Γνωμη για μεταμοσχευση μαλλιων στη κλινικη του Dr Theochari στη Γλυφαδα

LoverBoy

Well-Known Member
Ναι οκ αλλα αναρωτιεμαι αν εχει λιγοτερες παρενεργειες επειδη δρα πιο στοχευμενα ή απλα η ποσοτητα της δραστικης ουσιας που εισερχεται στον οργανισμο ειναι μικροτερη απο οτι με το χαπι.
Είναι το δεύτερο που λες.... πολύ μικρότερη ποσότητα στον οργανισμό

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Φιλε εισαι ακομη 32 και το προβλημα σου δεν το λες και τεραστιο. Μην πανικοβαλεσαι και λεφτα να μην υπαρχουν κανε υπομονη εισαι νεος ακομη. Στα 32 μας χρειαζομασταν 2 μεταμοσχευσεις εμεις. Ηρεμησε και ολα θα γινουν η ζωη δεν τελιωσε για σενα. Ειμαι 45 τωρα και εγω σκεφτομουν και χειροτερα.

got2000

Member
Φιλε εισαι ακομη 32 και το προβλημα σου δεν το λες και τεραστιο. Μην πανικοβαλεσαι και λεφτα να μην υπαρχουν κανε υπομονη εισαι νεος ακομη. Στα 32 μας χρειαζομασταν 2 μεταμοσχευσεις εμεις. Ηρεμησε και ολα θα γινουν η ζωη δεν τελιωσε για σενα. Ειμαι 45 τωρα και εγω σκεφτομουν και χειροτερα.
Ευχαριστώ για την υπενθύμιση.

Την αλωπεκία μου σίγουρα δεν την θεωρούσα τεράστιο πρόβλημα, είχε αρχίσει να ενοχλεί ελαφρώς την τελευταία διετία και είπα γιατί όχι. Θα δείξει, ελπίζω το τελικό αποτέλεσμα να είναι ικανοποιητικό σε βαθμό να μη με επηρέαζει μέχρι να το φτιάξω.

got2000

Member
Update 6.5 μήνες, στο φως.

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε για όχι κακό - μέτριο αποτέλεσμα ή για αστοχίες. Εγώ βλέπω ένα χαμηλό hairline με αφύσικη αραίωση, ένα χοντροκομμένο και κακόγουστο hairline και ένα χειρότερο "μετά" από "πριν". Όλα αυτά μου αρκούν για να πω ότι ανεξάρτητα από το αν είναι κακό ή όχι, μου έκανε κακό. Αν το έκαναν πάνω σε μια κούκλα για εξάσκηση μπορεί να χρησιμοποιούσα άλλες λέξεις. Μέχρι και ο πατέρας μου το παραδέχτηκε ότι πριν ήμουν καλύτερος.

Η φιλοσοφία της συγκεκριμένης κλινικής είναι πετάμε λίγα μαλλάκια χωρίς να μας πολυνοιάζει η ποιότητα του hairline, τα αφήνουμε λίγο μακριά και τα κάνουμε προς τα μπροστά για να φαίνεται ότι "έχουμε μαλλί". Σχεδόν όλες η φωτογραφίες στη σελίδα του Instagram είναι μακρινές φωτογραφίες με το μαλλί χτενισμένο μπροστά. Πραγματικά είναι εξωπραγματικό το πώς πας να κάνεις κάτι για να νιώσεις καλύτερα και σου γ*** τη ζωή για δεν ξέρω και γω πόσο καιρό.

Όλα αυτά ενώ πραγματικά δεν έχω βρει άνθρωπο Ελλάδα που να εκτιμώ τη δουλειά του. Γιατί όπως είπα και νωρίτερα, η μεταμόσχευση μαλλιών δεν είναι ρινοπλαστική, όπου μια καλή επέμβαση είναι 100% φυσική και επιτυχής. Ακόμα και η τέλεια μεταμόσχευση έχει υποχωρήσεις, τέτοιες που κάποιοι ανάλογα με τα γούστα τους θα έλεγαν ότι δεν αξίζει (ακόμα και η τέλεια!). Όταν φτάνουμε σε αυτό το επίπεδο πάτου, καλύτερα γουλί (πόσο μάλλον αραίωση στους κροτάφους).

