βουρτσισμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nothinggr

Member

cool11

Well-Known Member
Διαβασα καποια σποραδικα post απο αυτο εδω το θεμα και αναρωτιεμαι:
μιλαμε οτι καταπολεμαμε την τριχοπτωση, προσθετοντας....βουρτσισμα;;;;;

cool11

Well-Known Member
Και λετε οτι ....βουρτσιζοντας, αυτο βοηθα σε λιγοτερη τριχοπτωση; (που ειναι και το ζητουμενο)

cool11

Well-Known Member
Και να σου πω ρε Gomi, να αγορασω δηλαδη τη βουρτσα απο το ebay, να βουρτσιζω τα μαλλια μου και θα δω...βελτιωση, συμφωνα με την εδω κατατεθεισα εμπειρια;

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κοίτα, εμένα με βοήθησε και συνεχίζει να με βοηθάει απίστευτα. Ο μόνος λόγος που ανέβασα φοτο εδώ ήταν γιατί κανείς δεν πίστευε ότι αυτό το πράγμα μπορεί να βοηθήσει.

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8299.html

Από κει και πέρα απ ότι λέει και ο kapa είδε τα ίδια πράγματα. Δεν ξέρω πόσα παιδιά από το φόρουμ το χρησιμοποιούν και τι ακριβώς βλέπουν, αλλά είναι φθηνό, φυσικό και ευχάριστο ως διαδικασία.
Αν τα μαλλιά είναι πολύ αδύναμα στην αρχή μπορεί να φεύγουν βουρτσίζοντάς τα, αλλά σιγά σιγά δυναμώνουν και σταματάει η τριχόπτωση.

Η βούρτσα που λες από το ebay το γερμανικό είναι αρκετά πυκνή, (αλλά από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει) οπότε αν έχεις σχετικά μακρύ μαλλί (πάνω από 3-4εκ) ίσως να πρέπει να πας σε κάποια άλλη, με αραιές γραμμές και μαξιλαράκι.

Υ.Γ αν φυσικά βρεις καμία γιατί ο kapa τις είχε μαζέψει όλες...:p

cool11

Well-Known Member
Εχω μαλλι γυρω στους 2, το πολυ 3(οταν μακρυνει) εκατοστα.
Μπορεις αν σου ειναι ευκολο να μου δωσεις ενα λινκ απο αγγλικο ebay, καταλληλη για μενα;

-----
Πως ακριβως βοηθα το βουρτσισμα; Δεν το καταλαβαινω...περα απο εικασίες...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
cool11 είπε:
Εχω μαλλι γυρω στους 2, το πολυ 3(οταν μακρυνει) εκατοστα.
Μπορεις αν σου ειναι ευκολο να μου δωσεις ενα λινκ απο αγγλικο ebay, καταλληλη για μενα;

-----
Πως ακριβως βοηθα το βουρτσισμα; Δεν το καταλαβαινω...περα απο εικασίες...

Σε αυτό το μήκος που αναφέρεις η καλύτερη είναι αυτή από το γερμανικό ebay.
Στο αγγλικό καλές φαίνονται αυτές

http://www.ebay.co.uk/itm/Hydrea-Olive-Wood-Cushion-Hair-Brush-Pure-Boar-Bristle-RRP-29-95-/301023178894?pt=UK_Health_Beauty_Hair_Care_Brushes_Combs_PP&hash=item461661308e

http://www.ebay.co.uk/itm/Olive-Wood-Styling-Hair-Brush-with-Pure-Boar-Bristle-21cm-long-/141115540770?pt=UK_Health_Beauty_Hair_Care_Brushes_Combs_PP&hash=item20db244522

αλλά είναι πιο ακριβές.

Το βούρτσισμα βοηθάει με πολλούς τρόπους και τους έχουμε αναφέρει πιο αναλυτικά στις πίσω σελίδες.

Συνοπτικά αναζωογονεί το δέρμα, το μαλακώνει, φέρνει περισσότερη αιμάτωση στους θύλακες, μαζεύει τη λιπαρότητα γύρω από αυτούς καθώς και τα νεκρά κύτταρα που συσσωρεύονται στο δέρμα και είναι τροφή για τα βακτήρια.

Επίσης από έρευνα που έχει ανέβει στις πίσω σελίδες δείχνει ότι αν βουρτσίσεις 2-3 λεπτά πριν από το να βάλεις κάποιο τοπικό, αυξάνει την διαπερατότητα του δέρματος κατά 1000%

cool11

Well-Known Member
Διαβασα αρκετες σελιδες αυτη την ωρα...(οχι ολες ομως, δεν προλαβα).

Καποιες συντομες αποριες:
-Ενα 5 λεπτο τη μερα ειναι αρκετο;
-Εφαρμογη και τροπος, σαν 'εντονο' χτενισμα;
-Εφαρμογη σε ασχετο χρονο, ή πριν την εφαρμογη ενος τοπικου;
-Θελει πλυσιμο; Πως, με νερο;
-Μηπως γεμιζουν τα μαλλια, πυτιριδα με αυτο το βουρτισμα; ακομη κι αν δεν εχει πυτιριδα καποιος;

----
Θα γελασετε, αλλα οταν ειδα για το 'βουρτσισμα΄, και μαλιστα φωτο απο τις συγκεκριμενες βουρτσες, θυμηθηκα τις βουρτσες για το βαψιμο των παπουτσιων με καμελ, και μετα γυαλισμα με τη βουρτσα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
cool11 είπε:
Διαβασα αρκετες σελιδες αυτη την ωρα...(οχι ολες ομως, δεν προλαβα).

