Ένα βήμα πριν την τελική απόφαση. Απόψεις

g_pal

Active Member
2 μεταμόσχευσεις και εγώ η πρώτη strip με 10+ ώρες χειρουργείο και δεν μπόρεσα να κοιμηθώ λεπτό...είχα πλήρης επίγνωση
Εδώ να προσθέσω και εγώ ότι με 1 Fue και 1 Fut για την ώρα, δεν κοιμήθηκα ούτε δευτερόλεπτο σε καμία και στη μια μου χαν δώσει και ηρεμηστικό.
Επειδή αναφέρθηκε και γράφτηκε πώς "όλοι" κοιμούνται στα χειρουργεία και έχουμε πει πως δεν μας αρέσουν οι ανακρίβειες και οι υποθέσεις στο φόρουμ που είναι υποτίθεται πηγή ακρίβειας.
2 μεταμοσχεύσεις έκανα σύνολο 24 ώρες στο κρεββάτι,άπειρες ενέσεις έφαγα και όχι μόνο δεν έκλεισα μάτι αλλά είχα απόλυτη επίγνωση τι συνέβαινε και με ερωτήσεις στο γιατρό.
Σε κάποιους πιθανόν με μέθη αν γίνεται ακόμα,μπορεί να συμβαίνει.

@vlafo @John_John1 @gregkont13 Εδώ βλέπω παιδιά οτι εσεις δεν κοιμηθηκατε καθόλου στις δικές σας κλινικές (τυρκαλά, HDC., Μιχαλη Γεωργίου Muresanu) και ξέρατε ανα πάσα στιγμή τι γινεται αλλά εδώ ο γιατρός από πάνω μας ειπε οτι ΟΛΟΙ κοιμούνται στα χειρουργεία :D και δεν ξέρουν τι λενε οι ασθενείς του και οτι το φαντάστηκαν ή το ειδαν στον ύπνο τους, ενώ και οι ιδιοι οι ασθενείς έλεγαν οτι δεν κοιμήθηκαν και ξέρουν πολυ καλά ποιος έκανε τι κάθε στιγμή τοσο ο ξάδερφος του τάσου οσο και ο edyuser που μιλησαν για τη ελλιπή συμμετοχη του γιατρού...

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Τι από τα δύο ισχύει??
Πριν ένα μήνα έμαθες τα στοιχεία μου όπως είπες τώρα...
Η αυτό που έγραψες τον Αύγουστο ότι ξέρεις εδώ και πάρα πολύ καιρό τα στοιχεία μου??
Διάλεξε ποτε είπες ψεμματα ,όπως πάντοτε κανείς βέβαια ..
Που τα πουλάς αυτά,σε εμένα

Εχεις δικιο
Δεν ειναι 1 μηνας
Ειναι 2,5 μηνες
Δεν εγραψα ποτε πολυ καιρο.
Εγραψα οτι εχεις υποβληθει σε επεμβαση στο ιατρειο μου απο το Jose Lorenzo και για αυτο γνωριζω τα στοιχεια σου.
Ουτε ειπα ποτε οτι τα εδωσε ο Χοσε, ουτε κανεις οπως ελεγες επειδη βλεπεις πραγματα που δεν ειπωθηκαν ποτε.

Kακως ασχολησε με semantics.
To ...σημαντικο (εκατσε και λογοπαιγνιο) ειναι οτι:
1. Εισαι ΜΑΓΚΑΣ μονο στην οθονη σου. Το εχουν καταλαβει ολοι.
2. Εχεις βεντετα μαζι μου ακριβως γιατι δεν σου αναγνωριζω ΚΑΜΙΑ αξια ανατιθετα με πολλους εδω μεσα.
Εισαι ενας μη-ιατρος με κολλημα με την (πρωην) φαλακρα του (σχεδον 8000 ποστς!) που συμπεριφερεται σαν ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΑ φανταρος στο στρατο και τραμπουκιζει ΚΑΘΕ καινουργιο φανταρο.
Εγω ομως ειμαι ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ!
Εσυ θα φυγεις και εγω θα παρω συνταξη στον κλαδο.
Αρα, ΑΝ εχει παει στρατο, καταλαβαινεις ΠΩΣ σε βλεπω, και γιατι εισαι ΑΠΛΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ και γιατι δεν σου οφειλω ΚΑΜΙΑ εξηγηση, ουτε καμια ειδικη συμπεριφορα σαν ...παλιο φανταρο.
ΑΞΙΑ ηθελες απο την αρχη και ποτε δεν πηρες και ΠΟΤΕ δεν θα παρεις απο εμενα (οχι ως ανθρωπος, ως ανθρωπος εχεις απειρη αξια, ως ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!) γιατι το ΜΟΝΟ που μπορεις να κανεις ειναι ζημια.
Εχεις συμπεριφορα ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ που επειδη δεν ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ στην delusional αυτο-εικονα σου ενας επαγγελματιας για σου δωσει εξηγησεις, κανεις ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ εναντιον του.
Και οχι μονο ΔΕΝ ντρεπεσαι, εισαι και περηφανος

