Ένα βήμα πριν την τελική απόφαση. Απόψεις

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ο καθένας ρωτάει για τους λόγους του. Εγώ ρωτάω γιατί 1. θέλω να ξέρω αν είναι απατεώνας κάποιος, 2. θέλω να συγκρίνω με άλλους που θεωρώ τοπ. Αν π.χ. ο Χ χρεώνει 3 και ο Λορετζό 2.5, αν θεωρώ τον Λορέτζο τον καλύτερο, θα πω είναι ακριβός ο άλλος.

Αν ρωτήσω κάποιον την τιμή που πήρε είναι στο χέρι του να μου πει. Μπορεί επίσης να μου πει εξήγησα στο γιατρό ότι έχω κάποια θέματα και μου δώσε αυτήν την τιμή. Ωστόσο, δεν είναι αδιάκριτο να ρωτήσω αυτό το πράγμα.

Ο καθένας μπορεί να μας πει ότι θέλει. Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν είναι απατεώνας ο γιατρός, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που είναι (γενικά μιλάω).
Καταλαβαινω.
Η κλινκη μου ειναι στη διαθεση σας για οποιαδηποτε ερωτησ η γι ατην ...ΤΙΜΟΥΛΑ.
Επισης ειναι και στο site γραμμενα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Ανάγωγος και αδιακρίτος γιατί σε έως φόρουμ πελατών-ασθενών ρωτήσαμε για τιμή;Τι χαρακτηρισμοί είναι αυτοί ;
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.
Τι ΕΓΩ θεωρω, τι στανταρτσ εχω ΕΓΩ στη ζωη μου
Φυσικα και δεν χρειαζεται να συμφωνησουμε αγαπητε!

Υπαρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ να γραφω την αποψη μου????????

Tetrakis

Well-Known Member
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.

Όχι, δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε. Έχεις δίκιο. Απλα θα μπορούσε το μέλος να απαντήσει για τους Χ Ψ λόγους δεν θέλει να μοιραστεί την τιμή!
Ψαχνεις πάντα την ένταση γιατρέ χωρίς λόγο

gregkont13

Verified MM member
Εγω ΕΤΣΙ εχω μαθει στην ζωη μου, να θεωρω αυτες τις ερωτησεις ΑΝΑΓΩΓΕΣ, αδιακριτες, οτι εισαβλλουν την ιδιωτικότητα και ειναι και οι απαντησεις ΑΣΧΕΤΕΣ.
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.

Οκ. Τι να σου πω. Εμένα όλοι μου οι φίλοι (που το 80% δεν έχει καράφλα καν, οπότε δεν τους νοιάζει) με ρώτησαν πόσο πήγε μια επέμβαση σαν και αυτή που έκανα. Όπως και εγώ ρώτησα άλλους που έκαναν πχ μύτη (που δεν με αφορά) από καθαρή περιέργεια. Το ίδιο έκαναν και μεγάλοι άνθρωποι σε δωμάτια μετά από χειρουργείο που έχω δει. Από ότι δείχνει είμαστε όλοι αδιάκριτοι και αναγώγοι και δεν θα έπρεπε να ρωτάμε τέτοια πράγματα. Εσύ σαν επαγγελματίας αν θες να μάθεις πόσο χρεώνει ο Λορετζό ή ο Βεκρής ή ο Pekiner ή ο Erdo ή ο Hasson κλπ στέλνεις μνμ στους ίδιους και ρωτάς ή ρωτάς κανέναν ασθενή τους;.