Όσον αφορά το αν θα βελτιωθεί, έχω βάλει δίπλα δίπλα φωτός του hairline μετεγχειρητικες και τωρινές, και δεν έχω να περιμένω πολλή πύκνωση ακόμα. Έχω συγκρίνει την πρώτη σειρά κυριολεκτικά τρίχα-τρίχα (δεν είναι και πολλές...). Να βγουν μερικές τρίχες και να φτιάξουν λίγο ποιοτικά; Δεν το σώζει ο,τι κι αν γίνει, η φάση είναι για repair τρέχοντας, με την όποια αβεβαιότητα θα κρύβει και αυτό.

Το τρομερό της υπόθεσης είναι ότι επειδή ήταν επιθετικός όταν ανέφερα τους προβληματισμούς μου, του είπα ότι δύο χειρουργοί μου είπαν τα προβλήματα της δουλειάς και όταν του είπα ότι πρόκειται για τους Feriduni και Bisanga η απάντηση ήταν "στέκομαι άνετα απέναντι και στους δύο". "......"
IMG_20240917_194235.jpgIMG_20240917_194250.jpgIMG_20240917_194304.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

theoblue

Active Member
Νομιζω το καλυτερο που θα μπορουσε να γινει ειναι να αφαιρεθουν τα μοσχευματα απο τοσο χαμηλα και να τοποθετηθουν ψηλοτερα στο μετωπο ωστε να μη χασεις και αλλα τριχοθυλακια. Αλλα δεν ξερω αν η αφαιρεση αυτη γινεται χωρις να αφησει σημαδια. Ισως ο @CVIAL γνωριζει περισσοτερα επ'αυτου.

Αν μπορεις να μαζεψεις ενα καλο ποσο, στη θεση σου απο Ελλαδα θα πηγαινα στην @Anastasakis Hair Clinic που κατα την ταπεινη μου γνωμη και τα δικα μου γουστα σχεδιαζει και υλοποιει τη hairline καλυτερα απο ολους στην Ελλαδα.

Γιατρε μετα απο αυτη τη διαφημιση κανε καμια καλυτερη τιμη στο παιδι να ανεβει η ψυχολογια του! ;)

Η hairline στο πολυ φως φερνει λιγο απο κουκλα αλλα για να ειμαι ειλικρινης ειναι σε πληρη συμφωνια με τις φωτογραφιες απο αλλα περιστατικα του γιατρου που ανεβασες εδω.

JimKan1

Well-Known Member
Το τρομερό της υπόθεσης είναι ότι επειδή ήταν επιθετικός όταν ανέφερα τους προβληματισμούς μου, του είπα ότι δύο χειρουργοί μου είπαν τα προβλήματα της δουλειάς και όταν του είπα ότι πρόκειται για τους Feriduni και Bisanga η απάντηση ήταν "στέκομαι άνετα απέναντι και στους δύο". "......"

Αυτο μου θυμησε τον Σουγκλακο που προκαλουσε τον Mike Tyson σε αγωνα

got2000

Member
Νομιζω το καλυτερο που θα μπορουσε να γινει ειναι να αφαιρεθουν τα μοσχευματα απο τοσο χαμηλα και να τοποθετηθουν ψηλοτερα στο μετωπο ωστε να μη χασεις και αλλα τριχοθυλακια. Αλλα δεν ξερω αν η αφαιρεση αυτη γινεται χωρις να αφησει σημαδια. Ισως ο @CVIAL γνωριζει περισσοτερα επ'αυτου.

Αν μπορεις να μαζεψεις ενα καλο ποσο, στη θεση σου απο Ελλαδα θα πηγαινα στην @Anastasakis Hair Clinic που κατα την ταπεινη μου γνωμη και τα δικα μου γουστα σχεδιαζει και υλοποιει τη hairline καλυτερα απο ολους στην Ελλαδα.

Γιατρε μετα απο αυτη τη διαφημιση κανε καμια καλυτερη τιμη στο παιδι να ανεβει η ψυχολογια του! ;)
Το έχω ψάξει εκτενώς, γίνεται να μη μείνουν σημάδια γενικά. Υπάρχουν περιστατικά που δεν φαίνεται τίποτα και να ψάξεις, καθώς η περιοχή αυτή επουλώνει καλύτερα από την ινιακή χώρα (δότρια). Ωστόσο χρειάζεται μικρό punch, άριστη εκτέλεση και αν είναι πυκνό >1 session για να μην ενωθούν τα punches και δημιουργήσουν μεγαλύτερες ουλές. Εμένα είναι αραιό οπότε ελπίζω να γίνει με μια γύρα.

