Ένα βήμα πριν την τελική απόφαση. Απόψεις

bobby

Well-Known Member
Όταν ρωτάμε για στοιχεία των επεμβάσεων και το βλέπουμε ως χειρουργική επέμβαση ,είμαστε ΜΗ ιατροί ,ανίδεοι και άσχετοι.
Όταν ρωτάμε για τις τιμές ,το βλέπουμε σαν μη ιατρική επέμβαση ,και με αυτό τον τρόπο εμείς φταίμε με αυτήν ερώτηση που κάνουμε και σφάζονται κεφάλια ..
Ρε θα μας τρελάνει αυτός??
Μονά ζυγά μονοζυγα δικά του??
Πας καλά ρε μεγάλε?
Άντε μαζέψου λίγο που θα μας πεις τι και πώς θα ρωτάμε και θα βάλεις και όρους δικούς σου στο φόρουμ ..άμα δεν σου αρέσει στο καλό Αναστασάκη..δεν σε κρατάει κανένας εδώ μέσα και ούτε ζητήσαμε την άποψη σου και την έγκριση σου για το τι θα ρωτάμε τα μέλη μεταξύ μας ..ούτε καν εσένα δεν ρώτησε το μέλος
Μόνα ζυγά το πιο εύστοχο…..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Oι τιμές ,συζητιοντουσαν εδώ και 10-15+ χρόνια στο φόρουμ, και θα συνεχίσουν να συζητούνται...πάντα θα ρωτάει το κάθε μέλος οποιο άλλο μέλος έκανε επέμβαση σε οποιαδήποτε κλινική ..
Θα μας υποδείξεις και τι ερωτήσεις θα κάνουμε?
Αυτά που έχουν κατάστρεψει κεφάλια ,δεν ει άι ερωτήσεις τιμών,αλλά οι γιατροί που δεν ήξεραν ούτε τη δουλειά τους και ζητούσαν και όσα τους έλειπαν εκεινη τη στιγμή..
Όρους στο τι ρωτάνε τα μέλη θα μας βάλει ο κύριος εδώ?? Πάμε καλά.??
Αρχισες παλι τον παραλογισμο.
ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ??
Ουτε ειπα ΤΙ να κανετε, ΟΥΤΕ πηρα θεση για τιποτα.
Εκανα μια ερωτησ, απαντηθηκε , τελος.

Anastasakis Hair Clinic

Ακριβώς!!πολύ φάουλ η ερώτηση
Α, τωρα ΕΣΥ κρινεις τι ειναι ΦΑΟΥΛ ως ΕΡΩΤΗΣΗ?
Αλλα αν εγω πω οτι μια ΔΗΛΩΣΗ ειναι φαουλ, ή αν ΡΩΤΗΣΩ αν θεωρειται η ερωτηση "τιμουλα" αδιακριτη, ειμαι ΦΑΟΥΛ?

Ωραια!
Καμια ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ:):)

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Όταν ρωτάμε για στοιχεία των επεμβάσεων και το βλέπουμε ως χειρουργική επέμβαση ,είμαστε ΜΗ ιατροί ,ανίδεοι και άσχετοι.
Όταν ρωτάμε για τις τιμές ,το βλέπουμε σαν μη ιατρική επέμβαση ,και με αυτό τον τρόπο εμείς φταίμε με αυτήν ερώτηση που κάνουμε και σφάζονται κεφάλια ..
Ρε θα μας τρελάνει αυτός??
Μονά ζυγά μονοζυγα δικά του??
Πας καλά ρε μεγάλε?
Άντε μαζέψου λίγο που θα μας πεις τι και πώς θα ρωτάμε και θα βάλεις και όρους δικούς σου στο φόρουμ ..άμα δεν σου αρέσει στο καλό Αναστασάκη..δεν σε κρατάει κανένας εδώ μέσα και ούτε ζητήσαμε την άποψη σου και την έγκριση σου για το τι θα ρωτάμε τα μέλη μεταξύ μας ..ούτε καν εσένα δεν ρώτησε το μέλος

