Zinc oxide 10%!!!!

gianniskritikos2

Active Member
ρε σι καπα αν οντως ειναι ετσι ειναι οντως μια θεραπια απο μονη της.. ασπουμε εμενα θα με ενδιεφδερε προσοπικα να κρατησω τα μαλλια μου οπως ειναι θα ειμαι χαρουμενος.... αν ο ψευδαργυρος δινει και ρεγρουθ και δεν χανει σε δυναμη οπως η μινοχ τοτε σιγουρα θα μπορεσει να με συντηρηση σε βαθος χρονου δεν ξερω για ποσο αλα συγουρα... μετα βαζω και μινοχ στην τελικη.... αμα οντως δουλευει ετσι ειναι σωτηρια για πολους νεους στο βαθμο αραιοσης που ειμαι και εγω σωστα?

και μιλαμε για κατι χωρις παρενεργειες και απο τιμη τσαμπε ετσι...?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
ρε σι καπα αν οντως ειναι ετσι ειναι οντως μια θεραπια απο μονη της.. ασπουμε εμενα θα με ενδιεφδερε προσοπικα να κρατησω τα μαλλια μου οπως ειναι θα ειμαι χαρουμενος.... αν ο ψευδαργυρος δινει και ρεγρουθ και δεν χανει σε δυναμη οπως η μινοχ τοτε σιγουρα θα μπορεσει να με συντηρηση σε βαθος χρονου δεν ξερω για ποσο αλα συγουρα... μετα βαζω και μινοχ στην τελικη.... αμα οντως δουλευει ετσι ειναι σωτηρια για πολους νεους στο βαθμο αραιοσης που ειμαι και εγω σωστα?

και μιλαμε για κατι χωρις παρενεργειες και απο τιμη τσαμπε ετσι...?

ετσι ειναι.
εσυ ηδη εχεις δει αποτελεσματα απο τον ψευδαργυρο και να φανταστεις αυτο ηταν μονο σαμπουαν

gianniskritikos2

Active Member
θα επανελθω με το σαμποοαν κατι παω να δω ακομα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αμα δω αποτελεσμα που να φενεται και απο αλλους μεσο φοτογραφιας διοτι εσεις μπορει να μην καταλαβενεται το αν πυκνωσα απο μια φοτο αν η πυκνωση ειναι πολυ μικρη... εγω το καταλαυενω γιατι συγκεκριμενα εχω μαθη απεξω τις τριχες που εχω μπροστα στο σημειο που αραιονω... οποτε θελω λιγο χρονο ακομα για να ανεβασω φοτο για το αν εκανε ενα σαμποοαν με ψευδαργυρο δουλεια με σιγουρια

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
θα επανελθω με το σαμποοαν κατι παω να δω ακομα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αμα δω αποτελεσμα που να φενεται και απο αλλους μεσο φοτογραφιας διοτι εσεις μπορει να μην καταλαβενεται το αν πυκνωσα απο μια φοτο αν η πυκνωση ειναι πολυ μικρη... εγω το καταλαυενω γιατι συγκεκριμενα εχω μαθη απεξω τις τριχες που εχω μπροστα στο σημειο που αραιονω... οποτε θελω λιγο χρονο ακομα για να ανεβασω φοτο για το αν εκανε ενα σαμποοαν με ψευδαργυρο δουλεια με σιγουρια

δοκιμασε και την κρεμα αν θελεις επανεκφυση σε κροταφους.
το πολυ να χασεις 10 ευρω

gianniskritikos2

Active Member
αν δω οτι δεν τα βγαζω περα ενοιτε οτι θα ξεκινισω... η μινοχ η ψευδαργυρο μαλλον για ψευδαργυρο καλλο ειναι να καθηστερισω την μινοχ οσο μπορω.... λογικα οπως ειχαμε πει με ενα σαμποοαν δεν τα βγαζεις περα και το πιστευω και εγω... αλλα οπως ειπα θα καταλαβω αν δω υποχωριση αμεσως κραταω φοτογραφιες καθε 5 μερες και κοιτιεμε καθε μερα μετα το λουσιμο... οποτε μολις δω θεμα ...

η θα μπορουσα ν ακανω το αλλο... μινοχ 2 φορες την βδομαδα για ναμην χανει σε δυναμη να δινει καποιο αποτελεσμα εστω και συντηρισης και ψευδαργυρο καθημερινα....

orestis

Member
Να ρωτησω κι εγω κατι?
Μιας και ειμαι σε πολυ αρχικο σταδιο τριχοπτωσης, αλλα απ οτι βλεπω ειναι τριχοπτωση που οπου πεσει τριχα δεν ξαναβγαινει, και ειναι μονο μπροστα , προς το παρον, αν κανω χρηση αυτης της κρεμας, παιζει να εχω καποιο αποτέλεσμα.
Μεχρι στιγμης χρησιμοποιώ μονο δεντρολιβανο και τιποτα αλλο. Μπορει η κρεμα απο μονη της να βοηθησει, γιατι θα ηθελα να αποφυγω προς το παρον μινοχ κτλ, μιας και δεν θελω να μπω στη διαδικασια των παρενεργειων, που λιγο πολυ ολοι εχουν.
Επισης να πω οτι εδω και μαι βδομαδα εχω ξεκινησει συμπληρωματα copper 2,5 mg και zink 50mg.
θα μπορουσε η κρεμα απο μονη της να σταματησει την τριχοπτωση και ισως να δωσει και καποια επανεκφυση?

