Μεταμόσχευση 2600 grafts στην κλινική Anastasakis

gregkont13

Verified MM member
Μπορεί να μην θέλει να δώσει επέκταση στο θέμα φίλε μου!
Όταν μπαίνεις σε φόρουμ και λες δημόσια ότι έχεις παράπονα και σου λέει ο γιατρός ποιος είσαι γιατι δεν παιζεί να μην σε χειρουργήσα εγώ, δεν γίνετε μετά να μη θες να δώσεις έκταση στο θέμα. Συμφωνώ με τον @FreeThinker. Και ξανάλεω δεν είμαι κανένας γνωστός υποστηρικτής του Αναστ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gregkont13

Verified MM member
δεν υπάρχει λόγος να κάνει πίσω. Αν όντως έγινε αυτό που λέει, θα πρέπει και η κλινική να εξηγήσει τους λόγους.

theoblue

Well-Known Member
Παιδιά ας μην ξεχνάμε ότι ο @RyanStack έχει αναφέρει ότι θα ανοίξει ξεχωριστό νημα για την παρουσίαση της δικής του ΜΜ αλλά περιμένει να κάνει πρώτα κάποιες μετρήσεις.
Εκεί λογικά θα διευκρινιστουν όλες οι λεπτομέρειες

aeratos28

Just aeratos
Εδώ,μέχρις στιγμής,απλά αναφέρει κάτι ο πελατης,στο οποίο η απάντηση της κλινικής είναι να δώσει τα στοιχεία του ώστε να σταλθούν φωτό και από την κλινική(σωστά),και να φανεί αν όντως έχει χειρουργηθεί εκεί ,τι αποτέλεσμα έχει πριν και μετά γτ λέει πως δεν πήρε το επιθυμητό και αν ισχύουν τελικα η όχι αυτά που λέει ο πελάτης ότι δεν είχε συμμετοχή ο γιατρός. ..ο πελάτης δεν έχει απαντήσει ακόμα στην κλινική στο αίτημα της..καλό θα είναι να επικοινωνήσει λοιπόν,να δώσει το όνομα του όπως σωστά ζητάει η κλινική και από εκεί και πέρα οι απαντήσεις για το τι και πώς θα κριθούν για το ποιος έχει δίκιο...το να βγαίνει ένας και να κατηγορεί δημόσια για κατι,η κλινική να λέει πως είναι πρόθυμη να δώσει φωτό και ότι χρειάζεται ,και ο πελάτης μετά να μην απαντάει είναι ύποπτο..άνοιξε νήμα φιλε,βάλε φωτό πριν και μετά ώστε να έχει βάση αυτό που λες και στείλε το όνομα σου στην κλινική να πιστοποιήσεις ότι όντως ήσουν πελάτης της...γτ αυτό που κάνεις τώρα δεν αποδεικνύει τα λεγόμενά σου ..με μισολογα μιλάς...αν όντως ισχύουν αυτά που λες απόδειξε το..

theoblue

Well-Known Member
Εδώ,μέχρις στιγμής,απλά αναφέρει κάτι ο πελατης,στο οποίο η απάντηση της κλινικής είναι να δώσει τα στοιχεία του ώστε να σταλθούν φωτό και από την κλινική(σωστά),και να φανεί αν όντως έχει χειρουργηθεί εκεί ,τι αποτέλεσμα έχει πριν και μετά γτ λέει πως δεν πήρε το επιθυμητό και αν ισχύουν τελικα η όχι αυτά που λέει ο πελάτης ότι δεν είχε συμμετοχή ο γιατρός. ..ο πελάτης δεν έχει απαντήσει ακόμα στην κλινική στο αίτημα της..καλό θα είναι να επικοινωνήσει λοιπόν,να δώσει το όνομα του όπως σωστά ζητάει η κλινική και από εκεί και πέρα οι απαντήσεις για το τι και πώς θα κριθούν για το ποιος έχει δίκιο...το να βγαίνει ένας και να κατηγορεί δημόσια για κατι,η κλινική να λέει πως είναι πρόθυμη να δώσει φωτό και ότι χρειάζεται ,και ο πελάτης μετά να μην απαντάει είναι ύποπτο..άνοιξε νήμα φιλε,βάλε φωτό πριν και μετά ώστε να έχει βάση αυτό που λες και στείλε το όνομα σου στην κλινική να πιστοποιήσεις ότι όντως ήσουν πελάτης της...γτ αυτό που κάνεις τώρα δεν αποδεικνύει τα λεγόμενά σου ..με μισολογα μιλάς...αν όντως ισχύουν αυτά που λες απόδειξε το..
Αναστασάκη μην υποκλέπτεις τον λογαριασμό του @aeratos28 :p