vlafo

Well-Known Member
Οκ. Τι να σου πω. Εμένα όλοι μου οι φίλοι (που το 80% δεν έχει καράφλα καν, οπότε δεν τους νοιάζει) με ρώτησαν πόσο πήγε μια επέμβαση σαν και αυτή που έκανα. Όπως και εγώ ρώτησα άλλους που έκαναν πχ μύτη (που δεν με αφορά) από καθαρή περιέργεια. Το ίδιο έκαναν και μεγάλοι άνθρωποι σε δωμάτια μετά από χειρουργείο που έχω δει. Από ότι δείχνει είμαστε όλοι αδιάκριτοι και αναγώγοι και δεν θα έπρεπε να ρωτάμε τέτοια πράγματα. Εσύ σαν επαγγελματίας αν θες να μάθεις πόσο χρεώνει ο Λορετζό ή ο Βεκρής ή ο Pekiner ή ο Erdo ή ο Hasson κλπ στέλνεις μνμ στους ίδιους και ρωτάς ή ρωτάς κανέναν ασθενή τους;.
Τόσο ευδιάκριτα και ξεκάθαρα πράγματα καταλήγουν να γίνονται τόσο δυσδιάκριτα και ομιχλώδεις.
Πρέπει να ξαναγυρίσουμε στην πρώτη Δημοτικού..:oops:

JimKan1

Well-Known Member
ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.

Οταν αγοραζεις κατι γενικα στη ζωη σου ρωτας ποσο κανει η δεν θες να εισαι αδιακριτος; Πχ οταν πας στον μηχανικο να σου φτιαξει το αμαξι η οταν θες να παρεις ενα δωρο για την γκομενα σου η αν θες να πας ενα ταξιδι και κλεινεις εισητηρια.
Ειλικρινα ρωταω.

Πιθανον να εισαι απο αυτους που δεν κοιτανε τιμες, ομως το 99% των ελληνων δυστυχως δεν εχουν την οικονομικη σου δυνατοτητα οποτε το ποσα λεφτα θα δωσουν για μια υπηρεσια η ενα αγαθο ειναι παραγοντας επιλογης στη ζωη τους.

Panos1982

Well-Known Member
Ρωτησα λοιπον αν ειναι ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ! Απαντησαν καποιοι, τελειωσε, καταλαβα πως "σκεφτονται"
Εγω ΕΤΣΙ εχω μαθει στην ζωη μου, να θεωρω αυτες τις ερωτησεις ΑΝΑΓΩΓΕΣ,

Δεν φτανει που ειστε ασχετοι ολοι στο φορουμ ,
Κανετε ερωτησεις για τεχνικα θεματα λες και αν σας απαντησει ο γιατρος θα καταλαβετε . . .
Ειστε και ανάγωγοι , ρωτατε και για τιμες , ελεος ! Η αδιακρισια έχει κι αυτη τα ορια της !
Ποιος θρασυδειλος εκανε αυτή την ερωτηση κρυμμενος πισω απ την ανωνυμια του πληκτρολογιου ??
Ειμαι σιγουρος οτι απο κοντα κανεις δε θα ειχε το θράσος να κανει μια τετοια ερωτηση οπως κανετε εδω περα.

Κρατηστε ενα επίπεδο κυριοι.
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ !!!!

Ρωτατε τους πιλοτους πως πεταξαν το αεροπλανο που επιβαίνατε ? Οχι !
Εδω γιατι ρωτατε ?
Δεν ειστε εδω για να μαθετε ουτε να πιλοταρετε ουτε να κανετε επεμβασεις.

Ειστε εδω να βλεπετε την δουλεια του γιατρου, και να κανετε λαικ κυριοι.
Τιποτε αλλο !!
Και δεν θα σχολιάζετε καν τα αποτελεσματα , εκτος αν ειναι να αποθεώνεται τον γιατρο.