Αυτό που προτείνεις μου έχει προτείνει ο Feriduni, αλλά έχει τρελή αναμονή και δεν ξέρω αν αντέχω μέχρι τότε. Εχω live consulation με Bisanga τον Οκτώβρη καθώς μένω από Βρυξέλλες δυόμιση ώρες με το αυτοκίνητο. Υποθέτω κάτι αντίστοιχο θα προτείνει, αλλιώς αν είναι να διατηρηθεί το hairline κρίνοντας από άλλες δουλειές του με βλέπω να θέλει +2000 grafts, κάτι που δεν είμαι πρόθυμος να κάνω. Για να μη πω ότι μου λείπουν και οι κροταφοί μου, είμαι γιατρός στο επάγγελμα και σε μας δεν είναι πάντα καλό να μικροδείχνεις πολύ :p

Πρόταση Feriduni σε προεγχειρητική φώτο:

Συνημμένα

• IMG_20240917_202010.jpg
    IMG_20240917_202010.jpg
    236.4 KB · Προβολές: 46

bobby

Well-Known Member
Αν έχεις δότρια και χρήμα όλα διορθώνονται.

Καταλαβαίνω την απογοήτευση σου αλλά αν ισχύει αυτό που είπα στην πρώτη σειρά τότε μην ανησυχείς.

Τώρα για το « στέκομαι άνετα απέναντι τους» μάλλον το εννοεί κυριολεκτικά….. ότι μπορεί να πάει απέναντι τους κάπου και να τοποθετήσει το σώμα του απέναντι τους…..όπως δηλαδή οποιοσδήποτε άνθρωπος με δυο πόδια που λειτουργούν θα μπορούσε να κάνει…… :p :p :p :p :p

LoverBoy

Well-Known Member
Εγώ δεν θα ανέβαζα το hairline!Θα κοιτούσα να βρώ ένα καλό γιατρό να μπεί ανάμεσα και να σου γεμίσει τα κενά!Έτσι δεν θα φαίνεται άσχημα το αποτέλεσμα σου καθώς απο ότι καταλαβαίνω έδωσε μόνο μια σχετική πυκνότητα στην γραμμή του hairline και πίσω το άφησε άδειο!
Μην απελπίζεσαι διορθώνεται δεν είναι ακατόρθωτο!Μερικές τρίχες μπορούν να αφαιρεθούν απο μπροστά όντως!

got2000

Member
Εγώ δεν θα ανέβαζα το hairline!Θα κοιτούσα να βρώ ένα καλό γιατρό να μπεί ανάμεσα και να σου γεμίσει τα κενά!Έτσι δεν θα φαίνεται άσχημα το αποτέλεσμα σου καθώς απο ότι καταλαβαίνω έδωσε μόνο μια σχετική πυκνότητα στην γραμμή του hairline και πίσω το άφησε άδειο!
Μην απελπίζεσαι διορθώνεται δεν είναι ακατόρθωτο!Μερικές τρίχες μπορούν να αφαιρεθούν απο μπροστά όντως!
Ισχύει αυτό, θυμάμαι μετεγχειρητικά κιόλας ότι το hairline από πάνω φαινόταν πυκνό για 3 σειρές περίπου και πίσω αραιώνε σημαντικά. Ειδική η μία πλευρά φαινόταν ότι θα είναι περισσότερο μάπα από την άλλη, είχε σοβαρά κενά.

Νομίζω θα το ανεβάσω το hairline, αν ποτέ βρω το χρόνο και τα χρήματα να το κάνω. Δε νομίζω ότι ταιριάζει κιόλας στις αναλογίες του προσώπου μου και θέλω κάτι συντηρητικό που να με "ξεμπερδεύει". Θα προτιμούσα να μην ασχοληθώ ποτέ ξανά. Ο Feriduni πρότεινε και restocking της δότριας αν θέλω και έστειλε μερικές φώτο περιστατικών που ήταν υποσχόμενες.

theoblue

Active Member
Το έχω ψάξει εκτενώς, γίνεται να μη μείνουν σημάδια γενικά. Υπάρχουν περιστατικά που δεν φαίνεται τίποτα και να ψάξεις, καθώς η περιοχή αυτή επουλώνει καλύτερα από την ινιακή χώρα (δότρια). Ωστόσο χρειάζεται μικρό punch, άριστη εκτέλεση και αν είναι πυκνό >1 session για να μην ενωθούν τα punches και δημιουργήσουν μεγαλύτερες ουλές. Εμένα είναι αραιό οπότε ελπίζω να γίνει με μια γύρα.

