Ένα βήμα πριν την τελική απόφαση. Απόψεις

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
H πρωτοβουλία μου δεν είναι περίεργη και σίγουρα δεν είναι ύποπτη. Έρχεται μετά από τις δηλώσεις σας περί σκοπούμενης βλάβης σε ποστ στο οποίο απευθυνθήκατε σε μένα. Η κατηγορία είναι βαριά, ήταν δημόσια και έτσι όφειλα να το διερευνήσω. Μάλιστα δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, το ανακοίνωσα πως θα το κάνω σε ποστ μου. Διαφορετικά δεν θα είχα κάνει τίποτα, όπως δεν έχω κάνει σε άλλες περιπτώσεις. Αν δεν είχατε γράψει τα περί σκοπούμενης βλάβης και είχατε επικοινωνήσει πρώτα μαζί μου έτσι ώστε να διερευνηθεί το θέμα περί υπάρξεως ή μη του ασθενούς θα είχατε δίκαιο να μιλάτε για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά (αν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείται, μάλλον αντιδεοντολογική θέλετε να πείτε). Όταν κάποιος κάνει μια ανεξάρτητη έρευνα για ένα τέτοιο σοβαρό θέμα δεν ενημερώνει κανέναν (και σίγουρα τα 2 μέρη που εμπλέκονται) για να είναι πραγματικά ανεξάρτητη η έρευνα και αυτός που ερωτάται να μπορεί να απαντήσει χωρίς οποιονδήποτε επηρεασμό. Από την στιγμή που η κατηγορία περί σκοπούμενης βλάβης είναι δημόσια οφείλει και η απάντηση να είναι δημόσια. Τα πλήρη στοιχεία του ασθενούς, όπως σας είπα, τα έχω και ευχαρίστως να σας τα στείλω με pm για να τα διασταυρώσετε και εσείς. Έχει κάνει την επέμβαση σε σας πριν 1.5 μήνα και για αυτό δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία.

Ως προς τα άλλα που γράφετε για τους υπόλοιπους ασθενείς σας προφανώς δεν έχω καμμία αντίρρηση να ανοίξετε νήμα και να τους παροτρύνετε να ποστάρουν. Με τις ευλογίες μου. Εξάλλου, αν παρατηρήσατε, στο τέλος του ποστ μου αποφεύγω να υιοθετήσω την άποψη του ασθενούς σας και σας παροτρύνω να τους ενημερώνετε πριν την μμ ότι εσείς κάνετε πάντα την επέμβαση (incisions) σε περίπτωση που δεν το αντιληφθούν αν κοιμούνται έτσι ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους παρεξηγήσεις.

Σωστα, αντιδεοντολογικη ηταν η σωστη λέξη και την διόρθωσα

Ανακοινωσατε σε ποστ πως θα το διερευνησετε.
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ερευνα αφορα και ΕΜΕΝΑ, οχι το ΕΝΑ μελος.
Δλδ ελεος, που τα ειδατε αυτα??
Καλειτε το ενα μελος, καλειτε ΚΑΙ το αλλο!
Ψιλα γραμματα

Οτι εγινε εγινε, δεν εκπλησομαι καθολου!
Αντι να μου στειλετε τα στοιχεια, θα σας παρακαλεσω στην πρωτη ευκαιρια, να ερθετε απο την κλινικη μου, να δωσετε ΕΠΙΤΟΠΟΥ το ονομα, σε 1-2 ΛΕΠΤΑ να βρεθει το χειρογραφο ιστορικο ΚΑΙ οι φωτογραφιες και να δουμε ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ!
Ειναι το ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ εγγραφο που γραφει τα παντα.
Επιτοπου, χωρις ΚΑΜΙΑ πιθανοτητα να γνωριζω ΠΟΙΟΣ ειναι η οτιδηποτε ωστε να μην υπαρχει ΚΑΜΙΑ πιθανοτητα να πει κανεις για ...πλαστογραφια.
Θα χαρω να δω οτι θα ολοκληρωσετε την ανεξαρτητη ερευνα χωρις προειδοποιηση, ουτε pm ουτε τηλεφωνα ουτε τιποτα.
ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΦΟΔΟ προτεινω!
ΟΛΟ το προσωπικο μου στην διαθεση σας οπως και εγω
Και θα δειτε οτι οπως τις περισσοτερες φορες θα θυμαμαι ΑΚΡΙΒΩΣ ποιος ειναι και ΤΙ συζητουσαμε οση ωρα ΠΡΑΓΜΑΤΙ δεν κοιμοταν.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

g_pal

Active Member
Ακομα και να δει κάποιος τι γράφει αυτο το "χειρόγραφο ιστορικό" , δεν μπορει να αποδειχθεί οτι όντως έτσι έγιναν τα πράγματα οπως τα λεει μέσα το χειρογραφο ιστορικό. Οπότε δεν νομίζω οτι έχει και νοημα ολο αυτο και δεν αποδεικνύεται τιποτα έτσι.