kapa

Μέλος του προσωπικού
orestis είπε:
Να ρωτησω κι εγω κατι?
Μιας και ειμαι σε πολυ αρχικο σταδιο τριχοπτωσης, αλλα απ οτι βλεπω ειναι τριχοπτωση που οπου πεσει τριχα δεν ξαναβγαινει, και ειναι μονο μπροστα , προς το παρον, αν κανω χρηση αυτης της κρεμας, παιζει να εχω καποιο αποτέλεσμα.
Μεχρι στιγμης χρησιμοποιώ μονο δεντρολιβανο και τιποτα αλλο. Μπορει η κρεμα απο μονη της να βοηθησει, γιατι θα ηθελα να αποφυγω προς το παρον μινοχ κτλ, μιας και δεν θελω να μπω στη διαδικασια των παρενεργειων, που λιγο πολυ ολοι εχουν.
Επισης να πω οτι εδω και μαι βδομαδα εχω ξεκινησει συμπληρωματα copper 2,5 mg και zink 50mg.
θα μπορουσε η κρεμα απο μονη της να σταματησει την τριχοπτωση και ισως να δωσει και καποια επανεκφυση?

Για κάποιον που δεν εχει ξεκινήσει μινοξιδιλη αξίζει να ξεκινήσει μονο ψευδαργυρο.
Την μινοξιδιλη άφησε την για μετα.
Ο oral ψευδαργυρος δεν κανει κατι στο μαλλι.
Και τον εχω δοκιμάσει πολλές φορές και δεν με εχουν πείσει τα όσα διάβασα

giannis1991

Well-Known Member
kapa είπε:
orestis είπε:
Να ρωτησω κι εγω κατι?

Για κάποιον που δεν εχει ξεκινήσει μινοξιδιλη αξίζει να ξεκινήσει μονο ψευδαργυρο.

kapa o oral οχι μονο δεν κανει καλο αλλα μαλλον και κακο ε???θυμαμαι ο τροφ ειχε πει οτι κανει κακο λογω του οτι ανεβαζει την τεστο...εσυ τι λες???

kapa

Μέλος του προσωπικού
giannis1991 είπε:
kapa o oral οχι μονο δεν κανει καλο αλλα μαλλον και κακο ε???θυμαμαι ο τροφ ειχε πει οτι κανει κακο λογω του οτι ανεβαζει την τεστο...εσυ τι λες???

Οσες φορές δοκίμασα χάπια ψευδαργυρου δεν είδα καμία διαφορα στο μαλλι,ούτε προς το καλύτερο ούτε προς το χειρότερο.
Κυκλοφορούν κάποιες φήμες για oral zinc sulfate τον οποίο δεν δοκίμασα

gianniskritikos2

Active Member
καπα ο zinc oxide ειναι διαφορετικος απο οτι καταλαβα στα προτα ποστ τον πυριθιονιο ψευδαργυρο... στην αρχη λεγαμε για τον πυριθιονιο τελικα ειναι καλυτερος ο οχιδε? και ποιες διαφορες εσυ δεν χρησιμοιποιης ποια πυριοθιονιο?

weznem

Well-Known Member
δηλαδη εχεις μειωώσει την τριχοπτωση καπα,αφου το βαζεις σε ολο το κεφαλι σωστα(επανω)?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
καπα ο zinc oxide ειναι διαφορετικος απο οτι καταλαβα στα προτα ποστ τον πυριθιονιο ψευδαργυρο... στην αρχη λεγαμε για τον πυριθιονιο τελικα ειναι καλυτερος ο οχιδε? και ποιες διαφορες εσυ δεν χρησιμοιποιης ποια πυριοθιονιο?

Δεν βλέπω σκευασμα μεγαλύτερης περιεκτικότητας σε πυριθιονη ψευδαργυρου.
Ακόμα χρησιμοποιω την λοσιόν 0,25%

weznem είπε:
δηλαδη εχεις μειωώσει την τριχοπτωση καπα,αφου το βαζεις σε ολο το κεφαλι σωστα(επανω)?

Βάζω μονο κροταφους προς το παρόν
Ακόμα ψάχνω το καλύτερο δυνατόν σκευασμα

gianniskritikos2

Active Member
ρε καπα βαζεις δηλαδει κροταφους και οχιδε και πυριοθιονιο? τοτε πως θ ακαταλαβουμε ποιος δουλεψε με σιγουρια?

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
ρε καπα βαζεις δηλαδει κροταφους και οχιδε και πυριοθιονιο? τοτε πως θ ακαταλαβουμε ποιος δουλεψε με σιγουρια?

