Τσακωμοί και Κουτσομπολιά στο φόρουμ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Active Member
Δεν απαντάς εσύ όμως τώρα.

Πήγες κ πλήρωσες χρυσή μία ΜΜ για να την κάνεις με έναν συγκεκριμένο. Ως εδώ, γούστο σου και καπέλο σου, δικά σου είναι τα χρήματα και εσύ αποφασίζεις τι θα τα κάνεις.

Ασχολήθηκε αυτός που πλήρωσες με εσένα ή έβαλε νοσηλεύτριες? Σου παρείχε δλδ την υπηρεσία που χρυσοπλήρωσες ο ίδιος ή δια αντιπροσώπου, που αν πχ αναζητούσες τη συγκεκριμένη νοσηλεύτρια εκτός κάστρου θα έκανε την ίδια και καλύτερη δουλειά με το 1/10 του κόστους? Αυτό είναι το ερώτημα.

Ναι, γίνονται και αυτά, ελπίζω να μην πέφτεις από τα σύννεφα.

Dimos_

Member
Ρε συ αερατε αφου ξες, τι να σ πω.

Ο ιδιος σαν γιατρος. Ποιος στην Ελλαδα (και εξω σε πολλες χωρες) εχει περισσοτερη γνωση απο αυτον π εχει και 3(?) βιβλια γραμμενα ΜΟΝΟ για μεταμοσχευη!!!
Ξερεις τι θα πει να γραψεις βιβλιο για ιατρικο θεμα???δεν ειναι βιβλιο, πχ νουβελα, παραμυθι κλπ π γραφει ο καθενας. Ειναι βιβλια π θα διαβασουν επισημονες κ βασει αυτων θα ενεργησουν. Ειναι επιστημονικο συγγραμα! Ειναι "βαρυ" χαρτι!!!

Και νομιζω εδω κλεινει το ολο θεμα.
να πω για προσωπικο κλπ κλπ π ειναι καλομουρδισμενο και σε μεγαλο αριθμο νομιζω περισσευουν.
Δε νομίζω ότι η συγγραφή βιβλίων σε κάνουν τοπ γιατρό καθώς αυτό κρίνεται στην πράξη εκ του αποτελέσματος.
Και στην τελική, δεν έγραψε για κάποια πρωτοποριακή επιστημονική ανακάλυψη που θα βοηθήσει να σωθούν ζωές, αλλά μια συνοψη των όσων γνωριζουμε για την ΑΑ και τη ΜΜ.

gregkont13

Verified MM member
Η μμ στην Ελλαδα ειναι καλυτερος απο Τουρκια, Αλβανια, Βουλγαρία, γενικως τα Βαλκανια. Επισης η κορφυφη μας, για εμενα και για πολλους εδω μεσα, μπορει να κοιταξει ευθεως αλλες κλινικες εξωτερικου στα ιδια λεφτα, ισως κ παραπανω! Δεν νομιζω σ αυτο να εχεις αντιλογο.

Επισης εχω αναφερει οτι ολοι οι γιατροι εχουν αποτυχιες, απλα οσο πιο ακριβη η κλινικη τοσο μικροτερο το ποσοστο αποτυχιας.

Το εξωτερικο ειναι για λιγους. Προσωπικα δεν θα αισθανομουν ανετα. Αφενος μια ξενη χωρα, η συνεννεοηση αλλα και η αμεσοτητα πριν κ μετα τη μμ...μ ζοριζει οποτε δεν θα ξεκινουσα κατι για εξω.

Τελος, οταν πας στον Αναστασακη πας για τη δουλεια του κ οχι για τον χαρακτηρα του. Αν μενεις στον χαρακτηρα του, τον οποιο οπως εχω γραψει, τις περισσοτερες φορες προκαλειταιαπο τους συνομιλιτες του, τοτε μην πας αλλα το βρισκω λαθος γιατι δεν θα τον πιασεις φιλο. Δουλεια κανετε!
Χρήστο χρησιμοποιείς εσύ, ο γιατρός σου και όλα τα account που τον υποστηρίζουν (που συνδέονται κατέ με με κείνον) την ίδια τακτική.