Γενικά μιλώντας πιστεύω οτι Ειναι λιγο χαζο να περιμένει κάποιος το χειρογραφο ιστορικό μιας οποιαδήποτε κλινικής να γράφει κάτι μέσα που δεν συμφέρει την κλινική.

Anastasakis Hair Clinic

ακομα και να δει κάποιος τι γράφει αυτο το "χειρόγραφο ιστορικό" , δεν μπορει να αποδειχθεί οτι όντως έγιναν έτσι οπως τα λεει μέσα το. Οπότε δεν έχει και νοημα ολο αυτο. Ειναι λιγο χαζο να περιμένει κάποιος το χειρογραφο ιστορικό να γράφει κάτι μέσα που δεν συμφέρει την κλινική.
ΑΝ ισχυε οτιδηποτε απο αυτα που ειπωθηκαν, δλδ οτι ΔΗΘΕΝ δεν κανω εγω τα χειρουργεια, γιατι να μην γραφεται στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ εγγραφο ποιος το εκανε?
ΜΟΝΟ ετσι αν κατι δεν παει καλα θα μπορουσα να ξερω ΠΟΙΟΣ φταιει.
Αν και φυσικα θα πεις τωρα πως "σιγα μην εχει και ...διαδικασιες ελεγχου ποιοτητας μιας και οχι μονο ειναι ακριβος, και αντιπαθητικός ειναι και ψευτης."

Βλεπεις λοιπον πως ΟΤΙ και να προτεινω, δεν υπάρχει τροπος να ικανοποιηθει το ...κοινο.
Εχεις να προτεινεις κατι άλλο?
Στη διαθεση σου!

ΥΓ.
Αν και παραμενει το ερωτημα: πως γινεται να ΜΗΝ τα κανει ο Αναστασακης και να εχει εκατονταδες βιντεο με ΟΛΩΝ των τυπων τις επεμβασεις, να μην εχει κανεις άλλος ουτε ενα???
Εχει μαλλον τις ΜΑΓΙΚΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ???
κατι δεν κολλαει

g_pal

Active Member
Απλά λεω οτι αυτό το με το χειρόγραφο έγγραφο δεν αποδεικνύεται τιποτα, καθώς κανένας δεν μπορει να γνωρίζει αν λέει τα πράγματα οπως έγιναν πραγματικά......δεν θεωρώ οτι μια κλινική θα έγραφε σε επίσημο χειρόγραφο έγγραφο κάτι που δεν την συμφέρει...ώστε μετά αν προκύψει κάτι με τον ασθενή και την κατηγορήσει οτι δεν συμμετείχει οπως οφειλε η κλινική θα του λεει "α εχω χειρόγραφο ιστορικό" που λεει οτι συμμετείχα σε ολα....βεβαια αυτο δεν αποδεικνύει κάτι.

Μπορει μια κλινική να κρατάει 2 χειρόγραφα εγγραφα. 1) αυτο που πρέπει να δειξει σε περίπτωση που κατηγορηθεί από τον ασθενή, 2) αυτο που έγινε πραγματικά....χωρις να λεω οτι το κανει κάποιος αυτό...γενικά μιλώντας κανοντας μια υπόθεση τι μπορει να γινει ας πούμε....

Δεν νομιζω οτι γενικά υπάρχει τροπος να αποδειχθουν ειτε αυτά που λεει ο ασθενής ειτε αυτά που λεει η κλινική...Οπότε ο καθένας πιστέυει οτι κρίνει αυτος.

