Ένα βήμα πριν την τελική απόφαση. Απόψεις

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Τολμας εσυ που δεν εισαι αγνωρισμενος financial advisor me PHD σε time series analysis να δινεις συμβουλες σε κοσμο για crypto?
Μηπως εισαι προεδρος του ελληνικου branch του SEC?
Παρακαλω τον mod να επεμβει.

Περα απο την πλακα και για να βγω λιγο εκτος θεματος, τα περι technical analysis δλδ cup & handle, golden η death cross και moving averages δεν τα θεωρω και πολυ αξιοπιστες μεθοδους, πιο πολυ ειναι θεμα marketing και τι θα τουιταρει ο Elon Musk και ο Trump.

Παραλληλα ειμαι balls deep σε ADA εδω και καιρο και περιμενω, ισως αν πανε ολα καλα να μπορεσω να κανω μμ χωρις να ρωταω τις τιμες.
ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!!!
Οταν θα περασεις απο την ΣΩΣΤΗ οχθη του ποταμιου, θα με καταλαβεις!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Λοιπόν παιδιά η τιμή για κάποιες κλινικές είναι ξεκάθαρη από την αρχή, για άλλες κλινικές είναι tailored στο περιστατικό.

Ο καθένας επαγγελματίας χρεώνει όπως θέλει και η αγορά αποφασίζει αν θα δουλέψει ή θα κλείσει.

Επί του ερωτήματος, αν είναι είναι θεμιτό/αναγωγο/ η οτιδήποτε άλλο, το να ρωτάει κάποιος τιμές, από την στιγμή που δεν μιλάμε για σέρβις Ferrari ή Bugatti που είναι μόνο ένα στην Ελλάδα, αλλά μιλάμε για μια υπηρεσία που παρέχεται από πολλούς επαγγελματίες και η τιμή είναι ένα από τα συγκριτικά χαρακτηριστικά για να κάνει κάποιος την βελτιστοποίηση της επιλογής, δεν είναι (για εμένα)!

Ως εκ τούτου λοιπόν σε εμένα για 3500
graft (σωστό νούμερο για την περίπτωση μου) ζήτησε 8500, δεν χρέωσε με τιμή ανά graft αλλά ως συγκεκριμένο περιστατικό.

theoblue

Active Member
Λοιπόν παιδιά η τιμή για κάποιες κλινικές είναι ξεκάθαρη από την αρχή, για άλλες κλινικές είναι tailored στο περιστατικό.

Ο καθένας επαγγελματίας χρεώνει όπως θέλει και η αγορά αποφασίζει αν θα δουλέψει ή θα κλείσει.

Επί του ερωτήματος, αν είναι είναι θεμιτό/αναγωγο/ η οτιδήποτε άλλο, το να ρωτάει κάποιος τιμές, από την στιγμή που δεν μιλάμε για σέρβις Ferrari ή Bugatti που είναι μόνο ένα στην Ελλάδα, αλλά μιλάμε για μια υπηρεσία που παρέχεται από πολλούς επαγγελματίες και η τιμή είναι ένα από τα συγκριτικά χαρακτηριστικά για να κάνει κάποιος την βελτιστοποίηση της επιλογής, δεν είναι (για εμένα)!

Ως εκ τούτου λοιπόν σε εμένα για 3500
graft (σωστό νούμερο για την περίπτωση μου) ζήτησε 8500, δεν χρέωσε με τιμή ανά graft αλλά ως συγκεκριμένο περιστατικό.
Καλή τιμουλα σου έκανε ο doc :p

bobby

Well-Known Member
Καλή τιμουλα σου έκανε ο doc :p
Παρότι ήταν από τους πρώτους που έκανα κονς είχα αποφασίσει (μετά από μελέτη στο φορουμ) ότι μόνο σε γιατρό που κάνει ΜΜ με pen θα πήγαινα και όχι pre-made incisions. Ήρθε και ο Λορεντζο, πλήρωσα και τα ίδια, οποτε ήταν μονόδρομος……

alex7

Well-Known Member
Παρότι ήταν από τους πρώτους που έκανα κονς είχα αποφασίσει (μετά από μελέτη στο φορουμ) ότι μόνο σε γιατρό που κάνει ΜΜ με pen θα πήγαινα και όχι pre-made incisions. Ήρθε και ο Λορεντζο, πλήρωσα και τα ίδια, οποτε ήταν μονόδρομος……
Αυτό έλειπε .Να κάνεις αλλιώς.

theoblue

Active Member
Ποια τα πλεονεκτηματα του pen?

gregkont13

Verified MM member
Ωραια τα λες!
Να σου πως, σε αυτα τα ωραια που γραφεις, βλεπεις την διαφορα???