Το η μμ στην Ελλάδα είναι καλύτερη κλπ, το λες με βάση κάποιο μέσο όρο; Έχεις καποια στατιστικά στοιχεία από κάποια μελέτη που έκανες και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Να φανταστώ πήρες κάποιο δείγμα ανάλογα με τον πλυθυσμό σε Ελλάδα, Τουρκία, Βουλγαρία κλπ και έβγαλες ποσοστό πελάτων που είναι ή όχι ικανοποιήμενοι; Η είχες άλλα κριτίρια; Κάνεις μια γενίκευση που δεν έχει νοήμα, ενώ δεν έχεις στοιχεία.

Θες να μιλήσεις για τοπ; Έχεις στην Ελλάδα κάποιον σαν τον Pekiner, τον Keser η τον Zarev; Δεν νομίζω. Ο καθένας νοιάζεται που θα πάει, όχι για το μέσο όρο της χώρας.

Εγώ δεν νομίζω πως η κορύφη σου στην Ελλάδα κοιτάει στα μάτια τη Villia π.χ., δεν ξέρω από που το βγάζεις αυτό.

Αν εσύ δεν θες να πας εξωτερικό, δικαιώμα σου, όμως η Κύπρος δεν είναι εξωτερικό. Επίσης αν θες να βάλω τα κόστη να πας εξωτερικό, μπορώ να βάλω κόστη και στον Αναστασάκη που αν πας απο επαρχια η Θεσσαλονικη πληρωνεις διαμονη και μεταφορα στην Αθήνα. Ασε που αρκετες κλινικες εξω δινουν και μια εκπτωση γι' αυτα τα εξοδα, ενώ η Κύπρος είχε ολοκληρα πακετα. Οποτε η Κύπρος ειδικα ειναι πιο φτηνη και πιο καλη για μενα. Τέλος το εξωτερικό εν ετη 2025 δεν ειναι για λίγους. Άποψη σου, μην τη γενικευείς.

Αυτό που λες με το χαρακτήρα ειναι για καμιά συνεργασία να φέρεις υδραυλικό σπίτι. Όταν ο άλλος θα δουλέψει στο κεφάλι σου και μπορεί και κάτι να μην πάει καλα, αν δεν έχει καλό χαρακτήρα ο άλλος, έχεις τεράστιο πρόβλημα. Ρώτα τα παιδιά που δεν πήγαν καλά με τον Αναστασάκη εδώ μέσα τι ψυχολογικό αντίκτυπο είχαν για να το ξεπεράσουν με τη συμπεριφόρα του. Δεν νομιζω οτι ο @Aldo η ο @jacksmith ή άλλοι το αντιμετώπισαν όπως θα ήταν με έναν μπογιατζή που έβαψε κακό χρώμα τον τοίχο.

Εγώ διαφώνω σε αυτό που λες επίσης με την τιμή. Η τιμή δεν εξασφαλίζει μικρότερο ποσοστό αποτύχιας. Το να είναι μια κλινική καλή με το να παραγει σταθερά καλά αποτελέσματα εξασφαλίζει μικρότερο ποσοστό αποτύχιας. Συνήθως αυτές οι κλινικές έχουν και ακριβή τιμή. Εσύ λες ακριβό = καλό. Ε στην περιπτώση του γιατρού σου για μένα δεν ισχύει και ούτε ισχυεί πάντα. Αυτό που πουλάει το βρίσκω με καλύτερη τιμή για μένα Κύπρο και με καλύτερο χαρακτήρα. Plus ο γιατρός σου στα ανέξαρτατα (τα real) έχει πάει ολίγον τι άσχημα.