Παρολο αυτα, σου εδωσα προταση ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ να μιλησουμε ΔΗΜΟΣΙΩΣ απο κοντα και ΟΛΟΙ ξερουν τι εγινε.

Τα υπολοιπα, ολο λογια.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

@vlafo @John_John1 @gregkont13 Εδώ βλέπω παιδιά οτι εσεις δεν κοιμηθηκατε καθόλου στις δικές σας κλινικές (τυρκαλά, HDC., Μιχαλη Γεωργίου Muresanu) και ξέρατε ανα πάσα στιγμή τι γινεται αλλά εδώ ο γιατρός από πάνω μας ειπε οτι ΟΛΟΙ κοιμούνται στα χειρουργεία :D και δεν ξέρουν τι λενε οι ασθενείς του και οτι το φαντάστηκαν ή το ειδαν στον ύπνο τους, ενώ και οι ιδιοι οι ασθενείς έλεγαν οτι δεν κοιμήθηκαν και ξέρουν πολυ καλά ποιος έκανε τι κάθε στιγμή τοσο ο ξάδερφος του τάσου οσο και ο edyuser που μιλησαν για τη ελλιπή συμμετοχη του γιατρού...
Εγω λεω τι κανουν στα δικα μου χειρουργεια.
ΟΛΟΙ αργα η γρηγορα γλαρωνουν και κοιμουνται
Απλα δεν το καταλαβαινουν.
Αυτο λεγεται retroograde amnesia και προκαλειται απο τα φαρμακα τιης αναισθησιας.

Τωρα, εσεις που εχετε κανει ΕΝΑ χειρουργειο ο καθενας, η 2, και ξερετε απο τον ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ξερετε ΣΙΓΟΥΡΑ καλυτερα τι γινεται ΣΥΝΗΘΩΣ απο εμενα που εχω κανει καποιες λιγες χιλιαδες....
Αναμενομενο...

aeratos28

Just aeratos
Παραμύθια της Χαλιμάς..ούτε αξία έχω,ούτε θέλω αξια ,ούτε τπτ από αυτά που φαντασιωνεσαι και μου καταλογίζεις..ούτε τραμπούκος είμαι,ούτε τπτ..το να σε ρωτάω αν ισχύει αυτό που προσπάθησες να κάνεις για το οποίο μίλησαν οι πελάτες σου, δεν με κάνει ούτε φαντάρο ούτε τπτ άλλο από τις μπουρδολογιες που γράφεις..πάλι διαστρευλωνεις ακόμα και τα λεγόμενά σου .πριν θα έπρεπε να ντρέπεται η οικογένειά μου,τώρα λες δεν με μειώνεις σαν άνθρωπο..τρικυμία εν κρανίο..
Αυτό λοιπόν που καταδεικνύω εγώ εδώ ως καταναλωτής, είναι ότι φοβάσαι να απαντήσεις αν όντως παρότρυνες τους πελάτες σου να σταματήσουν τις παρουσιάσεις τους επειδή δεν είχαν επιθυμητό αποτέλεσμα..και αυτό έχουν δει και το βλέπουν όλοι στο φόρουμ και αυτό είναι που σε ενοχλεί ..Αλλά δυστυχώς για σένα ,αυτή είναι αλήθεια..ότι δεν απαντάς..έχω κάθε νόμιμο δικαίωμα να ρωτώ για το αν ισχύουν όλα αυτά που ειπώθηκαν στο φόρουμ εδώ δημόσια για σένα..όπως δικαίωμα σου να μην απαντάς και εσύ,έτσι είναι και δικό μου δικαίωμα να ρωταω..από κοντά και μπροστά σε κάμερα οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις στους πελάτες σου,όχι εγώ σε εσένα όπως λες..βρήκες ένα σκαλοπάτι να πάρεις ανάσα από όλο αυτό,προσκαλώντας στην κλινική σου οποίος σου λέει την αληθεια..κόψε τις δικαιολογίες και μπες στις διαδικασίες..εδώ,κρίνεσαι..δεν είσαι για να κάνεις διαφήμιση χωρίς να δίνεις αναφορά σε τπτ και να δείχνεις αποτελέσματα τα οποία συμφέρουν την κλινική σου..δεν ειναι youtube εδώ..
Εχεις δικιο
Δεν ειναι 1 μηνας
Ειναι 2,5 μηνες
Δεν εγραψα ποτε πολυ καιρο.
Εγραψα οτι εχεις υποβληθει σε επεμβαση στο ιατρειο μου απο το Jose Lorenzo και για αυτο γνωριζω τα στοιχεια σου.
Ουτε ειπα ποτε οτι τα εδωσε ο Χοσε, ουτε κανεις οπως ελεγες επειδη βλεπεις πραγματα που δεν ειπωθηκαν ποτε.

