Δεν κανετε τιποτα με τα τοπικα !!!

Turbobox

New Member
Δεν μου το στέλνουν ενώ έχω κάνει 2-3 πράγματα παραγγελία, για το ιώδιο μου βγάζει: We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Turbobox είπε:
Δεν μου το στέλνουν ενώ έχω κάνει 2-3 πράγματα παραγγελία, για το ιώδιο μου βγάζει: We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination

Δεν είδες από πριν αν ο συγκεκριμένος στέλνει Ελλάδα? Από ότι φαίνεται δεν στέλνει

orestis

Member
Turbobox είπε:

Για τσεκαρε αυτα, ειναι ευρωπη και πρεπει να στελνουν ελλαδα. Βεβαια οι τιμες ειναι λιγο τσιμπημενες αλλα ειναι 180 tabs.

http://astronutrition.com/optimox-iodoral-180-tabs.html?q=%2Foptimox-iodoral-180-tabs.html&___store=eurozone&___from_store=eurozone

http://bigvits.co.uk/product.asp?pid=362&cid=&tid=&bid=40

Αυτο ειναι αμερικη αλλα στελνει ελλαδα.
http://www.naturalhealthyconcepts.com/iodoral-180-p-optimox.html

Πιστευω αν ψαξεις λιγο θα βρεις και αλλου στην ευρωπη.

Turbobox

New Member
Panoslydios μέσα στην εβδομάδα περιμένω να μου έρθει Ιώδιο όπου και το ξεκινάω. Να σε ρωτήσω, μετά από πόσο καιρό θα αρχίζω να βλέπω αποτελέσματα όπως την πνευματική διαύγεια που λες και το χάσιμο λίπους;
....τις προάλλες μέσ΄το αμάξι λέει μια κοπέλα έχετε παρατηρήσει που οι Κινέζοι δεν έχουν φαλάκρα; σκέφτομαι από μέσα μου : διατροφή= φύκη, ψάρια = ιώδιο= Panoslydios :p

Turbobox

New Member
Πρώτη μέρα σήμερα και έχω πιει από το πρωί 3 ταμπλέτες ιωδίου και αρχίζω και δεν αισθάνομαι καλά...
αφήνω λοιπόν:
το fungoral μου στον Άκη τον διαχειριστή να το διαθέσει όπου αυτός κρίνει πως το έχουν ανάγκη
το frezuderm hair force μαζί με το aloe vera shampoo στον Kapa για τη συνολική του συνεισφορά στο forum, για τον ψευδαργύρο και την λοσιόν του,
τις ταμπλέτες ιωδίου στον Panoslydios έτσι για να τις βλέπει και να θυμάται τι μου έκανε.
Επίσης το, ξδηηγδμαξδθαπ........

weznem

Well-Known Member
κανεις δεν σου κανε τιποτα.. ενηλικος εισαι,διβασες εψαξες πριν κανεις οτι εκανες?μαλλον οχι.

Komis

Active Member
Turbobox είπε:
Πρώτη μέρα σήμερα και έχω πιει από το πρωί 3 ταμπλέτες ιωδίου και αρχίζω και δεν αισθάνομαι καλά...
αφήνω λοιπόν:
το fungoral μου στον Άκη τον διαχειριστή να το διαθέσει όπου αυτός κρίνει πως το έχουν ανάγκη
το frezuderm hair force μαζί με το aloe vera shampoo στον Kapa για τη συνολική του συνεισφορά στο forum, για τον ψευδαργύρο και την λοσιόν του,
τις ταμπλέτες ιωδίου στον Panoslydios έτσι για να τις βλέπει και να θυμάται τι μου έκανε.

Φιλε turbobox,ακομα και συμπληρωματα να παρεις σε τετοια ποσοτητα οπως εκανες εσυ(3 ταμπλετες) λογικο ειναι να αισθανθεις κατι.Ποσο μαλλον στο ιωδιο,το οποιο δρα σχετικα γρηγορα και ειναι εντονη η αποτοξινωση που κανει.
Εγω χρησιμοποιω 1βδομαδα το ιωδιο σε σπρει,σε νορμαλ ποσοτητες και ολα ειναι κομπλε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Turbobox

New Member
Komis είπε:
Ποσο μαλλον στο ιωδιο,το οποιο δρα σχετικα γρηγορα και ειναι εντονη η αποτοξινωση που κανει.
Εγω χρησιμοποιω 1βδομαδα το ιωδιο σε σπρει,σε νορμαλ ποσοτητες και ολα ειναι κομπλε.

Σχετικά με την αποτοξίνωση μπορείς να εξηγήσεις λίγο -αν ξέρεις- τι ακριβώς κάνει;

panoslydios

New Member
Τι συμπτωματα εχεις?

Εγω απο οτι θυμαμαι ειχα σημαδια αποτοξινωσης σε περιοχες οπως
τα ματια ,ο εγκεφαλος και το αναπνευστικο.
Επισης για μια μερα ο λαρρυγας μου ηταν μουδιασμενος.