Τέλος εγώ έχω κανει μεταμοσχευσείς μη αποτύχημενες. Δεν θα υποστήριζα το γιατρό μου χρόνια όπως εσύ σε κάθε ποστ ποτέ.... Θα βαριόμουν. Δεν ξέρω τι εκπτώσεις έχεις πάρει κλπ, αλλά βγάζεις τόσο μάτι και εσύ και άλλα account που το λουτρό αλήθειας του Πάνου το κάνετε ακόμα χειρότερο.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member

Ο ιδιος σαν γιατρος. Ποιος στην Ελλαδα (και εξω σε πολλες χωρες) εχει περισσοτερη γνωση απο αυτον π εχει και 3(?) βιβλια γραμμενα ΜΟΝΟ για μεταμοσχευη!!!
Ξερεις τι θα πει να γραψεις βιβλιο για ιατρικο θεμα???δεν ειναι βιβλιο, πχ νουβελα, παραμυθι κλπ π γραφει ο καθενας. Ειναι βιβλια π θα διαβασουν επισημονες κ βασει αυτων θα ενεργησουν. Ειναι επιστημονικο συγγραμα! Ειναι "βαρυ" χαρτι!!!

να πω για προσωπικο κλπ κλπ π ειναι καλομουρδισμενο και σε μεγαλο αριθμο νομιζω περισσευουν.
Μάλλον δεν έχεις δαπανήσει αρκετό χρόνο σε πανεπίστημια και δεν έχεις κάνει δημοσιευσείς ή ανάλογα πράγματα. Να σε πληρόφορησω αγαπητέ πως όταν ήμουν φοιτήτης το 80% των καθηγήτων μου είχε ένα δημοσιευμένο βιβλίο το οποίο επέβαλε με έξοδα του κράτους και στους φοιτήτες να το αγοράσουν. Κάτι ανάλογο έχω δει και στην Αγγλία. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το κάνεις... Οι γνώσεις οι θεωρητικές που είναι συμπυκνωμένη βιβλιογραφία από πηγές δεν είναι κριτήριο να πάω να χειρουργήθω με τις δότριες που έχω δει εδώ μέσα στα ανέξαρτητα σε κάποιον που μόλις του λέμε ορισμένα επιχείρηματα, λέει σας γλεντάω. Αυτό που εσύ θεωρείς "βαρύ" χαρτί είναι για μένα άγνοια. Δες ο εκδοτικός του πόσο ασχολείται overall με ιατρική, δες σε δημοσιευσείς impact factor, δες δες και μετά πες κάτι. Αν εσύ επέλεξες χειρουργό με βάση αν έχει εκδώσει βιβλίο τι να σου πω.... Άλλοι δεν εκδίδουν γιατί προσπαθούν να μάθουν πως να βάζουν με καλή φορά τα grafts...

Τελευταία επεξεργασία:

GeorgeXz

Active Member
...και εκεί που πρέπει να δώσει μία αξιοπρεπή απάντηση, εξαφανίζεται κ ο φίλος Χρήστος...

Ο νοών νοείτω...

Xristos87

Verified MM member
Δεν απαντάς εσύ όμως τώρα.

Πήγες κ πλήρωσες χρυσή μία ΜΜ για να την κάνεις με έναν συγκεκριμένο. Ως εδώ, γούστο σου και καπέλο σου, δικά σου είναι τα χρήματα και εσύ αποφασίζεις τι θα τα κάνεις.

Ασχολήθηκε αυτός που πλήρωσες με εσένα ή έβαλε νοσηλεύτριες? Σου παρείχε δλδ την υπηρεσία που χρυσοπλήρωσες ο ίδιος ή δια αντιπροσώπου, που αν πχ αναζητούσες τη συγκεκριμένη νοσηλεύτρια εκτός κάστρου θα έκανε την ίδια και καλύτερη δουλειά με το 1/10 του κόστους? Αυτό είναι το ερώτημα.

Ναι, γίνονται και αυτά, ελπίζω να μην πέφτεις από τα σύννεφα.
Βρε αδερφουλη γιατι να μπω σ αυτη τη διαδικασια σκεψης, αν η νοσηλευτρια βγει εκτος καστρου αν θα παρω καλυτερη τιμη καπου εξω ή αν ο γιατρος ασχοληθηκε 10 λεπτα μαζι μου.