Οι ανθρωποι αυτοι ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ, ή ειναι ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΟΥ!
Και ΜΑΛΛΟΝ τα ειπατε απο κοντα.

Οπως πολλοι λεμε/λενε τους φιλους τους "ελα ρε μ@λ@κ@" 100 φορες την ωρα αλλα κανεις δεν ενοχλειται, αλλα να πεις ΜΙΑ φορα εναν αγνωστο, στο δρομο, για γινει φασαρια/ξυλο.
Οποτε πραγματ απου λεμε ή κανουμε με γνωστους ή φιλους ΡΩΤΗΣΑ αν θεωρει κανεις οτι ειναι ΑΓΕΝΙΑ και ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ να τα κανουμε ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ!!!

Αρα βλεπεις οτι συμφωνεις ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι μου:
Σε φιλους
Σε γνωστους
Απο κοντα
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΡΩΤΗΣΗ και ισως την εκανα και εγω!

Σε :
Αγνωστο
Ανωνυμο
Μεσω φορουμ/πληκτρολογιο, ΡΩΤΗΣΑ αν κανεις το θεωρει ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ ερωστηση.

Και ΟΛΟΙ απαντατε ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!! :p :p
Για τα δικαιωματα, για τους φιλους σας και πρασινα αλογα
Όχι, δεν τα είπαμε όλοι από κοντά. Μερικοί άγνωστοι απλά μίλησαν στο τηλέφωνο μια φορά(2-3 τα είπαμε και πιο προσωπικά). Επίσης, είμαι και σε άλλα φόρουμ για ρολόγια, αμάξια, κάρτες γραφικών, κρύπτο, μετοχές κλπ που είναι όλοι ανώνυμοι και όλοι ρωτάνε τιμές ανώνυμα κατά κόρον. Δεν είναι αδιακρισία ή αγένεια να ρωτήσεις έναν άγνωστο πόσο έδωσε για να φτιάξει τη μύτη του, να βάλει μαλλιά ή να κάνει αποτρίχωση.... Δεν τον ρώτησα γιατί έμεινε ανύπαντρος ως σήμερα, αν έχει δευτέρη γκόμενα ή αν κλέβει την εφορία..... Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε εδώ μέσα; απλά να λέμε μου αρέσει - δεν μου αρέσει το απότελεσμα σου; Είναι τραγελαφική η κατάσταση. Για εργαλεία είμαστε άσχετοι, για εμβαδά άσχετοι, για τιμές ανάγωγοι. Σόρι άλλα ανάγωγο είναι να μπαίνεις δωρέαν σε ένα φόρουμ που έφτιαξαν άλλοι και σε φιλοξενούν και να τους κρίνεις ως αγενείς, ανάγωγους, αδιάκριτους, άσχετους, αμόρφωτους, άμπαλους, άτεχνους, αγύμναστους κλπ κλπ ενώ διαφημίζεις τη δουλέια σου με 0 ευρώ κόστος. Ο @CVIAL για μένα πρέπει να αρχίσει να ζητάει fee για να διαφημίσεις εσύ και όποια κλινική τη δουλεία της πλέον τουλάχιστον να πληρώνεται για να ακούμε αυτά που ακούμε.

Τελευταία επεξεργασία:

