Επανήλθα. Επειδή δεν μου αρέσει να αιωρούνται άδικες κατηγορίες χωρίς να διασταυρώνονται πήρα τηλέφωνο τον ξάδελφο του Νίκου (όλα τα στοιχεία ονομα, επώνυμο, τηλέφωνο υπάρχουν) για να ακούσω από πρώτο χέρι τι συνέβη, ποιά είναι η αποψή του σαν ασθενής. Τα λόγια του ήταν τα εξής χωρίς καμμία περαιτέρω επεξεργασία δική μου:
"Ο γιατρός χάραξε την hairline όπως την είχαμε συμφωνήσει στο cons που έκανα για να κλείσω την επέμβαση. Μετά την χάραξη της hairline τον φώναξαν σε ένα άλλο χειρουργείο που είχε και από τότε δεν αντιλήφθηκα την παρουσία του ξανά. Αντιθέτως αντιλήφθηκα την συνεχή παρουσία από 4 κοπέλες οι οποίες δούλευαν πάνω από το κεφάλι μου στο πίσω μέρος και στο μπροστινό και με τις οποίες είχα τακτική συνομιλία."
Σε ερώτηση δικιά μου αν κοιμήθηκε κατά την διάρκεια της επέμβασης η απάντηση ήταν η εξής:
"Ναι κοιμήθηκα σε κάποια διαστήματα όταν χαλάρωσα, όχι στην αρχή, αλλά όταν η διαδικασία γινόταν μονότονη"
Σε ερώτηση αν θεωρεί πως ο γιατρός έκανε κάτι παραπάνω από την χάραξη της hairline η απαντησή του ήταν: "όχι".
Τέλος μου είπε ότι: "δεν θεώρησα σαν πρόβλημα την μη παρουσία του γιατρού αρκεί να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα".
Αυτή είναι η όλη στιχομυθία. Ως εκ τούτου θεωρώ ότι είναι σκόπιμο η κλινική να ενημερώνει εκ των προτέρω τους ασθενείς ότι τα incisions γίνονται πάντα από τον γιατρό και μπορεί να μην το αντιληφθούν αν τύχει και κοιμούνται εκείνη την ώρα έτσι ώστε να μην μεταφέρουν λάθος πληροφόριες (αν είναι λάθος) προς τρίτους κρατώντας μια επιφύλαξη ως προς την συμμετοχή του γιατρού.
@CVIAL
Η πολυ περιεργη
πρωτοβουλια σου ειανι εντελως αντιδεοντολογικη.
Καταλαβαινεις πως ΔΕΝ μπορω να αποδειξω οτι ο ασθενης μου κανει λαθος (δλδ ΚΑΙ δεν μπορω να αποδειξω και θα ειναι εντελως αγενες να τον ακυρωσω ετσι) χωρις να ανοιξω τον ασκο του Αιολου απο τους θαυμαστες μου.
Πολυ κοντοφθαλμη και παρορμητική κινηση ΧΩΡΙΣ να με ενημερωσεις πριν ή μετα.
Πληρως αντιδεοντολογικη
Και αυτη ειναι η πιο ΕΠΙΕΙΚΗΣ εκτιμηση της κινησης σου!
Δεν το περιμενα.
Αν με ειχες καλεσει πρωτα, θα ειχα συμφωνησει, αρκει να ηξερα ΠΡΩΤΑ ποιος ειναι ωστε να βεβαιωθω οτι ΕΙΝΑΙ ασθενή μου!
ΔΕΝ με ενημερωσες πριν
ΔΕΝ με ενημερωσες ΜΕΤΑ
Ποσταρεις απευθειας ΔΗΜΟΣΙΩΣ μαρτυρια ενος "ασθενούς" μου που δεν το ξερω ΚΑΝ, και δεν ξερει ΟΥΤΕ ΕΣΥ αν ειναι ή οχι.
Θεωρω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ περιεργο (δεν θα πω ακομα ΥΠΟΠΤΟ) το οτι δεν εχεις διασταυρωσει μεχρι τωρα απο ΔΕΚΑΔΕΣ αλλους ασθενεις μου που εχουν κανει ανεξαρτητα ποστ εδω μεσα ΤΙ κανω και αν ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ κανω σχεδιασμό και υποδοχες, και καθημερινα τμημα της εξαγωγής και σπανιοτερα της τοποθετησης.
Οποτε, για να μην ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ μονοσημαντες εντυπωσεις, θα σε παρακαλεσω να επικοινωνησεις με ΚΑΘΕΝΑ απο αυτα τα περιστατικα, και να διασταυρωσεις αυτα που λεω.
Εκτος αν δε ενδιεφερε ΜΟΝΟ αυτο το περιστατικο και ΟΧΙ η αλήεθαι που βγαινει ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!
Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ οριζει οτι το ΟΦΕΙΛΕΙΣ, δεν συμφωνεις?
Αν ...ξαφνικα βαριεσαι, μπορεις να ανοιξεις ΝΗΜΑ να σου απαντησουν ΔΗΜΟΣΙΩΣ.
Αν ...βαριεσαι ξαφνικα ακομα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, να σου ανοιξω εγω.
Εξηγω πριν αρχιουμε πως : αυτα που σου ανεφερε ο ασθενής (καλο θα ηταν να ηξερα ΚΑΙ ΕΓΩ ποιος ειναι εκτος απο το μυστηριωδες "ξαδερφος του ταδε") ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
Δεν εχει υπαρξει ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΟΤΕ σε αυτους τους χειορυργικούς χρονους.
Περιμενω την ανταποκριση σου!