Εγω εκανα μια ΕΡΩΤΗΣΗ που πυροδοτησε αυτη την ΕΠΙΘΕΣΗ.
"Αντε μαζεψου, πας καλα, που θαμου πεις εσυ εμενα, που θα βαλεις ορους.
Σου ειπα πουθενα ΤΙ να ρωτας?
Για δειξε μου. (αν και θα σωπασεις τωρα που καταλαβες οτι εκανες ατοπημα παλι)

Anastasakis Hair Clinic

Σαφώς και δεν μιλάμε για συγκεκριμένες περιπτώσεις αλλά για τιμή σταθερή και όλα τα άλλα είναι δικαίωμα του γιατρού-κλινικής αν θέλει να το κάνει κυμαινόμενο ή όχι

Κουτσομπολιό θωρείτε εσείς το ενδιαφέρον κάποιου ασθενή να μάθει πόσο κόστισε σε κάποιον άλλον η μεταμόσχευση του που μπορεί να ήθελε τα ίδια τριχοθυλάκια και η ερώτηση μπορεί να ήταν καθαρά απο έρευνα τιμών?

Σαφώς και θέλω να ξέρω απο πριν στο περίπου πόσο θα μου κοστίσει η μεταμόσχευση μου αλλιώς ποιός ο λόγος της επίσκεψης μου σε κάποια κλινική που δεν σηκώνει η τσέπη μου?
Επιβεβαιωνεις ΟΤΙ ειπα.
Αντι νακαλεσεις την οποια κλινικη/ιατρο ή να πας απο εκει να σε ΕΞΕΤΑΣΕΙ και να σου κανει μια "προσφορα", ρωτας τον καθε αγνωστο με τον οποιο εχεις σιγουρα:
  • Αλλες αναγκες
  • Αλλο επιπεδο δυκολιας
  • Εχεις αλλη δυνατοτητα/ευχερεια διαπραγματευσης
  • Τροπους πληρωμης
  • ΤΑ ΠΑΝΤΑ βασικα διαφορετικα.
Οποτε ΤΙ μενει ως μοναδικος λογος ερωτησης???

aeratos28

Just aeratos
Aυτες τις παπατζες σου δεν χορταινω να βλέπω που παραφραζεις τα πάντα για να έχεις απάντηση.γτ αλλιώς δεν έχεις τπτ να πεις.που ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ και τι θα ρωτάμε και θα βάλεις όρους ,έγραψα..όχι ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ,όπως έγραψα..δεν το έκανα προσωπικό,γενικό για το φόρουμ ήταν το σχόλιο..
Για δείξε μου ρε τυπε μνμ που γράφω αυτό που είπες τώρα..άμα δεν διαβάζεις τι γράφετε ,μην βιάζεσαι να απαντήσεις..
Και να μην λουφάζεις στις ερωτήσεις..
Όταν ρωτάμε για στοιχεία ,λες είμαστε ανίδεοι και μη ιατροί και δεν απαντας..τώρα που ρώτησε ο άλλος για την τιμή το μέλος που έκανε την επέμβαση ,πεταχτηκες και λες ότι δεν το βλέπουμε ιατρικά..
Χαμένα τα έχεις.... Να το βλέπουμε ιατρικά η όχι?? Αποφάσισε ..και απάντησε κιόλας έστω σε αυτό..μην λουφάξεις όπως κάνεις πάντοτε σε ότι δεν σε συμφερει
Εγω εκανα μια ΕΡΩΤΗΣΗ που πυροδοτησε αυτη την ΕΠΙΘΕΣΗ.
"Αντε μαζεψου, πας καλα, που θαμου πεις εσυ εμενα, που θα βαλεις ορους.
Σου ειπα πουθενα ΤΙ να ρωτας?
Για δειξε μου. (αν και θα σωπασεις τωρα που καταλαβες οτι εκανες ατοπημα παλι)

