By the way τώρα με την ισότιμα chf με € έχει γίνει απλησίαστος. Τυχερός ήσουνΤι να σου πω ρε μαν. Ο Μουρεσανού πχ έχει τιμοκατάλογο στη σελίδα του. Μάλλον απευθύνεται σε αδιάκριτους.
By the way τώρα με την ισότιμα chf με € έχει γίνει απλησίαστος. Τυχερός ήσουνΤι να σου πω ρε μαν. Ο Μουρεσανού πχ έχει τιμοκατάλογο στη σελίδα του. Μάλλον απευθύνεται σε αδιάκριτους.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε όλες μα όλες τις παρουσιάσεις όλοι ρωτάνε για τις τιμές και όλοι απαντάμε. Δεν μπορώ να καταλάβω την μυστικότητα και ποσο μάλλον τον χαρακτηρισμό αδιακρισία.
Θα μάθουμε που θα πάει....βέβαια είναι και το κακό το μάτι που ίσως φοβούνται εκεί στο Χαλάνδρι.
Αλλά τώρα είναι κρίμα και άδικο να μην ξέρουμε.
Το κυμαινόμενο επιτυχημένο ...χαχα
Εικάζω, χωρίς να γνωρίζω, ότι γίνοντε μπόλικες εκπτώσεις και αν οι τιμές είναι φανέρες μπορεί ο Χ να πει γιατί στον Υ έδωσες 20% έκπτωση και σε μένα όχι. Έτσι, οι τιμές είναι αόριστες για να πας στην κλινική, να προσπαθήσει και να σε πείσει το ιατρικό team ότι είναι οι καλύτεροι κλπ. Ωστόσο, για να μην παραλάβω μύνηση με περιστέρι στο πρεβάζι μου , εικάζω και δεν ξέρω τίποτα για όλα αυτά.Σε όλες μα όλες τις παρουσιάσεις όλοι ρωτάνε για τις τιμές και όλοι απαντάμε. Δεν μπορώ να καταλάβω την μυστικότητα και ποσο μάλλον τον χαρακτηρισμό αδιακρισία.
Ναι ισχυεί... Σου κόβει κάτι για διαμονή-αεροπορικά, αλλά είναι ακριβός όπως και να έχει. Εγώ λόγω Λίρας/CHF με βόλεψε καλύτερα τότε και θα χρειαστώ και άλλη και εκεί θα την κάνω... Για Fut είναι μονόδρομος.By the way τώρα με την ισότιμα chf με € έχει γίνει απλησίαστος. Τυχερός ήσουν
Θέλουμε σημερινές....μετά την αναβάθμιση...ξέρεις εσύΟι τιμές είναι το τελευταίο ,και εντελώς αδιάφορο σε ότι έχει να κάνει με τον γιατρό..προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου ..πάνω κάτω έχει πει παλιότερα τις τιμές μετα από τεράστια φασαρία πολλών που συμφωνούσαν πως είναι σωστό να γίνουν γνωστές οι τιμές..και ενώ το απέφευγε παρα πολύ καιρό (υποχρεώθηκε) κατά κάποιο τρόπο ,μέτα από την συνεχή ερώτηση απο τα μέλη ,και επειδή έβλεπε πως δεν τον έπαιρνε άλλο να κρύβει τις τιμές,επειδή ήταν και είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ,και ειδικά τότε ,οι τιμές που ζητούσε δεν δικαιολογούνταν πουθενά άκουσε διάφορα σχόλια αρνητικά..αυτά δεν ήθελε να ακούσει και απέφευγε την κουβέντα..γτ τα λεφτά που ζητούσε ο Αναστασάκης ,χωρίς καμία φυσικά αντιστοιχία με τα αποτελέσματα τότε,τον έβαζαν σε σύγκριση οικονομική με ονόματα του χώρου τεράστια με αποδεδειγμένα κορυφαία αποτελέσματα και συνέπεια άνω των 10-15 χρονων που τους κατέταξαν στους κορυφαίους παγκοσμίως ..αυτες τις συγκρίσεις δεν ήθελε και για αυτό δεν έλεγε τιμές
είναι 3 σταθερό συν το Euribor.Θέλουμε σημερινές....μετά την αναβάθμιση...ξέρεις εσύ
Θέλουμε σημερινές....μετά την αναβάθμιση...ξέρεις εσύ
είναι 3 σταθερό συν το Euribor.
