Η μεταμόσχευσή μου 2500 grafts

Wanderer

Active Member
Εντοπισα 4-5 σπυρακια στο crown. Σε αλλα σημεια υπαρχουν κοκκινιλες που καποιες φορες μοιαζουν με σπυρακια αλλες οχι.

Γενικα ξεχνιεμαι και ακουμπαω τα μαλλια και ανησυχω μηπως ετσι βγηκαν τα σπυρακια.

Επηρεαζουν το τελικο αποτελεσμα? Στα άλλα σημεία υπάρχουν διάσπαρτα κόκκινα σημεία αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι σπυράκι ή απλά η επούλωση

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Dimos_

New Member
Εντοπισα 4-5 σπυρακια στο crown. Σε αλλα σημεια υπαρχουν κοκκινιλες που καποιες φορες μοιαζουν με σπυρακια αλλες οχι.

Γενικα ξεχνιεμαι και ακουμπαω τα μαλλια και ανησυχω μηπως ετσι βγηκαν τα σπυρακια.

Επηρεαζουν το τελικο αποτελεσμα? Στα άλλα σημεία υπάρχουν διάσπαρτα κόκκινα σημεία αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι σπυράκι ή απλά η επούλωση
Φίλε μου θα μας πεις τελικά που έκανες τη μεταμοσχευση?

Dimos_

New Member
Anastasakis Hair Clinic και έμεινα πολύ ευχαριστημένος!

Bεβαία αγχώνομαι συνέχεια. Πολλές φορές αγγίζω/κάνω πολυ χαλαρό μασαζ (ασυνείδητα) (οχι κατι δυνατο) και μετά ανησυχώ μήπως ταλαιπωρώ τις τρίχες με αποτέλεσμα να μην βγουν σωστά.
Προς το παρόν θα έλεγα πως είσαι ενθουσιασμένος κι όχι ευχαριστημένος καθώς το αποτέλεσμα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Παρ' όλα αυτά, σου εύχομαι να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να το χαρείς.

bobby

Well-Known Member
Με τόσο άγχος που έχεις θα πέσουν πιο γρήγορα….. :p :p :p :p :p έτσι όμως θα φυτρώσουν και πιο γρήγορα….;);););) Συναγωνιστή μην αγχώνεσαι χαλάρωσε είναι μια φάση που θα περάσει, η κλινική που πήγες έχει καλά ποσοστά φυτρωσης, οπότε οι πιθανότητες είναι υπέρ σου. Όλα θα πάνε καλά!

ctrl-z

New Member
...η κλινική που πήγες έχει καλά ποσοστά φυτρωσης, ...
Συγγνώμη για το hijack στο νήμα του φίλου, αλλά ενδεχομένως η ερώτησή μου να ενδιαφέρει και άλλους, που μόλις άρχισαν αυτό το ταξίδι, όπως εγώ.
Το ποσοστό φύτρωσης εξαρτάται από τον γιατρό/κλινική, δηλ. από τη μέθοδο/αρτιότητα (?) τοποθέτησης, και όχι από τον οργανισμό του μεταμοσχευθέντα;

bobby

Well-Known Member
Από όλα εξαρτάται αλλά για τον οργανισμό σου δεν μπορείς να κάνεις τίποτα….τον γιατρό (δηλαδή το «πακέτο» ικανότητα, πλάνο, πρωτόκολλο, σύστημα, συνεργάτες, βοηθούς, εξοπλισμό, κλπ) όμως μπορείς να τον επιλέξεις….. οπότε με επιλογή γιατρού που έχει σταθερά καλές φυτρώσεις μειώνεις τον κίνδυνο, δεν τον εξαλείφεις…..

theoblue

Active Member
Συγγνώμη για το hijack στο νήμα του φίλου, αλλά ενδεχομένως η ερώτησή μου να ενδιαφέρει και άλλους, που μόλις άρχισαν αυτό το ταξίδι, όπως εγώ.
Το ποσοστό φύτρωσης εξαρτάται από τον γιατρό/κλινική, δηλ. από τη μέθοδο/αρτιότητα (?) τοποθέτησης, και όχι από τον οργανισμό του μεταμοσχευθέντα;
Η αληθεια ειναι οτι με επιλογη καλου γιατρου ο οποιος δε θα τυχει να κανει αστοχια (γτ και οι καλυτεροι μπορει να κανουν) και εφοσον ακολουθησει ο ασθενης πιστα τις μετεγχειρητικες οδηγιες, πρεπει να ειναι πολυ ατυχος για να εχει αισθητα κακη φυτρωση λογω ιδιαιτεροτητων του οργανισμου του.

Wanderer

Active Member
μετά από αρκετή σκέψη έχω σχεδον αποφασίσει να ξεκινήσω τοπική φίνα. Ελπίζω να μου είναι αρκετή λογω της αργης τριχόπτωσης. Απλα θα πρέπει πρώτα να περιμένω να τελειώσω τις κάψουλες μινο και να έρθω σε επικοινωνία με τον ιατρό να μου πει εξετάσεις κλπ.

Wanderer

Active Member
20η μέρα και έχω γαστρεντερίτιδα και ΙΣΩΣ και πυρετό ή κρυάδες.

Υπάρχει περίπτωση να επηρεαστεί η ανάπτυξη των τριχών?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Wanderer

Active Member
38.2 πυρετος. Παιζει να ειναι και covid.αυριο θα κανω τεστ. Ανησυχω για την επιβιωση των μοσχευματων.

ΒΕβαια εχουν περασει 20 μέρες από την επέμβαση. Θα λάβω αλγκοφρεν.

bobby

Well-Known Member
Μην με παρεξηγήσεις για αυτό που θα σου πω αγαπητέ φίλε, αλλά αν πάθουν τίποτα τα μοσχεύματα σου θα είναι καρδιακό από το άγχος που τους μεταδίδεις….. :p :p :p :p Χαλάρωσε λίγο, δεν κάνεις καλό πρώτα στον εαυτό σου….

theoblue

Active Member
38.2 πυρετος. Παιζει να ειναι και covid.αυριο θα κανω τεστ. Ανησυχω για την επιβιωση των μοσχευματων.

ΒΕβαια εχουν περασει 20 μέρες από την επέμβαση. Θα λάβω αλγκοφρεν.
Το λες οτι θυμιζει και ημερολογιο καπετανιου

LoverBoy

Well-Known Member
Και θα τα δεις και χειρότερα!Είναι αυτό που σου γράφουμε ότι θέλει υπομονή και να υπολογίζεις μετά το 2-3 μηνο κάποια φύτρωση!Απο θεραπεία ξεκίνησες αφρό?

Wanderer

Active Member
Αλλα πρέπει να έχει ξεκινησει λογικα για να βλέπω δέρμα αρκετο.

Σε 4 μερες. Προς το παρων τελειωνω τις καψουλες μινοξιδιλης και μου χουν δωσει μινοξιδιλη μετα σε αφρο.

Μπλουζα