Εχετε εμφανισει παρενεργειες απο τη χρηση φιναστεριδης;

Εχετε εμφανισει παρενεργειες απο τη χρηση φιναστεριδης;

• Εχω κανει χρηση φιναστεριδης και εχω εμφανισει παρενεργειες

Ψηφοφορίες: 37 37.0%
  • Εχω κανει χρηση φιναστεριδης και ΔΕΝ εχω εμφανισει παρενεργειες

Ψηφοφορίες: 47 47.0%
  • Δεν εχω κανει χρηση φιναστεριδης

Ψηφοφορίες: 16 16.0%

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    100

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ POST FINASTERIDE SYNDROME.

Post Finasteride Syndrome is FAKE NEWS!
Post Finasteride Syndrome DEBUNKED!
Post Finasteride Syndrome is a conspiracy theory
Post Finasteride Syndrome is a Fairy Tale
Post Finasteride Syndrome is a HOAX!

Βρέθηκαν κάτι καραφλοδαίμονες που είναι αρκετά φοβικοί και ανασφαλείς, τα σκάνε στο Post FInasteride Syndrome Foundation για υποκινούμενες έρευνες, παίρνει τα λεφτά τους αυτό, και μεταδίδουν την παράνοιά τους και στους υπόλοιπους.

Η φιναστερίδη έχει τρομερά μικρό half-life. Λίγες μέρες να μην την πάρεις, φεύγει από το αίμα σου εντελώς. ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ γίνεται να έχουν οι άλλοι μακροχρόνιες παρενέργειες από τη φιναστερίδη και μόνο; Τα post που διαβάζεις προέρχονται από αυτοκτονικά άτομα με κατάθλιψη που δεν τους κάνει κού-κου για ΔΕΚΑΔΕΣ άλλους λόγους ΠΛΗΝ της φιναστερίδης. Η φιναστερίδη είναι τρομακτικά ασφαλής εδώ και δεκαετίες ακόμα και σε 10πλάσια δόση από αυτή που συστήνεται για την τριχόπτωση, και που δυνητικά ΑΥΞΑΝΕΙ την λίμπιντο, δεν την μειώνει!

Επειδή γενικά σε έχω παρατηρήσει να έχεις ένα άγχος σχετικά με την φιναστερίδη, μου φαίνεται πως ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που αν πάρεις φιναστερίδη θα αγχωθείς και θα αρχίζεις να φαντάζεσαι παρενέργειες. Με τέτοιο mentality μην πάρεις, ίσως και δεν σου αξίζει να πάρεις. Πήγαινε σε ένα γιατρό που ξέρει τι του γίνεται, επιμορφώσου από έρευνες και από κλινικές δοκιμές που έχουν γίνει (ο HairCafe είναι πολύ καλή πηγή για παράδειγμα) και μην ακούς κάθε κλόουν στο ίντερνετ που απλά θέλει να σε καραφλιάσει. Η μινοξιδίλη που ήδη παίρνεις έχει ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ παρενέργειες (ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ κι όλας) από την φιναστερίδη. Σε έχει επηρεάσει καθόλου;

Greg072

Member
Λοιπόν είχα γράψει και πριν κάτι μήνες στο φόρουμ , και θα ξαναγράψω πάλι.Αύριο ξεκινάω την τοπική αγωγή με φιναστεριδη σε τζελ έπειτα από πάρα πάρα πάρα πάρα…. πολύ overthinking. Το μόνο που κατάλαβα από αυτό ειναι ότι έχοντας αυτήν την κόντρα με τον εαυτό μου θα κάνω μια τρύπα στο νερό και σε κάποιο σημείο τα μαλλιά μου θα αραιώσουν πολυ , αν καθυστερώ συνεχώς.Βλεποντας και κάνοντας όμως , τώρα θα δουλέψει ή δεν θα δουλέψει δεν μπορούμε να το ξέρουμε , ελπίζω πάντως.Επισης μάγκες σίγουρα η φίνα είναι ένα φάρμακο όπως και πολλά αλλά και ναι όντως μπορεί να έχει κάποιες παρενέργειες ή οποίες λογικά θα εξαφανιστούν όταν την κόψετε.Το σίγουρο είναι ότι αν δεν δοκιμάσατε θα μείνετε με την απορία , προσωπική μου άποψη για να κλείσει το θέμα , αν έχεις θέμα με τα μαλλιά σου και σκέφτεσε να πάρεις φιναστεριδη , δώσε μια ευκαιρία στο φάρμακο να δεις πως θα πάει όπως και εγώ και αν σου κάνει παρενέργειες απλά κόψε το δεν πειράζει. Τουλάχιστον θα ξέρεις ότι προσπάθησες.Και το λέω εγώ που ήμουν πλήρως αρνητικός και ανασφαλής στην αρχή σε οποιαδήποτε αγωγή με dht blockers.

