TylerD είπε:
Κολλάνε στο ότι ορισμένοι σαν εσένα πάσχουν από το σύνδρομο του ατάλαντου ψώνιου, νομίζουν ότι η προσωπική τους... γνώμη έχει μεγάλη αξία και ταυτόχρονα απαξιώνουν όσους έχουν ξεχωρίσει με την δουλειά τους χρονια πριν από τον κάθε τυχάρπαστο. Όπως φαίνεται μάλιστα από την υπογραφή σου χρησιμοποιείς πολλά από αυτά τα... άχρηστα δηλητήρια που βγάζουν οι φαρμακοβιομηχανίες για να πηγαίνουν ταξιδάκια εις βάρος της υγείας σου αλλά ταυτόχρονα χωρίς να ορρωδείς προ ουδενός δεν ντρέπεσαι και βγαίνεις και μιλάς εναντίον της κάθε μερκ παριστάνοντας τον επαναστάτη.
Συγκεκριμένα για να απαντήσω σε εσένα και στον λύδιο άνοιξα τον λογαριασμό μιας και απότι βλέπω καιρό ως επισκέπτης την έχετε δει κάτι σαν επιστήμονες εδώ μέσα, δεν σκοπεύω έτσι κι αλλιώς να έχω ενεργή συμμετοχή. Κάποιος όμως πρέπει να σας βάλει στη θέση σας.
και οι ανθρωπποι που ασχολουνται με τα αταλαντα ψωνια και δημιουργησαν λογοριασμο για να θεωρηθουν ως μια ανωτερη δυναμη πως λεγονται εχεις ιδεα? εχεις προβλημα φιλε, μου αρεσει που εχεις βγαλει συμπερασματα για τους αλλους ενω για τον εαυτο σου εθελοτυφλεις παντελως φιλτατε...εισαι αλλη μαι μασκοτ του φορουμ για οσο σε αφησουν να εισαι... εγω δεν εχω προβλημα κανενα...
αν αυτα που λεω ειναι αβάσιμα και κατακριτέα υπαρχουν διαχειριστες να με βαλουν στη θεση τους, μην φοβασαι..
τελος να σου πω επειδη εισαι αφελης, οτι δεν ειπα ποτε οτι τα φαρμακα κτλ δεν πρεπει να τα χρησιμοποιουμε..απλα δεν πρεπει να οδηγουμαστε και σαν τυφλοι στον Αδη.. η γνωηση ειναι δυναμη.. επισης αλλο το να βαζεις ενα τοπικο υποτασικό φαρμακο.. και αλλον ενα ορμονικο φαρμακο θεωρω οτι την στοιχειώδη γνωση για να αντιληφθεις την ηλιθιοτητα που ειπες την εχεις.. οποτε καλο ειναι να προηγείται η σκεψη πριν την τέλεση της γραφής στο πληκτρολογιο....
για οποιον λογο και αν μπηκες φτιαξε ενα νημα και γραψε οτι σου ρθει, το να χαλαμε τα νηματα με ασχετα θεματα για τα οποια δημιουργηθηκαν ειναι απλα ενα λαθος,δεν προκειται να το συνεχισω ελπιζω να επιμεληθούν οι διαχειριστές επι του θέματος.