Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δε νομίζω ότι η συγγραφή βιβλίων σε κάνουν τοπ γιατρό καθώς αυτό κρίνεται στην πράξη εκ του αποτελέσματος.Ρε συ αερατε αφου ξες, τι να σ πω.
Ο ιδιος σαν γιατρος. Ποιος στην Ελλαδα (και εξω σε πολλες χωρες) εχει περισσοτερη γνωση απο αυτον π εχει και 3(?) βιβλια γραμμενα ΜΟΝΟ για μεταμοσχευη!!!
Ξερεις τι θα πει να γραψεις βιβλιο για ιατρικο θεμα???δεν ειναι βιβλιο, πχ νουβελα, παραμυθι κλπ π γραφει ο καθενας. Ειναι βιβλια π θα διαβασουν επισημονες κ βασει αυτων θα ενεργησουν. Ειναι επιστημονικο συγγραμα! Ειναι "βαρυ" χαρτι!!!
Και νομιζω εδω κλεινει το ολο θεμα.
να πω για προσωπικο κλπ κλπ π ειναι καλομουρδισμενο και σε μεγαλο αριθμο νομιζω περισσευουν.
Χρήστο χρησιμοποιείς εσύ, ο γιατρός σου και όλα τα account που τον υποστηρίζουν (που συνδέονται κατέ με με κείνον) την ίδια τακτική.Η μμ στην Ελλαδα ειναι καλυτερος απο Τουρκια, Αλβανια, Βουλγαρία, γενικως τα Βαλκανια. Επισης η κορφυφη μας, για εμενα και για πολλους εδω μεσα, μπορει να κοιταξει ευθεως αλλες κλινικες εξωτερικου στα ιδια λεφτα, ισως κ παραπανω! Δεν νομιζω σ αυτο να εχεις αντιλογο.
Επισης εχω αναφερει οτι ολοι οι γιατροι εχουν αποτυχιες, απλα οσο πιο ακριβη η κλινικη τοσο μικροτερο το ποσοστο αποτυχιας.
Το εξωτερικο ειναι για λιγους. Προσωπικα δεν θα αισθανομουν ανετα. Αφενος μια ξενη χωρα, η συνεννεοηση αλλα και η αμεσοτητα πριν κ μετα τη μμ...μ ζοριζει οποτε δεν θα ξεκινουσα κατι για εξω.
Τελος, οταν πας στον Αναστασακη πας για τη δουλεια του κ οχι για τον χαρακτηρα του. Αν μενεις στον χαρακτηρα του, τον οποιο οπως εχω γραψει, τις περισσοτερες φορες προκαλειταιαπο τους συνομιλιτες του, τοτε μην πας αλλα το βρισκω λαθος γιατι δεν θα τον πιασεις φιλο. Δουλεια κανετε!
Μάλλον δεν έχεις δαπανήσει αρκετό χρόνο σε πανεπίστημια και δεν έχεις κάνει δημοσιευσείς ή ανάλογα πράγματα. Να σε πληρόφορησω αγαπητέ πως όταν ήμουν φοιτήτης το 80% των καθηγήτων μου είχε ένα δημοσιευμένο βιβλίο το οποίο επέβαλε με έξοδα του κράτους και στους φοιτήτες να το αγοράσουν. Κάτι ανάλογο έχω δει και στην Αγγλία. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το κάνεις... Οι γνώσεις οι θεωρητικές που είναι συμπυκνωμένη βιβλιογραφία από πηγές δεν είναι κριτήριο να πάω να χειρουργήθω με τις δότριες που έχω δει εδώ μέσα στα ανέξαρτητα σε κάποιον που μόλις του λέμε ορισμένα επιχείρηματα, λέει σας γλεντάω. Αυτό που εσύ θεωρείς "βαρύ" χαρτί είναι για μένα άγνοια. Δες ο εκδοτικός του πόσο ασχολείται overall με ιατρική, δες σε δημοσιευσείς impact factor, δες δες και μετά πες κάτι. Αν εσύ επέλεξες χειρουργό με βάση αν έχει εκδώσει βιβλίο τι να σου πω.... Άλλοι δεν εκδίδουν γιατί προσπαθούν να μάθουν πως να βάζουν με καλή φορά τα grafts...Ρε συ αερατε αφου ξες, τι να σ πω.
Ο ιδιος σαν γιατρος. Ποιος στην Ελλαδα (και εξω σε πολλες χωρες) εχει περισσοτερη γνωση απο αυτον π εχει και 3(?) βιβλια γραμμενα ΜΟΝΟ για μεταμοσχευη!!!
Ξερεις τι θα πει να γραψεις βιβλιο για ιατρικο θεμα???δεν ειναι βιβλιο, πχ νουβελα, παραμυθι κλπ π γραφει ο καθενας. Ειναι βιβλια π θα διαβασουν επισημονες κ βασει αυτων θα ενεργησουν. Ειναι επιστημονικο συγγραμα! Ειναι "βαρυ" χαρτι!!!