Kακως ασχολησε με semantics.
To ...σημαντικο (εκατσε και λογοπαιγνιο) ειναι οτι:
1. Εισαι ΜΑΓΚΑΣ μονο στην οθονη σου. Το εχουν καταλαβει ολοι.
2. Εχεις βεντετα μαζι μου ακριβως γιατι δεν σου αναγνωριζω ΚΑΜΙΑ αξια ανατιθετα με πολλους εδω μεσα.
Εισαι ενας μη-ιατρος με κολλημα με την (πρωην) φαλακρα του (σχεδον 8000 ποστς!) που συμπεριφερεται σαν ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΑ φανταρος στο στρατο και τραμπουκιζει ΚΑΘΕ καινουργιο φανταρο.
Εγω ομως ειμαι ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ!
Εσυ θα φυγεις και εγω θα παρω συνταξη στον κλαδο.
Αρα, ΑΝ εχει παει στρατο, καταλαβαινεις ΠΩΣ σε βλεπω, και γιατι εισαι ΑΠΛΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ και γιατι δεν σου οφειλω ΚΑΜΙΑ εξηγηση, ουτε καμια ειδικη συμπεριφορα σαν ...παλιο φανταρο.
ΑΞΙΑ ηθελες απο την αρχη και ποτε δεν πηρες και ΠΟΤΕ δεν θα παρεις απο εμενα (οχι ως ανθρωπος, ως ανθρωπος εχεις απειρη αξια, ως ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!) γιατι το ΜΟΝΟ που μπορεις να κανεις ειναι ζημια.
Εχεις συμπεριφορα ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ που επειδη δεν ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ στην delusional αυτο-εικονα σου ενας επαγγελματιας για σου δωσει εξηγησεις, κανεις ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ εναντιον του.
Και οχι μονο ΔΕΝ ντρεπεσαι, εισαι και περηφανος

Παρολο αυτα, σου εδωσα προταση ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ να μιλησουμε ΔΗΜΟΣΙΩΣ απο κοντα και ΟΛΟΙ ξερουν τι εγινε.

Τα υπολοιπα, ολο λογια.

