βουρτσισμα.

Παιδιά παρακαλώ εαν γίνεται να σβηστεί το ποστ μου πιο πριν. Κακώς απάντησα στον συγκεκριμμένο άνθρωπο, ο οποίος και δεν καταλαβαίνει, δεν πρόκειτε να ξαναγίνει αυτό....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

detumescence

New Member
Παρατηρησεις.

Καπα δεν το κανεις σωστα.Χρησιμοποιησε αντιχειρα και δεικτη
και κανε ζουλιξε το ωστε να γλιστραει λιγο.
Ποτε με ξηρο δερμα χωρις να εχει λιγι φυσικο λαδι στο κεφαλι.

Pete δεν φταει η λιπαροτητα ,φταινε αυτα που βαζεις μεσα σου
και καποια τα ονομαζεις φαγητο.

Δυστυχως το φορουμ σε εσωτερικα ζητηματα ειναι χρονια πισω.

peter13

Member
detumescence είπε:
Παρατηρησεις.

Τι εννοεις;κανω καλη διατροφη διοτι αθλουμε.δενψτροω απεξω,αναψυκτικα,ποτα κτλ.δεν νομιζω πως ειναι θεμα φαγητου.

Sent from my iPhone using Tapatalk

detumescence

New Member
peter13 είπε:
detumescence είπε:
Παρατηρησεις.

Τι εννοεις;κανω καλη διατροφη διοτι αθλουμε.δενψτροω απεξω,αναψυκτικα,ποτα κτλ.δεν νομιζω πως ειναι θεμα φαγητου.

Aποκλειεται.

Οι λεμφαδενες εχουν παραπανησια μικρο υπολλειματα φαγητου
που βγαινουν απο τους πορους του δερματος.

Το φαγητο βγαινει οχι μονο απο το εντερο αλλα και απο τα πνευμονια ,τη λεμφικη κυκλοφορια και το δερμα ως αεριο και υγρο.

Πες μου ακριβως τι τρως .

peter13

Member
detumescence είπε:
peter13 είπε:
detumescence είπε:
Παρατηρησεις.

Aποκλειεται.

Το φαγητο βγαινει οχι μονο απο το εντερο αλλα και απο τα πνευμονια ,τη λεμφικη κυκλοφορια και το δερμα ως αεριο και υγρο.

Κυριως κοτοπουλο μοσχαρι μακαρονια ρυζι πατατες αυγα,κουακερ.αυτη λιπαροτητα και τριχπ´τωση αρχισε και πριν αυτη την διατροφη που κανω

Sent from my iPhone using Tapatalk

kapa

Μέλος του προσωπικού
detumescence είπε:
καταλαβα πως το εννοεις.
δεν ακολουθω την μεθοδο πλεον,αλλα θα το εχω υποψιν αν το ξανα ξεκινησω.
ευχαριστω.

kapa είπε:
peter13 είπε:
ποια μεθοδο αλολουθεις σε κροταφους;εγω μονο μινοξιδιλη βαζω 2 φορες την εβδομαδα.

αυτην εδω,προσπαθεις να τσιμπησεις το δερμα,αλλα η δυσκολια ειναι οτι δεν υπαρχει καθολου ελαστικοτητα και θελει αρκετη πιεση στα δαχτυλα
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-0sNYhpevoU

Είσαι μεγάλος φίλε μου. Συγχαρητήρια!!!
:bravo:

detumescence

New Member
peter13 είπε:
detumescence είπε:
peter13 είπε:
detumescence είπε:
Παρατηρησεις.

Aποκλειεται.

Κυριως κοτοπουλο μοσχαρι μακαρονια ρυζι πατατες αυγα,κουακερ.αυτη λιπαροτητα και τριχπ´τωση αρχισε και πριν αυτη την διατροφη που κανω

ρυζι =γλουτενη-δυσπεπτο
μακαρονια= γλουτενη
αυγα= δυσπεπτη πρωτεινη που παγιδευεται σοτυς λεμφαδενες
μοσχαρι=σαν κρεας ποτε καθημερινα γιατι δημιουργει
ορμονικες ανισορροπιες(ανεβοκατεβασματα κορτιζολης,κτλ)
πατατες=ελπιζω οχι τηγανιτες.

Βαλε φρουτα(στον αποχυμωτη) και λαχανικα στον ατμο για να αντικαταστησεις εν μερει το βαρος που σου δημιουργουν ολα αυτα που βαζεις.

