Ρωτησα λοιπον αν ειναι ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ! Απαντησαν καποιοι, τελειωσε, καταλαβα πως "σκεφτονται"
Εγω ΕΤΣΙ εχω μαθει στην ζωη μου, να θεωρω αυτες τις ερωτησεις ΑΝΑΓΩΓΕΣ,
Δεν φτανει που ειστε ασχετοι ολοι στο φορουμ ,
Κανετε ερωτησεις για τεχνικα θεματα λες και αν σας απαντησει ο γιατρος θα καταλαβετε . . .
Ειστε και ανάγωγοι , ρωτατε και για τιμες , ελεος ! Η αδιακρισια έχει κι αυτη τα ορια της !
Ποιος θρασυδειλος εκανε αυτή την ερωτηση κρυμμενος πισω απ την ανωνυμια του πληκτρολογιου ??
Ειμαι σιγουρος οτι απο κοντα κανεις δε θα ειχε το θράσος να κανει μια τετοια ερωτηση οπως κανετε εδω περα.
Κρατηστε ενα επίπεδο κυριοι.
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ !!!!
Ρωτατε τους πιλοτους πως πεταξαν το αεροπλανο που επιβαίνατε ? Οχι !
Εδω γιατι ρωτατε ?
Δεν ειστε εδω για να μαθετε ουτε να πιλοταρετε ουτε να κανετε επεμβασεις.
Ειστε εδω να βλεπετε την δουλεια του γιατρου, και να κανετε λαικ κυριοι.
Τιποτε αλλο !!
Και δεν θα σχολιάζετε καν τα αποτελεσματα , εκτος αν ειναι να αποθεώνεται τον γιατρο.
Κι αν καποιο αποτελεσμα σας φανεί κακο μετριο κλπ. Απλα θα ρωτατε τον γιατρο να σας πει την γνωμη του ,
Εσεις ειστε ασχετοι για να κρίνετε,
Δεν εχετε καν το δικαιωμα να εκφέρετε γνωμη, ως τι θα εκφέρετε γνωμη ??
Ως λογιστης ο ενας , ως ελαιοχρωματιστης ο αλλος , ως ασφαλιστής ο αλλος ?
Μα ας σοβαρευτουμε επιτέλους.
Μονο ο γιατρος γνωριζει να απανταει σε τετοια εξιδικευμενα θεματα.
Κι αν δειτε καποιο αποτελεσμα και δεν σας φαινεται τέλειο ( γιατι μονο τετοια παράγει η κλινικη )
Ρωτηστε το γιατρο (με π.μ οχι δημοσια) να σας εξηγησει που εχετε κανει λαθος , τι δεν καταλαβατε και θα σας υποδείξει πως να διακρίνεται την τελειότητα με το απειρο ματι σας μεσα απο εξιδεικευμενες τεχνικές less is more , μπεισμπολ κι αλλα τετοια ακαταλαβηστικα τωρα τσαμπα σας τα γραφω δε θα καταλαβετε, χανω κι εγω το χρονο μου μαζι σας.
Υ.Γ
ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ , μην ειστε αναγωγοι !!
Μονο λαικ κ ευχολόγια
Για τον υπερτατο γιατρο της Ελλάδας μας.
Υ.Γ2.
Καντε swap το btc σε δυνατα alts
The time has come ^^
Μολις σπασαμε την αντισταση του cup & handle.
Target is 115k
Thank me later !
@gregkont13 Βαλε ζωνες πετάμε !!