Ένα βήμα πριν την τελική απόφαση. Απόψεις

pkassios

New Member
Καλησπέρα και από εμένα, έχω κάνει και εγώ δύο μεταμοσχεύσεις στην κλινική του κου Αναστασάκη και έχω ποστάρει και για τις 2 στο φόρουμ και μπορώ να καταθέσω την εμπειρία μου και τη γνώμη μου επί του θέματος.

• Και στις δύο μεταμοσχεύσεις τις υποδοχές τις έκανε ο γιατρός και την εξαγωγή και τοποθέτηση οι νοσηλεύτριες. Επίσης, και τις 2 φορές ο γιατρός έκανε τις τελευταίες πινελιές δλδ τοποθέτησε κάποιον αριθμό μοσχευμάτων στο τέλος, δεν ξέρω ακριβώς με πια λογική αλλά έτσι έγινε.
  • Και στις δύο μεταμοσχεύσεις με πήρε για κάποιο διάστημα ο ύπνος. Δεν μπορώ να πω για πόσο ακριβώς αλλά και τις δύο φορές είχα μια αίσθηση ότι ο χρόνος πέρασε πιο γρήγορα από ότι περίμενα. Δε με πήρε ο ύπνος όμως κατά τη διάρκεια των incisions αφού θυμάμαι και τις συζητήσεις με το γιατρό.
  • Έχω την εντύπωση (και νομίζω ότι πρέπει να έχει ειπωθεί και από τον ίδιο το γιατρό σε παλιότερο ποστ) ότι είναι όχι μόνο αντιδεοντολογικό αλλά και παράνομο να κάνει τις υποδοχές κάποιος που δεν είναι γιατρός και μάλιστα εξειδικευμένος στο αντικείμενο αφού αυτό θεωρείται χειρουργική πράξη και η λογική μου λέει ότι ο γιατρός δε θα έπαιρνε ένα τέτοιο ρίσκο ούτε για τον εαυτό του ούτε για το προσωπικό του. Από την άλλη ο ασθενής αν λέει ότι έτσι έγινε και επιθυμεί μπορεί να κινηθεί νομικά ενάντια στην κλινική, το γιατρό και τις νοσηλεύτριες. Αν δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο π.χ. επειδή είναι ούτως ή άλλως ευχαριστημένος, γούστο του καπέλο του, αλλά επειδή οι κατηγορίες είναι βαριές και εν δυνάμει δυσφημιστικές νομίζω θα ήταν δόκιμο να μπει στο φόρουμ και να δώσει έστω και ανώνυμα αρκετές λεπτομέρειες ώστε ο γιατρός να καταλάβει ποιος είναι και να μπορεί να απαντήσει.
  • Αν ο γιατρός με βάσει τα αρχεία και τη μνήμη του συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν έκανε ούτε μία τομή οποιοσδήποτε άλλος από το προσωπικό του και ο ασθενής συνεχίζει να υποστηρίζει το αντίθετο τότε μένει μόνο η νομική οδός. Εγώ προσωπικά αν ήμουν σίγουρος για τη γνώμη μου και με έβγαζαν ψεύτη δημοσίως θα εξοργιζόμουν σε τέτοιο βαθμό που θα έφτανε να ξεπεράσω οποιαδήποτε βαρεμάρα και να κινηθώ νομικά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tetrakis

Member
Καλησπέρα και από εμένα, έχω κάνει και εγώ δύο μεταμοσχεύσεις στην κλινική του κου Αναστασάκη και έχω ποστάρει και για τις 2 στο φόρουμ και μπορώ να καταθέσω την εμπειρία μου και τη γνώμη μου επί του θέματος.