bobby

Well-Known Member
Επειδη μου εχεις ξαναγραψει κομσμια και το εκτιμω, αν μιλας γι αδικο μου εγωισμο, πες μου ψυχραιμα ΠΟΥ το βλεπεις να ξεφευγει.
Σε παρακαλω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, οχι ...γενιακ τι νιωθεις εσυ η καποιο ςαλλος
Οπως μιλαμε οι αντρες, με συγκεκριμενα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ (να εδω ας πουμε), οχι general felling.
Γιατι εκει δεν θα μπορεσω να συμφωνησω με τιποτα!
Γιατρέ δεν λέω ότι είσαι εγωιστής περισσότερο από εμένα ή κάποιον άλλο, λέω ότι αφήνεις τον εγωισμό να σε παρασύρει ενώ δεν πρέπει γιατί παρότι μερικές φορές μας κάνει καλό (μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι), άλλες φορές μας τυφλώνει. Αυτό τίποτε παραπάνω τίποτα λογότερο. Δεν μιλάω για δίκαιο ή άδικο, ξέρεις ότι πολλές φορές σε άδικες επιθέσεις σε έχω υπεραστιστεί. Καταλαβάινω κάποιες φορές σε πιάνει αυτό που λέμε "με πνίγει το δίκιο μου" αλλά εκείνη την στιγμή χάνεις την ψυχραιμία σου και αντιδράς πολύ επιθετικά ή πολύ ειρωνικά και αυτό σου γυρνάει μπουμερανγκ.....Αυτό εννοώ με το να λέω εγωισμός. Και εγώ το παθαίνω, μικρότερος περισσότερο μεγαλώνοντας το ελέγχω καλύτερα, όχι τελείως.......

ΥΓ1 Πάντα κόσμια σου γράφω ακόμα και όταν μου έχεις κάνει άδικη επίθεση (λόγω το "εγωισμού" που λέγαμε.....:p:p:p)
ΥΓ2 Δεν κρατάω όμως κακία (όπως βλέπεις και από την κόσμια συμπεριφορά μου.... :p :p :p ), η ζωή είναι μικρή για να κρατάς κακία για τέτοια θέματα......

bobby

Well-Known Member
Ούτε εγώ κοιμήθηκα παρότι πήρα και το "μαγικό χαπάκι". Έκλεισα τα μάτια μου σε κάποια φάση αλλά είχα 100% επίγνωση ποιος ήταν στο κεφάλι μου και πότε άλλαζε. Με μέθη βέβαια (σε άλλη γεροντοεξέταση - γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση) είχα πέσει ξερός δεν κατάλαβα τίποτα και ξύπνησα νομίζοντας ότι είχαν περάσει 10 λεπτα ενώ είχε περάσει 1,5 ώρα.....

aeratos28

Just aeratos
Screenshot_2024-11-08-18-44-59-661_com.miui.gallery.jpgεχεις όλα τα στοιχεία μου επειδή έχω κάνει επέμβαση με τον Χοσέ στο χειρουργείο σου..το χειρουργείο έγινε 2 χρόνια + ,πριν από το σήμερα..από το Σεπτέμβρη του 2022 έχεις τα στοιχεία μου...που έβαλα την προκαταβολή στην τράπεζα..εμένα πας να δουλέψεις τώρα? Στο προηγούμενο σου μνμ έλεγες ότι ένα μηνα ξέρεις τα στοιχεία μου ..έχεις χάσει τα αυγά και τα πασχαλια...
Το ψέμα έχει κοντά ποδαρια...εγώ αυτό που σου είπα ,είναι ότι αν πήρες στοιχεία μου μέσω του Χοσέ θα κυνηγήσω και εσένα και αυτόν για ιατρικό απόρρητο..μην μπερδευεσαι..είμαι ακριβής..σε αντίθεση με εσένα που άλλα λες τη μια αλλά την άλλη.

kollaps

Active Member
Η Κωνσταντινούπολη απλά βολεύει γιατί εξ ορισμού θα πρέπει να μείνω αυτές τις εβδομάδες που θα είμαι οφφ εκεί για να πηγαίνω στην εργασία μου.
Όπου και να κάνεις τη ΜΜ θα πρέπει να πάρεις μερικές μέρες άδεια από τη δουλειά σου, δεν γίνεται αλλιώς. Εκτός αν δουλεύεις τηλεργασία οπότε μπορείς να "επιστρέψεις" και την επόμενη.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εγώ το βλέπα σαν διακοπές μεταμόσχευση....7 μέρες σε διαμερίσματα της κλινικής...από δίπλα δύο μεγάλα φαγαδικα με γλυκά μπουγατσοειδη κρεατικά κτλ...βόλτα στην παλιά πόλη με πόδια. Και αραγμα ταινίες και ίντερνετ στο δωμάτιο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Παιδιά εγώ 3 Μεταμοσχεύσεις έκανα και τις 3 καταλάβαινα απόλυτα τι γίνεται!Ειδικά στην πρώτη που έγινε με incisions.....Τα οποία γίνονται μετά το πρώτο στάδιο(εξαγωγή)και έχεις όλες τις αισθήσεις!Ότι μπορεί κάποιος να αποκοιμηθεί κατά την διάρκεια της μεταμόσχευσης ναι το έχουμε ακούσει αλλά να μην γνωρίζει ποιός του έκανε την δουλειά μου φαίνεται υπερβολικό!