Με νοιαζει?? Προφανως και δεν με νοιαζει!! Κανω μια συμφωνια με τον γιατρο, απο εκει κ περα πως θα παρω το αποτελεσμα ειναι ΔΙΚΗ του υποθεση.
Αλλαξα κουφωματα και ηρθε το αφεντικο, μετρησε συμφωνησαμε πληρωσα και ηρθαν οι υπαλληλοι του τα περασαν κ εφυγαν.
Θελω να πω οτι δεν θα οω στον αλλον πως θα κανει τη δουλεια του. Εκεινος ξερεις καλυτερα.

Xristos87

Verified MM member
...και εκεί που πρέπει να δώσει μία αξιοπρεπή απάντηση, εξαφανίζεται κ ο φίλος Χρήστος...

Ο νοών νοείτω...
Κοιτα να δεις. Υπαρχει ζωη και εξω απο το φορουμ!!! Ναι υπαρχει...

Επισης οσο ειμαι μεσα κ οταν μπαινω δεν μπορω μα γρςφω σεντονια επειδη ΕΣΥ το θες.

Μπαινουμε εδω μεσα και περναμε ομορφα παιρνοντας γνωση κ συνομιλωντας με αλλα μελη.
Δεν θα γινει ψυχαναγκαστικο. Σε παρακαλω.

nine

Active Member
Διαβάζοντας την αρχη αυτου του thread, προβληματιστικα με την παρακατω ερωτηση:

Εαν τελικα καποιος θελει να κανει ΜΜ στην Ελλαδα και δεν θελει να παει Τυρκαλα, Αναστασακη, Seneca και Zonto, τι επιλογες θα μπορουσε να εχει;
Αξιζει να παει σε καπου - που μαλλον θα ειναι αγνωστο για το φορουμ και να παρει αυτο το ρισκο;

Χωρις να το εχω ψαξει πολυ, η Seneca εχει 30-40 threads με παρουσιασεις στο φορουμ, ενω εχει 200+ κριτικες με 5 αστερια

GeorgeXz

Active Member
Μάλιστα, άρα μέσω Λαμίας και με το τσιγκέλι σου εκμαιεύσαμε ότι εσύ πλήρωσες χρυσάφι μία ΜΜ για να σου κάνει την ΜΜ μία νοσηλεύτρια.

Όχι βέβαια γτ να σε ενδιαφέρει, εσύ επέλεξες τον τοπ επειδή έχει γράψει βιβλίο, αυτό θα σε πείραζε?

Καταλάβαμε όλοι τι γίνεται, δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Xristos87

Verified MM member
Μάλλον δεν έχεις δαπανήσει αρκετό χρόνο σε πανεπίστημια και δεν έχεις κάνει δημοσιευσείς ή ανάλογα πράγματα. Να σε πληρόφορησω αγαπήτε πως όταν ήμουν φοιτήτης το 80% των καθηγήτων μου είχε ένα δημοσιευμένο βιβλίο το οποίο επέβαλε με έξοδα του κράτους και στους φοιτήτες να το αγοράσουν. Κάτι ανάλογο έχω δει και στην Αγγλία. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το κάνεις... Οι γνώσεις οι θεωρητικές που είναι συμπυκνωμένη βιβλιογραφία από πηγές δεν είναι κριτίριο να πάω να χειρουργήθω με τις δότριες που έχω δει εδώ μέσα στα ανέξαρτητα σε κάποιον που μόλις του λέμε ορισμένα επιχείρηματα, λέει σας γλεντάω. Αυτό που εσύ θεωρείς "βαρύ" χαρτί είναι για μένα άγνοια. Δες ο εκδοτικός του πόσο ασχολείται overall με ιατρική, δες σε δημοσιευσείς impact factor, δες δες και μετά πες κάτι. Αν εσύ επέλεξες χειρουργό με βάση αν έχει εκδώσει βιβλίο τι να σου πω.... Άλλοι δεν εκδίδουν γιατί προσπαθούν να μάθουν πως να βάζουν με καλή φορά τα grafts...
Θα υπεισελθουμε σε αλλα πραματα.
Κραταω οτι εχεις ορεξη για διερευνηση της μμ οοως ολοι εδω μεσα.