• Και στις δύο μεταμοσχεύσεις τις υποδοχές τις έκανε ο γιατρός και την εξαγωγή και τοποθέτηση οι νοσηλεύτριες. Επίσης, και τις 2 φορές ο γιατρός έκανε τις τελευταίες πινελιές δλδ τοποθέτησε κάποιον αριθμό μοσχευμάτων στο τέλος, δεν ξέρω ακριβώς με πια λογική αλλά έτσι έγινε.
  • Και στις δύο μεταμοσχεύσεις με πήρε για κάποιο διάστημα ο ύπνος. Δεν μπορώ να πω για πόσο ακριβώς αλλά και τις δύο φορές είχα μια αίσθηση ότι ο χρόνος πέρασε πιο γρήγορα από ότι περίμενα. Δε με πήρε ο ύπνος όμως κατά τη διάρκεια των incisions αφού θυμάμαι και τις συζητήσεις με το γιατρό.
  • Έχω την εντύπωση (και νομίζω ότι πρέπει να έχει ειπωθεί και από τον ίδιο το γιατρό σε παλιότερο ποστ) ότι είναι όχι μόνο αντιδεοντολογικό αλλά και παράνομο να κάνει τις υποδοχές κάποιος που δεν είναι γιατρός και μάλιστα εξειδικευμένος στο αντικείμενο αφού αυτό θεωρείται χειρουργική πράξη και η λογική μου λέει ότι ο γιατρός δε θα έπαιρνε ένα τέτοιο ρίσκο ούτε για τον εαυτό του ούτε για το προσωπικό του. Από την άλλη ο ασθενής αν λέει ότι έτσι έγινε και επιθυμεί μπορεί να κινηθεί νομικά ενάντια στην κλινική, το γιατρό και τις νοσηλεύτριες. Αν δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο π.χ. επειδή είναι ούτως ή άλλως ευχαριστημένος, γούστο του καπέλο του, αλλά επειδή οι κατηγορίες είναι βαριές και εν δυνάμει δυσφημιστικές νομίζω θα ήταν δόκιμο να μπει στο φόρουμ και να δώσει έστω και ανώνυμα αρκετές λεπτομέρειες ώστε ο γιατρός να καταλάβει ποιος είναι και να μπορεί να απαντήσει.
  • Αν ο γιατρός με βάσει τα αρχεία και τη μνήμη του συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν έκανε ούτε μία τομή οποιοσδήποτε άλλος από το προσωπικό του και ο ασθενής συνεχίζει να υποστηρίζει το αντίθετο τότε μένει μόνο η νομική οδός. Εγώ προσωπικά αν ήμουν σίγουρος για τη γνώμη μου και με έβγαζαν ψεύτη δημοσίως θα εξοργιζόμουν σε τέτοιο βαθμό που θα έφτανε να ξεπεράσω οποιαδήποτε βαρεμάρα και να κινηθώ νομικά.
Ποσό σου κόστισε φίλε η μεταμόσχευση ;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αγαπητέ, ο εν λόγω δεν ξέρει ούτε καν την ύπαρξη του φόρουμ, ούτε τον ενδιαφέρει να ποστάρει, ούτε καν το θεωρεί θέμα δυσφήμισης αφού δεν ξέρει τι γίνεται από ποιον και γιατί. Τα στοιχεία του έτσι και αλλιώς είναι γνωστά και έχω πει ότι είναι στην διάθεση της κλινικής.

Tetrakis

Member
Αληθεια, προς τι αυτη η ερωτηση?
Θεωρεις οτι ειναι αδιάκριτη ή οχι?
Όχι, γιατι να είναι αδιάκριτη. Περιέγραψε και καλώς έκανε όλη την διαδικασία, δεν το βρίσκω παράλογο να μας πει και το κόστος.

Hercules80

Active Member
Και άλλο μέλος το ισχυρίστηκε
Για ποιο αλλο μέλος λες φιλε; Πάντως ο Τάσος ανέφερε 2 άτομα που του ειπαν το ιδιο. Ένας ο ξάδερφος του και ένας αλλος που γνωρίζει όπως αναφέρει στο screenshot. Τώρα εμείς σαν εξωτερικοί θεατές δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έγινε τελικά.

Εδώ το ποστ του tasos33 που μιλάει για τα 2 άτομα που του το είπαν.

tasos333.png

LoverBoy

Well-Known Member
Αληθεια, προς τι αυτη η ερωτηση?
Θεωρεις οτι ειναι αδιάκριτη ή οχι?
Αδιάκριτη ερώτηση γιατί το λέτε γιατρέ?Αυτός είναι και ένας απο τους σκοπούς του φόρουμ εκτός απο την ενημέρωση και την γνώση!Να ενημερωθει ο πελάτης-ασθενης για την τιμή και αν μπορεί να στηρίξει οικονομικά την οποιαδήποτε κλινική-γιατρό να επιλέξει!
Όπως θα έχετε δει γίνεται σχεδόν σε όλους μας αυτή η ερώτηση!