Anastasakis Hair Clinic

Απλά λεω οτι αυτό το με το χειρόγραφο έγγραφο δεν αποδεικνύεται τιποτα, καθώς κανένας δεν μπορει να γνωρίζει αν λέει τα πράγματα οπως έγιναν πραγματικά......δεν θεωρώ οτι μια κλινική θα έγραφε σε επίσημο χειρόγραφο έγγραφο κάτι που δεν την συμφέρει...ώστε μετά αν προκύψει κάτι με τον ασθενή και την κατηγορήσει οτι δεν συμμετείχει οπως οφειλε η κλινική θα του λεει "α εχω χειρόγραφο ιστορικό" που λεει οτι συμμετείχα σε ολα....βεβαια αυτο δεν αποδεικνύει κάτι.

Μπορει μια κλινική να κρατάει 2 χειρόγραφα εγγραφα. 1) αυτο που πρέπει να δειξει σε περίπτωση που κατηγορηθεί από τον ασθενή, 2) αυτο που έγινε πραγματικά....χωρις να λεω οτι το κανει κάποιος αυτό...γενικά μιλώντας κανοντας μια υπόθεση τι μπορει να γινει ας πούμε....

Δεν νομιζω οτι γενικά υπάρχει τροπος να αποδειχθουν ειτε αυτά που λεει ο ασθενής ειτε αυτά που λεει η κλινική...Οπότε ο καθένας πιστέυει οτι κρίνει αυτος.
Για αυτο και ειπα να γινει ΑΙΦΝΙΔΙΑ!
Ο @CVIAL ΕΛΕΥΘΕΡΑ μπορει να παει στο αρχειο και να βρει Ο ΙΔΙΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!

Δεν θα επιτρεψω να ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ αυτο!
Ειναι απαραδεκτο να εχει χρησιμοποιηθει μια διαδικασια και μια δημοσιοποιηση χωρις δυνατοτητα ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ υπερασπισης.
ο @CVIAL αν ηθελε να κανει τον ΣΩΣΤΟ δικαστη και να αναζητησει την ΑΛΗΘΕΙΑ για το καλο του φορουμ, θα ειχε ενημερωσει ΚΑΙ εμενα, και ΑΦΟΥ καναμε κατι που θα εδινε και σε εμενα την δυνατοτητα υπερασπισης εναντια στο ΨΕΜΑ που ειπωθηκε (που ΟΝΤΩΣ πιστευω οτι το πιστευει ο καταγγελων), ΤΟΤΕ θα δημοσιοποιουσε τα ευρηματα.

Να σου πω μια άλλη ιδεα???

Αναζητησετε τους ορκισμενους εχθρους μου, τα 2 μελη που ο @aeratos28 αναρωτιεται τι εγινε με τοσο παθος χρονια τωρα
Για ρωτηστε ΑΥΤΟΥΣ.
Εσεις ή ο ανακριτης/moderator
Εκανα ΕΓΩ ή καποιος αλλος τις υποδεχες, το στριπ, το σχεδιασμο ???

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σωστα, αντιδεοντολογικη ηταν η σωστη λέξη και την διόρθωσα

Ανακοινωσατε σε ποστ πως θα το διερευνησετε.
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ερευνα αφορα και ΕΜΕΝΑ, οχι το ΕΝΑ μελος.
Δλδ ελεος, που τα ειδατε αυτα??
Καλειτε το ενα μελος, καλειτε ΚΑΙ το αλλο!
Ψιλα γραμματα

Οτι εγινε εγινε, δεν εκπλησομαι καθολου!
Αντι να μου στειλετε τα στοιχεια, θα σας παρακαλεσω στην πρωτη ευκαιρια, να ερθετε απο την κλινικη μου, να δωσετε ΕΠΙΤΟΠΟΥ το ονομα, σε 1-2 ΛΕΠΤΑ να βρεθει το χειρογραφο ιστορικο ΚΑΙ οι φωτογραφιες και να δουμε ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ!
Ειναι το ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ εγγραφο που γραφει τα παντα.
Επιτοπου, χωρις ΚΑΜΙΑ πιθανοτητα να γνωριζω ΠΟΙΟΣ ειναι η οτιδηποτε ωστε να μην υπαρχει ΚΑΜΙΑ πιθανοτητα να πει κανεις για ...πλαστογραφια.
Θα χαρω να δω οτι θα ολοκληρωσετε την ανεξαρτητη ερευνα χωρις προειδοποιηση, ουτε pm ουτε τηλεφωνα ουτε τιποτα.
ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΦΟΔΟ προτεινω!
ΟΛΟ το προσωπικο μου στην διαθεση σας οπως και εγω
Και θα δειτε οτι οπως τις περισσοτερες φορες θα θυμαμαι ΑΚΡΙΒΩΣ ποιος ειναι και ΤΙ συζητουσαμε οση ωρα ΠΡΑΓΜΑΤΙ δεν κοιμοταν.