Το παλευώ, είπα πως θα πληρώσεις με αερά και το σκέφτονταιΚανόνισες με κανένα συνάδελφο να μου βγάλετε ένα υπερδανειο ρε που σου είπα τις προάλλες?? Δεν θα το μετανιώσετε σου είπα...επενδύστε σε εμένα .
Το παλευώ, είπα πως θα πληρώσεις με αερά και το σκέφτονται
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι,αλλά είναι κορυφαίος γιατρόςΝαι ισχυεί... Σου κόβει κάτι για διαμονή-αεροπορικά, αλλά είναι ακριβός όπως και να έχει. Εγώ λόγω Λίρας/CHF με βόλεψε καλύτερα τότε και θα χρειαστώ και άλλη και εκεί θα την κάνω... Για Fut είναι μονόδρομος.
Δημιουργεις ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ κοντρες.Γιατρέ ειλικρινά τα φέρνετε πάντα στα μέτρα σας!Πάντα έχετε δίκιο!Πάντα εμείς σας κάνουμε επίθεση!Και πάντα είστε ο αδικημένος!Νομίζω ότι δεν βγάζει κάπου μερικές φορές ο διάλογος μαζί σας καθώς παραφράζετε συνεχώς τα λεγόμενα μας και έχετε ταλέντο στο να δημιουργείτε νέες κόντρες!Εδώ διάλογο κάνουμε και ρίχνουμε στο τραπέζι τους προβληματισμούς μας σχετικά με τα μαλλιά κτλ......Αν εσείς χρεώνετε διαφορετικά τον κάθε ασθενή για τους λόγους που προαναφέρατε καλά κάνετε και δικαίωμα σας!Αλλά εμείς έχουμε με την σειρά μας το κάθε δικαίωμα να κάνουμε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ερώτηση(σχετική με τις μεταμοσχεύσεις)Εφόσον δεν προσβάλλουμε κανέναν!
Γιατρέ ,φιλικά και ήρεμα θα το πω, ωραία η συμβουλή σου αλλά πρέπει να την εφαρμόσεις και εσυΧαλαρωσε και μαθε να διαβαζεις ΤΙ γραφω και καλο ειναι να μην ορμας να απαντησεις αναλογα με το πως ΝΙΩΘΕΙΣ!
Ωραια τα ..συναισθηματα αλλα ειδικα στους αντρες καλο ειναι να ΜΗΝ καθοδηγουν σε πραξεις
Α γεια σου!Κατά βάση οι περισσότερες κλινικές έχουν μια σταθερή τιμή που διαφημίζουν. Τώρα αν ο ένας δίνει έκπτωση γιατί είσαι φτωχός, γιατί συμφώνησες να μπεις στο σαιτ σαν διαφήμιση, γιατί είσαι μπατζανάκης του Ψινάκη, γιατί του άρεσε η μούρη σου, γιατί σου κόψε επειδή ταξίδεψες και η λίστα τρέχει κλπ δεν μας αφορά. Μας αφορά η τιμή που χρεώνει ο γιατρός κατά βάση. Και είναι χρήσιμο να την ξέρουμε γιατί μπορεί ο χ γιατρός να χρεώνει 2 ευρώ και να δει έναν τύπο που έχει και πιο πολλά λεφτα και να τον χρεώσει 3. Δεν είναι μόνο ότι κάνει έκπτωση στους μη έχοντες. Υπάρχει και εκμετάλλευση που έχω δει κατά κόρον σε χρεώσεις. Οπότε ναι έχει βάση να ρωτάμε τιμή και όποιος δεν θέλει ας μην πει.
