Update 6.5 μήνες, στο φως.
Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε για όχι κακό - μέτριο αποτέλεσμα ή για αστοχίες. Εγώ βλέπω ένα χαμηλό hairline με αφύσικη αραίωση, ένα χοντροκομμένο και κακόγουστο hairline και ένα χειρότερο "μετά" από "πριν". Όλα αυτά μου αρκούν για να πω ότι ανεξάρτητα από το αν είναι κακό ή όχι, μου έκανε κακό. Αν το έκαναν πάνω σε μια κούκλα για εξάσκηση μπορεί να χρησιμοποιούσα άλλες λέξεις. Μέχρι και ο πατέρας μου το παραδέχτηκε ότι πριν ήμουν καλύτερος.
Η φιλοσοφία της συγκεκριμένης κλινικής είναι πετάμε λίγα μαλλάκια χωρίς να μας πολυνοιάζει η ποιότητα του hairline, τα αφήνουμε λίγο μακριά και τα κάνουμε προς τα μπροστά για να φαίνεται ότι "έχουμε μαλλί". Σχεδόν όλες η φωτογραφίες στη σελίδα του Instagram είναι μακρινές φωτογραφίες με το μαλλί χτενισμένο μπροστά. Πραγματικά είναι εξωπραγματικό το πώς πας να κάνεις κάτι για να νιώσεις καλύτερα και σου γ*** τη ζωή για δεν ξέρω και γω πόσο καιρό.
Όλα αυτά ενώ πραγματικά δεν έχω βρει άνθρωπο Ελλάδα που να εκτιμώ τη δουλειά του. Γιατί όπως είπα και νωρίτερα, η μεταμόσχευση μαλλιών δεν είναι ρινοπλαστική, όπου μια καλή επέμβαση είναι 100% φυσική και επιτυχής. Ακόμα και η τέλεια μεταμόσχευση έχει υποχωρήσεις, τέτοιες που κάποιοι ανάλογα με τα γούστα τους θα έλεγαν ότι δεν αξίζει (ακόμα και η τέλεια!). Όταν φτάνουμε σε αυτό το επίπεδο πάτου, καλύτερα γουλί (πόσο μάλλον αραίωση στους κροτάφους).
Όσον αφορά το αν θα βελτιωθεί, έχω βάλει δίπλα δίπλα φωτός του hairline μετεγχειρητικες και τωρινές, και δεν έχω να περιμένω πολλή πύκνωση ακόμα. Έχω συγκρίνει την πρώτη σειρά κυριολεκτικά τρίχα-τρίχα (δεν είναι και πολλές...). Να βγουν μερικές τρίχες και να φτιάξουν λίγο ποιοτικά; Δεν το σώζει ο,τι κι αν γίνει, η φάση είναι για repair τρέχοντας, με την όποια αβεβαιότητα θα κρύβει και αυτό.
Το τρομερό της υπόθεσης είναι ότι επειδή ήταν επιθετικός όταν ανέφερα τους προβληματισμούς μου, του είπα ότι δύο χειρουργοί μου είπαν τα προβλήματα της δουλειάς και όταν του είπα ότι πρόκειται για τους Feriduni και Bisanga η απάντηση ήταν "στέκομαι άνετα απέναντι και στους δύο". "......"
Προβολή συνημμένου 65078Προβολή συνημμένου 65079Προβολή συνημμένου 65080