Καποιες συντομες αποριες:
-Ενα 5 λεπτο τη μερα ειναι αρκετο;
-Εφαρμογη και τροπος, σαν 'εντονο' χτενισμα;
-Εφαρμογη σε ασχετο χρονο, ή πριν την εφαρμογη ενος τοπικου;
-Θελει πλυσιμο; Πως, με νερο;
-Μηπως γεμιζουν τα μαλλια, πυτιριδα με αυτο το βουρτισμα; ακομη κι αν δεν εχει πυτιριδα καποιος;

----
Θα γελασετε, αλλα οταν ειδα για το 'βουρτσισμα΄, και μαλιστα φωτο απο τις συγκεκριμενες βουρτσες, θυμηθηκα τις βουρτσες για το βαψιμο των παπουτσιων με καμελ, και μετα γυαλισμα με τη βουρτσα!

Μπορεί να χρησιμοποιηθούν και γι αυτό...:p

- Καλύτερα είναι πρωί - βράδυ από 3 λεπτά

- Βουρτσίζεις με τη φορά που μεγαλώνουν οι τρίχες με κανονική πίεση. Στόχος σου είναι να "χτενίζεις" - ερεθίζεις ουσιαστικά το κρανίο

- Ενδιάμεσα αν θες βουρτσίζεις και πριν από κάποιο τοπικό για 1-2 λεπτά.

- Αν την πλύνεις με νερό στην αρχή μαλακώνουν οι τρίχες της βούρτσας, αλλά σιγά σιγά επανέρχονται (εφόσον είναι ποιοτική)
Καλύτερο είναι καθάρισμα με συγκεκριμένα βουρτσάκια που υπάρχουν και πλύσιμο κάθε 1 μήνα ή και αργότερα.

- Το αντίθετο γίνεται. Τα μαλλιά καθαρίζουν από τα πάντα.

cool11

Well-Known Member
Αραγε μετα απο λιγους μηνες, θα λεμε κι σε αυτο εδω το θεμα, ποσο αναποτελεσματικο αποδειχτηκε και ποσο διαψευστηκαν οι προσδοκιες;
Γιατι μη μου πειτε, εχει γινει κατα κορον σε δεκαδες προσπαθειες και θεματα.
Δειτε το πρωτο ποστ, δεκαδων θεματων, και δειτε πως κατεληξαν...
Στην αρχη 'ενθουσιασμος', και στο τελος 'απογοητευση'. Ετσι δεν ειναι;

cool11

Well-Known Member
Επειδη το γερμανικο ebay ειναι μπερδεμα, καμια εξισου καλη και φτηνη στο αγγλικο ebay δεν υπαρχει ρε παιδια?

AKHS

Member
cool11 είπε:
Επειδή το γερμανικό ebay είναι μπέρδεμα, καμιά εξίσου καλή και φτηνή στο αγγλικό ebay δεν υπάρχει ρε παιδιά?

Τι μπέρδεμα το ίδιο ακριβός είναι στα γερμανικά... απλά θα σου αφήσει αξιολόγηση στα γερμανικά. Άφησε του κι εσύ στα Ελληνικά

nothinggr

Member
Re: RE: βουρτσισμα.

cool11 είπε:
Επειδη το γερμανικο ebay ειναι μπερδεμα, καμια εξισου καλη και φτηνη στο αγγλικο ebay δεν υπαρχει ρε παιδια?

Μπες με Chrome και βάλε αυτόματο translation από γερμανικα σε αγγλικά. Εγώ έτσι το έκανα και βγήκε άκρη.

Sent from my MB860 using Tapatalk 2

cool11

Well-Known Member
nothinggr είπε:
cool11 είπε:

Μπες με Chrome και βάλε αυτόματο translation από γερμανικα σε αγγλικά. Εγώ έτσι το έκανα και βγήκε άκρη.

Ναι αλλα μου ειπαν οτι δεν θα μπορω να το παρακολουθω απο το ebay uk που παρακολουθω ολες τις αλλες παραγγελιες μου.

nothinggr

Member
Re: RE: βουρτσισμα.

cool11 είπε:
nothinggr είπε:
cool11 είπε:

Ναι αλλα μου ειπαν οτι δεν θα μπορω να το παρακολουθω απο το ebay uk που παρακολουθω ολες τις αλλες παραγγελιες μου.

Τι ακριβώς να παρακολουθεις??

cool11

Well-Known Member
Τελικα η παραγγελια μπορει να γινει και μεσα απο το αγγλικο ebay!
Εβαλα τον κωδικο του ebay item στο αγγλικο ebay, και μου την εμφανισε!
Απλα η περιγραφη ηταν -αναμενομενο- στα γερμανικα.
Κατα τα αλλα, ολα κανονικα στα αγγλικα!
Εβαλα την παραγγελια και...περιμενω!
Ιδου το λινκ στο ebay uk
http://www.ebay.co.uk/itm/390514438182?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fsch%2Fi.html%3F_sacat%3D0%26_from%3DR40%26_nkw%3D390514438182%26_rdc%3D1
-------------

Καπα, στο βιντεο ακουγεται λες και τροχιζεις γυαλοχαρτο!
Η βουρτσα δεν ειναι αυτη του γερμανικου ebay? βλεπω ειναι μαυρο το χρωμα της.
Πως και κανει τετοιο θορυβο;
Εχω μαλακη τριχα, αυτο ειναι λες και περνα ξυραφι!

Μπλουζα