Κι αν καποιο αποτελεσμα σας φανεί κακο μετριο κλπ. Απλα θα ρωτατε τον γιατρο να σας πει την γνωμη του ,
Εσεις ειστε ασχετοι για να κρίνετε,
Δεν εχετε καν το δικαιωμα να εκφέρετε γνωμη, ως τι θα εκφέρετε γνωμη ??
Ως λογιστης ο ενας , ως ελαιοχρωματιστης ο αλλος , ως ασφαλιστής ο αλλος ?
Μα ας σοβαρευτουμε επιτέλους.
Μονο ο γιατρος γνωριζει να απανταει σε τετοια εξιδικευμενα θεματα.
Κι αν δειτε καποιο αποτελεσμα και δεν σας φαινεται τέλειο ( γιατι μονο τετοια παράγει η κλινικη )
Ρωτηστε το γιατρο (με π.μ οχι δημοσια) να σας εξηγησει που εχετε κανει λαθος , τι δεν καταλαβατε και θα σας υποδείξει πως να διακρίνεται την τελειότητα με το απειρο ματι σας μεσα απο εξιδεικευμενες τεχνικές less is more , μπεισμπολ κι αλλα τετοια ακαταλαβηστικα τωρα τσαμπα σας τα γραφω δε θα καταλαβετε, χανω κι εγω το χρονο μου μαζι σας.

Υ.Γ
ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ , μην ειστε αναγωγοι !!
Μονο λαικ κ ευχολόγια
Για τον υπερτατο γιατρο της Ελλάδας μας.

Υ.Γ2.
Καντε swap το btc σε δυνατα alts
The time has come ^^
Μολις σπασαμε την αντισταση του cup & handle.
Target is 115k
Thank me later !
@gregkont13 Βαλε ζωνες πετάμε !!

Anastasakis Hair Clinic

Οταν αγοραζεις κατι γενικα στη ζωη σου ρωτας ποσο κανει η δεν θες να εισαι αδιακριτος; Πχ οταν πας στον μηχανικο να σου φτιαξει το αμαξι η οταν θες να παρεις ενα δωρο για την γκομενα σου η αν θες να πας ενα ταξιδι και κλεινεις εισητηρια.
Ειλικρινα ρωταω.

Πιθανον να εισαι απο αυτους που δεν κοιτανε τιμες, ομως το 99% των ελληνων δυστυχως δεν εχουν την οικονομικη σου δυνατοτητα οποτε το ποσα λεφτα θα δωσουν για μια υπηρεσια η ενα αγαθο ειναι παραγοντας επιλογης στη ζωη τους.
Εχεις δικιο!
Οταν πας το αμαξι ΣΟΥ, και ΑΦΟΥ το ΕΞΕΤΑΣΕΙ ο μηχανικος, ΤΟΝ ρωτας ΕΠΙΤΟΠΟΥ ποσο θα κοστισει, νΑΙ!!!
Ετσι μάλιστα!
Ολα σωστα!
θα παρεις απο τον ΕΙΔΙΚΟ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ τιμη για το δισκο ΣΟΥ προβλημα!
(Το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα παραδειγματα)

Αν ρωτησεις:
  • Εναν αγνωστο/ανωνυμο σε ενα φορυμ
  • Που εχει ΑΛΛΟ αμαξι απο εσενα
  • Που εχει παει σε ΕΝΑ μηχανικο που κατα πας απιθανοτητα ΔΕΝ θα πας ΚΑΝ
  • Με μια ΑΓΝΩΣΤΗ βλαβη σε σχεση με την δική σου

Και απο αυτο πας να βγαλεις αποψη για τισ ...χρεωσεις του μηχανικου, εγω ΔΕΝ το καταλαβαινω.
Δεν θα το κρινω, ο καθενας οτι νομιζει!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Όχι, δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε. Έχεις δίκιο. Απλα θα μπορούσε το μέλος να απαντήσει για τους Χ Ψ λόγους δεν θέλει να μοιραστεί την τιμή!
Ψαχνεις πάντα την ένταση γιατρέ χωρίς λόγο
Εγω εκανα μια ΕΡΩΤΗΣΗ.