ManCyprus87

Well-Known Member
Λοιπόν είχα γράψει και πριν κάτι μήνες στο φόρουμ , και θα ξαναγράψω πάλι.Αύριο ξεκινάω την τοπική αγωγή με φιναστεριδη σε τζελ έπειτα από πάρα πάρα πάρα πάρα…. πολύ overthinking. Το μόνο που κατάλαβα από αυτό ειναι ότι έχοντας αυτήν την κόντρα με τον εαυτό μου θα κάνω μια τρύπα στο νερό και σε κάποιο σημείο τα μαλλιά μου θα αραιώσουν πολυ , αν καθυστερώ συνεχώς.Βλεποντας και κάνοντας όμως , τώρα θα δουλέψει ή δεν θα δουλέψει δεν μπορούμε να το ξέρουμε , ελπίζω πάντως.Επισης μάγκες σίγουρα η φίνα είναι ένα φάρμακο όπως και πολλά αλλά και ναι όντως μπορεί να έχει κάποιες παρενέργειες ή οποίες λογικά θα εξαφανιστούν όταν την κόψετε.Το σίγουρο είναι ότι αν δεν δοκιμάσατε θα μείνετε με την απορία , προσωπική μου άποψη για να κλείσει το θέμα , αν έχεις θέμα με τα μαλλιά σου και σκέφτεσε να πάρεις φιναστεριδη , δώσε μια ευκαιρία στο φάρμακο να δεις πως θα πάει όπως και εγώ και αν σου κάνει παρενέργειες απλά κόψε το δεν πειράζει. Τουλάχιστον θα ξέρεις ότι προσπάθησες.Και το λέω εγώ που ήμουν πλήρως αρνητικός και ανασφαλής στην αρχή σε οποιαδήποτε αγωγή με dht blockers.
Μην μασάς, ξεκίνα χωρίς να σκέφτεσαι αρνητικά.
Μόνο ξύλο στην αλωπεκία!
Καλή επιτυχία.

Εμένα δεν μου έδωσε χάπι.απλα μου είπε να μειώσω λίγο δόση και να κάνω επαναληπτικές σε 3 μήνες
Εμένα δεν μου έδωσε χάπι.απλα μου είπε να μειώσω λίγο δόση και να κάνω επαναληπτικές σε 3 μήνες
Ποσο ανέβηκε φίλε η προλακτινη εσένα ;;

Kostas97

Well-Known Member
για την φινα τοπικη καποια γνωμη?
Καλησπέρα φίλε μου.
Είτε τοπική είτε oral η ουσία είναι η ίδια και δουλεύει γιατί κάποια ποσότητα εισέρχεται στον οργανισμό. Αρα τη στιγμή που με το χάπι μπορείς να ρυθμίσεις τη δοσολογία γιατί να πας σε τοπική που δεν ξέρεις καν πόση ποσότητα απορροφάται;

Σου είπε ότι είναι ανεβασμένη από την φιναστεριδη ;
Μου είπε πως μπορεί να είναι ανεβασμένη λόγω έλλειψης ύπνου,άγχους ή της λήψης φινας.μου λέει ας ξεκινήσουμε ελαττώνοντας την φίνα να δούμε αν φταίει αυτή .σε 3 μήνες θα κάνω επανεξέταση

Kostas97

Well-Known Member
Μου είπε πως μπορεί να είναι ανεβασμένη λόγω έλλειψης ύπνου,άγχους ή της λήψης φινας.μου λέει ας ξεκινήσουμε ελαττώνοντας την φίνα να δούμε αν φταίει αυτή .σε 3 μήνες θα κάνω επανεξέταση
Για τι τιμες μιλαμε?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member
Αυτός ειναι ο τουλιατος, δεν τον ηξερα να ειμαι ειλικρινής, ειναι γιατρος κ μποντιμπιλντερ τωρα τον ακουσα τυχαια σε ενα reel.

Ενω γενικα τα λεει καλα , βλεπω οτι προτεινει τεστο σε ασθενεις π ηδη περνουν φινα /ντουτα ,
Η τεστο οταν περνεις φινα/ντουτα αυξανεται ουτος η αλλος 30% περιπου ποιος ο λογος να παρεις κι αλλη τεστο εξωγενη ?? Θεε κ κυριε. Ποιος ο λογος οταν εχει ανεβει 30%++ να παρεις κι αλλη ??
Οταν του ειπα οτι παραγεται απ τα γεννητικά μας κ με τοση τεστο θα τα κανουμε τεμπελικα κ θα καταληξουμε με υπογοναδισμο με μπλοκαρε....
Πιθανως με έβρισε κιολας αλλα δε μπορουσα να δω....
Μπαίνω google search να δω τι εστι τουλιατος βλεπω 2.5 αστερια....
Τον κράζουν ολοι γενικως....
Κι στο youtube βλεπω τον εχουν θεο ,
Απιστευτα πραγματα.
προσεχετε πολυ τι κανετε στο σωμα σας κ ποιον εμπιστεύεστε, στα δυσκολα μονο εσας θα εχετε.

