Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Turbobox είπε:Δεν μου το στέλνουν ενώ έχω κάνει 2-3 πράγματα παραγγελία, για το ιώδιο μου βγάζει: We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination
Turbobox είπε:Ναι, αυτό λέω δε στέλνει
Turbobox είπε:Δεν μου το στέλνουν ενώ έχω κάνει 2-3 πράγματα παραγγελία, για το ιώδιο μου βγάζει: We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination
weznem είπε:κανεις δεν σου κανε τιποτα.. ενηλικος εισαι,διβασες εψαξες πριν κανεις οτι εκανες?μαλλον οχι.
Turbobox είπε:Πρώτη μέρα σήμερα και έχω πιει από το πρωί 3 ταμπλέτες ιωδίου και αρχίζω και δεν αισθάνομαι καλά...
αφήνω λοιπόν:
το fungoral μου στον Άκη τον διαχειριστή να το διαθέσει όπου αυτός κρίνει πως το έχουν ανάγκη
το frezuderm hair force μαζί με το aloe vera shampoo στον Kapa για τη συνολική του συνεισφορά στο forum, για τον ψευδαργύρο και την λοσιόν του,
τις ταμπλέτες ιωδίου στον Panoslydios έτσι για να τις βλέπει και να θυμάται τι μου έκανε.
Επίσης το, ξδηηγδμαξδθαπ........
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Komis είπε:Ποσο μαλλον στο ιωδιο,το οποιο δρα σχετικα γρηγορα και ειναι εντονη η αποτοξινωση που κανει.
Εγω χρησιμοποιω 1βδομαδα το ιωδιο σε σπρει,σε νορμαλ ποσοτητες και ολα ειναι κομπλε.
Komis είπε:Turbobox είπε:Πρώτη μέρα σήμερα και έχω πιει από το πρωί 3 ταμπλέτες ιωδίου και αρχίζω και δεν αισθάνομαι καλά...
αφήνω λοιπόν:
το fungoral μου στον Άκη τον διαχειριστή να το διαθέσει όπου αυτός κρίνει πως το έχουν ανάγκη
το frezuderm hair force μαζί με το aloe vera shampoo στον Kapa για τη συνολική του συνεισφορά στο forum, για τον ψευδαργύρο και την λοσιόν του,
τις ταμπλέτες ιωδίου στον Panoslydios έτσι για να τις βλέπει και να θυμάται τι μου έκανε.
Επίσης το, ξδηηγδμαξδθαπ........
Φιλε turbobox,ακομα και συμπληρωματα να παρεις σε τετοια ποσοτητα οπως εκανες εσυ(3 ταμπλετες) λογικο ειναι να αισθανθεις κατι.Ποσο μαλλον στο ιωδιο,το οποιο δρα σχετικα γρηγορα και ειναι εντονη η αποτοξινωση που κανει.
Εγω χρησιμοποιω 1βδομαδα το ιωδιο σε σπρει,σε νορμαλ ποσοτητες και ολα ειναι κομπλε.