Αυτό που προτείνεις μου έχει προτείνει ο Feriduni, αλλά έχει τρελή αναμονή και δεν ξέρω αν αντέχω μέχρι τότε. Εχω live consulation με Bisanga τον Οκτώβρη καθώς μένω από Βρυξέλλες δυόμιση ώρες με το αυτοκίνητο. Υποθέτω κάτι αντίστοιχο θα προτείνει, αλλιώς αν είναι να διατηρηθεί το hairline κρίνοντας από άλλες δουλειές του με βλέπω να θέλει +2000 grafts, κάτι που δεν είμαι πρόθυμος να κάνω. Για να μη πω ότι μου λείπουν και οι κροταφοί μου, είμαι γιατρός στο επάγγελμα και σε μας δεν είναι πάντα καλό να μικροδείχνεις πολύ :p

Πρόταση Feriduni σε προεγχειρητική φώτο:
Αν μενεις και εξωτερικο εχεις πολυ περισσοτερες επιλογες σε καλους γιατρους. Οπως ειπε και ο @bobby, αν υπαρχει το χρημα το repair θα ειναι πολυ πετυχημενο.

Νομιζω παντως οτι περαν του γιατρου, γενικα βιαστηκες να κανεις ΜΜ. Αλλα οτι εγινε εγινε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Ισχύει αυτό, θυμάμαι μετεγχειρητικά κιόλας ότι το hairline από πάνω φαινόταν πυκνό για 3 σειρές περίπου και πίσω αραιώνε σημαντικά. Ειδική η μία πλευρά φαινόταν ότι θα είναι περισσότερο μάπα από την άλλη, είχε σοβαρά κενά.

Νομίζω θα το ανεβάσω το hairline, αν ποτέ βρω το χρόνο και τα χρήματα να το κάνω. Δε νομίζω ότι ταιριάζει κιόλας στις αναλογίες του προσώπου μου και θέλω κάτι συντηρητικό που να με "ξεμπερδεύει". Θα προτιμούσα να μην ασχοληθώ ποτέ ξανά. Ο Feriduni πρότεινε και restocking της δότριας αν θέλω και έστειλε μερικές φώτο περιστατικών που ήταν υποσχόμενες.
Έτσι κάνουν πολλοί γιατροί εντός Ελλάδος δυστυχώς!Δίνουν γκάζι όπως είπες στις 3 πρώτες σειρές να κλέβει στο μάτι και απο πίσω το χάος.....!Εξίσου και όλοι με το ίδιο χτένισμα!Πίσω μαλλιά και πλάΪ!Πάντως ειλικρινά μην απελπίζεσαι φτιάχνεται η περίπτωση σου αν και καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου!Αν έχεις οικονομική δυνατότητα επέλεξε ένα απο τους τοπ έξω να λύσεις το πρόβλημα σου και να βρείς την ηρεμία σου αδερφέ!

got2000

Member
Αν μενεις και εξωτερικο εχεις πολυ περισσοτερες επιλογες σε καλους γιατρους. Οπως ειπε και ο @bobby, αν υπαρχει το χρημα το repair θα ειναι πολυ πετυχημενο.

Νομιζω παντως οτι περαν του γιατρου, γενικα βιαστηκες να κανεις ΜΜ. Αλλα οτι εγινε εγινε
Ίσως να βιάστηκα λίγο. Ήμουν ουσιαστικά σταθερός με ελάχιστη διαφοροποίηση από τα 28 και είμαι 32. Κληρονομικά δεν υπάρχει κάτι που να δημιουργεί ανησυχία για σοβαρή επιδείνωση οπότε είπα γιατί να μη το χαρώ λίγο νωρίτερα... Δεν είμαι και 25

theoblue

Active Member
Ίσως να βιάστηκα λίγο. Ήμουν ουσιαστικά σταθερός με ελάχιστη διαφοροποίηση από τα 28 και είμαι 32. Κληρονομικά δεν υπάρχει κάτι που να δημιουργεί ανησυχία για σοβαρή επιδείνωση οπότε είπα γιατί να μη το χαρώ λίγο νωρίτερα... Δεν είμαι και 25
Anyway το τελικό σου αποτέλεσμα θα είναι δυνατό. Καποια παραπάνω χρηματα θα κλάψεις αλλά οκ. Μαζί μας θα τα πάρουμε;

Dimos_

New Member
Update 6.5 μήνες, στο φως.

Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε για όχι κακό - μέτριο αποτέλεσμα ή για αστοχίες. Εγώ βλέπω ένα χαμηλό hairline με αφύσικη αραίωση, ένα χοντροκομμένο και κακόγουστο hairline και ένα χειρότερο "μετά" από "πριν". Όλα αυτά μου αρκούν για να πω ότι ανεξάρτητα από το αν είναι κακό ή όχι, μου έκανε κακό. Αν το έκαναν πάνω σε μια κούκλα για εξάσκηση μπορεί να χρησιμοποιούσα άλλες λέξεις. Μέχρι και ο πατέρας μου το παραδέχτηκε ότι πριν ήμουν καλύτερος.

Η φιλοσοφία της συγκεκριμένης κλινικής είναι πετάμε λίγα μαλλάκια χωρίς να μας πολυνοιάζει η ποιότητα του hairline, τα αφήνουμε λίγο μακριά και τα κάνουμε προς τα μπροστά για να φαίνεται ότι "έχουμε μαλλί". Σχεδόν όλες η φωτογραφίες στη σελίδα του Instagram είναι μακρινές φωτογραφίες με το μαλλί χτενισμένο μπροστά. Πραγματικά είναι εξωπραγματικό το πώς πας να κάνεις κάτι για να νιώσεις καλύτερα και σου γ*** τη ζωή για δεν ξέρω και γω πόσο καιρό.

Όλα αυτά ενώ πραγματικά δεν έχω βρει άνθρωπο Ελλάδα που να εκτιμώ τη δουλειά του. Γιατί όπως είπα και νωρίτερα, η μεταμόσχευση μαλλιών δεν είναι ρινοπλαστική, όπου μια καλή επέμβαση είναι 100% φυσική και επιτυχής. Ακόμα και η τέλεια μεταμόσχευση έχει υποχωρήσεις, τέτοιες που κάποιοι ανάλογα με τα γούστα τους θα έλεγαν ότι δεν αξίζει (ακόμα και η τέλεια!). Όταν φτάνουμε σε αυτό το επίπεδο πάτου, καλύτερα γουλί (πόσο μάλλον αραίωση στους κροτάφους).

Όσον αφορά το αν θα βελτιωθεί, έχω βάλει δίπλα δίπλα φωτός του hairline μετεγχειρητικες και τωρινές, και δεν έχω να περιμένω πολλή πύκνωση ακόμα. Έχω συγκρίνει την πρώτη σειρά κυριολεκτικά τρίχα-τρίχα (δεν είναι και πολλές...). Να βγουν μερικές τρίχες και να φτιάξουν λίγο ποιοτικά; Δεν το σώζει ο,τι κι αν γίνει, η φάση είναι για repair τρέχοντας, με την όποια αβεβαιότητα θα κρύβει και αυτό.

Προβολή συνημμένου 65078Προβολή συνημμένου 65079Προβολή συνημμένου 65080
Συγγνώμη που θα στο πω αλλά αυτά παθαίνεις όταν παίρνεις βιαστικές αποφάσεις για μια τόσο λεπτή αισθητική επέμβαση και η επιλογή γίνεται με βάση "είναι φίλος του πατέρα μου απ το στρατό" και οχι με βάση την εμπειρία, τα αποτελέσματα, τις γνώσεις του γιατρού κ.λ.π. γιατί μετά τρέχεις και δε φτάνεις. Εξουθενώνεσαι χρηματικά και ψυχολογικά για κάτι που θα μπορούσες να φτιάξεις σωστά απ την αρχή.
Χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας όντως πριν ησουν καλύτερος.

Απο Ελλάδα νομίζω θα συμφωνήσω με τον theoblue οτι ο Αναστασακης φτιάχνει τις καλύτερες hairline απο θέμα φυσικότητας που είναι και το ζητούμενο για όλους.
Από εξωτερικό οι επιλογές ευτυχώς είναι παρα πολλές, που αν αντέχεις οικονομικά προχωράς.