Οποιος περνει φινα/ντουτα κ τον ακουσει κ παρει κι εξτρα τεστο για το μαλλι , το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κανει σμπαραλια ολο το ορμονολογικο του.

Kostas97

Well-Known Member
Αυτός ειναι ο τουλιατος, δεν τον ηξερα να ειμαι ειλικρινής, ειναι γιατρος κ μποντιμπιλντερ τωρα τον ακουσα τυχαια σε ενα reel.

Ενω γενικα τα λεει καλα , βλεπω οτι προτεινει τεστο σε ασθενεις π ηδη περνουν φινα /ντουτα ,
Η τεστο οταν περνεις φινα/ντουτα αυξανεται ουτος η αλλος 30% περιπου ποιος ο λογος να παρεις κι αλλη τεστο εξωγενη ?? Θεε κ κυριε. Ποιος ο λογος οταν εχει ανεβει 30%++ να παρεις κι αλλη ??
Οταν του ειπα οτι παραγεται απ τα γεννητικά μας κ με τοση τεστο θα τα κανουμε τεμπελικα κ θα καταληξουμε με υπογοναδισμο με μπλοκαρε....
Πιθανως με έβρισε κιολας αλλα δε μπορουσα να δω....
Μπαίνω google search να δω τι εστι τουλιατος βλεπω 2.5 αστερια....
Τον κράζουν ολοι γενικως....
Κι στο youtube βλεπω τον εχουν θεο ,
Απιστευτα πραγματα.
προσεχετε πολυ τι κανετε στο σωμα σας κ ποιον εμπιστεύεστε, στα δυσκολα μονο εσας θα εχετε.

Οποιος περνει φινα/ντουτα κ τον ακουσει κ παρει κι εξτρα τεστο για το μαλλι , το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κανει σμπαραλια ολο το ορμονολογικο του.

Τεραστια απογοητευση απο τον συγκεκριμενο. Ειπε πολλα αστοχα.
Ο τυπος προφανως επειδη ασχολειται με υπογοναδικους τα εμπλεξε ή φταιει το μονταζ. Ενας χαρακτηριστικα τον ρωτησε αφου εχω φυσιολογικη τεστο να παρω; Και του απαντησε Οχι. Δηλαδη στο βιντεο αφηνει να εννοηθει οτι πρεπει να παρεις τεστο και φινα μαζι οπως και να χει.

Η ντουτα χρησιμοποιειται για χημικο ευνουχισμο..... αλλο αυτο.
Μπλοκαρει οποιον του πει κατι π δε θελει να ακουσει.

Η μινοξιδιλη βελτιωνει την αιματωση etc.

Ο ανθρωπος με εκανε να τρελαθω οταν ανεβαζε για την παρτυ του, σχολια απο τυπους προφανως περιορισμενης αντιληψης που του λεγαν εισαι πανεπιστημιο και αυτα που ξερεις εσυ δεν τα ξερει κανεις.... :eek:

Κριμα... ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΙΑ!!!!
1724066398516.png

Τελευταία επεξεργασία:

Wanderer

Active Member
o ανδρολόγος μου είπε να μην λαβω χαπι φιναστερίδης γιατί 8/10 ασθενείς που είχε εμφανισαν θέμα στη λίμπιντο. Μάλιστα, μου είπε ότ ιπρόσφατα του ηρθε ενας από κύρπο με συμπτώματα και 1 χρόνο μετα την διακοπή της φίνα. Μου είπε να δοκιμάσω ΜΟΝΟ τοπική.

Kostas97

Well-Known Member
o ανδρολόγος μου είπε να μην λαβω χαπι φιναστερίδης γιατί 8/10 ασθενείς που είχε εμφανισαν θέμα στη λίμπιντο. Μάλιστα, μου είπε ότ ιπρόσφατα του ηρθε ενας από κύρπο με συμπτώματα και 1 χρόνο μετα την διακοπή της φίνα. Μου είπε να δοκιμάσω ΜΟΝΟ τοπική.
Γιατι η τοπικη δεν απορροφαται??

Τελευταία επεξεργασία:

Panos1982

Well-Known Member

Ενταξει η απαντηση του εδω , σωστη ειναι. Μου κανει εντυπωση που το λεει κι αυτος οτι τα αντι ανδρογονα αυξανουν την T αλλα παρ ολα αυτα στο αλλο βιντεο παρακινει κοσμο να παρει κι αλλη Τ.
Ειδα κι αλλα βιντεο του τωρα , γενικα ειναι ειλικρινης αλλα δε ξερω καπου το χανει.
Μαλλον ειναι testoholic.

Δες στο βιντεο στο 6:15 κ μετα ,
Παραδεχεται οτι εχει παθει προβλημα ο ιδιος.
Αυτο εμενα μ λεει πολλα.
Λιγοι θα το εκαναν.

Μπλουζα