Φαντασου το μακαρονι να μπαινει στο στομαχι.Εκει το στομαχι προσπαθει να το καψει και η τροφη πηγαινει στα υπολοιπα οργανα παιρνοντας οτι μπορει να αφομοιωσει στο αιμα.ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ.Αρα καταλαβαινεις τα μακαρονια βγαινουν οπως μπαινουν.

Κανε τις αναλογιες και με τα αλλα που τρως.
------------------------------------------
Χρηστακο ο Λυδιος ειμαι. Κανε με μπαν γιατι πραγματικα βαρεθηκα να ειστε εσεις συντονιστες και να μην βαζετε sticky θεματα που να βοηθουν την τριχοπτωση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
Ενας νεος χρηστης θα μπει και θα μαθει χιλιος δυο μαλακιες για τοπικα που ποτε δεν λειτουργουν εκτος και αν τα εχει αναγκη ο οργανισμος.Πραγμα που δεν συμβαινει.

Δεν υπαρχει εκπαιδευση ωστε να βλεπουμε την τριχα στο περιβαλλον του σωματος μας.

Το μασαζ και το βουρτσισμα το κανουμε για να σπασουμε το συσσωρευμενο λιπος και τους ινωδεις ιστους που σχηματιστηκαν στο τριχωτο ακριβως απο αυτα τις δυσπεπτες τροφες(πολυ κρεας,αυγα,μακαρονια κτλ).
Η ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΞΙΝΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.Με το μαλακο στην πρωτεινη.

Η πρωτεινη δεν εχει να κανει με τη δυναμη.
Ο πιο δυνατος ανθρωπος στον κοσμο ηταν vegeterian ο patrik baboumian.

Σηκωσε στους ωμους 550 κιλα και τα μετεφερε 10 μετρα!!!!
Ψαχτο αν δεν με πιστευεις.

Οσοι κανουν bbuilding και **μιουνται στην πρωτεινη απλα επιταχυνουν τη γηρανση τους και κανουν ενα πρησμενο ζωρις ελαστικοτητα σωμα.

Βαλε yoga στη γυμναστικη σου.Αυτο κανω και πηγαινω δυο φορες τη βδομαδα gym και κανω body bars με με μπαρα με χαμηλα βαρη .
-----------------------------------------------------
Χρηστακο εισαι καλο παιδι ομως.Μπορει να στη λεω αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι εισια καλο παιδι .ΛΟΛ.χωρις πλακα.

edyuser1

Active Member
kapa είπε:
peter13 είπε:
ποια μεθοδο αλολουθεις σε κροταφους;εγω μονο μινοξιδιλη βαζω 2 φορες την εβδομαδα.

αυτην εδω,προσπαθεις να τσιμπησεις το δερμα,αλλα η δυσκολια ειναι οτι δεν υπαρχει καθολου ελαστικοτητα και θελει αρκετη πιεση στα δαχτυλα
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-0sNYhpevoU

να σαι καλα καπα

kapa

Μέλος του προσωπικού
να μαστε καλα ολοι.
η θεραπεια μου εχει αλαξει,σταματησα την μινοξιδιλη και βαζω crinagen μονο κροταφους.
εχει σειρα folligen και capillogain,ενα ενα ομως.
φετος λεω να δοκιμασω ολα τα growth του εμποριου στους κροταφους.
η μινοξιδιλη σε εμενα απετυχε οσο δεν παει αλλο.τριτος μηνας χρησης και ξεκιναει η κατηφορα,τραγικο......
εξ αρχης μου εδωσε ενα 50% απο αυτα που θα επρεπε να δωσει το οποιο μετα την πτωση της εγινε ενα 25% απο αυτα που θα επρεπε να δωσει.παλευω για αερα κοπανιστο πραγματικα.
ειμαι σιγουρος οτι το capillogain θα μου δωσει πολλα περισσοτερα γι αυτο και το αφηνω τελευταιο,γιατι μαλλον θα κατασταλαξω εκει.
ταυτοχρονα δοκιμαζω σε oral ουσιες(βιταμινες μονο) που θεωρητικα θα μπορουσαν να κανουν κατι σε ασπρισμα της τριχας,δεν ειναι μονο τα μαλλια,ειναι και τα γενια που ασπριζουν.
το βουρτσισμα παραμενει,ενισχυει αρκετα τα τοπικα και σε εμενα εχει πιασει την τριχοπτωση απο τα μαλλια :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

peter13

Member
kapa καπου ειχες πει πως χρησιμοποιεις καποιο χαπι που βοηθαει τα ασπρα τριχακια να γινουν μαυρα(acid spiral) καπως ετσι.