Καλο ειναι να παμε σε ηρεμα νερα και να ειναι ευχαριστος ο χρονος εδω μεσα.

aeratos28

Just aeratos
Νατα ,τα βιβλία κα ιοι καλοκουδισμενες μηχανές του προσωπικού του ..
Σε τι διαφέρει από άλλους που χρεώνουν τα μισά λεφτά εδώ στην Ελλάδα ...
Που τα βλέπεις εσύ αυτά τα έργα ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω

Κοίτα τις επόμενες φωτό και περιμένω τα σχόλια σου

GeorgeXz

Active Member
Διαβάζοντας την αρχη αυτου του thread, προβληματιστικα με την παρακατω ερωτηση:

Εαν τελικα καποιος θελει να κανει ΜΜ στην Ελλαδα και δεν θελει για τους δικους του λογους να παει Τυρκαλα, Αναστασακη, Seneca και Zonto, τι επιλογες θα μπορουσε να εχει;
Αξιζει να παει σε καπου - που μαλλον θα ειναι αγνωστο για το φορουμ και να παρει αυτο το ρισκο;

Χωρις να το εχω ψαξει πολυ, η Seneca εχει 30-40 threads με παρουσιασεις στο φορουμ, ενω εχει 200+ κριτικες με 5 αστερια
Το να λες η Seneca πχ, εμένα δεν μου λέει απολύτως τπτ. Θα πρέπει να έχεις πάει εκεί, να έχεις συζητήσει με τους γιατρούς της και βλέποντας αποτελέσματα του καθενός συγκεκριμένα αφού τον αξιολογήσεις ως χαρακτήρα, δλδ ότι δεν είναι δλδ κάνα παρανοϊκό μίνι μπιλντέρι που μόλις το πιάσει η κρίση πάνω από το κεφάλι θα αρχίσει να καρφώνει τα grafts λες κ σηκώνει 200άρα πάγκο, επιλέγεις.

Γίνεται αυτό στη σενέκα και στη κάθε σενέκα? Όπου γίνεται πήγαινε και επέλεξε γιατρό.

Όχι κλινική και να βγει όποιος έτυχε, όχι κλινική κ στο τέλος να σε καρφώνει η νοσηλεύτρια, η οποία στο κάτω κάτω μπορεί να είναι πολύ καλύτερη από τον κάθε τζιτζιφιόγκο φιγουρατζή αλλά εσύ δεν πλήρωσες για να σου κάνει τη ΜΜ εκείνη.

aeratos28

Just aeratos
Screenshot_2025-02-07-21-58-42-749_com.android.chrome.jpg

gregkont13

Verified MM member
Θα υπεισελθουμε σε αλλα πραματα.
Κραταω οτι εχεις ορεξη για διερευνηση της μμ οοως ολοι εδω μεσα.

Καλο ειναι να παμε σε ηρεμα νερα και να ειναι ευχαριστος ο χρονος εδω μεσα.
φυσικά, αρκεί να είμαστε αντικειμενικοί.

Kostas97

Well-Known Member
Ακους τωρα για βιβλια ν.1 κλπ

Απορεις??? Ποτε προλαβε να μαθει ο ιδιος, ποτε προλαβε να βγαλει συμπερασματα ποτε εγραψε βιβλιο;
Αυτος οσο μαθαινε πρεπει να γραφε παραλληλα.

Μετα μπαινεις στο νημα του μπατζιο και βλεπεις "μου βαλε τοπικ με φωτογραφισε και μου πε ετσι θα σαι στο τελος".

Ο Ντοκ μου φαινεται τρεχει μονιμα 2 3 10 βηματα πιο μπροστα.

Μπλουζα