Τελευταία επεξεργασία:

Mak39

Member
Καλησπέρα και από μένα στο forum.
Έχω κάνει 2 μεταμοσχεύσεις στο παρελθόν στη κλινική του κ. Αναστασάκη. Ήμουν περαστικό repair (3 strip) και επέλεξα την κλινική όπου μου προτάθηκε την πρώτη φορά strip+fue για να πάρουμε περισσότερα μοσχεύματα και την δεύτερη έκανα fue με 2.200 μοσχεύματα.
1.Έχω παρουσιάσει στο forum μόνο την πρώτη επέμβαση.
2. Και στις δυο περιπτώσεις είχα τις αισθήσεις μου και δεν κοιμήθηκα.
3. Στην πρώτη περίπτωση το strip και οι υποδοχές έγιναν από τον γιατρό όπως και στην δεύτερη μεταμόσχευση. Την εξαγωγή και τοποθέτηση οι νοσηλεύτριες.
4. Και τις 2 φορές ήμασταν 2 περιστατικά στην κλινική. Συγκεκριμένα θυμάμαι και στις δυο περιπτώσεις ότι είχα διάλογο με τον γιατρό την ώρα της επέμβασης (strip, υποδοχές κτλ) και πολλές φορές μου ανέφερε αν αισθάνομαι πόνο κατά την διάρκεια να το επισημάνω.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Αδιάκριτη ερώτηση γιατί το λέτε γιατρέ?Αυτός είναι και ένας απο τους σκοπούς του φόρουμ εκτός απο την ενημέρωση και την γνώση!Να ενημερωθει ο πελάτης-ασθενης για την τιμή και αν μπορεί να στηρίξει οικονομικά την οποιαδήποτε κλινική-γιατρό να επιλέξει!
Όπως θα έχετε δει γίνεται σχεδόν σε όλους μας αυτή η ερώτηση!
Εγω μια ερωτηση εκανα.
Δεν εκανα καποια δηλωση.
Αν θεωρεις πως το να ρωτας εναν αγνωστο ποσο πληρωσε μια υπηρεσια ειναι αδιακριτο ή οχι.
Συνηθισμενο εδω μεσα, ναι ειναι,
Δεν ρωτησα αυτο ομως

Επειτα, πες οτι σε αυτον εκανε ενας επαγγελματιας:
1. εκπτωση γιατι ειναι φιλος, φιλου, συγγενης, σειρα στον στρατο κτλ κλτλ
2. Ευκολιες πληρωμης για οποιοδποτε λογο, απο οικτο μεχρι συμφερον
3. Υψηλοτερη τιμη λογω δυσκολιας επειδη εχει κανει ΤΕΣΣΕΡΙΣ επεμβασεις πριν και ειναι εξαιρετικα δυσκολο κτλ κτλ
4. ΔΩΡΕΑΝ γιατι ετσι γουσταρει ρε φιλε, δικαιωμα του!

ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ μπορεις να βγαλεις, εκτος απο το ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ απο την χρεωση που εκανε ενας επαγγελματιας σε καποιον ΑΛΛΟΝ????
Αφου καθε ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ, και καθε κεφαλι ειαι διαφορετικο και καθε δοτρια και ληπτρια διαφορετική κτλ κτλ. δεν μπορει καλλιστα να αλλαξει και η χρεωση??
Η υπαρχει, η πρέπει να υπαρχει διατιμηση και "οτι παρεις 100"???

Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αξιόπιστο δεν ειναι να επισκεφθεις εναν επαγγελματια που ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ, να σε εξετασει και να σου πει ενα προσωποποιημενο κοστος??
Η μηπως θα αποφασισεις το ποιον θα "εμπιστευτεις" ΒΑΣΕΙ ΤΙΜΟΥΛΑΣ και θες να ξερεις απο πριν???