Ηθελα ΟΙΧ ενταση, ηθελ ανα καταλαβω το σκεπτικο καποιου.
Και τελικα αποδεικνυεται οτι το εχουν ΟΛΟΙ οσοι απαντανε!!!
Το βρισκω εξαιρετικα ενδιαφερον!

gregkont13

Verified MM member
Εχεις δικιο!
Οταν πας το αμαξι ΣΟΥ, και ΑΦΟΥ το ΕΞΕΤΑΣΕΙ ο μηχανικος, ΤΟΝ ρωτας ΕΠΙΤΟΠΟΥ ποσο θα κοστισει, νΑΙ!!!
Ετσι μάλιστα!
Ολα σωστα!
θα παρεις απο τον ΕΙΔΙΚΟ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ τιμη για το δισκο ΣΟΥ προβλημα!
(Το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα παραδειγματα)

Αν ρωτησεις:
  • Εναν αγνωστο/ανωνυμο σε ενα φορυμ
  • Που εχει ΑΛΛΟ αμαξι απο εσενα
  • Που εχει παει σε ΕΝΑ μηχανικο που κατα πας απιθανοτητα ΔΕΝ θα πας ΚΑΝ
  • Με μια ΑΓΝΩΣΤΗ βλαβη σε σχεση με την δική σου

Και απο αυτο πας να βγαλεις αποψη για τισ ...χρεωσεις του μηχανικου, εγω ΔΕΝ το καταλαβαινω.
Δεν θα το κρινω, ο καθενας οτι νομιζει!!!
Άρα αν εγώ μπω σε ένα φόρουμ με αμάξια και ρωτήσω έναν άλλο τύπο που έχει ίδιας κατηγόριας αμάξι με το δικό μου αλλά άλλη μάρκα πόσα δίνει για να αλλάξει λάδια, είμαι αδιάκριτος και ανάγωγος. Μάλιστα... Είναι ένα φόρουμ τριχόπτωσης που μιλάμε μεταξύ μας για γιατρούς μμ και δεν θα ρωτήσουμε τιμή ανα graft... Δεν το βρίσκεις περιέργο ότι κανείς δεν συμφωνέι μαζί σου; Ξέρω τουλάχιστον 6 άτομα (δεν είναι όλοι φίλοι μου, μερικοί είναι γνωστοί απλά) που έχουν κάνει μμ σε σένα και έναν αρκετά χρόνια πριν. Μάντεψε – όλοι με ρώτησαν πόσο έδωσα εγώ στο Μουρεσανού και ρώτησαν και ο ένας τον άλλο (όσοι μίλησαν) πόσο χρεώνεις εσύ. Αδιάκριτους και ανάγωγους χειρουργείς και εσύ οπότε τι να κάνουμε. Εσύ έχεις αρχές και τρόπους. Εμείς δεν τους μάθαμε σπίτι μας.

JimKan1

Well-Known Member
Υ.Γ2.
Καντε swap το btc σε δυνατα alts
The time has come ^^
Μολις σπασαμε την αντισταση του cup & handle.
Target is 115k
Thank me later !
@gregkont13 Βαλε ζωνες πετάμε !!

Τολμας εσυ που δεν εισαι αγνωρισμενος financial advisor me PHD σε time series analysis να δινεις συμβουλες σε κοσμο για crypto?
Μηπως εισαι προεδρος του ελληνικου branch του SEC?
Παρακαλω τον mod να επεμβει.

Περα απο την πλακα και για να βγω λιγο εκτος θεματος, τα περι technical analysis δλδ cup & handle, golden η death cross και moving averages δεν τα θεωρω και πολυ αξιοπιστες μεθοδους, πιο πολυ ειναι θεμα marketing και τι θα τουιταρει ο Elon Musk και ο Trump.

Παραλληλα ειμαι balls deep σε ADA εδω και καιρο και περιμενω, ισως αν πανε ολα καλα να μπορεσω να κανω μμ χωρις να ρωταω τις τιμες.

gregkont13

Verified MM member
Τολμας εσυ που δεν εισαι αγνωρισμενος financial advisor me PHD σε time series analysis να δινεις συμβουλες σε κοσμο για crypto?
Μηπως εισαι προεδρος του ελληνικου branch του SEC?
Παρακαλω τον mod να επεμβει.