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο @tasos33 αναφέρθηκε σε ξαδελφό του τον οποίο προέτρεψε να κάνει την επέμβαση σε σας. Άρα είχε άμεση επαφή και όπως είναι λογικό μίλησαν και μετά την επέμβαση και μετέφερε την συνομιλία τους εδώ. Περιμένω και εγώ να μιλήσω με τον ξάδελφο του @tasoss33 έτσι ώστε να έχω πληροφόρηση από την πηγή και να ποστάρω σχετικά. Δεν είμαι σίγουρος ότι κοιμούνται όλοι σε ολη την διάρκεια της επέμβασης. Σε όλες τουλάχιστον τις επεμβάσεις που έχω παρακολουθήσει (όπως και στις 3 δικές μου) ναι κάποια στιγμή μπορούν να κοιμηθούν αλλά αντιλαμβάνονται πλήρως το ιατρικό προσωπικό που κυκλοφορεί γύρω τους και ειδικά όταν ξεκινάει μια καινούργια φάση (πχ incisions, σχεδιασμός). Για το θέμα θα επανέλθω.

Επανήλθα. Επειδή δεν μου αρέσει να αιωρούνται άδικες κατηγορίες χωρίς να διασταυρώνονται πήρα τηλέφωνο τον ξάδελφο του Νίκου (όλα τα στοιχεία ονομα, επώνυμο, τηλέφωνο υπάρχουν) για να ακούσω από πρώτο χέρι τι συνέβη, ποιά είναι η αποψή του σαν ασθενής. Τα λόγια του ήταν τα εξής χωρίς καμμία περαιτέρω επεξεργασία δική μου:

"Ο γιατρός χάραξε την hairline όπως την είχαμε συμφωνήσει στο cons που έκανα για να κλείσω την επέμβαση. Μετά την χάραξη της hairline τον φώναξαν σε ένα άλλο χειρουργείο που είχε και από τότε δεν αντιλήφθηκα την παρουσία του ξανά. Αντιθέτως αντιλήφθηκα την συνεχή παρουσία από 4 κοπέλες οι οποίες δούλευαν πάνω από το κεφάλι μου στο πίσω μέρος και στο μπροστινό και με τις οποίες είχα τακτική συνομιλία."

Σε ερώτηση δικιά μου αν κοιμήθηκε κατά την διάρκεια της επέμβασης η απάντηση ήταν η εξής:

"Ναι κοιμήθηκα σε κάποια διαστήματα όταν χαλάρωσα, όχι στην αρχή, αλλά όταν η διαδικασία γινόταν μονότονη"

Σε ερώτηση αν θεωρεί πως ο γιατρός έκανε κάτι παραπάνω από την χάραξη της hairline η απαντησή του ήταν: "όχι".

Τέλος μου είπε ότι: "δεν θεώρησα σαν πρόβλημα την μη παρουσία του γιατρού αρκεί να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα".

Αυτή είναι η όλη στιχομυθία. Ως εκ τούτου θεωρώ ότι είναι σκόπιμο η κλινική να ενημερώνει εκ των προτέρω τους ασθενείς ότι τα incisions γίνονται πάντα από τον γιατρό και μπορεί να μην το αντιληφθούν αν τύχει και κοιμούνται εκείνη την ώρα έτσι ώστε να μην μεταφέρουν λάθος πληροφόριες (αν είναι λάθος) προς τρίτους κρατώντας μια επιφύλαξη ως προς την συμμετοχή του γιατρού.

tasos33

Well-Known Member
Καμια επαρση, καμια αλαζονεια
Απλα πολλοι εχουν συνηθισει οταν καποιος αναγκαζεται να αντιμετωπισει εναν αδικο οχλο, να υποχωρει και να ειναι συγκαταβατικος.
Και αν δεν το κανει, αντι να κρινουν την συμπεριφορα ΤΟΥΣ, λενε τον αλλον αλαζονα, λες και η ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ μιας αποψης την κανει και σωστη...

