βουρτσισμα.

kapa

Μέλος του προσωπικού
πως τα παμε με το βουρτσισμα παιδια?
καποιοι θα εχετε μηνες χρησης τωρα.
καποιοι που προλαβατε την ΑΑ στην αρχη θα εχετε επανεκφυση τωρα.
καποιοι θα εχετε μειωσει απλα την τριχοπτωση.
καποιοι θα εχετε αερα κοπανιστο.
καντε ολοι ενα update και με τις αποτυχιες για να ξερουμε και τι ποσοστο επιτυχιας και αποτυχιας εχει σαν θεραπεια.
ξεκιναω πρωτος...
τρελη μειωση τριχοπτωσης,μικρη παχυνση τριχας στις περιοχες που βουρτσιζω,χανω 3-5 τριχες κατα την διαρκεια του βουρτσισματος και καθολου την υπολοιπη μερα,αντε να χανω αλλες τοσες που δεν τις βλεπω.
σε περιοχες αδειες πολλα χρονια (κροταφους) δεν εχω δει κατι

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Φιλε μου kapa καλησπερα...οταν λες βουρτσισμα..εννοειςμε ειδικη βουρτσα??και αν ναι..απο που την πηρες και ποια ειναι???

detumescence

New Member
kapa είπε:
πως τα παμε με το βουρτσισμα παιδια?
καποιοι θα εχετε μηνες χρησης τωρα.
καποιοι που προλαβατε την ΑΑ στην αρχη θα εχετε επανεκφυση τωρα.
καποιοι θα εχετε μειωσει απλα την τριχοπτωση.
καποιοι θα εχετε αερα κοπανιστο.
καντε ολοι ενα update και με τις αποτυχιες για να ξερουμε και τι ποσοστο επιτυχιας και αποτυχιας εχει σαν θεραπεια.
ξεκιναω πρωτος...
τρελη μειωση τριχοπτωσης,μικρη παχυνση τριχας στις περιοχες που βουρτσιζω,χανω 3-5 τριχες κατα την διαρκεια του βουρτσισματος και καθολου την υπολοιπη μερα,αντε να χανω αλλες τοσες που δεν τις βλεπω.
σε περιοχες αδειες πολλα χρονια (κροταφους) δεν εχω δει κατι

Tα παμε πολυ ομορφα. 0 shedding και καποια τσουξιματα στο κεντρο του κεφαλιου που ειχα περιοχες χωρις τριχες.
Παχυνση τριχας.Ελαχιστη φαγουρα(κυριως οταν το σωμα μου εχει κουβερτα και το κεφαλι ειναι κρυο).Τη φαγουρα αν πιασει τοπικα την αντιμετωπιζω με detumescence και ασκηση για τον occupitalis kai frontalis.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Αρης32 είπε:
Φιλε μου kapa καλησπερα...οταν λες βουρτσισμα..εννοειςμε ειδικη βουρτσα??και αν ναι..απο που την πηρες και ποια ειναι???

καλησπερα.
εχω 5 απο αυτες http://www.ebay.com/itm/Haarburste-Wildschwein-Naturborsten-Holzburste-Naturhaarburste-gros-neu/390514438182?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D2537460085068763838%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D1%26rkt%3D4%26sd%3D390514438182%26
και ακομα 4 που τις δοκιμαζω που και που
για αρχη ειναι καλυτερα να χρησιμοποιησεις αυτην στο λινκ γιατι οι υπολοιπες ειναι αρκετα σκληρες.
χαλαρα στην αρχη με 3 λεπτα την ημερα και σταδιακα ανεβαζεις ενταση και χρονο

Σε ευχαριστω παρα πολυ...να σαι καλα...θελω να την δοκιμασω...γιατι εχω θεμα με ινωδης ιστους που ειναι κατι σαν "κασιδα" που μου δημιουργειτε στο μπροστινο μερος του κεφαλιου μου...και μ αυξανει την τριχοπτωση....!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού
detumescence είπε:
Tα παμε πολυ ομορφα. 0 shedding και καποια τσουξιματα στο κεντρο του κεφαλιου που ειχα περιοχες χωρις τριχες.
Παχυνση τριχας.Ελαχιστη φαγουρα(κυριως οταν το σωμα μου εχει κουβερτα και το κεφαλι ειναι κρυο).Τη φαγουρα αν πιασει τοπικα την αντιμετωπιζω με detumescence και ασκηση για τον occupitalis kai frontalis.

