Zinc oxide 10%!!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού
mimis giova είπε:
καλα το λες ρε καππα...τα νευρα μ..κ η ψυχολογια μ..σκατα!!!επιτελουσ μια λυση ρε γμτ.

Δεν ειμαι απόλυτος ότι θα πετύχει αλλα εχει τις περισσότερες πιθανότητες απο όσα έχω διαβάσει.
Το ξανα λέω ο σκοπός δεν ειναι να πετάξουμε την μινοξιδιλη στα σκουπίδια αλλα να ενισχύσουμε λίγο τα φτωχά αποτελέσματα της,η να πάρουμε λίγο τα πάνω μας μετα την πτώση της.
Σαν ουσία ειναι τραγικά φθηνή.
Αν πετύχει θα προβούμε σε αγορές σκόνης απο το ebay και με 10 ευρώ θα κάνουμε λίτρα λοσιόν και χωρις λαδιλα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
somari είπε:
Και ρε παιδια εγω για κανα χρονο που βαζα Ζιξ γιατι ειδα jack shit?

Εβαζες μικρη περιεκτικότητα ψευδαργυρου και είχες συνδυάσει και azelaic acid skinoren.
Τι είδες με τον συνδυασμό αυτόν?

somari

Active Member
Πολυ πολυ μικρη επανεκφυση, αυτη που σας εχω δειξει οτι εχω και με Ζιρτεκ η οταν εβαζα βαλπροικο.
Δηλαδή το κλασικό, που οτι velus τριχες ξυπνανε και λενε "ωπ κατι γινεται μεγαλε ξυπνα", αλλα απλα γινονται λιγο μεγαλυτερα velus.

kapa

Μέλος του προσωπικού
somari είπε:
Πολυ πολυ μικρη επανεκφυση, αυτη που σας εχω δειξει οτι εχω και με Ζιρτεκ η οταν εβαζα βαλπροικο.
Δηλαδή το κλασικό, που οτι velus τριχες ξυπνανε και λενε "ωπ κατι γινεται μεγαλε ξυπνα", αλλα απλα γινονται λιγο μεγαλυτερα velus.

Αν αυτο το λιγο έγινε μέσω dht οπως αναφέρουν τα κείμενα για zinc,azelaic,b6 είμαστε σε καλό δρόμο

kapa

Μέλος του προσωπικού
ο τυπος zinc gluconate υπαρχει και σε ετοιμα σκευασματα μινοξιδιλης
Spectral.DNC® is a treatment containing 4.5% minoxidil combined with adenosine, Aminexil,
arginine, acetyl tyrosine, procyanidin B-2, apigenin, zinc gluconate, taurine, prezatide copper
acetate (copper peptide), oleanolic acid, ornithine HCl, citrulline, retinol, glucosamine HCl, T-
favanone, biotinoyl tripep-tide, and biotin.
και σε σκευασματα δερματολογων με μινοξιδιλη και τον συγκεκριμενο ψευδαργυρο

panoslydios

New Member
παιδια αν θελετε να παρετε τα μεγιστα απο το ψευδαργυρο και τα copper
πρεπει να την τραυματισετε την περιοχη..

kapa

Μέλος του προσωπικού
panoslydios είπε:

δωσε κανενα λινκ με το εργαλειο,την συχνοτητα και τροπο αν θελεις.

panoslydios

New Member
οι τροποι ειναι πολλοι : πιο πρακτικος ειναι το ρολλερ(το ξερω αλλοι το χρησιμοποιουν
για διεισδυση ουσιων,αλλα οχι εμεις θελουμε να τραυματισουμε την περιοχη).

ρε συ απο οτι φαινεται κατι εμποδιζει τις τριχες να βγουν .Το θεμα ειναι οτι πολλοι πιστευουν οτι η ινωση
γυρω απο το θυλακα(τελιο σταδιο της α/α και αυτο που απενεργοποιει το θυλακα) ειναι ενα κολλαγονο στατικο..Δεν καταλαβαινουν ομως οτι αυτο το κολλαγονο πεθαινει ,πολλαπλασιαζεται ,αναγενναται.

Αρα θελουμε πρωτα να μικροτραυματισουμε την περιοχη ουτως ωστε το κολλαγονο αυτο να σπασει
και αφετερου να βαλουμε zinc/copper γιατι αυτα ειναι αποδεδειγμνα οτι εμποδιζουν την αναπτυξη
των ινοβλαστων και επουλωνουν κανονικα δινοντας παλι χωρο και ενεργεια στο θυλακα(http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=AHK-CU)

Υποθετω οτι πολλοι σταματουν να βλεπουν αποτελεσματα μετα απο συχνη χρηση ουσιων,επειδη
οριακα σπανε αυτο το κολλαγονο ωστε να βγει η τριχα .Σιγα σιγα συνηθιζουν οι παθογονοι οργανισμοι
και ο οργανισμος για να τους αποκλεισει ξανασυνθετει αυτη τη φορα πιο σκληρο το κολλαγονο γυρω απο το θυλακα με αποτελεσμα
να μην μπορει να βγει η τριχα και ο χρηστης να γυρναει στην κατασταση που ηταν πριν...

