jimys
Member
jhmmys είπε:ποια βουρτσα προτεινετε για μαλλι με μηκος μεγαλυτερο των 3 cm ?
ουδεις;;;
jhmmys είπε:ποια βουρτσα προτεινετε για μαλλι με μηκος μεγαλυτερο των 3 cm ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
jhmmys είπε:jhmmys είπε:ποια βουρτσα προτεινετε για μαλλι με μηκος μεγαλυτερο των 3 cm ?
ουδεις;;;
cool11 είπε:Διαβασα καποια σποραδικα post απο αυτο εδω το θεμα και αναρωτιεμαι:
μιλαμε οτι καταπολεμαμε την τριχοπτωση, προσθετοντας....βουρτσισμα;;;;;
cool11 είπε:Εχω μαλλι γυρω στους 2, το πολυ 3(οταν μακρυνει) εκατοστα.
Μπορεις αν σου ειναι ευκολο να μου δωσεις ενα λινκ απο αγγλικο ebay, καταλληλη για μενα;
-----
Πως ακριβως βοηθα το βουρτσισμα; Δεν το καταλαβαινω...περα απο εικασίες...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
cool11 είπε:Διαβασα αρκετες σελιδες αυτη την ωρα...(οχι ολες ομως, δεν προλαβα).
Καποιες συντομες αποριες:
-Ενα 5 λεπτο τη μερα ειναι αρκετο;
-Εφαρμογη και τροπος, σαν 'εντονο' χτενισμα;
-Εφαρμογη σε ασχετο χρονο, ή πριν την εφαρμογη ενος τοπικου;
-Θελει πλυσιμο; Πως, με νερο;
-Μηπως γεμιζουν τα μαλλια, πυτιριδα με αυτο το βουρτισμα; ακομη κι αν δεν εχει πυτιριδα καποιος;
----
Θα γελασετε, αλλα οταν ειδα για το 'βουρτσισμα΄, και μαλιστα φωτο απο τις συγκεκριμενες βουρτσες, θυμηθηκα τις βουρτσες για το βαψιμο των παπουτσιων με καμελ, και μετα γυαλισμα με τη βουρτσα!
cool11 είπε:Επειδή το γερμανικό ebay είναι μπέρδεμα, καμιά εξίσου καλή και φτηνή στο αγγλικό ebay δεν υπάρχει ρε παιδιά?
cool11 είπε:Επειδη το γερμανικο ebay ειναι μπερδεμα, καμια εξισου καλη και φτηνη στο αγγλικο ebay δεν υπαρχει ρε παιδια?
nothinggr είπε:cool11 είπε:Επειδη το γερμανικο ebay ειναι μπερδεμα, καμια εξισου καλη και φτηνη στο αγγλικο ebay δεν υπαρχει ρε παιδια?
Μπες με Chrome και βάλε αυτόματο translation από γερμανικα σε αγγλικά. Εγώ έτσι το έκανα και βγήκε άκρη.
Sent from my MB860 using Tapatalk 2
cool11 είπε:nothinggr είπε:cool11 είπε:Επειδη το γερμανικο ebay ειναι μπερδεμα, καμια εξισου καλη και φτηνη στο αγγλικο ebay δεν υπαρχει ρε παιδια?
Μπες με Chrome και βάλε αυτόματο translation από γερμανικα σε αγγλικά. Εγώ έτσι το έκανα και βγήκε άκρη.
Sent from my MB860 using Tapatalk 2
Ναι αλλα μου ειπαν οτι δεν θα μπορω να το παρακολουθω απο το ebay uk που παρακολουθω ολες τις αλλες παραγγελιες μου.