εγω συντομα θα προσθεσω συσκευη μασαζ για κροταφους μονο :p

Αρης32 είπε:
Σε ευχαριστω παρα πολυ...να σαι καλα...θελω να την δοκιμασω...γιατι εχω θεμα με ινωδης ιστους που ειναι κατι σαν "κασιδα" που μου δημιουργειτε στο μπροστινο μερος του κεφαλιου μου...και μ αυξανει την τριχοπτωση....!!!

απο οτι εχω δει το θεμα σου,εχουμε την ιδια αραιωση,οπως ειμαι αυτην την στιγμη και σχεδον ιδια ηλικια.

Εσυ kapa σκεφτεσαι καθολου το θεμα της μεταμοσχευσης...εστω και αν παραμεινεις ετσι...αν δν χασεις αλλα??

kapa

Μέλος του προσωπικού
Αρης32 είπε:
Εσυ kapa σκεφτεσαι καθολου το θεμα της μεταμοσχευσης...εστω και αν παραμεινεις ετσι...αν δν χασεις αλλα??

ειμαι αρκετα χρονια σε αυτην την αραιωση και εχω συμβιβαστει με αυτην την οικονα μου,παρολο που στην αρχη με χαλασε παρα πολυ.
δεν ξερω αν θα εκανα ακομα και αν μου την χαριζαν την μεταμοσχευη.
ασε που με τα καινουρια δεδομενα της χωρας μας ακομα και να μαζεψω 2.000 ευρω μοιαζει ονειρο απατηλο.
εδω και 4 χρονια το ετησιο εισοδημα μου μειωνετε σταθερα κατα 1.000 ευρω,λιγο κουρεμα λιγο κλαδεμα....

Απο θεμα οικονομικο δν το συζηταω...ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε...δυσκολα ειμαστε ολοι μας...!!!εσυ απο την εμπειρια σου..εκει γυρω στα 2000 το υπολογιζεις οτι θα χρειαζομασταν αν αποφασιζαμε να κανουμε μμ ετσι οπως ειμαστε τωρα??και γιατι λες οτι θα το σκεφτοσουνα ακομα κ αν στην χαριζαν???σρρυ αν σε ζαλιζω....αποριες ενος νεου μελους :) !!!

kapa

Μέλος του προσωπικού
Αρης32 είπε:
Απο θεμα οικονομικο δν το συζηταω...ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε...δυσκολα ειμαστε ολοι μας...!!!εσυ απο την εμπειρια σου..εκει γυρω στα 2000 το υπολογιζεις οτι θα χρειαζομασταν αν αποφασιζαμε να κανουμε μμ ετσι οπως ειμαστε τωρα??και γιατι λες οτι θα το σκεφτοσουνα ακομα κ αν στην χαριζαν???σρρυ αν σε ζαλιζω....αποριες ενος νεου μελους :) !!!

2000 graft = 5000-6000 ευρω+το οτι θα ξανα κανεις για πυκνωση πανω στην ιδια μεταμοσχευση,και η πυκνοτητα δεν θα φτανει την κανονικη μας ουτε μετα την πυκνωση.
την δευτερη μπορει και να την παρεις δωρεαν αν πας στον ιδιο τον γιατρο,αν οχι θα σου κανει πολυ καλυτερη τιμη.
μην φανταστεις οτι θα γινεις teenager,μιλαμε και 1 cm κατεβασμα κροταφων

Μαλιστα...ειναι αρκετα περιπλοκα τα πραγματα δλδ...απο πολλες αποψεις...και απο οικονομικο...και απο θεμα αποτελεσματος!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Αρης32 είπε:
Μαλιστα...ειναι αρκετα περιπλοκα τα πραγματα δλδ...απο πολλες αποψεις...και απο οικονομικο...και απο θεμα αποτελεσματος!!!

ειναι περιπλοκα τα πραγματα οντως.
ο λογος ειναι οτι εχει αλλη πυκνοτητα μαλλιου καποιος που ειναι nw4 και αλλη καποιος που ειναι nw2.
ενας nw2 κατα τη γνωμη μου δεν ειναι για μεταμοσχευση.
απο nw3 και πανω ναι.

Εμεις ειμαστε ακομα στην nw2?? Και αν καναμε σε αυτην την κατασταση οπως ειμαστε τωρα...δν θα ειχαμε καλη πυκνωση??ισως κανω αστειες ερωτησεις τωρα...αλλα πρεπει να αρχισω να μαθαινω...χαχαχα...

kapa

Μέλος του προσωπικού
Αρης32 είπε:
Εμεις ειμαστε ακομα στην nw2?? Και αν καναμε σε αυτην την κατασταση οπως ειμαστε τωρα...δν θα ειχαμε καλη πυκνωση??ισως κανω αστειες ερωτησεις τωρα...αλλα πρεπει να αρχισω να μαθαινω...χαχαχα...

