Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
H πρωτοβουλία μου δεν είναι περίεργη και σίγουρα δεν είναι ύποπτη. Έρχεται μετά από τις δηλώσεις σας περί σκοπούμενης βλάβης σε ποστ στο οποίο απευθυνθήκατε σε μένα. Η κατηγορία είναι βαριά, ήταν δημόσια και έτσι όφειλα να το διερευνήσω. Μάλιστα δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία, το ανακοίνωσα πως θα το κάνω σε ποστ μου. Διαφορετικά δεν θα είχα κάνει τίποτα, όπως δεν έχω κάνει σε άλλες περιπτώσεις. Αν δεν είχατε γράψει τα περί σκοπούμενης βλάβης και είχατε επικοινωνήσει πρώτα μαζί μου έτσι ώστε να διερευνηθεί το θέμα περί υπάρξεως ή μη του ασθενούς θα είχατε δίκαιο να μιλάτε για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά (αν και δεν καταλαβαίνω τι εννοείται, μάλλον αντιδεοντολογική θέλετε να πείτε). Όταν κάποιος κάνει μια ανεξάρτητη έρευνα για ένα τέτοιο σοβαρό θέμα δεν ενημερώνει κανέναν (και σίγουρα τα 2 μέρη που εμπλέκονται) για να είναι πραγματικά ανεξάρτητη η έρευνα και αυτός που ερωτάται να μπορεί να απαντήσει χωρίς οποιονδήποτε επηρεασμό. Από την στιγμή που η κατηγορία περί σκοπούμενης βλάβης είναι δημόσια οφείλει και η απάντηση να είναι δημόσια. Τα πλήρη στοιχεία του ασθενούς, όπως σας είπα, τα έχω και ευχαρίστως να σας τα στείλω με pm για να τα διασταυρώσετε και εσείς. Έχει κάνει την επέμβαση σε σας πριν 1.5 μήνα και για αυτό δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία.
Ως προς τα άλλα που γράφετε για τους υπόλοιπους ασθενείς σας προφανώς δεν έχω καμμία αντίρρηση να ανοίξετε νήμα και να τους παροτρύνετε να ποστάρουν. Με τις ευλογίες μου. Εξάλλου, αν παρατηρήσατε, στο τέλος του ποστ μου αποφεύγω να υιοθετήσω την άποψη του ασθενούς σας και σας παροτρύνω να τους ενημερώνετε πριν την μμ ότι εσείς κάνετε πάντα την επέμβαση (incisions) σε περίπτωση που δεν το αντιληφθούν αν κοιμούνται έτσι ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους παρεξηγήσεις.
Σωστα, αντιδεοντολογικη ηταν η σωστη λέξη και την διόρθωσα
Ανακοινωσατε σε ποστ πως θα το διερευνησετε.
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ερευνα αφορα και ΕΜΕΝΑ, οχι το ΕΝΑ μελος.
Δλδ ελεος, που τα ειδατε αυτα??
Καλειτε το ενα μελος, καλειτε ΚΑΙ το αλλο!
Ψιλα γραμματα
Οτι εγινε εγινε, δεν εκπλησομαι καθολου!
Αντι να μου στειλετε τα στοιχεια, θα σας παρακαλεσω στην πρωτη ευκαιρια, να ερθετε απο την κλινικη μου, να δωσετε ΕΠΙΤΟΠΟΥ το ονομα, σε 1-2 ΛΕΠΤΑ να βρεθει το χειρογραφο ιστορικο ΚΑΙ οι φωτογραφιες και να δουμε ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ!
Ειναι το ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ εγγραφο που γραφει τα παντα.
Επιτοπου, χωρις ΚΑΜΙΑ πιθανοτητα να γνωριζω ΠΟΙΟΣ ειναι η οτιδηποτε ωστε να μην υπαρχει ΚΑΜΙΑ πιθανοτητα να πει κανεις για ...πλαστογραφια.
Θα χαρω να δω οτι θα ολοκληρωσετε την ανεξαρτητη ερευνα χωρις προειδοποιηση, ουτε pm ουτε τηλεφωνα ουτε τιποτα.
ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΦΟΔΟ προτεινω!
ΟΛΟ το προσωπικο μου στην διαθεση σας οπως και εγω
Και θα δειτε οτι οπως τις περισσοτερες φορες θα θυμαμαι ΑΚΡΙΒΩΣ ποιος ειναι και ΤΙ συζητουσαμε οση ωρα ΠΡΑΓΜΑΤΙ δεν κοιμοταν.
Τελευταία επεξεργασία: