Εχετε εμφανισει παρενεργειες απο τη χρηση φιναστεριδης;

Εχετε εμφανισει παρενεργειες απο τη χρηση φιναστεριδης;

• Εχω κανει χρηση φιναστεριδης και εχω εμφανισει παρενεργειες

Ψηφοφορίες: 37 37.0%
  • Εχω κανει χρηση φιναστεριδης και ΔΕΝ εχω εμφανισει παρενεργειες

Ψηφοφορίες: 47 47.0%
  • Δεν εχω κανει χρηση φιναστεριδης

Ψηφοφορίες: 16 16.0%

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    100

Sansiro

Member
Εσύ ξεκίνα από το ότι η φίνα αυξάνει την Τ στον ορό και δεν την μειώνει, όπως μπανταλομάρα είπες πριν.

Τώρα το αν είναι φυσιολογικό πόσο μάλλον ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡίΠΤΩΣΗ ή όχι άσε να το κρίνει ο ειδικός.
δεν ειπα πουθενα οτι γενικα μειώνει την τεστοστερόνη η φινα, απλά ειπα οτι οι εξετάσεις του έδειξαν κάποια μείωση της τεστοστερονης του στο 3μηνο στο οποιο ηταν χρηστης φιναστερίδης..τα δεδομένα συγκρινουμε που έχουμε. Τι να πούμε οτι αυξήθηκε ενώ μειώθηκε;
Τα εύρη που βάζουν στις εξετάσεις τα βάζουν για κάποιο λόγο. Οταν βρισκεται εκτός από αυτά τα ευρη συνεπάγεται και κάτι μη φυσιολογικό και μια ένδειξη οτι θα πρέπει να πας σε ειδικό γιατρό να του πεις τι φάρμακα παίρνεις, τι συμπτώματα έχεις (όπως εδώ ο συγκεκριμένος που έχει συμπτώματα αδύναμης στύσης) ,να τους δειξεις τις εξετάσεις και θα κρινει αυτός τελικά τι πρέπει να κάνει.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Shanks

New Member
Καλησπερα σε όλους;
Ήθελα να ρωτήσω αν διακόψω την φιναστερίδη
Επανέρχεται το σπερμα στα κανονικά του;(έχω νερουλό σπερμα και παιρνω φίνα 1mg την ημέρα 8 μήνες τώρα)
Τόσο καιρό δεν έδινα σημασία αλλά τώρα με πιάσανε φοβίες
Είμαι 30 ετών
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Vdupa

Well-Known Member
Το πιο πιθανο ειναι οτι θα επανέλθει μόνο του όπως ήταν είτε διακόψεις φίνα είτε οχι.

Παιδιά καλησπέρα περίπου 5 μήνες με φιναστεριδη ,έκανα κάποιες εξετάσεις κ θέλω μια γνώμη οπιος έχει καππια γνώση …η πρώτη φωτο είναι πριν 3 μήνες ,και οι δεύτερη πριν λίγες μέρες …η ηλικία μ είναι 26 χρονων Προβολή συνημμένου 64224Προβολή συνημμένου 64225
Τελικά φιλε πως το χειρίστηκες το θέμα με την προλακτινη;μου ανέβηκε και μένα μετά από 4 μήνες φίνα 7 επι 1.25
Λέω να την αραίωσω σε 4 επι 1.25 να δούμε πως θα πάει στο επόμενο τρίμηνο

Shanks

New Member
Το πιο πιθανο ειναι οτι θα επανέλθει μόνο του όπως ήταν είτε διακόψεις φίνα είτε οχι.
Δεν θα είχε επανέλθει εδώ και καιρό με καθημερινή χρήση φινας εδώ και 8 μήνες; Την έχω κόψει 7 μέρες τώρα να δω αν αλλάξει κάτι
Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως

Billakos84

New Member
Εγώ με Ντούτα είμαι μια χαρά,6 μήνες τη λαμβάνω μετά από μεταμόσχευση, πριν έπαιρνα Φίνα δύο χρόνια, μακάρι να έπαιρνα ντούτα από τότε, είναι πολύ πιο ανεκτή , τουλάχιστον σε μένα .

