Zinc oxide 10%!!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού
Κρατήστε φωτογραφικό αρχείο άσχετα αν το βάλετε στο φόρουμ η οχι πριν την έναρξη.
Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες εδώ έχουμε να κάνουμε και με regrowth.
Ενα 40%-50% της επανεκφυσης της μινοξιδιλης.
Αν βρείτε φθηνότερο σκευασμα στο eBay με γενναία περιεκτικότητα ψευδαργυρου,η πρωτη υλη για λοσιον καλοδεχουμενο.
Μπορεί να υπάρχει και καλύτερο στο αισθητικό κομμάτι και να βελτιώσουμε το θέμα λαδιλα.
Η συγκεκριμένη κρέμα λαδωνει όσο μια μινοξιδιλη

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

3746741

Member
kapa είπε:
Ψεκασα με υγρο ψευδαργυρο σε nw6,και με την παλάμη έκανα μασάζ για να ανακατευτει κρέμα και υγρο.
Χωρις υγρο ανάμεσα απο μαλλι δεν απλώνεται,είτε θα χρειαστούμε νερο είτε μινοξιδιλη

υγρο ψευδαργυρο kapa που μπορουμε να βρουμε?

weznem

Well-Known Member
3746741 είπε:
kapa είπε:
Ψεκασα με υγρο ψευδαργυρο σε nw6,και με την παλάμη έκανα μασάζ για να ανακατευτει κρέμα και υγρο.
Χωρις υγρο ανάμεσα απο μαλλι δεν απλώνεται,είτε θα χρειαστούμε νερο είτε μινοξιδιλη

υγρο ψευδαργυρο kapa που μπορουμε να βρουμε?

οριστε φιλε εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
http://www.ebay.com/itm/Z-CARE-Lotion-4-fl-Oz-25-Zinc-Pyrithione-/390197523140?pt=US_Skin_Care&hash=item5ad995b2c4

kapa

Μέλος του προσωπικού
Η κοπέλα μου λέει οτι είμαι καλύτερα απο οτι 2 μηνες πριν που χρησιμοποιουσα μινοξιδιλη airol.
Η αντικειμενική αλήθεια ειναι οτι εχω πολυ μικρή υποχώρηση στον αριστερό κροταφο και πολυ μικρή επανεκφυση στον δεξί κροταφο,και η επανεκφυση και η υποχώρηση ειναι άπειρο ελάχιστες
Υπόψιν οτι αναφέρομαι στα πεσμένα αποτελέσματα της μινοξιδιλης και όχι σε αυτά που είχα στην αρχή της.

gianniskritikos2

Active Member
kapa και παλι χωρις μινοχ αν δεν εκανε δουλια θα ειχες σε τοσο καιρο εμφανες υποχωριση... πιστευω σιγα σιγα θα δεις αποτελεσμα.. διοτι δουλευει αργα.... αλλα αποτελσματικα ουτε μηνα νομιζω δεν εχεις πιασει ακομα ειναι πολυ νορις ακομα και η μινοχ στις αρχες τις δεν εχει τρελο αποτελεσμα στον μηνα

Antinoos

Member
Kapa επειδη καπου το εχασα λιγακι.. Βαζοντας ΜΟΝΟ zinc oxid, χωρις κάτι αλλο, υπαρχει πιθανοτητα να δουμε επανεκφυση? Επισης κανει δουλεια και σαν dht blocker? Ισχυει αυτο?? Και επιμενεις ακομα οτι ειναι καλυτερο απο cetirizine ή zix????

weznem

Well-Known Member
ειναι νωρις... απο το ζix και τονερο πιο καλο ειναι..χχαχα η σετιριζινη εχει ερωτηματικα δεν ειναι σταθερη αλλα την βαζουμε για μειωση τριχοπτωσης ενω τον ψευδαργυρο κυριως για επανεκφυση..

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
kapa και παλι χωρις μινοχ αν δεν εκανε δουλια θα ειχες σε τοσο καιρο εμφανες υποχωριση... πιστευω σιγα σιγα θα δεις αποτελεσμα.. διοτι δουλευει αργα.... αλλα αποτελσματικα ουτε μηνα νομιζω δεν εχεις πιασει ακομα ειναι πολυ νορις ακομα και η μινοχ στις αρχες τις δεν εχει τρελο αποτελεσμα στον μηνα

Ειναι νωρίς ακόμα,αλλα βαδιζω σε αποτελέσματα

Antinoos είπε:
Kapa επειδη καπου το εχασα λιγακι.. Βαζοντας ΜΟΝΟ zinc oxid, χωρις κάτι αλλο, υπαρχει πιθανοτητα να δουμε επανεκφυση? Επισης κανει δουλεια και σαν dht blocker? Ισχυει αυτο?? Και επιμενεις ακομα οτι ειναι καλυτερο απο cetirizine ή zix????

Έχω 6 εβδομάδες χωρις μινοξ.
Γι αυτο λέω κρατήστε φωτογραφικό υλικό,εδώ μιλάμε για κάποιο regrowth.
Αν κάποιος βάζει σε nw6 φυσικά και θα μειώσει την τριχοπτωση.
Επιμένω ότι ειναι καλύτερο απο αυτά που προανέφερα και όσο θυμάμαι τι έχω δοκιμάσει η λίστα θα μεγαλώνει,vpa,cetirizine,miconazole,spironolactone,astressin b,zix.
Μισό γιατί κλείνει το μάτι στην μινοξιδιλη :wink::wink:

3746741

Member
εγω ρε καπα εχω μια απορια!

οκ μπορει να δουλευει μπορει οχι,αυτο θα το δουμε σε βαθος χρονου!