Tetrakis

Member
Όχι, δεν τα είπαμε όλοι από κοντά. Μερικοί άγνωστοι απλά μίλησαν στο τηλέφωνο μια φορά. Επίσης, είμαι και σε άλλα φόρουμ για ρολόγια, αμάξια, κάρτες γραφικών, κρύπτο, μετοχές κλπ που είναι όλοι ανώνυμοι και όλοι ρωτάνε τιμές ανώνυμα κατά κόρον. Δεν είναι αδιακρισία ή αγένεια να ρωτήσεις έναν άγνωστο πόσο έδωσε για να φτιάξει τη μύτη του, να βάλει μαλλιά ή να κάνει αποτρίχωση.... Δεν τον ρώτησα γιατί έμεινε ανύπαντρος ως σήμερα, αν έχει δευτέρη γκόμενα ή αν κλέβει την εφορία..... Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε εδώ μέσα; απλά να λέμε μου αρέσει - δεν μου αρέσει το απότελεσμα σου; Είναι τραγελαφική η κατάσταση. Για εργαλεία είμαστε άσχετοι, για εμβαδά άσχετοι, για τιμές ανάγωγοι. Σόρι άλλα ανάγωγο είναι να μπαίνεις δωρέαν σε ένα φόρουμ που έφτιαξαν άλλοι και σε φιλοξενούν και να τους κρίνεις ως αγενείς, ανάγωγους, αδιάκριτους, άσχετους, αμόρφωτους, άμπαλους, άτεχνους, αγύμναστους κλπ κλπ ενώ διαφημίζεις τη δουλέια σου με 0 ευρώ κόστος. Ο @CVIAL για μένα πρέπει να αρχίσει να ζητάει fee για να διαφημίσεις εσύ και όποια κλινική τη δουλεία της πλέον τουλάχιστον να πληρώνεται για να ακούμε αυτά που ακούμε.
Συμφωνώ απόλυτα με το fee!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όχι, δεν τα είπαμε όλοι από κοντά. Μερικοί άγνωστοι απλά μίλησαν στο τηλέφωνο μια φορά(2-3 τα είπαμε και πιο προσωπικά). Επίσης, είμαι και σε άλλα φόρουμ για ρολόγια, αμάξια, κάρτες γραφικών, κρύπτο, μετοχές κλπ που είναι όλοι ανώνυμοι και όλοι ρωτάνε τιμές ανώνυμα κατά κόρον. Δεν είναι αδιακρισία ή αγένεια να ρωτήσεις έναν άγνωστο πόσο έδωσε για να φτιάξει τη μύτη του, να βάλει μαλλιά ή να κάνει αποτρίχωση.... Δεν τον ρώτησα γιατί έμεινε ανύπαντρος ως σήμερα, αν έχει δευτέρη γκόμενα ή αν κλέβει την εφορία..... Δηλαδή τι πρέπει να κάνουμε εδώ μέσα; απλά να λέμε μου αρέσει - δεν μου αρέσει το απότελεσμα σου; Είναι τραγελαφική η κατάσταση. Για εργαλεία είμαστε άσχετοι, για εμβαδά άσχετοι, για τιμές ανάγωγοι. Σόρι άλλα ανάγωγο είναι να μπαίνεις δωρέαν σε ένα φόρουμ που έφτιαξαν άλλοι και σε φιλοξενούν και να τους κρίνεις ως αγενείς, ανάγωγους, αδιάκριτους, άσχετους, αμόρφωτους, άμπαλους, άτεχνους, αγύμναστους κλπ κλπ ενώ διαφημίζεις τη δουλέια σου με 0 ευρώ κόστος. Ο @CVIAL για μένα πρέπει να αρχίσει να ζητάει fee για να διαφημίσεις εσύ και όποια κλινική τη δουλεία της πλέον τουλάχιστον να πληρώνεται για να ακούμε αυτά που ακούμε.

Ως γνωστόν το φορουμ δεν χρηματίζεται, ούτε άμεσα ούτε έμμεσα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όπως ξέρεις δεν υπάρχει συνδιαλλαγή με κλινική για διαφημίσεις μέσω google. To έμμεσα αφορούσε τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι. Εξάλλου αυτές τις διαφημίσεις μπορείς να τις απενεργοποιήσεις, όπως κάνουν πολλοί (αν δεν θες να βλέπεις την AHC :) ).

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
ναι, αλλα και ΕΣΥ εισαι εκτος θεματος!
Δεν χαρακτηρισα κανεναν, δεν εκανα ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ.
ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.

Ειναι πραγματικα τοσο δυσκολο να καταλαβετε την διαφορα?
Ειναι πραγματικα τοσο δυσκολο να σταματησετε ΣΥΝΕΧΕΙΑ να νομιζετε πως σας "την λεω" και να χαλαρωσετε και να
απαντηστε την ΕΡΩΤΗΣΗ ή να την αγνοηστε?

Τι σας συμβαινει ???

gregkont13

Verified MM member
ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.

Ειναι πραγματικα τοσο δυσκολο να σταματησετε ΣΥΝΕΧΕΙΑ να νομιζετε πως σας "την λεω" και να χαλαρωσετε και να

Τι σας συμβαινει ???

Είπες αυτό απο κάτω. Δεν μας ρώτησες απλά. Πλαγίως μας έκρινες….

Εγω ΕΤΣΙ εχω μαθει στην ζωη μου, να θεωρω αυτες τις ερωτησεις ΑΝΑΓΩΓΕΣ, αδιακριτες, οτι εισαβλλουν την ιδιωτικότητα και ειναι και οι απαντησεις ΑΣΧΕΤΕΣ.

bakalis

New Member
ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.

Τι σας συμβαινει ???