Αν ΔΕΝ σου αρεσει η δουλεια μου, ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ (υπο ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, οχι 1 σταδιο δικο μου με 3 + φινα αλλου!) καλα δεν μιλάω για Ελλάδα, αστο
Αν δεν θεωρεις αρκετη τη δουλεια μου, Δειξε μου ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ περιστατικα οχι εδω μεσα, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στα σοσιαλ!!!
Αν δεν με θεωρεις καλο ή διαβασμενο ή ενημερωμενο ή ικανο χειρουργο, δειξε μου εναν ΚΑΛΥΤΕΡΟ να μαθω (ας πουμε, ειδα και υιοθετησα 3-4 πολυ χρησιμα πραγματα απο τον Δρ. Λορενζο.) Εχεις καναν αλλον? παω σε 4-5 συνεδρια το χρονο να ξερεις

Αν ομως δεν με συμπαθεις γιατι ΕΡΕΘΙΖΩ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΣΟΥ, να πας στο καλο και καλη τυχη στις επιλογες σου με αυτα τα κριτηρια.
Θα την χρειαστεις
Ειδικά σε αυτό το post που απαντάς δεν έγραψα απολύτως τίποτα για τις ιατρικό χειρουργικές σου ικανότητες, ακριβως το αντίθετο. Σε θεωρώ καλό γιατρό και εξελισσόμενο .

Δε θα μπω στη.διαδικσια να σου παραθέσω βίντεο ,αλλά θα σε παραπέμψω στο δικό μου αποτέλεσμα ,όπου παρά την μικρή αστοχία της 2η μμ νομίζω είναι πολύ καλύτερο από οποιοδήποτε αντίστοιχο δικό σου.

Anastasakis Hair Clinic

Επανήλθα. Επειδή δεν μου αρέσει να αιωρούνται άδικες κατηγορίες χωρίς να διασταυρώνονται πήρα τηλέφωνο τον ξάδελφο του Νίκου (όλα τα στοιχεία ονομα, επώνυμο, τηλέφωνο υπάρχουν) για να ακούσω από πρώτο χέρι τι συνέβη, ποιά είναι η αποψή του σαν ασθενής. Τα λόγια του ήταν τα εξής χωρίς καμμία περαιτέρω επεξεργασία δική μου:

"Ο γιατρός χάραξε την hairline όπως την είχαμε συμφωνήσει στο cons που έκανα για να κλείσω την επέμβαση. Μετά την χάραξη της hairline τον φώναξαν σε ένα άλλο χειρουργείο που είχε και από τότε δεν αντιλήφθηκα την παρουσία του ξανά. Αντιθέτως αντιλήφθηκα την συνεχή παρουσία από 4 κοπέλες οι οποίες δούλευαν πάνω από το κεφάλι μου στο πίσω μέρος και στο μπροστινό και με τις οποίες είχα τακτική συνομιλία."

Σε ερώτηση δικιά μου αν κοιμήθηκε κατά την διάρκεια της επέμβασης η απάντηση ήταν η εξής:

"Ναι κοιμήθηκα σε κάποια διαστήματα όταν χαλάρωσα, όχι στην αρχή, αλλά όταν η διαδικασία γινόταν μονότονη"

Σε ερώτηση αν θεωρεί πως ο γιατρός έκανε κάτι παραπάνω από την χάραξη της hairline η απαντησή του ήταν: "όχι".

Τέλος μου είπε ότι: "δεν θεώρησα σαν πρόβλημα την μη παρουσία του γιατρού αρκεί να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα".

Αυτή είναι η όλη στιχομυθία. Ως εκ τούτου θεωρώ ότι είναι σκόπιμο η κλινική να ενημερώνει εκ των προτέρω τους ασθενείς ότι τα incisions γίνονται πάντα από τον γιατρό και μπορεί να μην το αντιληφθούν αν τύχει και κοιμούνται εκείνη την ώρα έτσι ώστε να μην μεταφέρουν λάθος πληροφόριες (αν είναι λάθος) προς τρίτους κρατώντας μια επιφύλαξη ως προς την συμμετοχή του γιατρού.