Ακη chs,ας μεταφερει καποιος την συζητηση εδω http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8811.html
ξεφυγαμε...
θα σου πω μια ιστορια για ενα μελος.
πρωιν nw2 στα 40 του,παρολη την αραιωση του εχει μια τρελη πυκνοτητα στο μαλλι.
διαβαζοντας τα φορουμ εκανε την κινηση,τελικα χρειαστηκε πυκνωση και ξανα πυκνωση,και δεν θυμαμαι αν εκανε και 3η πυκνωση.
δεν λεω ευχαριστημενοι ηταν αυτοι που ειχαν κανει,αλλα ειχαν την μιση πυκνοτητα μαλλιου να μην πω το 1/3.

Ενταξει φιλε μου...σε ευχαριστω παρα πολυ για τις πολυτιμες πληροφοριες...να σαι καλα...και σορρυ αν σε κουρασα...!!!

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
kapa είπε:
Αρης32 είπε:

καλησπερα.
εχω 5 απο αυτες http://www.ebay.com/itm/Haarburste-Wildschwein-Naturborsten-Holzburste-Naturhaarburste-gros-neu/390514438182?_trksid=p2045573.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.CURRENT%26ao%3D1%26asc%3D27%26meid%3D2537460085068763838%26pid%3D100033%26prg%3D1011%26rk%3D1%26rkt%3D4%26sd%3D390514438182%26
και ακομα 4 που τις δοκιμαζω που και και που

Δεν πιστεύω να τις κάνεις εμπόριο μετά και να τις πουλάς στη μαύρη ε?:laugh:
Κανόνισε αμα μου χαλάσει αυτή που έχω να μην βρίσκω να πάρω καινούργια...

Αρης32 είπε:

Έχεις σκεφτεί να δοκιμάσεις κάτι σαν peeling? Έχει μεγάλο ρίσκο, αλλά στη θέση σου μπορεί να το έψαχνα λίγο...

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
Δεν πιστεύω να τις κάνεις εμπόριο μετά και να τις πουλάς στη μαύρη ε?:laugh:
Κανόνισε αμα μου χαλάσει αυτή που έχω να μην βρίσκω να πάρω καινούργια...

θα απορησει και ο πωλητης τι εγινε και εχει τοση περαση :D
η συγκεκριμενη ειναι η καλυτερη ειδικα για καποιον που ξεκιναει τωρα,οι αλλες που δοκιμασα και δοκιμαζω ειναι σκληρες για αρχαριο δερμα.
θα σου δωσω εγω δωρο μια δικια μου αν δεν βρεις :p

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
χεχε...δημόσια δήλωση, θα το εκμεταλλευτώ προσεχώς...

Μια παρατήρηση. Τις 2 τελευταίες ημέρες, επειδή είχα φιλοξενούμενους σπίτι και μεγάλο τρέξιμο, (να φανταστείς ανυπομονούσα να πάω στο γραφείο για δουλειά να ηρεμήσω) για πρώτη φορά μετά από 2 περίπου χρόνια (και μένα μου ακούγεται κάπως) δεν βούρτσισα καθόλου το μαλλί. Ούτε καν έκανα το καθιερωμένο 20 λεπτο στο θέμα του μασάζ.
Σήμερα το μεσημέρι που ήρθα από τη δουλειά, έκανα μασάζ και μετά βούρτσισμα και είδα αρκετές μικρές τριχούλες στο νιπτήρα.
Τριχόπτωση δεν βλέπω σχεδόν ποτέ. Προφανώς 2 ημέρες off για μένα, ήταν αρκετές να αποδυναμώσουν εντελώς μερικές τρίχες.

Ετοιμάζω ένα δυνατό τοπικό μιξ με αντιοξειδωτικά κλπ για κανένα 6μηνο. Αν δεν δώσει κάτι το ιδιαίτερο, δεν νομίζω να το παλέψω άλλο ιδιαίτερα και να ξανα ασχοληθώ. Αν το βούρτσισμα συνεχίσει να μου κρατάει τα μαλλιά όπως τα 2 τελευταία χρόνια, ελπίζω να ασπρίσω τα επόμενα χρόνια, με μια βούρτσα στο χέρι...(και το ρολεράκι θα μείνει που και που να σπάει καμία επιφανειακή ίνωση)

Μπλουζα