αλλα ρε θηριο πες μου ειλικρινα!

που το ανακαλυψες παλι αυτο το προιον??

πως το βρηκες κ εμεις δεν μπορουμε να βρουμε τιποτα?

δηλαδη κ να μην δουλευει μπραβο για την ερευνα!

kapa

Μέλος του προσωπικού
3746741 είπε:

Σαν θεραπεία την είχα στα υπόψιν πολυ καιρό με αυτά που έχω διαβάσει εννοώ 3-4 χρόνια.θετικα ολα.
Κάποιοι δερματολογοι τον ψευδαργυρο τον προτείνουν μεσα σε λοσιόν κοκτέιλ μινοξιδιλης.
Κάποιο διάστημα και η HDC είχε ένα.
Σαν συστατικό υπάρχει σε πολλές λοσιόν αλλα σε μηδαμινές περιεκτικοτητες,zix,crinagen,revivogen και σίγουρα μου ξεφεύγουν μερικά.
Οσον αφορά την συγκεκριμένη κρέμα πήγα στο φαρμακείο της γειτονιάς και ρωτησα αν υπαρχει καμια κρέμα ψευδαργυρου χωρις κορτιζονη

3746741

Member
kapa είπε:
3746741 είπε:

Σαν θεραπεία την είχα στα υπόψιν πολυ καιρό με αυτά που έχω διαβάσει εννοώ 3-4 χρόνια.θετικα ολα.
Κάποιοι δερματολογοι τον ψευδαργυρο τον προτείνουν μεσα σε λοσιόν κοκτέιλ μινοξιδιλης.
Κάποιο διάστημα και η HDC είχε ένα.
Σαν συστατικό υπάρχει σε πολλές λοσιόν αλλα σε μηδαμινές περιεκτικοτητες,zix,crinagen,revivogen και σίγουρα μου ξεφεύγουν μερικά.
Οσον αφορά την συγκεκριμένη κρέμα πήγα στο φαρμακείο της γειτονιάς και ρωτησα αν υπαρχει καμια κρέμα ψευδαργυρου χωρις κορτιζονη

αντε να δουμε....εχουν περασει 3 χρονια απο τοτε που ξεκκινησα μινοξ κ τον τελευταιο χρονο εχει αρχισει κατηφορα με αποτελεσμα να εχω μια ψυχολογια χαλια...δυστυχως το μαλλι με επηρεαζει πολυ,μακαρι να παρω λιγο απο το χαμενο μου εδαφος πισω με τον ψευδαργυρο...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Και το βασικότερο έψαχνα έναν αντικαταστάτη της airol που να κάνει κάτι στην καραφλα σαν ουσία καθε αυτού οχι απλα σαν όχημα

kapa

Μέλος του προσωπικού
dk1984 είπε:
καπα γιατι δε χρησιμοποιεις μαζι με το zinc ξανα dactodor δε θα βοηθησει ?

θα βοηθησει,αλλα το θεμα ειναι να δουμε τι θα κανει ο ψευδαργυρος μονος του χωρις κορτιζονη.αυτο μπορει να γινει ειτε καποιος ξεκινησει μονο ψευδαργυρο.
ειτε καποιος χρησιμοποιει μινοξιδιλη περισσοτερο απο 6 μηνες οποτε οτι επανεκφυση ερθει μετα θα ειναι απο ψευδαργυρο χρησιμοποιωντας και τις δυο ουσιες ταυτοχρονα.
ειτε καποιος εχει πτωση απο μινοξιδιλη και προσθεσει ψευδαργυρο.
αν αντικαταστησει μινοξιδιλη επειδη εχασε σε δυναμη με ψευδαργυρο το πιο πιθανο ειναι σταθεροτητα,οπως ειμαι εγω τωρα 6 εβδομαδες χωρις μινοξιδιλη μονο ψευδαργυρο

δηλαδη το story ειναι αυτο http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12932243
ο ψευδαργυρος δινει την μιση επανεκφυση απο την μινοξιδιλη.
αλλα επειδη η μινοξιδιλη θα χασει σε δυναμη αλλα ο ψευδαργυρος οχι η πιο αργα
σε διαστημα 2ετιας 3ετιας θα εχουν τα ιδια αποτελεσματα σε επανεκφυση.
το καλο ειναι οτι οι δυο ουσιες μπορουν να δουλεψουν συνεταιριστικα

kapa

Μέλος του προσωπικού
Στο ebay έχουν zinc oxide powder με το κιλό http://www.ebay.com/itm/500g-Zinc-Oxide-powder-99-99-cosmetic-pharma-grade-/130552675397?pt=UK_BOI_Medical_Lab_Equipment_Lab_Supplies_ET&hash=item1e658bbc45
Μισο κιλό σκόνης 15 ευρώ με τα μεταφορικα
Αυτο εννοω ότι πιο φθηνο υπάρχει σε τοπικο.
Μιλάμε για λίτρα λοσιόν περιεκτικότητας 10%,δηλαδή η θεραπεία κοστίζει 2ευρω τον χρόνο και φυσικά μπορούμε να ελέγξουμε την λαδιλα της λοσιόν ανάλογα με το πόση γλυκερινη η προπυλαινογλυκολη θα βάλουμε

kapa

Μέλος του προσωπικού
mimis giova είπε:
στο ζιξ ρε μαγκεσ δεν βαζω ζινγ..να αρχιζω να βαζω???

Να βάλεις.
Δεν μπορούμε να μιλάμε για αλληλεπίδραση και πτώση μιας ουσίας που εχει διάρκεια ζωής 6 με 12 μήνες και μετα αρχίζει η πτώση της,για την μινοξιδιλη λέω

Μπλουζα