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Λοιπόν η ιστορία έχει ως εξής.
Όταν έκανα το repair,η συμβολή του γιατρού ήταν μόνο να ανοίξει τις υποδοχές.
Όταν έγινε η μεταμόσχευση,και η εξαγωγή και η τοποθέτηση,σε διήμερη συνεδρια,έγινε από δύο κυρίες,του team του.Τον γιατρό δεν τον είδα καθόλου.Θα μου πεις μπορείς να το αποδείξεις αυτό?Όχι.Ισα ίσα το παράπονο μου είναι ότι δεν ήταν τόσο κοντά μου οσο θα ήθελα.
Αυτο ειναι λαθος, για να μην πω ψεμα και αρχισουμε παλι πολεμο με ολα τα τρολ.

gregkont13

Verified MM member
Αυτο ειναι λαθος, για να μην πω ψεμα και αρχισουμε παλι πολεμο με ολα τα τρολ.
Όλοι έχουμε πει στο μέλος να σου στείλει το όνομα του και να ξεκαθαριστεί η κατάσταση. Και εσύ πάλι μιλάς για τρολ.... Κατά βάθος παραδέξου το, σ' αρέσει ο πόλεμος. Ζεις για κάτι τέτοια :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Έναν άντρα από μια γυναίκα μπορώ να τους ξεχωρίσω.Ελεος.Ενταξει το άσπρο μαύρο δεν μπορούμε να το κάνουμε.Ηθελα μέσω του φόρουμ να μπορέσω να λύσω το πρόβλημα μου και βλέπω να γράφονται τέτοιες αστειοτητες.Ημαρτον.Δεν θα επεκταθώ παραπάνω, αρκετοί με ενεπαιξαν στο θέμα της ΑΑ(δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Αναστασάκης).
Κατσε ρε φιλε. ΠΩΣ δεν συμπεριλαμβανομαι οταν λες οτι ΔΗΘΕΝ δεν σε χειρουργησα εγω?
ΑΝ ηταν τα πραγματα οπως τα λες, ΕΓΩ σε κοροιδεψα πιο πολυ απο ΟΛΟΥΣ!

Οποτε, σε παρακαλω ξανα, επικοινωνησε να σου στειλω ολες τις φωτογραφιες και και να ανεβασω το operative report σου να αποκαλυφθει η αληθεια γιατι λες ασυναρτησιες.

Ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ να χρειαζεται απο αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Κατσε ρε φιλε. ΠΩΣ δεν συμπεριλαμβανομαι οταν λες οτι ΔΗΘΕΝ δεν σε χειορυργησα εγω?
ΑΝ ηταν τα πραγματα οπως τα λες ΕΓΩ σε κοροιδεψα πιο πολυ απο ΟΛΟΥΣ!

Οπε, σε παρακαλω, επικοινωνησε να σου στειλω ολες τις φωτογραφιες και και να ανβεασω το operative report σου να αποκαλυφθει η αληθεια γιατι λες ασυναρτησιες.
Εδώ συμφώνω μαζί σου πάντως.

Anastasakis Hair Clinic

Μπορεί να μην θέλει να δώσει επέκταση στο θέμα φίλε μου!
Ευτυχως που μας το εξηγεις!
Ειναι μαλιστα σεβαστο απο εσενα: λεει καποιος μια μ@λ@κια που εβγαλε απο το κεφαλι του που ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ καποιον επωνυμα, και οταν ζητουνται αποδειξεις μετα λεει "δεν θελω να δωσω συνεχεια"
Ειμαστε σοβαροι
ΑΥΤΑ ειναι τα κακα της ανωνυμιας!
@LoverBoy ευτυχως τετοια ΤΡΟΛ εχουν εσενα να τα καταλαβαινεις! (δεν θα πως να δικαιολογεις ή να υποστηριζεις)

Anastasakis Hair Clinic

Thanks for the info. Οπότε καταλήγουμε ότι του έκανε τις οπές νοσοκομά σύμφωνα με όσα λέει.
Δεν ισχυει αυτο, ΜΗΝ συνεχιζεις για δικους σου λογους (ξερεις εσυ) να προσπαθεις να βγαλεις ειδηση.
ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΩ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΟΥ.
Σε ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΥΠΟΔΟΧΕΣ, σε καποιους κανω ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ με DULL IMPLANTER.

ΣΑΦΕΣ?

gregkont13

Verified MM member
Δεν ισχυει αυτο, ΜΗΝ συνεχιζεις για δικους σου λογους (ξερεις εσυ) να προσπαθεις να βγαλεις ειδηση.
Σε ΟΛΟΥ΅ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΥΠΟΔΟΧΕΣ, σε καποιους κανΩ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ με DULL IMPLANTER.

ΣΑΦΕΣ?
Γιατρέ σου συνιστώ να ηρεμήσεις. Έχω κάνει περίπου 5 ποστ στα οποία γράφω πως δεν συμφώνω με την τακτική του μέλους. Έχω γράψει ότι από τη στιγμή που λέει κάτι τέτοιο που δεν έχουμε ακούσει ξανά για την κλινική σου, πρέπει να σου δώσει το όνομα του και να πεις τη μεριά σου. Έχω πει ότι δεν γίνετε να λέει κάτι τέτοιο και μετά να λέει δεν θέλω να πάρει έκταση το θέμα. Και εσύ τώρα λες πως για δικούς μου λόγους πάω να βγάλω είδηση ακόμα και εκεί που λέω ότι συμφωνώ με πράγματα που λες σε αυτό το θέμα.