Περα απο την πλακα και για να βγω λιγο εκτος θεματος, τα περι technical analysis δλδ cup & handle, golden η death cross και moving averages δεν τα θεωρω και πολυ αξιοπιστες μεθοδους, πιο πολυ ειναι θεμα marketing και τι θα τουιταρει ο Elon Musk και ο Trump.

Παραλληλα ειμαι balls deep σε ADA εδω και καιρο και περιμενω, ισως αν πανε ολα καλα να μπορεσω να κανω μμ χωρις να ρωταω τις τιμες.
μιας που έχω εγώ αυτό το Phd :p Ισχύει, τα κρύπτο κινούνται κυριώς με news, αλλά επείδη πλέον έχουμε μερικά ETF υπάρχει χώρος να κάνουμε και μερικά stochastic μοντέλα plus να δούμε και ιστορικές κατανομές (αν και αυτό δεν είναι πολύ αξιοπίστο γιατί παλιά δεν υπήρχαν ETF άρα δεν έχουμε αντίστοιχο σενάριο στο παρελθόν).

Ο Trump βοηθάει πολύ, ωστόσο το ADA είναι coin που δεν πιστευώ ότι θα τρέξει σε αυτόν τον κύκλο. Δεν είναι financial advice αυτό και αν θες το μιλάμε και με pm, απλά σου λέω τι πιστευώ.

Anastasakis Hair Clinic

Άρα αν εγώ μπω σε ένα φόρουμ με αμάξια και ρωτήσω έναν άλλο τύπο που έχει ίδιας κατηγόριας αμάξι με το δικό μου αλλά άλλη μάρκα πόσα δίνει για να αλλάξει λάδια, είμαι αδιάκριτος και ανάγωγος. Μάλιστα... Είναι ένα φόρουμ τριχόπτωσης που μιλάμε μεταξύ μας για γιατρούς μμ και δεν θα ρωτήσουμε τιμή ανα graft... Δεν το βρίσκεις περιέργο ότι κανείς δεν συμφωνέι μαζί σου; Ξέρω τουλάχιστον 6 άτομα (δεν είναι όλοι φίλοι μου, μερικοί είναι γνωστοί απλά) που έχουν κάνει μμ σε σένα και έναν αρκετά χρόνια πριν. Μάντεψε – όλοι με ρώτησαν πόσο έδωσα εγώ στο Μουρεσανού και ρώτησαν και ο ένας τον άλλο (όσοι μίλησαν) πόσο χρεώνεις εσύ. Αδιάκριτους και ανάγωγους χειρουργείς και εσύ οπότε τι να κάνουμε. Εσύ έχεις αρχές και τρόπους. Εμείς δεν τους μάθαμε σπίτι μας.
Ωραια τα λες!
Να σου πως, σε αυτα τα ωραια που γραφεις, βλεπεις την διαφορα???

Οι ανθρωποι αυτοι ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ, ή ειναι ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΟΥ!
Και ΜΑΛΛΟΝ τα ειπατε απο κοντα.

Οπως πολλοι λεμε/λενε τους φιλους τους "ελα ρε μ@λ@κ@" 100 φορες την ωρα αλλα κανεις δεν ενοχλειται, αλλα να πεις ΜΙΑ φορα εναν αγνωστο, στο δρομο, για γινει φασαρια/ξυλο.
Οποτε πραγματ απου λεμε ή κανουμε με γνωστους ή φιλους ΡΩΤΗΣΑ αν θεωρει κανεις οτι ειναι ΑΓΕΝΙΑ και ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ να τα κανουμε ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ!!!

Αρα βλεπεις οτι συμφωνεις ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι μου:
Σε φιλους
Σε γνωστους
Απο κοντα
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΡΩΤΗΣΗ και ισως την εκανα και εγω!

Σε :
Αγνωστο
Ανωνυμο
Μεσω φορουμ/πληκτρολογιο, ΡΩΤΗΣΑ αν κανεις το θεωρει ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ ερωστηση.

Και ΟΛΟΙ απαντατε ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!! :p :p
Για τα δικαιωματα, για τους φιλους σας και πρασινα αλογα

Μπλουζα