Όπως εξήγησα, η έρευνα είχε σχέση με την κατηγορία περί "σκοπούμενης βλάβης" . Η σκοπούμενη βλάβη σημαίνει ότι αυτός που πόσταρε επεδίωκε να σας βλάψει μεταδίδοντας κατασκευασμένες, παραπλανητικές πληροφορίες. Ελέχθει ότι πιθανώς να μην υπάρχει ασθενής ή ο ασθενής να μην είπε αυτά που είπε ή ο ασθενής να κοιμόταν και να μην κατάλαβε. Από την στιγμή που διατυπώθηκαν αυτές οι ενστάσεις, η έρευνα ασχολήθηκε με αυτό και τίποτα άλλο. Δηλαδή να διαπιστωθεί ότι όντως υπάρχει ασθενής, έχει κάνει μμ σε εσάς και ότι όντως είπε αυτά που αναπαράχθηκαν στο φόρουμ. Με λίγα λόγια να διερευνήσει αν αυτός που μετέδωσε την πληροφορία ήθελε να σας βλάψει (αν δεν υπήρχε διασταύρωση) ή όχι. Προφανώς αν δεν υπήρχε διασταύρωση θα επέβαλα σε αυτόν που πόσταρε ποινή αποκλεισμού από την κοινότητα.

Όπως αντιλαμβάνεσθε σκοπός μου δεν είναι να βγάλω συμπέρασμα αν όντως έγιναν ή δεν έγιναν από εσάς τα incisions, ούτε να γίνω δικαστής αλλά να ανακαλύψω αν υπάρχει προσπάθεια να σας προκληθεί βλάβη και να πάρω τα ανάλογα μέτρα. Συνεπώς δεν υπήρχε κανένας λόγος να ερωτηθείτε, δεν αφορούσε εσάς αυτή η διερεύνηση. Η έρευνα λοιπόν κατέδειξε ότι μιλάμε για την αναπαραγωγή με ακρίβεια της άποψης ενός ασθενούς σας που όντως μπορεί και να κοιμήθηκε (αφού λέει ότι υπήρξαν τέτοιοι περίοδοι). Δεν υιοθετώ την άποψη ότι δεν κάνετε εσείς τα incisions αλλά έτσι νομίζει ο συγκεκριμένος ασθενής (νομίζω και κάποιος άλλος που είναι μέλος και γράφει). Θεωρώ λοιπόν ότι είναι καλύτερο να τον καλέσετε, να του δείξετε το operating report έτσι ώστε να πεισθεί ότι είναι εσφαλμένη η αντίληψή του και να σταματήσει να το αναπαράγει.

g_pal

Active Member
Μπορει μια οποιαδήποτε κλινικη να κρατάει από την αρχη 2 χειρόγραφα ιστορικά. 1) αυτο που εγινε πραγματικά και δεν το έχει στο επίσημο αρχείο της 2) αυτό που κρατάει στο επίσημο αρχείο της και θα δειξει σε περίπτωση που κατηγορηθεί από τον ασθενή. Και αμα γινει τιποτα να δειξει το 2ο. Χωρις να ξέρω αν το κανει κάποιος ή οχι, απλά κανω μια υποθεση τι μπορει να κανει μια κλινική για να ειναι καλυμμένη σε ΚΑΘΕ περίπτωση...

Οπότε δεν θεωρώ οτι έχει κάποια αξια να δουμε τι γράφει μέσα ενα χειρόγραφο ιστορικό καθώς δεν μπορει να αποδειχθεί οτι έγιναν τα πράγματα οπως τα λεει μέσα. Το θεωρώ χαζό να γράφει μια κλινική κάτι μέσα που δεν τη συμφέρει.

Ο καθένας ας πιστέψει οτι κρινει αυτός έχοντας τις δηλώσεις και από τις 2 πλευρές.

Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
@g_pal Αν δεν αποδειχθει ο,τιδηποτε το ηθικο ειναι να μην το αναπαραγουμε. Ειδαλλως λογικο να κατηγορηθει ο καθενας για δυφημηση etc και να ακουμε παλι για δικαστηρια....

g_pal

Active Member
@g_pal Αν δεν αποδειχθει ο,τιδηποτε το ηθικο ειναι να μην το αναπαραγουμε. Ειδαλλως λογικο να κατηγορηθει ο καθενας για δυφημηση etc και να ακουμε παλι για δικαστηρια....
φιλε τιποτα που λέγεται εδώ μεσα δεν εχει αποδειχθει και δεν αποδεικνύεται ...με τη λογική σου θα πρέπει να κλείσει το φορουμ και καθε φορουμ του ιντερνετ καθώς κανεις δεν αποδεικνύει τα λεγόμενα του ή να μιλάμε μονο με δικηγόρους...οπως ειπα ο καθένας μπορει να πιστέψει οτι κρινει αυτος...και το τι θα λεει ειναι δικό του θέμα.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Τι να ρωτήσουμε αυτούς γιατρέ? ΑΥΤΟΙ ,είπαν αυτά που είπαν, και σε ρωταω εγω με πάθος όπως λες, για το αν ισχύουν αυτά περί προτροπής απόκρυψης των μετρίων αποτελεσμάτων .αυτοί,αυτά ειπαν..εσύ δεν απαντάς σε αυτο..οχι αυτοι..το αν τους έκανες εσύ την επέμβαση κτλ δεν ρώτησα ποτέ κάτι τετοιο
Αναζητησετε τους ορκισμενους εχθρους μου, τα 2 μελη που ο @aeratos28 αναρωτιεται τι εγινε με τοσο παθος χρονια τωρα
Για ρωτηστε ΑΥΤΟΥΣ.

εγώ .δεν με ενδιαφέρει καν..μην μπλέκεις τις δύο περιπτώσεις

tasos33

Well-Known Member
Ένας γιατρός μπορεί να γράφει σε ένα αρχείο ότι θέλει και φυσικά ένας ασθενής να λέει ότι πιστεύει η ότι του κατέβει . Όπως και να έχει τιποτα δεν πρόκειται να αποδειχθεί από καμία πλευρά, μόνο ένα βίντεο θα αποδείκνυε τι συμβαίνει, απλά πλέον γράφουμε για να γράφουμε. Σε κάθε περίπτωση αυτό που έγραψα αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό και όχι άλλους η το σύνολο των ασθενών που αναλαμβάνει ο γιατρός και απ' οσο θυμάμαι κανένα μέλος δεν ισχυρίστηκε ότι συμβαίνει αυτό συνεχώς.
@CVIAL σαφώς και έπρεπε να διασταυρώσεις του λόγου του αληθές αλλά σε καμία περίπτωση δε θα έγραφα για ένα φανταστικό σενάριο. Όπως έγραψα και εχθές γνωρίζω σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες της επέμβασης ,όπως ώρα προσέλευσης και αποχώρησης , διάρκεια επέμβασης , συζητήσεις ασθενούς με νοσηλεύτριες ,κόστος ,τρόπος πληρωμης κτλ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
φιλε τιποτα που λέγεται εδώ μεσα δεν εχει αποδειχθει και δεν αποδεικνύεται ...με τη λογική σου θα πρέπει να κλείσει το φορουμ ή να μιλάμε μονο με δικηγόρους...οπως ειπα ο καθένας μπορει να πιστέψει οτι κρινει αυτος...και το τι θα λεει ειναι δικό του θέμα.
Μόλις αποδείχθηκε ότι ο ασθενής έκανε επέμβαση στην κλινική, τι εννοείς λέγοντας τπτ δν αποδεικνύεται.

g_pal

Active Member
Μόλις αποδείχθηκε ότι ο ασθενής έκανε επέμβαση στην κλινική, τι εννοείς λέγοντας τπτ δν αποδεικνύεται.
οσον αφορα τις δηλώσεις του καθενος που κανει σε κάθε φορουμ.. δεν αποδεικνύονται....ο καθένας οτι θέλει γράφει εδώ μέσα και δεν χρειάζεται να αποδειξει κάτι...αλλιως αμα έπρεπε ο καθένας να αποδειξει τα λεγόμενα του θα έπρεπε να ειχε κλεισει το κάθε φορουμ.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