Τουλάχιστον υπάρχει μια εξέλιξη,πρέπει να του το καταλογισουμε αυτό, δε πήγαν χαμένα τα γυφτοαγγλικα του χοθε.Αφού βρήκε ως τζίνι το φόρουμ ,και του δόθηκε αυτό το θείο δώρο,του έτυχε και ο Μίδας Cvial ταυτόχρονα,που από τις στριπαρες του λωκου με αποτελέσματα ανθυπομετρια ,του έφερε τον ισπανουλη εκεί και έμαθε τα βασικά των σύγχρονων τεχνικών ,και σιγά σιγά κάτι πάει να κάνει τώρα ..δουλεύει καρμπον τις τεχνικές του Ισπανού ..αντιγραφή πλήρης..ανάλυση δοτριας ,πάχος τρίχας κτλ κτλ με πινακακια..βέβαια για εμένα,έχει χρόνια αρκετά ώστε να μπορέσει να καταφέρει να αποδείξει ότι έχει και αποτελεσματικότητα με συνέπεια ..δεν σημαίνει πως έγινε Λορετζο επειδή του έμαθε το κόλπα ο Λορετζο..άσχετα το τι νομίζει από μόνος του.
Αλλά τώρα με την καινούργια κλινική...θα ακούσεις τιμές Couto..χαχαχα
Φωτό και βίντεο όμως δεν βλέπω από πριν την συνεργασία του με τον Λορέντζο..τότε που έκανε τις στριπαρες combo με 200 grafts fue με ταυτόχρονη τεχνικη baseball καραφλοχετης για να κρύψεις ότι δεν κρύβεται..άμα τύχαινε κανένα απρόβλεπτο βοριαδακι όμως και φύσαγε απότομα θα αρχιζες τις σκιαμαχιες λες και έκανες προπόνηση με τον Ζαμπίδη και προσπαθούσες να αποφύγεις τα μπουκέτα θα ήσουν για να μην σου πάρει ο αέρας την καραφλοχαιτη κορκότσα που είχες στο κεφάλι σου ..
Από εκείνα τα περιστατικά λοιπόν το βίντεο ΔΕΝ μετράει ..
Χαχαχαχα
Ο καθένας ρωτάει για τους λόγους του. Εγώ ρωτάω γιατί 1. θέλω να ξέρω αν είναι απατεώνας κάποιος, 2. θέλω να συγκρίνω με άλλους που θεωρώ τοπ. Αν π.χ. ο Χ χρεώνει 3 και ο Λορετζό 2.5, αν θεωρώ τον Λορέτζο τον καλύτερο, θα πω είναι ακριβός ο άλλος.Α γεια σου!
Να και καποιος που μιλαει ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!
Γιατι κουραστηκα με τις ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ.
Αρα, η ερωτηση τιμούλα ειναι κυριως για να δειτε αι αν ειναι απατεωνας καποιος?
Και αν καποιος εχει χρεωθει κατ'αποκοπή διαφορετικα λογω άλλων παραμτερων, θα πρεπει να σας αναφερει τις λπτομερειες, να κανει δηλωση φρονηματος κτλ για να μην βγει απατεωνας ο ιατρός???
με 81500 τιμή του btc, δύσκολο να αγοράσει κανέναςΟσοι δεν εχουν λεφτα και δεν θελουν να ειναι αδιακριτοι μπορουν να πανε στο Ελ Σαλβαδορ και να πληρωσουν με bitcoin
Ανάγωγος και αδιακρίτος γιατί σε έως φόρουμ πελατών-ασθενών ρωτήσαμε για τιμή;Τι χαρακτηρισμοί είναι αυτοί ;Α γεια σου!
Να και καποιος που μιλαει ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!
Γιατι κουραστηκα με τις ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ.
Αρα, η ερωτηση τιμούλα ειναι κυριως για να δειτε αι αν ειναι απατεωνας καποιος?
Και αν καποιος εχει χρεωθει κατ'αποκοπή διαφορετικα λογω άλλων παραμτερων, θα πρεπει να σας αναφερει τις λπτομερειες, να κανει δηλωση φρονηματος κτλ για να μην βγει απατεωνας ο ιατρός???