δουλευουν και τα 3 τοπικα,oxide pyrithione,sulfate
http://www.hairlosshelp.com/html/zincoxide2.cfm

λιγα λογια για την αλληλεπιδραση.
η airol αλληλεπιδρα με την μινοξιδιλη
η daktodor αλληλεπιδρα με την μινοξιδιλη
η κυκλοσπορινη αλληλεπιδρα με τα παντα
στην πραξη δεν ειναι ετσι...
η τρετινοινη δουλεψε μια χαρα με την μινοξιδιλη
η υδροκορτιζονη δουλεψε ακομα καλυτερα με την μινοξιδιλη(μονο στο θεμα ταχυτητα)
και ο ψευδαργυρος λεω θα δουλεψει μια χαρα με την μινοξιδιλη

giannis1991

Well-Known Member
kapa είπε:
giannis1991 είπε:

Οσες φορές δοκίμασα χάπια ψευδαργυρου δεν είδα καμία διαφορα στο μαλλι,ούτε προς το καλύτερο ούτε προς το χειρότερο.
Κυκλοφορούν κάποιες φήμες για oral zinc sulfate τον οποίο δεν δοκίμασα

μεχρι ποσο μεγαλο διαστημα εχεις δοκιμασει???

orestis

Member
kapa είπε:
orestis είπε:
Να ρωτησω κι εγω κατι?

Αυτο σκεφτομαι κι εγω , να ξεκινησω με κατι πιο ήπιο προς το παρών, και να αποφυγω μινοχ κτλ.
Με το σκεπτικο οτι θα βαζω μονο μπροστα, που υπαρχει η τριχοπτωση και οχι σε ολο το μαλλι.
Καπα η κρεμα που χρησιμοποιεις, γραφει τιποτα παρενεργειες στη μακροχρόνια χρηση?

kapa

Μέλος του προσωπικού
orestis είπε:
Αυτο σκεφτομαι κι εγω , να ξεκινησω με κατι πιο ήπιο προς το παρών, και να αποφυγω μινοχ κτλ.
Με το σκεπτικο οτι θα βαζω μονο μπροστα, που υπαρχει η τριχοπτωση και οχι σε ολο το μαλλι.
Καπα η κρεμα που χρησιμοποιεις, γραφει τιποτα παρενεργειες στη μακροχρόνια χρηση?
Δεν εχει παρενέργειες ειναι για επουλωτικη,αντισηπτικη χρήση και για βρέφη

kapa

Μέλος του προσωπικού
Θα μιλησω με αριθμούς για να γίνει κατανοητό.
Ο τοπικος ψευδαργυρος πέτυχε 100% και μάλιστα σε πολυ δύσκολο σημείο.
Η τελευταία φορα που διέκοψα την μινοξιδιλη,αντικαθιστώντας την με vpa,μεσα σε δυο εβδομάδες είχα χάσει το 50% των αποτελεσμάτων και το 100% μεσα σε 3 εβδομάδες φτάνοντας το μηδέν.
Απο τις 11-2 έχω αντικαταστήσει την μινοξιδιλη με ψευδαργυρο 5 εβδομάδες και κάτι.
Αν βαθμολογησω με άριστα το 20 την μινοξιδιλη μου έδωσε ένα 10 σε επανεκφυση το οποίο έγινε 3 μετα την πτώση της.
Ειμαι στο 4 με ψευδαργυρο και ακόμα δεν έχω δει το φιναλε,η επανεκφυση συνεχίζει.....
Ο τοπικός ψευδαργυρος υψηλής περιεκτικότητας κοντραρει στα ίσια την μινοξιδιλη,αλλα τα πεσμενα αποτελεσματα της προς το παρον,οι κροταφοι συνεχίζουν να μαυριζουν.
Αν αυτο μοιάζει λίγο θα ξανα αναφέρω ότι καμία άλλη θεραπεία δεν κατάφερε ούτε τα μισά

gianniskritikos2

Active Member
ρε καπα αν υποθεσουμε οτι ο ψευδαργυρος στην τελικη κανει ενα 3 οπως τα πεσμενα αποτελεσματα της μινοχ.... αν λεμε τωρα και εσυ γι ακαν 5 μηνο χρησιμοιπιης ψευδαργυρο και τπτ αλλο και μενεις στασημος αμα ξαναξεκινισεις μινοχ λογικα θα πρεπει να παρεις αποτελεσμα σαν να μολις την ξεκινας κανω λαθος? αρα πολυ πιθανων ακομα και 3 να δινει για δισκολη συντηρηση πανω σου ειναι αρκετο καθως μετα θα μπεις δυναμικα με μινοχ και θα γεμισεις μαλλι κανω λαθος? που επισεις οπως ειπες λογικα δεν ειναι 3 αλλα κατι παραπανο και συνεχιζει μαλιστα απλα εγω μιλαω για την χειροτερη περιπτωση..

επισεις στην καλυτερη αν σου δωση επανεκφηση μονος του αν βαλεις και μινοχ μετα απο καιρο αποχης της θα κυριολεκτηκα πας για ραστα ετσι?....

Μπλουζα