Ποσό καιρό παίρνεις;Ισχύει φιλαράκι,είμαι 26…αλλά δεν γίνεται ρρ φίλε να κάνουμε τα στραβά μάτια σε όλα για τα μαλλιά μας…6μηνες παίρνω
Ποσό καιρό παίρνεις;Ισχύει φιλαράκι,είμαι 26…αλλά δεν γίνεται ρρ φίλε να κάνουμε τα στραβά μάτια σε όλα για τα μαλλιά μας…6μηνες παίρνω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
6 μήνες φίλε…και η αλήθεια είναι δεν έχω δει και κάτι θεαματικόΠοσό καιρό παίρνεις;
Εγώ νομίζω έχω βάλει λίγο ,ενώ πάντα ειμουν σταθερός στα κιλά μου και σε όλα ,και στο φαγητό μου
Δεν λέει ρρ φίλε ότι βάζεις κιλά ..επειδή μπορεί να υπάρξει ορμονική ανισορροπία μπορεί να κανεις διαφορετική κατανομιση λίπουςΑυτο νομιζω οτι δεν υπαρχει καν στις παρενεργειες, χωρις να ειμαι βεβαιος για αυτο.
Φιλε μου τι να σου πω, ειμαι 41, το σωμα μου ειναι ακριβως οπως ηταν προ φινας. Παρολο που σε αυτην την ηλικια το να πεταξεις κοιλιτσα ειναι πανευκολο, αν με δεις σε φωτο δεν υπαρχει περιεργη κατανομη λιπους.Δεν λέει ρρ φίλε ότι βάζεις κιλά ..επειδή μπορεί να υπάρξει ορμονική ανισορροπία μπορεί να κανεις διαφορετική κατανομιση λίπους
Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να περιμένεις μέχρι τους 18 μήνες και να ξανά μετρήσεις ξανά τις ορμόνες σου συνήθως γίνεται spike από τους 6-12 μήνες και μέτα επανέρχονται. Εσύ είσαι στην αρχή του κύκλου.Δεν λέει ρρ φίλε ότι βάζεις κιλά ..επειδή μπορεί να υπάρξει ορμονική ανισορροπία μπορεί να κανεις διαφορετική κατανομιση λίπους
Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να περιμένεις μέχρι τους 18 μήνες και να ξανά μετρήσεις ξανά τις ορμόνες σου συνήθως γίνεται spike από τους 6-12 μήνες και μέτα επανέρχονται. Εσύ είσαι στην αρχή του κύκλου.
Καλά που έκανα και μετρήσεις φίλε μου,είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά και είδα ότι ήταν από την προλακτινη!!!απο τι μπορεί να ανέβηκε δλδ,δεν ριχα ποτε τέτοια προβλήματα πριν φινας ….σας είπα παιδιά απλά κανουμε τα στραβά μάτια ,για να μην σταματήσουμε την θεραπείαΗ άποψη μου είναι ότι πρέπει να περιμένεις μέχρι τους 18 μήνες και να ξανά μετρήσεις ξανά τις ορμόνες σου συνήθως γίνεται spike από τους 6-12 μήνες και μέτα επανέρχονται. Εσύ είσαι στην αρχή του κύκλου.
Αγαπητέ εδώ είσαι για να ενημερώνεσαι, είναι γνωστόν ότι μόλις παίρνεις φίνα διαταράσσονται οι ορμόνες σου (Τ, κλπ) είναι φυσιολογικό. Άρα αυτό που σου συμβαίνει δεν σηματοδοτεί αυτόματα ότι κάτι πάει λάθος. Όπως σου είπα το σώμα χρειάζεται ένα διάστημα για να αυτορυθμιστεί. Αυτό έχουν δείξει κλινικές μελέτες. Άρα το σωστό είναι να αφήσεις 18 μήνες από την αρχή της θεραπείας και να ξανά μετρήσεις
Φιλε μου όταν είπα ότι κάτι πάει λάθος …εννοούσα ότι είχα πρόβλημα με την στύση μου και για μια βδομάδα δεν μπορούσα να εκσπερμάτωσο εύκολα…με το που ξεκίνησα ντοστινεξ και μείωσα δόση φινας έστρωσα και πολύ κιόλας μάλιστα …Αγαπητέ εδώ είσαι για να ενημερώνεσαι, είναι γνωστόν ότι μόλις παίρνεις φίνα διαταράσσονται οι ορμόνες σου (Τ, κλπ) είναι φυσιολογικό. Άρα αυτό που σου συμβαίνει δεν σηματοδοτεί αυτόματα ότι κάτι πάει λάθος. Όπως σου είπα το σώμα χρειάζεται ένα διάστημα για να αυτορυθμιστεί. Αυτό έχουν δείξει κλινικές μελέτες. Άρα το σωστό είναι να αφήσεις 18 μήνες από την αρχή της θεραπείας και να ξανά μετρήσεις.
Πόσο την μείωσες?Φιλε μου όταν είπα ότι κάτι πάει λάθος …εννοούσα ότι είχα πρόβλημα με την στύση μου και για μια βδομάδα δεν μπορούσα να εκσπερμάτωσο εύκολα…με το που ξεκίνησα ντοστινεξ και μείωσα δόση φινας έστρωσα και πολύ κιόλας μάλιστα …
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Από 1mg ημερησίως …τώρα παίρνω μέρα παρα μέραΠόσο την μείωσες?
Και έστρωσες όλα οκ πλέον?Από 1mg ημερησίως …τώρα παίρνω μέρα παρα μέρα
Φίλε τώρα ναι είμαι κομπλέ…δεν ξέρω τι βοήθησε πιο πολύ,εννοώ που μείωσα δόση η το ντοστινεξΚαι έστρωσες όλα οκ πλέον?
Τώρα ότι και να έφταιξε αφού είσαι οκ όλα καλά!Φίλε τώρα ναι είμαι κομπλέ…δεν ξέρω τι βοήθησε πιο πολύ,εννοώ που μείωσα δόση η το ντοστινεξ
Ναι μια χαρά αλλά εγώ σε μια βδομάδα το ντοστινεξ το σταματάω ….μετα αυτό ανά πασα στιγμή μπορεί να ξανά γίνει ..και αυτό έγραψα και πριν ότι μπορεί να την σταμάτησω την φινΤώρα ότι και να έφταιξε αφού είσαι οκ όλα καλά!
Σε πολύ λίγο φίλε ούτε μια βδομάδα αλλά πήρα και ντοστινεξ όπως είπα ,..είχα πάει σε ενδροκρινολογοΜετά από ποσό Κίρο μείωσης ένιωσες οκ;
Πιστεύω θα είσαι οκ!Απλά μη το σκέφτεσαι ότι το σταματάς και πάλι τα ίδια για να μη σου γίνει αυθυποβολή!Εύχομαι να πάνε όλα καλά!Ναι μια χαρά αλλά εγώ σε μια βδομάδα το ντοστινεξ το σταματάω ….μετα αυτό ανά πασα στιγμή μπορεί να ξανά γίνει ..και αυτό έγραψα και πριν ότι μπορεί να την σταμάτησω την φιν
Δεν είναι από την φίνα η αλλαγή. Είναι πολύ μικρό το διάστημα.Σε πολύ λίγο φίλε ούτε μια βδομάδα αλλά πήρα και ντοστινεξ όπως είπα ,..είχα πάει σε ενδροκρινολογο