@Kostas97, σκοπός του φόρουμ είναι να ποστάρονται πραγματικές εμπειρίες μελών και όχι κατασκευασμένες. Δεν είμαστε δικαστές, κάποιοι κακώς το κάνουν. Επίσης η αποψή μας πρέπει να είναι επικοδομητική, στη συγκεκριμένη περίπτωση η ιδέα του να ενημερώνει η κλινική στην αρχή του χειρουργείου τους ασθενείς για το τι κάνει ο γιατρός για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, είναι νομίζω προς την σωστή κατεύθυνση και έτσι πρέπει να το δει. Ο συγκεκριμένος ασθενής μπορεί να διαδίδει σε άλλους που τον ρωτάνε για την μμ του (εκτός φόρουμ) ότι δεν υπήρχε γιατρός και αυτό σίγουρα δεν κάνει καλό στην φήμη της κλινικής. Όποτε αυτή η πληροφορία νομίζω ότι είναι χρήσιμη για την κλινική και έτσι πρέπει να το δει.

aeratos28

Just aeratos
Δλδ θες να μας πεις ότι τα ανεξάρτητα μέλη τα οποία κάνουν εδώ τις παρουσιάσεις τους δεν αποδεικνύουν τπτ? Και ποιος αν όχι εμείς που δεν έχουμε κανένα όφελος αποδεικνύει αυτά που λέει? Ένας που έχει οικονομικό όφελος από ότι εμφανίζεται εδώ μέσα χωρίς να δίνει αναφορά σε τπτ? Απλά τη γνώμη σου ρωταω
οσον αφορα τις δηλώσεις του καθενος που κανει σε κάθε φορουμ.. δεν αποδεικνύονται....ο καθένας οτι θέλει γράφει εδώ μέσα και δεν αποδεικνυει κάτι...αλλιως αμα έπρεπε ο καθένας να αποδειξει τα λεγόμενα του θα έπρεπε να ειχε κλεισει το κάθε φορουμ.

Tetrakis

Member
Ένας γιατρός μπορεί να γράφει σε ένα αρχείο ότι θέλει και φυσικά ένας ασθενής να λέει ότι πιστεύει η ότι του κατέβει . Όπως και να έχει τιποτα δεν πρόκειται να αποδειχθεί από καμία πλευρά, μόνο ένα βίντεο θα αποδείκνυε τι συμβαίνει, απλά πλέον γράφουμε για να γράφουμε. Σε κάθε περίπτωση αυτό που έγραψα αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό και όχι άλλους η το σύνολο των ασθενών που αναλαμβάνει ο γιατρός και απ' οσο θυμάμαι κανένα μέλος δεν ισχυρίστηκε ότι συμβαίνει αυτό συνεχώς.
@CVIAL σαφώς και έπρεπε να διασταυρώσεις του λόγου του αληθές αλλά σε καμία περίπτωση δε θα έγραφα για ένα φανταστικό σενάριο. Όπως έγραψα και εχθές γνωρίζω σχεδόν όλες τις λεπτομέρειες της επέμβασης ,όπως ώρα προσέλευσης και αποχώρησης , διάρκεια επέμβασης , συζητήσεις ασθενούς με νοσηλεύτριες ,κόστος ,τρόπος πληρωμης κτλ.
Και άλλο μέλος το ισχυρίστηκε

g_pal

Active Member
Δλδ θες να μας πεις ότι τα ανεξάρτητα μέλη τα οποία κάνουν εδώ τις παρουσιάσεις τους δεν αποδεικνύουν τπτ? Και ποιος αν όχι εμείς που δεν έχουμε κανένα όφελος αποδεικνύει αυτά που λέει? Ένας που έχει οικονομικό όφελος από ότι εμφανίζεται εδώ μέσα χωρίς να δίνει αναφορά σε τπτ? Απλά τη γνώμη σου ρωταω
Εννοω δεν μπορει να αποδειξει ο κάθε ασθενής οτι εγιναν έτσι οπως τα λεει οπως δεν μπορει να αποδείξει και η κλινική οτι έγιναν έτσι οπως τα λεει αυτη. Αμα χρειαζόταν να έχει αποδείξεις ο καθένας εδώ πριν γράψει κάτι θα έπρεπε να ειχε κλείσει το φορουμ. Γενικά μιλώντας δεν θεωρώ ομως οτι ένας οποιοσδήποτε πραγματικός ασθενής θα έμπαινε στη διαδικασία να γράφει ψέματα αφού δεν έχει κάποιο οικονομικό όφελος από αυτο, ενώ μια οποιαδήποτε κλινική λογικά θα αρνηθεί αν κάτι λεει ο ασθενής που δεν τη συμφέρει καθώς αυτη έχει οικονομικό όφελος και θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ακομα και να έχει δικιο ο ασθενής.