@CVIAL

Η πολυ περιεργη πρωτοβουλια σου ειανι εντελως αντιδεοντολογικη.
Καταλαβαινεις πως ΔΕΝ μπορω να αποδειξω οτι ο ασθενης μου κανει λαθος (δλδ ΚΑΙ δεν μπορω να αποδειξω και θα ειναι εντελως αγενες να τον ακυρωσω ετσι) χωρις να ανοιξω τον ασκο του Αιολου απο τους θαυμαστες μου.
Πολυ κοντοφθαλμη και παρορμητική κινηση ΧΩΡΙΣ να με ενημερωσεις πριν ή μετα.
Πληρως αντιδεοντολογικη
Και αυτη ειναι η πιο ΕΠΙΕΙΚΗΣ εκτιμηση της κινησης σου!
Δεν το περιμενα.
Αν με ειχες καλεσει πρωτα, θα ειχα συμφωνησει, αρκει να ηξερα ΠΡΩΤΑ ποιος ειναι ωστε να βεβαιωθω οτι ΕΙΝΑΙ ασθενή μου!
ΔΕΝ με ενημερωσες πριν
ΔΕΝ με ενημερωσες ΜΕΤΑ
Ποσταρεις απευθειας ΔΗΜΟΣΙΩΣ μαρτυρια ενος "ασθενούς" μου που δεν το ξερω ΚΑΝ, και δεν ξερει ΟΥΤΕ ΕΣΥ αν ειναι ή οχι.

Θεωρω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ περιεργο (δεν θα πω ακομα ΥΠΟΠΤΟ) το οτι δεν εχεις διασταυρωσει μεχρι τωρα απο ΔΕΚΑΔΕΣ αλλους ασθενεις μου που εχουν κανει ανεξαρτητα ποστ εδω μεσα ΤΙ κανω και αν ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ κανω σχεδιασμό και υποδοχες, και καθημερινα τμημα της εξαγωγής και σπανιοτερα της τοποθετησης.

Οποτε, για να μην ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ μονοσημαντες εντυπωσεις, θα σε παρακαλεσω να επικοινωνησεις με ΚΑΘΕΝΑ απο αυτα τα περιστατικα, και να διασταυρωσεις αυτα που λεω.
Εκτος αν δε ενδιεφερε ΜΟΝΟ αυτο το περιστατικο και ΟΧΙ η αλήεθαι που βγαινει ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!
Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ οριζει οτι το ΟΦΕΙΛΕΙΣ, δεν συμφωνεις?

Αν ...ξαφνικα βαριεσαι, μπορεις να ανοιξεις ΝΗΜΑ να σου απαντησουν ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
Αν ...βαριεσαι ξαφνικα ακομα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, να σου ανοιξω εγω.

Εξηγω πριν αρχιουμε πως : αυτα που σου ανεφερε ο ασθενής (καλο θα ηταν να ηξερα ΚΑΙ ΕΓΩ ποιος ειναι εκτος απο το μυστηριωδες "ξαδερφος του ταδε") ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
Δεν εχει υπαρξει ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΟΤΕ σε αυτους τους χειορυργικούς χρονους.

Περιμενω την ανταποκριση σου!

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
H πρωτοβουλία μου δεν είναι περίεργη και σίγουρα δεν είναι ύποπτη. Έρχεται μετά από τις δηλώσεις σας περί σκοπούμενης βλάβης σε ποστ στο οποίο απευθυνθήκατε σε μένα. Η κατηγορία είναι βαριά, ήταν δημόσια και έτσι όφειλα να το διερευνήσω. Μάλιστα δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, το ανακοίνωσα πως θα το κάνω σε ποστ μου. Διαφορετικά δεν θα είχα κάνει τίποτα, όπως δεν έχω κάνει σε άλλες περιπτώσεις. Αν δεν είχατε γράψει τα περί σκοπούμενης βλάβης και είχατε επικοινωνήσει πρώτα μαζί μου έτσι ώστε να διερευνηθεί το θέμα περί υπάρξεως ή μη του ασθενούς θα είχατε δίκαιο να μιλάτε για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά (αν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείται, μάλλον αντιδεοντολογική θέλετε να πείτε). Όταν κάποιος κάνει μια ανεξάρτητη έρευνα για ένα τέτοιο σοβαρό θέμα δεν ενημερώνει κανέναν (και σίγουρα τα 2 μέρη που εμπλέκονται) για να είναι πραγματικά ανεξάρτητη η έρευνα και αυτός που ερωτάται να μπορεί να απαντήσει χωρίς οποιονδήποτε επηρεασμό. Από την στιγμή που η κατηγορία περί σκοπούμενης βλάβης είναι δημόσια οφείλει και η απάντηση να είναι δημόσια. Τα πλήρη στοιχεία του ασθενούς, όπως σας είπα, τα έχω και ευχαρίστως να σας τα στείλω με pm για να τα διασταυρώσετε και εσείς. Έχει κάνει την επέμβαση σε σας πριν 1.5 μήνα και για αυτό δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία.

Ως προς τα άλλα που γράφετε για τους υπόλοιπους ασθενείς σας προφανώς δεν έχω καμμία αντίρρηση να ανοίξετε νήμα και να τους παροτρύνετε να ποστάρουν. Με τις ευλογίες μου. Εξάλλου, αν παρατηρήσατε, στο τέλος του ποστ μου αποφεύγω να υιοθετήσω την άποψη του ασθενούς σας και σας παροτρύνω να τους ενημερώνετε πριν την μμ ότι εσείς κάνετε πάντα την επέμβαση (incisions) σε περίπτωση που δεν το αντιληφθούν αν κοιμούνται έτσι ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους παρεξηγήσεις.

Tetrakis

Member
H πρωτοβουλία μου δεν είναι περίεργη και σίγουρα δεν είναι ύποπτη. Έρχεται μετά από τις δηλώσεις σας περί σκοπούμενης βλάβης σε ποστ στο οποίο απευθυνθήκατε σε μένα. Η κατηγορία είναι βαριά, ήταν δημόσια και έτσι όφειλα να το διερευνήσω. Μάλιστα δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, το ανακοίνωσα πως θα το κάνω σε ποστ μου. Διαφορετικά δεν θα είχα κάνει τίποτα, όπως δεν έχω κάνει σε άλλες περιπτώσεις. Αν δεν είχατε γράψει τα περί σκοπούμενης βλάβης και είχατε επικοινωνήσει πρώτα μαζί μου έτσι ώστε να διερευνηθεί το θέμα περί υπάρξεως ή μη του ασθενούς θα είχατε δίκαιο να μιλάτε για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά (αν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείται, μάλλον αντιδεοντολογική θέλετε να πείτε). Όταν κάποιος κάνει μια ανεξάρτητη έρευνα για ένα τέτοιο σοβαρό θέμα δεν ενημερώνει κανέναν (και σίγουρα τα 2 μέρη που εμπλέκονται) για να είναι πραγματικά ανεξάρτητη η έρευνα και αυτός που ερωτάται να μπορεί να απαντήσει χωρίς οποιονδήποτε επηρεασμό. Από την στιγμή που η κατηγορία περί σκοπούμενης βλάβης είναι δημόσια οφείλει και η απάντηση να είναι δημόσια. Τα πλήρη στοιχεία του ασθενούς, όπως σας είπα, τα έχω και ευχαρίστως να σας τα στείλω με pm για να τα διασταυρώσετε και εσείς. Έχει κάνει την επέμβαση σε σας πριν 1.5 μήνα και για αυτό δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία.

Ως προς τα άλλα που γράφετε για τους υπόλοιπους ασθενείς σας προφανώς δεν έχω καμμία αντίρρηση να ανοίξετε νήμα και να τους παροτρύνετε να ποστάρουν. Με τις ευλογίες μου. Εξάλλου, αν παρατηρήσατε, στο τέλος του ποστ μου αποφεύγω να υιοθετήσω την άποψη του ασθενούς σας και σας παροτρύνω να τους ενημερώνετε πριν την μμ ότι εσείς κάνετε πάντα την επέμβαση (incisions) σε περίπτωση που δεν το αντιληφθούν αν κοιμούνται έτσι ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους παρεξηγήσεις.
Χαρα στο κουράγιο και τον πολιτισμό που εκπέμπεις

Μπλουζα