LoverBoy

Well-Known Member
Γιατρέ ειλικρινά τα φέρνετε πάντα στα μέτρα σας!Πάντα έχετε δίκιο!Πάντα εμείς σας κάνουμε επίθεση!Και πάντα είστε ο αδικημένος!Νομίζω ότι δεν βγάζει κάπου μερικές φορές ο διάλογος μαζί σας καθώς παραφράζετε συνεχώς τα λεγόμενα μας και έχετε ταλέντο στο να δημιουργείτε νέες κόντρες!Εδώ διάλογο κάνουμε και ρίχνουμε στο τραπέζι τους προβληματισμούς μας σχετικά με τα μαλλιά κτλ......Αν εσείς χρεώνετε διαφορετικά τον κάθε ασθενή για τους λόγους που προαναφέρατε καλά κάνετε και δικαίωμα σας!Αλλά εμείς έχουμε με την σειρά μας το κάθε δικαίωμα να κάνουμε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ερώτηση(σχετική με τις μεταμοσχεύσεις)Εφόσον δεν προσβάλλουμε κανέναν!

gregkont13

Verified MM member
Κατά βάση οι περισσότερες κλινικές έχουν μια σταθερή τιμή που διαφημίζουν. Τώρα αν ο ένας δίνει έκπτωση γιατί είσαι φτωχός, γιατί συμφώνησες να μπεις στο σαιτ σαν διαφήμιση, γιατί είσαι μπατζανάκης του Ψινάκη, γιατί του άρεσε η μούρη σου, γιατί σου κόψε επειδή ταξίδεψες και η λίστα τρέχει κλπ δεν μας αφορά. Μας αφορά η τιμή που χρεώνει ο γιατρός κατά βάση. Και είναι χρήσιμο να την ξέρουμε γιατί μπορεί ο χ γιατρός να χρεώνει 2 ευρώ και να δει έναν τύπο που έχει και πιο πολλά λεφτα και να τον χρεώσει 3. Δεν είναι μόνο ότι κάνει έκπτωση στους μη έχοντες. Υπάρχει και εκμετάλλευση που έχω δει κατά κόρον σε χρεώσεις. Οπότε ναι έχει βάση να ρωτάμε τιμή και όποιος δεν θέλει ας μην πει.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Oι τιμές ,συζητιοντουσαν εδώ και 10-15+ χρόνια στο φόρουμ, και θα συνεχίσουν να συζητούνται...πάντα θα ρωτάει το κάθε μέλος οποιο άλλο μέλος έκανε επέμβαση σε οποιαδήποτε κλινική ..
Θα μας υποδείξεις και τι ερωτήσεις θα κάνουμε?
Αυτά που έχουν κατάστρεψει κεφάλια ,δεν ει άι ερωτήσεις τιμών,αλλά οι γιατροί που δεν ήξεραν ούτε τη δουλειά τους και ζητούσαν και όσα τους έλειπαν εκεινη τη στιγμή..
Όρους στο τι ρωτάνε τα μέλη θα μας βάλει ο κύριος εδώ?? Πάμε καλά.??
πραγματικά ώρες ώρες απορώ με αυτά που διαβάζω. Λες και πριν 7-10 χρόνια που καταστράφηκαν κεφάλια και κεφάλια με στριπ για 300 γκραφτς έφταιγε η τιμή.... Έχουμε δει εδώ μέσα ακόμα και περιστατικό από Feriduni που δεν πήγε καλά. Έφταιγε η τιμή; σιγά που έγινε αδιάκριτο και να ρωτάμε τη τιμή...... Θα τρελαθούμε. Έχω πέσει σε χειρουργείο ισχίου συγγενικού προσώπου και ήταν 3 άτομα σε ένα δωμάτιο και μίλαγαν για τις τιμές και όλοι είχαν πληρώσει άλλα και είχαν και ψιλοίδια οικονομική κατάσταση. Ήταν αδιάκριτοι όλοι... όχι ότι ο γιατρός χρεώνε ότι του γούσταρε. Αδιάκριτη ερώτηση είναι να ρωτήσεις κάποιον αν απατάει τη γυναίκα του, όχι πόσα έδωσε για να κάνει μια κοσμετική επέμβαση(αν σου έχει πει ήδη ότι την έκανε). Έλεος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