Όσο για το τελευταίο που ανέφερες πως ήταν επιθετικός απέναντι σου και οτι μπορεί να σταθεί ισάξια απέναντι σε τοπ γιατρούς είναι πραγματικά ασχολίαστο. Δυστυχώς στην Ελλάδα μας έχει φάει ο εγωισμός και η νοοτροπία του ξερόλα, γι αυτό εξελισσόμαστε με ρυθμούς χελώνας

got2000

Member
Συγγνώμη που θα στο πω αλλά αυτά παθαίνεις όταν παίρνεις βιαστικές αποφάσεις για μια τόσο λεπτή αισθητική επέμβαση και η επιλογή γίνεται με βάση "είναι φίλος του πατέρα μου απ το στρατό" και οχι με βάση την εμπειρία, τα αποτελέσματα, τις γνώσεις του γιατρού κ.λ.π. γιατί μετά τρέχεις και δε φτάνεις. Εξουθενώνεσαι χρηματικά και ψυχολογικά για κάτι που θα μπορούσες να φτιάξεις σωστά απ την αρχή.
Χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας όντως πριν ησουν καλύτερος.

Απο Ελλάδα νομίζω θα συμφωνήσω με τον theoblue οτι ο Αναστασακης φτιάχνει τις καλύτερες hairline απο θέμα φυσικότητας που είναι και το ζητούμενο για όλους.
Από εξωτερικό οι επιλογές ευτυχώς είναι παρα πολλές, που αν αντέχεις οικονομικά προχωράς.

Όσο για το τελευταίο που ανέφερες πως ήταν επιθετικός απέναντι σου και οτι μπορεί να σταθεί ισάξια απέναντι σε τοπ γιατρούς είναι πραγματικά ασχολίαστο. Δυστυχώς στην Ελλάδα μας έχει φάει ο εγωισμός και η νοοτροπία του ξερόλα, γι αυτό εξελισσόμαστε με ρυθμούς χελώνας
Δεν ήταν ακριβώς "φίλος απ' το στρατό". Ήταν συνάδελφος που ακουγόταν χρόνια ότι ήταν καλός για κάποιο λόγο, και ήμουν σε αδιανόητα ο,τι να ναι φάση στη ζωή μου και ναι, πήρα βιαστική απόφαση. Πίστευα ότι πάω στον καλύτερο και δεν το ανέλυσα πολύ περισσότερο, όσο γελοίο και αν ακούγεται, γιατί εμπιστεύτηκα τον πατέρα μου και έναν φίλο μου που είπε "ένας στη δουλειά πήγε εκεί και τον έκανε τέλειο". Τελικά δεν είχε πάει καν εκεί αυτός στη δουλειά....

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι ιδιαίτερη επέμβαση. Δεν υπάρχει άλλη σαν αυτή στην αισθητική ιατρική, και ποτέ δεν είχα διανοηθεί ότι μπορεί να συζητάω να πάω εξωτερικό για αισθητική επέμβαση. Αυτό και μόνο δείχνει την ιδιαιτερότητά της. Οι φωτογραφίες που θα ανεβάσει ένας γιατρός μπορούν να είναι παραπλανητικές με τον φωτισμό. Αυτό δύσκολα γίνεται σε άλλες επεμβάσεις. Πρέπει να είσαι πολύ καχύποπτος, και για αυτό την πατάνε τόσοι.

Τέλος πάντων, ναι, τα έχω πάρει με το παραπάνω τα μαθήματά μου.

ΥΓ: όσον αφορά την αντιμετώπισή του, οι ιστορίες που θα ήταν "ασχολίαστες" περισσεύουν. Όταν είδα τα διπλά και τριπλά τριχοθυλάκια τις πρώτες μέρες και διάβασα ότι είναι λάθος, του το ανέφερα ψύχραιμα στο follow up και χωρίς να κοιτάξει καν (γιατί προφανώς ήξερε ότι θα υπήρχαν) μου είπε με εκνευρισμό "αυτά που μπαίνεις και διαβάζεις στο ίντερνετ τα κάνουμε εμείς 30 χρόνια. Μετά ξανά στο τηλέφωνο εκνευρισμός τύπου "το ξέρεις ότι μιλάς σε έναν άνθρωπο που την κάνει αυτή τη δουλειά 30 χρόνια;". Όταν είχα φτάσει τον 5ο μήνα και πλέον οι καθησυχασμοί δεν μπορούσαν να ευσταθούν, η κλινική μπήκε σε defensive mode, λέγοντας μου ότι αμέλησα να πάω για PRP (το οποίο εξάλλου παρουσιάστηκε ως προαιρετικό και ήξερε ότι θα είμαι εξωτερικό) και για αυτό δεν έχω καλό αποτέλεσμα. Τέλος, ενώ στο consultation είπε ότι λόγω ηλικίας μπορούμε να κάνουμε μεταμόσχευση και δεν έγινε σοβαρή συζήτηση για φάρμακα, όταν μετά την επέμβαση κατάλαβα ότι το καρπούζι είναι μάπα τον ρώτησα αν μπορεί να χρειαστώ κι άλλη επέμβαση μελλοντικά και είπε "άλλοι κάνουν και δύο και τρεις, δεν είμαι η Πυθία".