Όταν σ' λέω ότι ψάχνεις εχθρούς, μετά μου λες ότι να ναι. Ξαναδιάβασε τι έχω γράψει στο νήμα. Δηλαδή ήμαρτον. Εσύ νομίζεις ότι όλοι μας γραφτήκαμε στο φόρουμ πριν δέκα χρόνια με σκοπό να κάνουμε πόλεμο σε σένα δεκά χρόνια μετά. Χαλάρωσε και δες τα πράγματα με νηφαλιοτήτα μια φορά.

piros75

Well-Known Member
Σε ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΥΠΟΔΟΧΕΣ, σε καποιους κανω ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ με DULL IMPLANTER.

ΣΑΦΕΣ?
Για να καταλάβω (ήρεμα ρωτάω) το χειρουργείο σε μια μεταμόσχευση τριχών, θεωρείται μόνο η διάνοιξη των υποδοχών; Δηλαδή η εξαγωγή των μοσχευμάτων και η τοποθέτηση δεν είναι μέρος του χειρουργείου;

LoverBoy

Well-Known Member
Πολυ βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα και ΠΑΛΙ θα πας κουβα...
Μετα θα φταιω εγω που επιτηθεμαι και αλλες π....
Είδες πουθενά να βγάλω κάποιο συμπέρασμα?μιλούσαμε μεταξύ μας τα μέλη για την εμπειρία που δήλωσε ο ασθενής σας!
Κλασσικά όμως κρατάτε ότι σας συμφέρει!Πολύ σωστά σας είπε ο @gregkont13 ότι ψάχνετε εχθρούς!Είπαμε ότι είναι παράδοξο και ότι περιμένουμε να δούμε τι εξήγηση θα δώσει η κλινική σας!Είδατε κάποιο πόρισμα?Η φράση πάλι θα πας κουβά που κολλάει?Μήπως τελικά βιάζεστε εσείς να βγάλετε συμπεράσματα?Επίσης όταν αναφέρθηκα στο ότι "Μάλλον δεν ήθελε να δώσει συνέχεια"¨το είπα για το γεγονός ότι είδα ότι το μάζεψε κάπως μετά!Δεν σημαίνει ότι συμφωνώ μαζί του!

Anastasakis Hair Clinic

Για να καταλάβω (ήρεμα ρωτάω) το χειρουργείο σε μια μεταμόσχευση τριχών, θεωρείται μόνο η διάνοιξη των υποδοχών; Δηλαδή η εξαγωγή των μοσχευμάτων και η τοποθέτηση δεν είναι μέρος του χειρουργείου;
H τοποθετηση δεν ειναι απαραιτητος ιατρικος χρονος βασει της ISHRS που ειμαι ενα απο τα 150 Fellows παγκοσμιως και ο πρωτος Ελληνας

Anastasakis Hair Clinic

Είδες πουθενά να βγάλω κάποιο συμπέρασμα?μιλούσαμε μεταξύ μας τα μέλη για την εμπειρία που δήλωσε ο ασθενής σας!
Κλασσικά όμως κρατάτε ότι σας συμφέρει!Πολύ σωστά σας είπε ο @gregkont13 ότι ψάχνετε εχθρούς!Είπαμε ότι είναι παράδοξο και ότι περιμένουμε να δούμε τι εξήγηση θα δώσει η κλινική σας!Είδατε κάποιο πόρισμα?Η φράση θα πάλι θα πας κουβά που κολλάει?Μήπως τελικά βιάζεστε εσείς να βγάλετε συμπεράσματα?Επίσης όταν αναφέρθηκα στο ότι "Μάλλον δεν ήθελε να δώσει συνέχεια"¨το είπα για το γεγονός ότι είδα ότι το μάζεψε κάπως μετά!Δεν σημαίνει ότι συμφωνώ μαζί του!
Δεν ψαχνω εχθρους.
Μπορω αμεσως να καταλαβω την προδιαθεση του καθενος και τον χαρακτηρα
Εσυ ας πουμε ΘΕΩΡΩ οτι εχεις μια ηπια γενικα συμπεριφορα, χωρις εξαρσεις και κορονες, αλλα εισαι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΗΡΕΑΣΙΜΟΣ, και πολυ ευκολα θα πας απο ετσι σε γιουβετσι χωρις να θεωρεις οτι εγινε και κατι.
Απλα, οσον αφορα εμενα, επειδη εγω δυστυχεστατα ειμαι επωνυμα εδω, η καθε αλλαγη σταση σου αφηνει πανω μου λεκε απο την λασπη, ακομα και αν ριξεις νερο με την νεα δηλωση σου και ξεπλυνεις την λασπη.
κατανοητο?

Μπλουζα