Για μενα αυτα ηταν σημαδια αποτοξινωσης.
Ρωτησα εναν βοτανολογο-ολιστη σε καποιο εναλλακτικο φορουμ
και μου ειπε το καλυτερο για ιωδιο ειναι το συγκεντρωμενο απο δεντρα
και δυσκολα βρισκεται στα βιομηχανικα σκευασματα.

Τεσπα.αν εχετε ενδιαφερουσες εμπειριες ποσταρετε!

Turbobox

New Member
Γενικά έχω μια αίσθηση ενός γενικού μπουκώματος αλλά δεν ξέρω αν οφείλεται στο ιώδιο γιατί αυτή τη περίοδο έχω αλλάξει και διατροφή και προπόνηση . Το μόνο που μπορώ να πω σίγουρα είναι που μου έκανε εντύπωση ο ιδρώτας στις μασχάλες. Όλως περιέργως μύριζε έντονα και λέω τι έγινε; ενώ είχα κάνει μπάνιο είχα βάλει και roll ; Μετά συμπέρανα, λέω τοξίνες θα είναι που φεύγουν λόγω ιωδίου.

Με τα σημάδια αποτοξίνωσης σε περιοχές τι εννοείς;

panoslydios

New Member
Μπουκωμα αισθανομουν σε αναπνευστικο και λαρυγγα αν εννοεις αυτο .
Για να μετριασεις τα συμπτωματα ενισχυσε το ανοσοποιητικο με βιταμινη c
και ψευδαργυρο.

Επισης αισθανομουν μεταλλικη γευση στο στομα και στον οισοφαγο.
Απο οτι φαινεται ημουν αρκετα μολυσμενος.Φευγω απο αθηνα :D
Οπως επισης αισθανομουν σαν κατι να μου εφευγε μεσα απο τα ματια(καδμιο ,μολυβδος
απο οτι εχω τσεκαρει) και υδραργυρος!! απο τον εγκεφαλο.
Σαν κατι να ξεκολλουσε και να απελευθερωνοταν.

Aν μυριζει εντονα,τοτε δικιο εχεις,ειναι αηδιαστικα πραγματα που εχουν συσσωρευθει μεσα σου .

Υπαρχει ολοκηρο φορουμ για αυτο,οπου ειναι πολυ ενεργα τα ατομα.(iodine supplemantation).
http://curezone.com/forums/f.asp?f=815

Θα καταλαβεις τα παντα.Μολις τελειωσω με καιτ αλλες δουλειες θα αρχισω
και εγω αυτη τη φορα απο το στομα.

Turbobox

New Member
Ιώδιο λέμε...
http://cambridgeweightplan.gr/blog/2012/10/29/iodine-in-our-lives/#more-428

Επίσης

Το 2010 το δίκτυο αριστείας EURRECA (EURopean micronutrient RECommendations Aligned), για την ευθυγράμμιση στην Ευρώπη των συστάσεων για τα μικροθρεπτικά συστατικά, χαρακτήρισε το ιώδιο ως ένα από τα 10 πρώτα μικροθρεπτικά συστατικά, για τα οποία υπάρχει ανάγκη αναθεώρησης των συστάσεων και ανάπτυξης κοινής πολιτικής. Η ύπαρξη συστηματικών συστάσεων και συνεχούς παρακολούθησης είναι καίριας σημασίας για τη βελτίωση της πρόσληψης ιωδίου.

Η ανεπάρκεια ιωδίου παραμένει μια ανησυχία για τη δημόσια υγεία στην Ευρώπη, αν και ανανεωμένες συνεργασίες μεταξύ κυβερνήσεων, βιομηχανίας και καταναλωτών, σε συνδυασμό με τις εξελίξεις ως προς τον εμπλουτισμό σε ιώδιο και την πολιτική για το ιωδιούχο αλάτι, είναι πολύ ελπιδοφόρα για τη βελτίωση της κατάστασης.

Όλοι ιώδιο μάγκες ΌΛΟΙ ;D

Chs

Μέλος του προσωπικού
Βρε φατε ψαρακι φρεσκο και ωραιο να παρετε ιωδιο το ευχαριστηθειτε κιολλας.. τις ταμπλετες δεν τις χαιρεσαι.. αγευστες πανε κατω και ξερες :-/

crossfire

Well-Known Member
Komis είπε:
Turbobox είπε:
αφήνω λοιπόν:

Φιλε turbobox,ακομα και συμπληρωματα να παρεις σε τετοια ποσοτητα οπως εκανες εσυ(3 ταμπλετες) λογικο ειναι να αισθανθεις κατι.Ποσο μαλλον στο ιωδιο,το οποιο δρα σχετικα γρηγορα και ειναι εντονη η αποτοξινωση που κανει.

Ποιο ιωδιο χρησιμοποιεις ακριβως komi?

Μπλουζα