shearer

Member
Το να βάζει κάποιος υψηλότερη τιμή δεν σημαίνει οτι θα πάρεις καλύτερο αποτέλεσμα. Προφανώς κάποιοι υπερκοστολογούν τις υπηρεσίες τους και με τη βοήθεια του επιθετικού μάρκετινγκ προσπαθούν να χρεώσουν πολυ παραπάνω από οσο αξίζουν και να αυξήσουν τα οικονομικά τους κέρδη στο μέγιστο δυνατό. Ολα για τα λεφτά γινονται και κάποιοι έχουν μετατραπεί περισσοτερο σε "επιχειρηματίες" που διψάνε για το πολυ χρήμα και μάχονται συνεχώς να το καταφέρουν...

Και γιαυτο θα τους βλέπεις συνεχώς να λένε παπάτζες του τύπου "ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΕΝΑ, ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΡΑΒΔΙ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ" κτλ. ώστε και δικαιολογήσουν τις υπερτιμημένες τιμές των υπηρεσιών τους που ουσιαστικά πληρώνεις το μάρκετινγκ της κλινικής. Επίσης δεν λενε ακριβώς ποσο χρεώνουν ώστε αμα δουν οτι ο αλλος ειναι δεν έχει ιδέα τις τιμές της αγοράς να τον χρεώσει ακομα περισσοτερο.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Γιατί τι είναι ? Το μυστικό του κράτους?
Πως μερικοί ακόμα ψάχνουν ποιος σκότωσε τον Κένεντι; Ε εμείς σε 15 χρόνια από τώρα θα ψάχνουμε ακόμα τις τιμές του Αναστασάκη και θα αναπτύξουμε και θεωρίες συνωμόσιας,

panos1234

Well-Known Member
Πως μερικοί ακόμα ψάχνουν ποιος σκότωσε τον Κένεντι; Ε εμείς σε 15 χρόνια από τώρα θα ψάχνουμε ακόμα τις τιμές του Αναστασάκη και θα αναπτύξουμε και θεωρίες συνωμόσιας,
Συνωμοσίες επειδή ρωτάμε να μάθουμε τιμές χρέωσης σε ένα δημοκρατικό φόρουμ με μέλη που ενδιαφέρονται να λύσουν το πρόβλημα τους και κάνουν έρευνα αγοράς?
Κρυφό είναι?
Ανάλογα την περίπτωση?
Ανάλογα με τι ρε παιδιά?
Ας ξέρουμε τουλάχιστον πόσο χρεώνει η συγκεκριμένη κλινική .

gregkont13

Verified MM member
Συνωμοσίες επειδή ρωτάμε να μάθουμε τιμές χρέωσης σε ένα δημοκρατικό φόρουμ με μέλη που ενδιαφέρονται να λύσουν το πρόβλημα τους και κάνουν έρευνα αγοράς?
Κρυφό είναι?
Ανάλογα την περίπτωση?
Ανάλογα με τι ρε παιδιά?
Ας ξέρουμε τουλάχιστον πόσο χρεώνει η συγκεκριμένη κλινική .
Τι να σου πω ρε μαν. Ο Μουρεσανού πχ έχει τιμοκατάλογο στη σελίδα του. Μάλλον απευθύνεται σε αδιάκριτους.

panos1234

Well-Known Member
Θα μάθουμε που θα πάει....βέβαια είναι και το κακό το μάτι που ίσως φοβούνται εκεί στο Χαλάνδρι.
Αλλά τώρα είναι κρίμα και άδικο να μην ξέρουμε.
Το κυμαινόμενο επιτυχημένο ...χαχα

Tetrakis

Member
Σε όλες μα όλες τις παρουσιάσεις όλοι ρωτάνε για τις τιμές και όλοι απαντάμε. Δεν μπορώ να καταλάβω την μυστικότητα και ποσο μάλλον τον χαρακτηρισμό αδιακρισία.

Μπλουζα