Τελευταία επεξεργασία:

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Κάμερες δεν υπάρχουν στα χειρουργεία? Εμείς έχουμε θυμάμαι από τις δικές μου μμ τώρα αν καταγράφονται δεν γνωρίζω.

TheodosisK

New Member
Ειμαι εδώ απο το 2013 (με ένα Post τοτε για βαφές μαλλιών) οπότε επειδή εσχάτως κι εγώ μπήκα στη διαδικασία και πραγματοποίησα ΜΜ στον Αναστασάκη προ ολίγων ημερών, να σας πω την εμπειρία μου αναφορικά με όσα συζητάτε, επειδή καλό ειναι να δίνουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

1. Με πήρε ο ύπνος όταν η διαδικασία έγινε μονότονη και ειμαι από αυτούς που δεν κοιμούνται εύκολα.
2. Το σχεδιασμό τον έκανε ο γιατρος και τη προηγούμενη ημέρα, όπου συζητήσαμε τη προσέγγιση, και προφανώς την ίδια ημέρα.
3. Τις οπές τις έκανε ο ίδιος ο γιατρός, ήρθε από πάνω μου συζητούσαμε και γενικά αν και δεν έβλεπα τι έκανε, ένιωσα καλά καθόλη τη διαδικασία. Τα μοσχεύματα προφανώς τα βάλανε οι νοσηλεύτριες.
4. Ο γιατρός σε ορισμένα posts πραγματι ειναι εριστικός, όπως του έχω πει κι από κοντά, αλλά επειδή κι εγώ τυγχάνει να είμαι τρόπο τινά γνωστός στον τομέα μου (ΑΙ, eLearning, Edtech, κλπ κάντε κανένα subscribe :p) κι έχω δεχθεί 'επιθέσεις' του δίνω τη δικαιολογία του να εξίστασαι όταν σε πνίγει το δίκιο. Σίγουρα αν φτιάξει αυτό το θέμα, μόνο κερδισμένος θα βγει. Γενικά, είναι αρκετά cool τύπος.
5. Δεν μου έκανε τη παραμικρή έκπτωση. Τα τριχοθυλάκια τα πλήρωσα με την τιμή που πληρώνουν όλοι στον Αναστασάκη. Σε τέτοιο σημείο που έβαλα μόνο μέχρι midscalp καθώς τα χρήματα μέχρι το crown δεν έφταναν (δυο παιδιά βλέπεις!). Άσε που είχα πρόβλημα με τη πιστωτική κι δεν έπαιρνε τις δόσεις κι ως αποτέλεσμα τα έδωσα όλα απευθείας με τη χρεωστική.
6. Το κούρεμα μου το κάνανε οι νοσηλεύτριες. Το αναφέρω γιατί σε ένα βίντεο, αν θυμάμαι καλως, αναφέρει πως το κάνει ο ίδιος. Όχι πως έχει σημασία, αλλά για πλήρη διαύγεια πρέπει να είμαι ξεκάθαρος.
7. Ως τώρα, είμαι πολυ ικανοποιημένος. Για αναλυτική παρουσίαση θα επανέλθω στο 6μηνο, όπου είτε θα τον κανω roast είτε θα του δώσω δημόσιες ευχαριστίες για τη δουλειά του. Κι αναφέρομαι και για τα social media αλλά και για το forum.

Τώρα, επειδή βιάσατε το ερώτημα του παιδιού, ας κάνω μια προσπάθεια να επαναφέρω τη κουβέντα. Εγώ αγαπητέ είδα αρκετές κλινικές (online καθώς μένω σε επαρχία). Εντέλει. αμφιταλαντεύτηκα μεταξύ Αναστασάκη και HDC. Για προσωπικούς, οικογενειακούς λόγους τους οποίους θα πω στην ανάλυση της περίπτωσης μου, επέλεξα Αθήνα αντί Λευκωσία (ναι η Λευκωσία είναι Ελλάδα ^_^)

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Κάμερες δεν υπάρχουν στα χειρουργεία? Εμείς έχουμε θυμάμαι από τις δικές μου μμ τώρα αν καταγράφονται δεν γνωρίζω.
Στην καινουργια κλινικη θα υπάρχουν επειτα απο αυτα που βλεπω να συμβαινουν.
Φυσικα, εφοσον επιτρεπεται απο τον Νομο και τον Ιατρικο συλλογο.
ΑΥΡΙΟ Δευτερα θα γνωριζω!

Μπλουζα