Απο οτι φαινεται τα μικροβια παιζουν τεραστιο ρολο στην τριχοπτωση ,γι αυτο και αντιισταμινικα φαρμκα εχουν δειξει αποτελεσματα.

freewilly

Member
kapa είπε:
Κρατήστε φωτογραφικό αρχείο άσχετα αν το βάλετε στο φόρουμ η οχι πριν την έναρξη.
Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες εδώ έχουμε να κάνουμε και με regrowth.
Ενα 40%-50% της επανεκφυσης της μινοξιδιλης.
Αν βρείτε φθηνότερο σκευασμα στο eBay με γενναία περιεκτικότητα ψευδαργυρου,η πρωτη υλη για λοσιον καλοδεχουμενο.
Μπορεί να υπάρχει και καλύτερο στο αισθητικό κομμάτι και να βελτιώσουμε το θέμα λαδιλα.
Η συγκεκριμένη κρέμα λαδωνει όσο μια μινοξιδιλη

Kapa απορώ που λες ότι η κρέμα λαδώνει!

Εμένα ίσα ίσα κάνει το αντίθετο,τα μαλλιά τα ματάρι,είναι τόσο παχύρρευστη..και φαντάσου ότι την βάζω με λίγο βρεγμένα χέρια προκειμένου να καταφέρω να την απλώσω ανάμεσα στις τρίχες..
Μήπως την αραιώνεις με κάτι?

Έχω παραγγείλει kirkland 5% να δοκιμάσω συνδυασμό.Από ότι φαίνεται,πρέπει να είναι λίγο wet το κεφάλι μου για να μπορέσω να την αλείψω και λέω αντί να βρέχω με νερό ας είναι τουλάχιστον minox.

Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω να την ζεστάνω λίγο (με πιστολάκι μαλλιών μάλλον) μήπως μαλακώσει και φτάσει σε σημείο όπως είναι μία Νivea για τα χέρια ας πούμε..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
freewilly είπε:
kapa είπε:
Κρατήστε φωτογραφικό αρχείο άσχετα αν το βάλετε στο φόρουμ η οχι πριν την έναρξη.
Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες εδώ έχουμε να κάνουμε και με regrowth.
Ενα 40%-50% της επανεκφυσης της μινοξιδιλης.
Αν βρείτε φθηνότερο σκευασμα στο eBay με γενναία περιεκτικότητα ψευδαργυρου,η πρωτη υλη για λοσιον καλοδεχουμενο.
Μπορεί να υπάρχει και καλύτερο στο αισθητικό κομμάτι και να βελτιώσουμε το θέμα λαδιλα.
Η συγκεκριμένη κρέμα λαδωνει όσο μια μινοξιδιλη

Kapa απορώ που λες ότι η κρέμα λαδώνει!

Εμένα ίσα ίσα κάνει το αντίθετο,τα μαλλιά τα ματάρι,είναι τόσο παχύρρευστη..και φαντάσου ότι την βάζω με λίγο βρεγμένα χέρια προκειμένου να καταφέρω να την απλώσω ανάμεσα στις τρίχες..
Μήπως την αραιώνεις με κάτι?

Έχω παραγγείλει kirkland 5% να δοκιμάσω συνδυασμό.Από ότι φαίνεται,πρέπει να είναι λίγο wet το κεφάλι μου για να μπορέσω να την αλείψω και λέω αντί να βρέχω με νερό ας είναι τουλάχιστον minox.

Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω να την ζεστάνω λίγο (με πιστολάκι μαλλιών μάλλον) μήπως μαλακώσει και φτάσει σε σημείο όπως είναι μία Νivea για τα χέρια ας πούμε..
Αναφέρω την χειρότερη περίπτωση για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις,η χειρότερη περίπτωση ειναι να λαδωνει όσο μια μινοξιδιλη αν και εγω νομίζω ότι λαδωνει λίγο λιγότερο απο μια Kirkland.
Αν δεν έχεις ξεκινήσει ήδη μινοξιδιλη καθυστέρησε την για 3-4 μήνες για να δεις και κατα πόσο δούλεψε ο ψευδαργυρος σε εσένα.
Δηλαδή να μην συνεχιζεις ένα σκευασμα που ίσως και να μην σε βοηθήσει.

weznem

Well-Known Member
panoslydios είπε:

ενα ερωτημα το ζινκ το βαζεις οπως την μινο υγρο ειναι ..
το cooper δεν ειναι συμπληρωμα ψευδαργυρου αρα κούμπωμα?πως σχετιζεται με το ρολερ??εννοεις αμμεσα οτι ναι μεν το παιρνεις απο το στομα αλλα λογω τραυματισμου περιοχης δεχεσαι τα οφέλη του ?

