Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Reddit - Dive into anything
www.reddit.com
Μην μασάς, ξεκίνα χωρίς να σκέφτεσαι αρνητικά.Λοιπόν είχα γράψει και πριν κάτι μήνες στο φόρουμ , και θα ξαναγράψω πάλι.Αύριο ξεκινάω την τοπική αγωγή με φιναστεριδη σε τζελ έπειτα από πάρα πάρα πάρα πάρα…. πολύ overthinking. Το μόνο που κατάλαβα από αυτό ειναι ότι έχοντας αυτήν την κόντρα με τον εαυτό μου θα κάνω μια τρύπα στο νερό και σε κάποιο σημείο τα μαλλιά μου θα αραιώσουν πολυ , αν καθυστερώ συνεχώς.Βλεποντας και κάνοντας όμως , τώρα θα δουλέψει ή δεν θα δουλέψει δεν μπορούμε να το ξέρουμε , ελπίζω πάντως.Επισης μάγκες σίγουρα η φίνα είναι ένα φάρμακο όπως και πολλά αλλά και ναι όντως μπορεί να έχει κάποιες παρενέργειες ή οποίες λογικά θα εξαφανιστούν όταν την κόψετε.Το σίγουρο είναι ότι αν δεν δοκιμάσατε θα μείνετε με την απορία , προσωπική μου άποψη για να κλείσει το θέμα , αν έχεις θέμα με τα μαλλιά σου και σκέφτεσε να πάρεις φιναστεριδη , δώσε μια ευκαιρία στο φάρμακο να δεις πως θα πάει όπως και εγώ και αν σου κάνει παρενέργειες απλά κόψε το δεν πειράζει. Τουλάχιστον θα ξέρεις ότι προσπάθησες.Και το λέω εγώ που ήμουν πλήρως αρνητικός και ανασφαλής στην αρχή σε οποιαδήποτε αγωγή με dht blockers.
Εμένα δεν μου έδωσε χάπι.απλα μου είπε να μειώσω λίγο δόση και να κάνω επαναληπτικές σε 3 μήνες
Ποσο ανέβηκε φίλε η προλακτινη εσένα ;;Εμένα δεν μου έδωσε χάπι.απλα μου είπε να μειώσω λίγο δόση και να κάνω επαναληπτικές σε 3 μήνες
Σου είπε ότι είναι ανεβασμένη από την φιναστεριδη ;Εμένα δεν μου έδωσε χάπι.απλα μου είπε να μειώσω λίγο δόση και να κάνω επαναληπτικές σε 3 μήνες
Καλησπέρα φίλε μου.για την φινα τοπικη καποια γνωμη?
Μου είπε πως μπορεί να είναι ανεβασμένη λόγω έλλειψης ύπνου,άγχους ή της λήψης φινας.μου λέει ας ξεκινήσουμε ελαττώνοντας την φίνα να δούμε αν φταίει αυτή .σε 3 μήνες θα κάνω επανεξέτασηΣου είπε ότι είναι ανεβασμένη από την φιναστεριδη ;
Για τι τιμες μιλαμε?Μου είπε πως μπορεί να είναι ανεβασμένη λόγω έλλειψης ύπνου,άγχους ή της λήψης φινας.μου λέει ας ξεκινήσουμε ελαττώνοντας την φίνα να δούμε αν φταίει αυτή .σε 3 μήνες θα κάνω επανεξέταση
Για τι τιμες μιλαμε?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μπα τίποτα .περασα και πολύ άγχος τον τελευταίο καιρό .ισως για φτο το τερματησα.35 είμαιΠολύ ρρ φίλε …Ποσο χρονων είσαι ;;έχεις κάποιες επιπλοκές με τόσο προλακτινη ;
Τεραστια απογοητευση απο τον συγκεκριμενο. Ειπε πολλα αστοχα.Αυτός ειναι ο τουλιατος, δεν τον ηξερα να ειμαι ειλικρινής, ειναι γιατρος κ μποντιμπιλντερ τωρα τον ακουσα τυχαια σε ενα reel.
Ενω γενικα τα λεει καλα , βλεπω οτι προτεινει τεστο σε ασθενεις π ηδη περνουν φινα /ντουτα ,
Η τεστο οταν περνεις φινα/ντουτα αυξανεται ουτος η αλλος 30% περιπου ποιος ο λογος να παρεις κι αλλη τεστο εξωγενη ?? Θεε κ κυριε. Ποιος ο λογος οταν εχει ανεβει 30%++ να παρεις κι αλλη ??
Οταν του ειπα οτι παραγεται απ τα γεννητικά μας κ με τοση τεστο θα τα κανουμε τεμπελικα κ θα καταληξουμε με υπογοναδισμο με μπλοκαρε....
Πιθανως με έβρισε κιολας αλλα δε μπορουσα να δω....
Μπαίνω google search να δω τι εστι τουλιατος βλεπω 2.5 αστερια....
Τον κράζουν ολοι γενικως....
Κι στο youtube βλεπω τον εχουν θεο ,
Απιστευτα πραγματα.
προσεχετε πολυ τι κανετε στο σωμα σας κ ποιον εμπιστεύεστε, στα δυσκολα μονο εσας θα εχετε.
Οποιος περνει φινα/ντουτα κ τον ακουσει κ παρει κι εξτρα τεστο για το μαλλι , το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κανει σμπαραλια ολο το ορμονολογικο του.
Γιατι η τοπικη δεν απορροφαται??o ανδρολόγος μου είπε να μην λαβω χαπι φιναστερίδης γιατί 8/10 ασθενείς που είχε εμφανισαν θέμα στη λίμπιντο. Μάλιστα, μου είπε ότ ιπρόσφατα του ηρθε ενας από κύρπο με συμπτώματα και 1 χρόνο μετα την διακοπή της φίνα. Μου είπε να δοκιμάσω ΜΟΝΟ τοπική.