Vdupa

Well-Known Member
Δεν θα είχε επανέλθει εδώ και καιρό με καθημερινή χρήση φινας εδώ και 8 μήνες; Την έχω κόψει 7 μέρες τώρα να δω αν αλλάξει κάτι
Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως
Σε μενα μεσα στο πρωτο χρονο ειχε επανελθει. Αντε αρχές δευτερου δεν θυμάμαι.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Το poll που ολοι θελουμε , δωστε τα φωτα σας.

Edit: Το αραιο σπερμα δεν το θεωρουμε παρενεργεια, παρενεργειες εννουμε σεξουαλικες παρενεργειες π.χ. μειωμενη λιμπιντο, στυτικη δυσλειτουργια, δυσκολια στον οργασμο η παρενεργειες οπως brain fog η καταθλιψη.
Πώς δεν θεωρείται παρενέργεια το αραιό σπέρμα εμένα είχε γμθ κ με το ζόρι έβγαζα

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Oτι ειχε σε παρενεργεια το ειχα...μετα απο μηνες κοψιματος επανηλθα σιγα σιγα.

Wanderer

Active Member
κατι εναλλακτικο δεν υπαρχει για οποιον χρειαζεται φινα? εγω βαζω μινοξιδιλη αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εχει σταθεροποιησει την κατασταση. υπαρχει περιπτωση να αραιωσαν λιγο παραπανω τα μαλλια στους κροταφους και μπαινω συντομα για εμφυτευση.

ειναι μονοδρομος πια η φινα για μενα ισως. δεν θελω να παει χαμενη η εμφυτευση και σκεφτομουν σοβαρα να ξεκινησω αλλα επηρεαζομαι πολυ ευκολα απο ανθρωπους που λενε οτι ευχονται να μην το ειχα ξεκινησει ποτε το χαπι.

theoblue

Active Member
Καλησπερα παιδια,

Παρολο που θεωρητικα η ντουντα θα επρεπε να εχει τις ιδιες ή παραπλησιες παρενεργειες με τη φινα για το ιδιο ατομο, παρατηρω οτι αρκετοι χρηστες ντουντας που ειχαν ξεκινησει απο φινα λενε οτι παρατηρουν αξιοσημειωτα λιγοτερες (ή μικροτερης εντασης) παρενεργειες σε σχεση με τη φινα.

Εχει δημοσιευθει καποια εμπεριστατωμενη αιτιολογηση αυτου του φαινομενου, δεδομενου οτι η επιδραση της ντουντας στις ορμονες θεωρητικα ειναι μεγαλυτερη απο αυτη της φινας;

Τελικά φιλε πως το χειρίστηκες το θέμα με την προλακτινη;μου ανέβηκε και μένα μετά από 4 μήνες φίνα 7 επι 1.25
Λέω να την αραίωσω σε 4 επι 1.25 να δούμε πως θα πάει στο επόμενο τρίμηνο
καλησπέρα φίλε ,πήγα σε ενδροκρινολογο φίλε μου είπε ότι δεν είναι από φίνα,αλλά εγώ πιστεύω από εκεί ανέβηκε , μου έδωσε αγωγή dostinex μισό χάπι μια φορά την βδομάδα και μείωσα δόση φιναστεριδης 1mg μέρα παρα μερα

καλησπέρα φίλε ,πήγα σε ενδροκρινολογο φίλε μου είπε ότι δεν είναι από φίνα,αλλά εγώ πιστεύω από εκεί ανέβηκε , μου έδωσε αγωγή dostinex μισό χάπι μια φορά την βδομάδα και μείωσα δόση φιναστεριδης 1mg μέρα παρα μερα
Εμένα δεν μου έδωσε χάπι.απλα μου είπε να μειώσω λίγο δόση και να κάνω επαναληπτικές σε 3 μήνες

Μπλουζα