Ευλογες ερωτησεις!

Tetrakis

Member
Εγω μια ερωτηση εκανα.
Δεν εκανα καποια δηλωση.
Αν θεωρεις πως το να ρωτας εναν αγνωστο ποσο πληρωσε μια υπηρεσια ειναι αδιακριτο ή οχι.
Συνηθισμενο εδω μεσα, ναι ειναι,
Δεν ρωτησα αυτο ομως

3. Υψηλοτερη τιμη λογω δυσκολιας επειδη εχει κανει ΤΕΣΣΕΡΙΣ επεμβασεις πριν και ειναι εξαιρετικα δυσκολο κτλ κτλ

ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ μπορεις να βγαλεις, εκτος απο το ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ απο την χρεωση που εκανε ενας επαγγελματιας σε καποιον ΑΛΛΟΝ????
Αφου καθε ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ, και καθε κεφαλι ειαι διαφορετικο και καθε δοτρια και ληπτρια διαφορετική κτλ κτλ. δεν μπορει καλλιστα να αλλαξει και η χρεωση??
Η υπαρχει, η πρέπει να υπαρχει διατιμηση και "οτι παρεις 100"???

Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ αξιόπιστο δεν ειναι να επισκεφθεις εναν επαγγελματια που ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ, να σε εξετασει και να σου πει ενα προσωποποιημενο κοστος??
Η μηπως θα αποφασισεις το ποιον θα "εμπιστευτεις" ΒΑΣΕΙ ΤΙΜΟΥΛΑΣ και θες να ξερεις απο πριν???

Ευλογες ερωτησεις!
Όχι μεταξύ καταναλωτών δεν είναι αδιάκριτο. Και σε φόρουμ αυτοκινήτων η οποιουδήποτε άλλου προιντοs φυσιολογικό είναι να τεθεί θέμα τιμής και σύγκριση τιμής και ωφέλεια κτήσης/αποτελεσματος.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Όχι μεταξύ καταναλωτών δεν είναι αδιάκριτο. Και σε φόρουμ αυτοκινήτων η οποιουδήποτε άλλου προιντοs φυσιολογικό είναι να τεθεί θέμα τιμής και σύγκριση τιμής και ωφέλεια κτήσης/αποτελεσματος.
Αν υποβιβαζεις οποιαδηποτε χειρουργικη επεμβαση σε ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ προϊον, δεν μπορω να συμμετασχω στην συζητηση.
Η νοοτροπια αυτη εχει καταστρεψει πλλές εκατονταδες ασθενεις που εχω εξετασει διότι αναζητησαν επιδιόρθωση, και δεν θα μπω ΚΑΝ στη διαδικασια να αντιλογισω.

alex7

Well-Known Member
Εμεις εδώ στο forum ως γνωστόν δεν ασχολούμαστε με τις τιμές .Ειμαστε υπεράνω !

Tetrakis

Member
Αν υποβιβαζεις οποιαδηποτε χειρουργικη επεμβαση σε ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ προϊον, δεν μπορω να συμμετασχω στην συζητηση.
Η νοοτροπια αυτη εχει καταστρεψει πλλές εκατονταδες ασθενεις που εχω εξετασει διότι αναζητησαν επιδιόρθωση, και δεν θα μπω ΚΑΝ στη διαδικασια να

Η νοοτροπια αυτη εχει καταστρεψει πλλές εκατονταδες ασθενεις που εχω εξετασει διότι αναζητησαν επιδιόρθωση, και δεν θα μπω ΚΑΝ στη διαδικασια να αντιλογισω.
Μίλησα για ωφέλεια κτήσης/ αποτελέσματος σε σχέση με την τιμή.
Εμεις εδώ στο forum ως γνωστόν δεν ασχολούμαστε με τις τιμές .Ειμαστε υπεράνω !
Σωστα! Επιπροσθετωs, σε όλες τις κλινικές στο φόρουμ απο ανεξάρτητα περιστατικά αναφέρεται η τιμή. Δεν καταλαβαίνω που έγκειται η αδιακρισία.

