Γιατρέ παρεκτρέπεσαι…..
Αναφέρθηκα πουθενά σε εσένα;
Σε «έπιασα στο στόμα μου»;
Από που προκύπτει ότι «έχω πρόβλημα με εσένα»; Όταν γράφω κάτι που δε σου αρέσει; Όταν γράφω κάτι υπέρ σου είμαι καλός δηλαδή, ενώ όταν γράφω ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ (όχι για εσένα αλλά γενικά) με την οποία διαφωνείς «έχω πρόβλημα μαζί σου»;
Άφησα κάποιο «υπονοούμενο/λάσπη/υπαινιγμό» για εσένα;
Σε «ΧΤΥΠΗΣΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ»;;;;;;;
Νομίζω είσαι λογικός άνθρωπος και ξέρεις ελληνικά αλλά πάνω από όλα ξέρεις ότι ποτέ δεν σου έχω επιτεθεί…ακόμα και όταν το έχεις κάνει εσύ (όπως τώρα δηλαδή….) Λέω ΠΑΝΤΑ την άποψη μου ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ και με ΚΟΣΜΙΟ τρόπο.
Όσες δε φορές έχω αναφερθεί σε εσένα ή την δουλειά σου ΠΑΝΤΑ το κάνω με αυτόν τον τρόπο (ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ και ΚΟΣΜΙΑ) αλλά πάντα λέω την ΑΠΟΨΗ μου είτε είναι θετική είτε αρνητική, ούτε λάσπες ούτε τίποτα.
Μάλλον σε ενόχλησε που είπα τι τιμή μου ζήτησες για ΜΜ; Γιατί όμως; Κρυφό είναι πλέον; Τόσο χρεώνεις και καλά κάνεις, ο κάθε επαγγελματίας καθορίζει την τιμή των υπηρεσιών του σε συνάρτηση με την αγορά. Εφόσον σε αυτή την τιμή δουλεύεις καλά σημαίνει ότι είναι η σωστή για τις υπηρεσίες σου. Σου είπα ποτέ εγώ ότι είσαι ακριβός ή φθηνός;
Θα χαρώ να δω περισσότερα ανεξάρτητα περιστατικά από τη κλινική σου αλλά το «Θα κανονισω να γινουν αλλα θα ειναι νεα μελη πιθανον ολα. Για χατηρι μου θα το κανουν, θα γραφτουν και θα κανουν τα απαραιτητα» δεν μοιαζει με ανεξάρτητη παρουσίαση…. Καλύτερα από εδώ και πέρα όσους εγχειρίζεις προέτρεψε τους να κάνουν παρουσίαση στο φορουμ σε πραγματικό χρόνο και με δικές τους φωτογραφίες, αυτές θα είναι ανεξάρτητες.
@bobby δεν ειπα οτι εκανες κατι απο αυτα, λυπαμαι αν το πηρες προσωπικα, δεν ειχα αυτη την προθεση.
(Θα σου πω παρακατω την προθεση!)
Απαντησα σε αυτο που εγραψες, οτι δλδ η ...ανεξαρτητη παρουσιαση ειναι ο μοναδικος τρόπος να ειναι το ...κοινο σιγουρο οτι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΤΗ.
Διοτι αυτο λες....
Και ειναι κριμα και αδικο, αλλα για εσενα ΜΟΝΟ με ανεξαρτητες παρουσιασεις θα εισαι σιγουρος
Οποτε, σε αυτο σου προτεινα, να ζητησω απο ενα δικο ΣΟΥ/ΣΑΣ αριθμο, η κατι που θα κανονισετε σε λογικα πλαισια βασει του χρονου που εχω να το οργανωσω, οι "σωματοφυλακες" της εγκυροτητας του φορουμ, περιστατικών μου που θα παρουσιασουν ανεξαρτητα την μεταμόσχευση τους.
ΔΕΝ θα ειναι ευκολο, διοτι οι ασθενεις μου ακομα και αν καποιοι διαβαζουν φορουμ δεν θελουν να τους χαλαει η διαθεση με καποιες συμπεριφορες.
Αλλα ειμαι αισιοδοξος πως θα τα καταφερω
Η προθεση ειναι να σου δειξω οτι ΚΑΙ αυτο δεν θα ειναι αρκετο.
Και ειναι προφανες (για εμενα), διοτι η
ΠΟΣΟΤΗΤΑ/ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
των περιστατικών που ποσταρω ειναι πολλαπλασια οποιασδηποτε άλλης κλινικής/ιατρού
και φυσικα, ενω ΚΑΘΕ αλλο ιατρο τον κρινεται απο
ΦΗΜΕΣ
ΤΙΜΟΥΛΑ
Ελαχιστα εως μηδενικα ποστς
ΞΑΦΝΙΚΑ, οταν τα υπερκαλυπτοω ΟΛΑ αυτα, ανεβαινει ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ο πυχης στα "ανεξαρτητα"
Θα τα εχετε λοιπόν!
Διοτι ειναι τραγικο να δεχομαι επιθεσεις για ΑΣΧΕΤΑ πραγματα, δλδ την ..συμπεριφορα μου ή το χαρακτηρα μου! (ξερω ειμαι απαισιος!)
Αυτο θελω να σταματησει και σας ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για να σας αποδειξω οτι ΔΕΝ εινaι τα ανεξαρτητα το θεμα!! (Που θα το "χασετε" και ΠΑΛΙ θα συνεχισουνε καποιοι!)
Για να στο κανω πιο δελεαστικό, αν εστω και
ενα βγει ΜΕΤΡΙΟ, δεν θα ξαναγραψω στο φορουμ.
Απλα, θελω συμφωνια κυριων από τα 5-6 ατομα που κανουν αυτον τον "πολεμο"
Ξερουν ποιοι ειναι.
Θελετε 2-3 περιστατικα ανα "σωματοφυλακα"???
Οσοι περισσοτεροι συμφωνησουν τοσο περισσοτερα θα ειναι!