Πρόκειται για μια κλινική που προσπαθεί να χωρέσει πάρα πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη (γενική δερματολογία, δερματοχειρουργικη, μεταμόσχευση μαλλιών, laser κοκ). Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι έχει υπάρξει και είναι κανονικός δερματολόγος. Σε αντίθεση με τους περισσότερους στον χώρο των μεταμοσχεύσεων που μεταξύ μας είναι και δεν είναι γιατροί, αυτός ήταν από τους πρώτους στην Ελλάδα που επιχείρησαν τη μεταμόσχευση, αλλά δεν το εξέλιξε ποτέ. Η αλαζονία του όμως είναι από άλλο πλανήτη, και προφανώς αποτελεί έναν απ' τους λόγους που δεν αποδέχεται ότι πρέπει να το παρατήσει το σπορ.

Τελευταία επεξεργασία:

Vdupa

Well-Known Member
Είσαι σίγουρος ότι τους γνωρίζει;

got2000

Member
Είσαι σίγουρος ότι τους γνωρίζει;
Ναι. Μάλιστα έλεγε με ύφος ότι θα τους πάρει τηλέφωνο γιατί "τους ξέρει" για "να δει". Υποστήριξε επίσης ότι "αν ο μπισανγκα είχε δουλειά, δε θα ερχόταν να ανοίξει κλινική στην Ελλάδα". Αυτά λίγο πριν κλείσω το 4μηνο.

theoblue

Active Member
Ναι. Μάλιστα έλεγε με ύφος ότι θα τους πάρει τηλέφωνο γιατί "τους ξέρει" για "να δει". Υποστήριξε επίσης ότι "αν ο μπισανγκα είχε δουλειά, δε θα ερχόταν να ανοίξει κλινική στην Ελλάδα". Αυτά λίγο πριν κλείσω το 4μηνο.
Εδω ερχεται ο Λορεντζο, ο Μπισανγκα δε θα ερχοταν; :p

got2000

Member
Καλημέρα παιδιά

Βρίσκομαι στη φάση αναζήτησης γιατρού, αν και δεν πρόκειται να γίνει πολύ άμεσα κάτι πέρα από consultations καθώς έχω πολλές υποχρεώσεις. Μέχρι στιγμής ήμουν μεταξύ Feriduni, Bisanga και Ball από Maitland clinic. Ο Feriduni μου αρέσει αρκετά αλλά έχει τεράστια αναμονή (τον Ιούλιο είχε χρόνο αναμονής για επέμβαση 1 χρόνο και 4 μήνες). Ο Ball επίσης μου αρέσει πολύ, άλλο στυλ βέβαια και αρκετά συντηρητικός αλλά οι δουλειές του είναι τρομερά φυσικές και υπάρχουν κάνα δυό καλα repairs του online. Είναι κάθετος όμως στο ότι δεν κάνει assess την κατάσταση πριν το 9μηνο και έχει τρεις μήνες αναμονή περίπου οπότε η επέμβαση θα μπορούσε να γίνει στην καλύτερη 6 μήνες από τώρα. Τέλος ο Bisanga μάλλον είναι η πιο γρήγορη επιλογή και έχω consultation τον Οκτώβριο μαζί του. Ωστόσο παρόλη την εμπειρία του και τη φήμη του, κάπου κολλάω. Λίγο κάνα δυο online reports για πολύ κακά FUT πριν καμιά 10ετια, λίγο ότι χρησιμοποιεί πάρα πολλά grafts, και τα hairline του είναι πυκνά αλλά για να είμαι ειλικρινής δε μου κάθονται τόσο καλά όσο των άλλων δύο.

Έχει κανείς κάτι να πει επ' αυτού, ή να προτείνει κάποιον άλλο με εμπειρία στα repair; Θέλω top level, δεν θα αντέξω άλλη αποτυχία.

Thanks

Μπλουζα