να πω για προσωπικο κλπ κλπ π ειναι καλομουρδισμενο και σε μεγαλο αριθμο νομιζω περισσευουν.
Βρε αδερφουλη γιατι να μπω σ αυτη τη διαδικασια σκεψης, αν η νοσηλευτρια βγει εκτος καστρου αν θα παρω καλυτερη τιμη καπου εξω ή αν ο γιατρος ασχοληθηκε 10 λεπτα μαζι μου.Δεν απαντάς εσύ όμως τώρα.
Πήγες κ πλήρωσες χρυσή μία ΜΜ για να την κάνεις με έναν συγκεκριμένο. Ως εδώ, γούστο σου και καπέλο σου, δικά σου είναι τα χρήματα και εσύ αποφασίζεις τι θα τα κάνεις.
Ασχολήθηκε αυτός που πλήρωσες με εσένα ή έβαλε νοσηλεύτριες? Σου παρείχε δλδ την υπηρεσία που χρυσοπλήρωσες ο ίδιος ή δια αντιπροσώπου, που αν πχ αναζητούσες τη συγκεκριμένη νοσηλεύτρια εκτός κάστρου θα έκανε την ίδια και καλύτερη δουλειά με το 1/10 του κόστους? Αυτό είναι το ερώτημα.
Ναι, γίνονται και αυτά, ελπίζω να μην πέφτεις από τα σύννεφα.
Κοιτα να δεις. Υπαρχει ζωη και εξω απο το φορουμ!!! Ναι υπαρχει......και εκεί που πρέπει να δώσει μία αξιοπρεπή απάντηση, εξαφανίζεται κ ο φίλος Χρήστος...
Ο νοών νοείτω...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα υπεισελθουμε σε αλλα πραματα.Μάλλον δεν έχεις δαπανήσει αρκετό χρόνο σε πανεπίστημια και δεν έχεις κάνει δημοσιευσείς ή ανάλογα πράγματα. Να σε πληρόφορησω αγαπήτε πως όταν ήμουν φοιτήτης το 80% των καθηγήτων μου είχε ένα δημοσιευμένο βιβλίο το οποίο επέβαλε με έξοδα του κράτους και στους φοιτήτες να το αγοράσουν. Κάτι ανάλογο έχω δει και στην Αγγλία. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το κάνεις... Οι γνώσεις οι θεωρητικές που είναι συμπυκνωμένη βιβλιογραφία από πηγές δεν είναι κριτίριο να πάω να χειρουργήθω με τις δότριες που έχω δει εδώ μέσα στα ανέξαρτητα σε κάποιον που μόλις του λέμε ορισμένα επιχείρηματα, λέει σας γλεντάω. Αυτό που εσύ θεωρείς "βαρύ" χαρτί είναι για μένα άγνοια. Δες ο εκδοτικός του πόσο ασχολείται overall με ιατρική, δες σε δημοσιευσείς impact factor, δες δες και μετά πες κάτι. Αν εσύ επέλεξες χειρουργό με βάση αν έχει εκδώσει βιβλίο τι να σου πω.... Άλλοι δεν εκδίδουν γιατί προσπαθούν να μάθουν πως να βάζουν με καλή φορά τα grafts...
Κοίτα τις επόμενες φωτό και περιμένω τα σχόλια σουΡε συ αερατε αφου ξες, τι να σ πω.
Το να λες η Seneca πχ, εμένα δεν μου λέει απολύτως τπτ. Θα πρέπει να έχεις πάει εκεί, να έχεις συζητήσει με τους γιατρούς της και βλέποντας αποτελέσματα του καθενός συγκεκριμένα αφού τον αξιολογήσεις ως χαρακτήρα, δλδ ότι δεν είναι δλδ κάνα παρανοϊκό μίνι μπιλντέρι που μόλις το πιάσει η κρίση πάνω από το κεφάλι θα αρχίσει να καρφώνει τα grafts λες κ σηκώνει 200άρα πάγκο, επιλέγεις.Διαβάζοντας την αρχη αυτου του thread, προβληματιστικα με την παρακατω ερωτηση:
Εαν τελικα καποιος θελει να κανει ΜΜ στην Ελλαδα και δεν θελει για τους δικους του λογους να παει Τυρκαλα, Αναστασακη, Seneca και Zonto, τι επιλογες θα μπορουσε να εχει;
Αξιζει να παει σε καπου - που μαλλον θα ειναι αγνωστο για το φορουμ και να παρει αυτο το ρισκο;
Χωρις να το εχω ψαξει πολυ, η Seneca εχει 30-40 threads με παρουσιασεις στο φορουμ, ενω εχει 200+ κριτικες με 5 αστερια
φυσικά, αρκεί να είμαστε αντικειμενικοί.Θα υπεισελθουμε σε αλλα πραματα.
Κραταω οτι εχεις ορεξη για διερευνηση της μμ οοως ολοι εδω μεσα.
Καλο ειναι να παμε σε ηρεμα νερα και να ειναι ευχαριστος ο χρονος εδω μεσα.