τελικα ρε παιδια τι συμβαινει με αλληλεπιδραση μινοχ και zinc(ειναι ενα μετεωρο θεμα)?αυτη η μορφη ζινκ μπορει να εφαρμοστει ταυτοχρονα με μινοχ η τα αποτελεσματα θαναι μειωμενα?

weznem

Well-Known Member
fousekisss είπε:
τελικα ρε παιδια τι συμβαινει με αλληλεπιδραση μινοχ και zinc(ειναι ενα μετεωρο θεμα)?αυτη η μορφη ζινκ μπορει να εφαρμοστει ταυτοχρονα με μινοχ η τα αποτελεσματα θαναι μειωμενα?

ο καππα που λογικα ξερει καλυτερα λεει πως δεν αλληλεπιδρα αυτη η μορφη ψευδαργυρου(υγρου) με την μινοξιδιλη, ουτε η κρεμα oxide για σιγουρια, περιμενε να σου απαντησει και ο ιδιος φιλε!! :blush:
*καππα λυσε μου την απορια που εχω πιο πανω αν μπορεις και αν το δεις !!

kapa

Μέλος του προσωπικού
αλληλεπιδραση...:m04:
ενα μεγαλο κεφαλαιο που σηκωνει πολυ κουβεντα.
προσεξτε ομως μια διαφορα......
αν καποιος χρησιμοποιουσε μινοξιδιλη,επειτα προσθεσε ψευδαργυρο και ειχε κατηφορα,σταματησε τον ψευδαργυρο και ξανα ξεκινησε επανεκφυση τοτε ναι μιλαμε για αλληλεπιδραση.
αν καποιος ξεκινησε μινοξιδιλη στην πορεια ξεκινησε ψευδαργυρο και ειχε πτωση στην επανεκφυση τοτε μιλαμε για πτωση μινοξιδιλης.
το ξανα λεω η μινοξιδιλη ειναι ενα σκευασμα που πριν κλεισει χρονο ξεκιναει η κατηφορα της ειτε με ψευδαργυρο ειτε οχι.
επισης μιλαμε για ξεχωριστα σκευασματα που ειναι ακομα ενα διαφορετικο κεφαλαιο με αυτο που προανεφερα
για το αν πιστευω εγω σε αλληλεπιδρασεις,στην πορεια θα προσθεσω και μινοξιδιλη.
διαλεξα αυτην την κρεμα για να ενυσχυσω τα αποτελεσματα της μινοξιδιλης

kapa

Μέλος του προσωπικού
περιμενω δικες σας εντυπωσεις απο την κρεμα.
εγω εχω ξεκαθαρο regrowth στον δεξι κροταφο και μαλιστα εχει ξεπερασει αυτα που μου συντηρουσε η μινοξιδιλη μετα απο εναν χρονο χρησης.
κατι βλεπω να ξεκιναει και στον αλλον κροταφο σιγα σιγα.
τις ερευνες τις διαβαζω βερεσε αν δεν μου πειτε και εσεις οτι εχετε επανεκφυση.

kapa

Μέλος του προσωπικού
http://www.patentstorm.us/patents/6103273/description.html
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&ei=XNlQUZC7C8ODhQekjYG4BA&hl=el&prev=/search%3Fq%3Dzinc%2Boxide%2Bhair%2Bregrowth%26start%3D10%26hl%3Del%26client%3Dsafari%26sa%3DN%26biw%3D1024%26bih%3D673&rurl=translate.google.gr&sl=en&u=http://www.patentstorm.us/patents/6103273/description.html&usg=ALkJrhhAYLMhonyPBYqn_Hq90iQFtnYibw

dk1984

Member
Σαν κυριο συστατικο δηλαδη ηταν ο ψευδαργυρος και μια χημικη ενωση βοριου παντως Καπα στο ιδιο site εχουν κανει ερευνα και για tocotrienol complex και ανεφεραν regrowth.Ισως ενας συνδιασμος αυτων των δυο να ειχε πολυ καλο αποτελεσμα για οποιον δεν θελει να μπλεξει dht blocker

kapa

Μέλος του προσωπικού
dk1984 είπε:
Σαν κυριο συστατικο δηλαδη ηταν ο ψευδαργυρος και μια χημικη ενωση βοριου παντως Καπα στο ιδιο site εχουν κανει ερευνα και για tocotrienol complex και ανεφεραν regrowth.Ισως ενας συνδιασμος αυτων των δυο να ειχε πολυ καλο αποτελεσμα για οποιον δεν θελει να μπλεξει dht blocker
οι τοκοτριενολες σε καποιο ποσοστο δινουν regrowth.
αναφερομαι σε χρηστες και οχι σε μελετες.
συγκεκριμενα σε φορουμ bodybuilding ξεκινησαν για αλλον σκοπο,αντιφλεγμονωδη, και κατεληξαν να εχουν αποτελεσματα σε μαλλι.
ειναι το ποιο υποσχομενο συμπληρωμα κατα την γνωμη μου.
για το ψευδαργυρο τι να πω....
το σιγουρο ειναι οτι μειωνει σμηγμα
οσοι ξεκινησατε την κρεμα πατε για regrowth
αν σε υψηλες συγκεντωσεις ειναι και blocker οπως γραφουν τα κειμενα τοτε ειναι μια ολοκληρωμενη θεραπεια απο μονος του

Μπλουζα