απορροφηση αλλη λαδιλα ...... το εχουμε πει απο την αρχη η κρεμες ειναι πολυ δυσκολες σε απλομα αρα δυσκολες στη χρηση....και εχουν πολυ λαδιλα γιαφτο φτιαχνουμε μονοι μας τη λοσιον για να ξερουμε ακριβως ποσοτιτες να ρυθμιζουμε την λαδιλα και να ειναι εφκολη στη χριση

ορεστηη εκανες θεραπιες ποιο πριν? εκοψες κατι? αν το ειχες αναφερει σορρυ αλλα ειναι πολα τα τομα που την ξεκινισαν και δεν μπορω να θημαμε τον καθε εναν τι ακριβως κανει .. αν εισαι στην αρχη μπορει να ειναι shending αλλα κατσε να δουμε τι παιζει ξιροδερμια απο ζινκ? αλαξε την ρε κανε λοσιον...

thimios72

Member
kapa είπε:
καντε ενα update οσοι χρησιμοποιειτε zinc cream σε τι σημειο ειστε
υποχωρηση,σταθεροτητα,επανεκφυση?
εγω τα αποτελεματα τα ανεφερα.
με μινοξιδιλη με αριστα το 20 εφτασα στο 10,το οποιο εφτασε σε 3 μετα την πτωση της,και με zinc cream εγινε 4.
υποψιν οτι αντικατεστησα την μινοξιδιλη με zimc cream και δεν την προσθεσα στην θεραπεια
Kαι εγω με μινοξ μια απο τα ιδια με σενα καπα αλλα εαν εφτασε στο3 μετα την πτωση της, με ZINC10% κρεμα ανεβηκε στο 6 σε εμενα με την προσθηκη ρεβιβο που λιωνει καλα την κρεμα και χρησιμοποιω κανα 5μηνο.
Τη μινοξ την εχω κοψει πανω απο 2μηνο και την κρεμα την βαζω εδω και ενα μηνα!

Μπλουζα