Ειναι αδύνατον επειδή όλη την ώρα έχεις κεφαλαία

tasos33

Well-Known Member
Όπως ξέρεις δεν υπάρχει συνδιαλλαγή με κλινική για διαφημίσεις μέσω google. To έμμεσα αφορούσε τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι. Εξάλλου αυτές τις διαφημίσεις μπορείς να τις απενεργοποιήσεις, όπως κάνουν πολλοί (αν δεν θες να βλέπεις την AHC :) ).
Αποκλείοντας την ΑCH είναι σαν κλείνεις ένα ''παράθυρο'' στο μέλλον.

Kostas97

Well-Known Member
Αν η αδιακρισια ειναι το προβλημα θα ελεγα οτι συμπερασματικα ειναι μια ερωτηση που δεν ειναι για ολους αδιακριτη.

Οπως π.χ. στην ερωτηση "ποσα βγαζεις το μηνα;" προσωπικα ερχομαι σε δυσκολη θεση.

Ορισμενοι φιλοι μου απο την αλλη, το συζητανε ανοιχτα και δεν τους απασχολει.

Οποτε αν καποιο μελος δεν αισθανεται ασχημα με αυτη την ερωτηση θα μπορουσε να πει ποσα πληρωσε.

gregkont13

Verified MM member
Ως γνωστόν το φορουμ δεν χρηματίζεται, ούτε άμεσα ούτε έμμεσα.
Το ξέρω, όμως ίσως θα μπορούσατε να ζητάτε με μια φόρμα, fee από κλινικές για παρουσίαση αποτελεσμάτων και να υπάρχουν και προϋποθέσεις. Πχ σαν συγγραφέας που έχω κάποιες παρουσιάσεις στο goodreads μπορείς να διαφημίσεις με fee και πρέπει να δώσεις και κάποια στοιχεία αλλιώς δεν μπορείς. Αυτό γίνετε ηλεκτρονικά με φόρμα χωρίς καμιά επαφή με το σαιτ και τους υπαλλήλους του.

aeratos28

Just aeratos
Κάνε την αρχή εσύ και απάντησε μια φορά χωρίς να νομίζεις ότι σου την λένε..
Το τι σου συμβαίνει δεν το έχεις καταλάβει?
Πήγαινε στον καθρέφτη σου,κοιταξου και αναρωτησου..αν δεν μπορείς μονος σου,
Μπορείς να συμβουλευτείς κάποιον ειδικο..
Η εμμονή σου αυτή το να διαστρεβλώνεις λεγομενα,να μην απαντάς τπτ από ότι σε ρωτάνε ,και να δημιουργείς δικές σου καταστάσεις φαντασιακές, δείχνει ότι κάτι σε απασχολεί ιδιαίτερα...:rolleyes:
διαφορα?

Τι σας συμβαινει ???

Noname12

New Member
Καλησπέρα , είμαι σε αναζήτηση κλινικής για μμ στην Ελλάδα. Είμαι 31 και η αραίωση έχει ξεκινήσει σταδιακά από τα 23.Τα τελευταία δύο χρόνια είναι σταθερή. Δεν έχω λάβει ποτέ κάποια αγωγή. Έχω διαβάσει αρκετά στο forum τα τελευταία 2 χρόνια σχεδόν αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταφέρει να καταλήξω σε κάποια κλινική, οπότε έχω ξεκινήσει τις συναντήσεις.

Μέχρι στιγμής έχω επισκεφθεί 4 κλινικές . 3 δια ζώσης και μία εξωτερικού.

Η πρώτη μου πρότεινε μονοήμερη συνεδρία με τοποθέτηση περιπου 2.600 grafts.
H δεύτερη πρότεινε 2 ήμερη συνεδρία με περιπου 3.500 grafts.
H τρίτη πρότεινε μονοήμερη συνεδρία με περιπου 3.300 grafts .
H τέταρτη(online consultation) πρότεινε 2 ήμερη συνεδρία με περιπου 4.000 grafts .

Όπως καταλαβαίνετε έχω μπερδευτεί από τις εκτιμήσεις και θα ήθελα και την άποψη σας.

Επιπλέον θα ήθελα την άποψη σας για τους γιατρούς Παπαγγελόπουλο και Θεοχάρη καθώς το υλικό δεν αρκετό στο φόρουμ και σκέφτομαι να τους επισκεφθώ.
Από την εμπειρία σας για περιστατικά σαν και εμένα ποιες κλινικές /γιατροί έχουν δείξει καλά και σταθερά αποτελέσματα.

Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τις συστάσεις σας.
Καλησπέρα,

Γενικά η λήψη της αγωγής είναι σημαντική και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως συμπληρωματική επιλογή ως προς τη μεταμόσχευση για την επίτευξη ενός διατηρήσιμου μακροπρόθεσμου αποτελέσματος (εστω και low dosage topical finasteride).