kapa

Μέλος του προσωπικού
peter13 είπε:
kapa καπου ειχες πει πως χρησιμοποιεις καποιο χαπι που βοηθαει τα ασπρα τριχακια να γινουν μαυρα(acid spiral) καπως ετσι.

folic acid εννοεις,δεν βλεπω να κανει κατι.
επιση δεν κανει και η αιματωση κατι στις ασπρες τριχες επι τη ευκαιρια.
κατι παιζει ομως με το ασπρισμα της τριχας και την φαλακρα,εκτος το οτι οι δικες μου ασπρες ειναι διπλασιες σε παχος απο τις μαυρες.
εχω παρατηρησει οτι οσοι ασπριζουν νωρις εννοω να εχουν γινει ασπρομαυροι στα 20 και ασπροι στα 22, οχι 200 τριχες στα 30 φευγα οπως εγω,αυτοι δεν καραφλιαζουν.
εχω βρει συμμαθητες απο δημοτικο,γυμνασιο λυκειο κατασπρους αλλα το μαλλι οπως 20 χρονια πριν,καμια υποχωρηση nw 0

kapa

Μέλος του προσωπικού
kall2 είπε:
καπα ποσα λεπτα μασαζ κανεις την ημερα?

δεν κανω μασαζ,κανω 8 - 10 λεπτα βουρτσισμα(ανεβασα λιγο χρονο,εριξα λιγο ενταση),βαζω crinagen στους κροταφους και παιρνω μια καψουλα paba την ημερα

gianniskritikos2

Active Member
o πατερας μου εχει σε Nw6 περιοχη οσες τριχες του μηνανε μαυρες και τα πλαγια και πισω ειναι ασπρες.... ο θειος μου αδελφος του πατερα μου εχει μαλλι τουμπανο ειναι 55 και ειναι ασπρα απο τα 30 ολα ασπρα ομως

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
o πατερας μου εχει σε Nw6 περιοχη οσες τριχες του μηνανε μαυρες και τα πλαγια και πισω ειναι ασπρες.... ο θειος μου αδελφος του πατερα μου εχει μαλλι τουμπανο ειναι 55 και ειναι ασπρα απο τα 30 ολα ασπρα ομως

ειμαι βεβαιος οτι κατι παιζει με το ασπρισμα και την καραφλα και δεν μπορει να μου το βγαλει κανεις απο σκεψη.
70 καραφλιασαμε απο πολυ εως λιγο,2 εμειναν οπως ηταν,αυτοι που ασπρισαν στα 20,οι συμαθητες μου ολοι.
δεν ειναι τυχαιο

gianniskritikos2

Active Member
εγω πιστευω πως δεν εχει καμια σχεση απλα αμα ειναι να ασπρισεις οι τριχες που ειναι να πεσουν στο μελλον δεν ασπτιζουν στην ωρα τους αλλα μετα απο πολα χρονια υπαρχουν ατομα με μαλλι χωρις καμια ασπρη και ειναι 40 ασπουμε και εχουν μαλλια.. και καραφλοι με ασπρα.. ο πατερας μου στα 26 ασπριζε .. στα 30 ασπρα ολα τα πλαινα αλλα τα πανω μαυρα αυτα που ειναι σε nw6 περιοχη πιστευω πως απλα ειναι μια ενδηξη οτι οι τριχες που ειναι να πεσουν απο αα λειτουργουνε διαφορετικα απο οτι θα επρεπε και γιαυτο και αυτες ασπριζουν με αλλο ρυθμο απο οτι οι πλαινες και οι πισω

kapa

Μέλος του προσωπικού
kall2 είπε:
το μασαζ γενικα ξερεις ποσα λεπτα ειναι καλο ν γινεται?

δες την ερευνα http://www.omicsonline.org/2155-9554/2155-9554-3-138.php
αξιζει να την διαβασεις,αν δεν τα καταφερνεις στα αγγλικα κανε την copy paste στο google translate

Μπλουζα