LoverBoy

Well-Known Member
Γιατρε εγώ γνωρίζω ότι η χρέωση γίνεται βάση των graft's ακόμα και στους διάσημους γιατρούς του εξωτερικού και σε Κύπρο..... από εκεί και πέρα δικιά σας είναι η κλινική ότι θέλετε κάνετε

aeratos28

Just aeratos
Oι τιμές ,συζητιοντουσαν εδώ και 10-15+ χρόνια στο φόρουμ, και θα συνεχίσουν να συζητούνται...πάντα θα ρωτάει το κάθε μέλος οποιο άλλο μέλος έκανε επέμβαση σε οποιαδήποτε κλινική ..
Θα μας υποδείξεις και τι ερωτήσεις θα κάνουμε?
Αυτά που έχουν κατάστρεψει κεφάλια ,δεν ει άι ερωτήσεις τιμών,αλλά οι γιατροί που δεν ήξεραν ούτε τη δουλειά τους και ζητούσαν και όσα τους έλειπαν εκεινη τη στιγμή..
Όρους στο τι ρωτάνε τα μέλη θα μας βάλει ο κύριος εδώ?? Πάμε καλά.??

LoverBoy

Well-Known Member
Σαφώς και δεν μιλάμε για συγκεκριμένες περιπτώσεις αλλά για τιμή σταθερή και όλα τα άλλα είναι δικαίωμα του γιατρού-κλινικής αν θέλει να το κάνει κυμαινόμενο ή όχι
Κουτσομπολιό θωρείτε εσείς το ενδιαφέρον κάποιου ασθενή να μάθει πόσο κόστισε σε κάποιον άλλον η μεταμόσχευση του που μπορεί να ήθελε τα ίδια τριχοθυλάκια και η ερώτηση μπορεί να ήταν καθαρά απο έρευνα τιμών?
Σαφώς και θέλω να ξέρω απο πριν στο περίπου πόσο θα μου κοστίσει η μεταμόσχευση μου αλλιώς ποιός ο λόγος της επίσκεψης μου σε κάποια κλινική που δεν σηκώνει η τσέπη μου?

LoverBoy

Well-Known Member
Oι τιμές ,συζητιοντουσαν εδώ και 10-15+ χρόνια στο φόρουμ, και θα συνεχίσουν να συζητούνται...πάντα θα ρωτάει το κάθε μέλος οποιο άλλο μέλος έκανε επέμβαση σε οποιαδήποτε κλινική ..
Θα μας υποδείξεις και τι ερωτήσεις θα κάνουμε?
Αυτά που έχουν κατάστρεψει κεφάλια ,δεν ει άι ερωτήσεις τιμών,αλλά οι γιατροί που δεν ήξεραν ούτε τη δουλειά τους και ζητούσαν και όσα τους έλειπαν εκεινη τη στιγμή..
Όρους στο τι ρωτάνε τα μέλη θα μας βάλει ο κύριος εδώ?? Πάμε καλά.??
Ακριβώς!!πολύ φάουλ η ερώτηση

aeratos28

Just aeratos
Όταν ρωτάμε για στοιχεία των επεμβάσεων και το βλέπουμε ως χειρουργική επέμβαση ,είμαστε ΜΗ ιατροί ,ανίδεοι και άσχετοι.
Όταν ρωτάμε για τις τιμές ,το βλέπουμε σαν μη ιατρική επέμβαση ,και με αυτό τον τρόπο εμείς φταίμε με αυτήν ερώτηση που κάνουμε και σφάζονται κεφάλια ..
Ρε θα μας τρελάνει αυτός??
Μονά ζυγά μονοζυγα δικά του??
Πας καλά ρε μεγάλε?
Άντε μαζέψου λίγο που θα μας πεις τι και πώς θα ρωτάμε και θα βάλεις και όρους δικούς σου στο φόρουμ ..άμα δεν σου αρέσει στο καλό Αναστασάκη..δεν σε κρατάει κανένας εδώ μέσα και ούτε ζητήσαμε την άποψη σου και την έγκριση σου για το τι θα ρωτάμε τα μέλη μεταξύ μας ..ούτε καν εσένα δεν ρώτησε το μέλος
Ακριβώς!!πολύ φάουλ η ερώτηση

Μπλουζα