Για τον Θεοχάρη έχω σίγουρα αρνητική άποψη από τα περιστατικά που έχω δει. Για τον Παπαγγελόπουλο δεν έχω γνώμη αλλά τα περιστατικά που διαφημίζει ο ίδιος δημόσια μου φαίνονται μέτρια. Προτιμότερες επιλογές από Ελλάδα Αναστασάκης και BHR (παρότι θα ζητούσα αποτελέσματα) και από Κύπρο HDC. Δεν έχω γνώμη για Τυρκαλά ομολογώ.

Από τις επιλογές της Τουρκίας που αναφέρεις ο Pekiner είναι τοπ. Είναι τρομερά δύσκολο να επικοινωνήσεις, θέλει μεγάλη επιμονή στα μνμτ. Waiting list κάπου 1 χρόνο. Επίσης αν η αραίωσή σου είναι μεγάλη, λάβε υπ' όψιν ότι χρησιμοποιεί αρκετά grafts για τα όντως τρομερά dense αποτελέσματά του. Επίσης πολύ solid ο Keser, λίγο πιο χαμηλά στα δικά μου rankings. Όχι τρομερό πρόβλημα, αλλά το scarring και των δύο στη δότρια είναι λίγο μεγαλύτερο από άλλων χειρουργών (γενικά δεν φαίνεται, ειδικά αν αφήνεις μακρύ μαλλί, το αναφέρω μόνο για την περίπτωση που θες για κάποιο λόγο να κάνεις skin fade). Αν το πρόβλημά σου είναι στο frontal third οι δύο αυτές επιλογές ξεχωρίζουν.

Bekir καλός, αλλά θα ήθελα να δω πιο πολλά ολοκληρωμένα περιστατικά του για να είμαι σίγουρος. Ahmed Altan φαίνεται να κάνει προσεγμένη δουλειά και τα 2-3 περιστατικά του είναι μια χαρά στο HRN αλλά με κάνει κάπως επιφυλακτικό το ότι εμφανίστηκε ξαφνικά. Δεν θα πήγαινα γιατί θα ήθελα να δω πιο μεγάλο σώμα δουλειάς. Demirsoy είναι οκ, αλλά είχα δει 1-2 μέτρια αποτελέσματα που με είχαν αποθαρρύνει όταν τον είχα ψάξει. Gur έχει το μεγαλύτερο σώμα δουλειάς μετά τον Αναστασάκη σ' αυτούς που αναφέρεις, με πολλά ανεξάρτητα περιστατικά: λίγες κακές δουλειές, συνήθως ένα solid 7.5-8. Σημαντικό ότι καταφέρνει πολύ καλές καλύψεις με λίγα grafts. Επ' ουδενί όχι Yaman!

Υπάρχουν διαφορές στις τιμές των επιλογών σου, αλλά η γνώμη μου είναι πρώτα να καταλήξεις στο ποιον προτιμάς κι έπειτα να σκεφτείς τα χρήματα. Μπορείς να αναζητήσεις περιστατικά των γιατρών που σκέφτεσαι και στο HairRestoration Network και στο subreddit Hair Transplants στο Reddit.

Λίγο στα πρόχειρα κατάταξη των επιλογών σου βάσει προσωπικού γούστου και ανεξαρτήτως τιμής: Pekiner>Keser>Gur>Bekir>HDC & Αναστασάκης>Altan>Demirsoy.

g_pal

Active Member
Αν η αδιακρισια ειναι το προβλημα θα ελεγα οτι συμπερασματικα ειναι μια ερωτηση που δεν ειναι για ολους αδιακριτη.

Οπως π.χ. στην ερωτηση "ποσα βγαζεις το μηνα;" προσωπικα ερχομαι σε δυσκολη θεση.

Ορισμενοι φιλοι μου απο την αλλη, το συζητανε ανοιχτα και δεν τους απασχολει.

Οποτε αν καποιο μελος δεν αισθανεται ασχημα με αυτη την ερωτηση θα μπορουσε να πει ποσα πληρωσε.
Ποια αδιακρισία ρε παιδιά; ενα ανωνυμο φορουμ ειμαστε που δεν βλέπουμε τον αλλο και ουτε γράφει με το ονομα του αλλα με παρατσούκλι...αστεία πράγματα να μιλάμε για αδιακρισία...απλά κάποιες κλινικές δεν θέλουν να λένε τις τιμές τους προς τα έξω για να μη τις λένε ακριβές...

Μπλουζα