βουρτσισμα.

Reve

Active Member
Παιδιά , εκτός των φίλων GOMI και KAPA, πως πάει η τριχόπτωση? Σας την μείωσε το βούρτσισμα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hord

New Member
GOMI είπε:
H βούρτσα έτσι όπως φαίνεται στη φότο, μοιάζει ιδανική για σχετικά μεγάλο μήκος μαλλιών. Αρκεί να είναι και αρκετά σκληρή. Δεν έχει αναφερθεί γιατί δεν την είχαμε ανακαλύψει. Αν είχα μεγαλύτερο μήκος μαλλιών θα την έπαιρνα σίγουρα.
Αν βουρτσίζεις μόνο μια φορά για 6 λεπτά που αναφέρεις, διαμοίρασε τα σε 3 πρωί και 3 βράδυ.
Η μίνοξ αν στο εξάμηνο δεν έχει δείξει κάτι, δυσκολεύει το πράγμα μετά. Δεν έχεις περάσει ούτε shedding καν από τη χρήση της? Αν δεν δεις τίποτα από αυτή στους επόμενους 2 μήνες, εγώ θα την σταματούσα.
Το βούρτσισμα γενικότερα είναι πολύ καλό στο να σταματάει σιγά σιγά την τριχόπτωση και να δυναμώνει την τρίχα, χώρια τα όσα καλά που κάνει στο δέρμα.
Σε αυτό να προσπαθείς να παρατηρείς αλλαγές. Για regrowth μόνο του δυστυχώς δεν φτάνει.

Αγαπητέ φίλε GOMI γεια σου

Η βούρτσα είναι σχετικά σκληρή,επειδή όμως δεν έχω εμπειρία από βούρτσες δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά. Σχετικά με την μινοξ έχω περάσει shedding και έχω δει αποτελέσματα,απλά δεν ήταν αυτά που περίμενα να δω. Δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσω για την ώρα. Σχετικά με τον χρόνο 3 λεπτά πρωί βράδυ είναι ιδανικά η αν βουρτσίζω παραπάνω θα έχω καλύτερα αποτελέσματα ?

Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου !

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν το κάνεις σωστά, περνώντας όλο το κεφάλι και με τη φορά που μεγαλώνουν οι τρίχες, δεν χρειάζεται παραπάνω από 3 λεπτά. Αν φυσικά θες να κάνεις και ενδιάμεσα, πχ το μεσημέρι όταν έχεις χρόνο και όρεξη, κακό δεν κάνει.
Εγώ κάνω ανά τακτά διαστήματα όποτε έχω όρεξη.

kapa

Μέλος του προσωπικού
cool11 είπε:
Καπα, στο βιντεο ακουγεται λες και τροχιζεις γυαλοχαρτο!
Η βουρτσα δεν ειναι αυτη του γερμανικου ebay? βλεπω ειναι μαυρο το χρωμα της.
Πως και κανει τετοιο θορυβο;
Εχω μαλακη τριχα, αυτο ειναι λες και περνα ξυραφι!

δεν ποναει καθολου και ας φαινεται ετσι στο βιντεο.
η διαδηκασια ειναι ευχαριστη
ειναι απο hondos η συγκεκριμενη

vag25

Well-Known Member
GOMI είπε:
Σε θέμα regrowth φυσικά, τπτ το ιδιαίτερο, αλλά το δυνάμωμα των μαλλιών, τα κάνει γενικά να δείχνουν πυκνότερα.

Στις φωτο σου φαινεται παντως regrowth.

kapa είπε:
cool11 είπε:
Καπα, στο βιντεο ακουγεται λες και τροχιζεις γυαλοχαρτο!
Η βουρτσα δεν ειναι αυτη του γερμανικου ebay? βλεπω ειναι μαυρο το χρωμα της.
Πως και κανει τετοιο θορυβο;
Εχω μαλακη τριχα, αυτο ειναι λες και περνα ξυραφι!

δεν ποναει καθολου και ας φαινεται ετσι στο βιντεο.
η διαδηκασια ειναι ευχαριστη
ειναι απο hondos η συγκεκριμενη

Oχι φυσικη τριχα?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
vag, ότι καλό φάνηκε πάντως σε θέμα regrowth ήταν στους αρχικούς μήνες, (2 πρώτους περίπου) από τότε μέχρι τώρα, σταθερότητα μόνο, γι αυτό το ρίχνω κυρίως στο δυνάμωμα

kapa

Μέλος του προσωπικού
cool11 είπε:
kapa είπε:
vag25 είπε:
Oχι φυσικη τριχα?
φυσικη τριχα,70 ευρω τιμη-φαρμακι και πολυ ποιοτητα

Πιστευω και η γερμανικη που προτεινες/ποσταρες, να ειναι εξισου ποιοτικη και αποτελεσματικη!

ειναι πολυ καλη,καταλληλη σκληροτητα,γερή,για τα λεφτα της δεν ειναι απλα καλη,ειναι τέλεια...

vag25

Well-Known Member
GOMI είπε:
vag, ότι καλό φάνηκε πάντως σε θέμα regrowth ήταν στους αρχικούς μήνες, (2 πρώτους περίπου) από τότε μέχρι τώρα, σταθερότητα μόνο, γι αυτό το ρίχνω κυρίως στο δυνάμωμα

Δεν διαφωνω αλλα σου εδωσε εντελως αλλη εικονα για μενα ,εστω αυτο το δυναμωμα.Φανταζομαι μιλας για δυναμωμα λεπτων τριχων.
Σε σενα ηταν πολυ σημαντικο για την αλλαγη της εικονας.
Μιλαω παντα για τις φωτο.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν το συζητώ, στις αρχές ειδικά μου δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες, αλλά για άλλη μια φορά ο οργανισμός βρήκε τον τρόπο να περάσει το δικό του. Και που τα κρατάει σε αυτή την εικόνα πάντως, είναι μέγα σημαντικό για μένα δίχως φάρμακα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Σιγουρα.Τεραστιο.

Θα ειμαι ευτυχισμενος αν εχω αναλογο αποτελεσμα.Ακομα βεβαια δεν εχω δοκιμασει.
απετυχα σε 2 βουρτσες.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
vag25 είπε:
Σιγουρα.Τεραστιο.

Θα ειμαι ευτυχισμενος αν εχω αναλογο αποτελεσμα.Ακομα βεβαια δεν εχω δοκιμασει.
απετυχα σε 2 βουρτσες.

Ήταν ακριβές?
Αυτή που πρότεινε ένας φίλος στις πιο πίσω σελίδες για σχετικά μεγάλο μήκος μαλλιών φαίνεται καλή..

http://www.ebay.de/itm/Haarburste-Wildschwein-Naturborsten-Olivenholz-5-rhg-/110636344572?pt=Haarwuchsmittel&hash=item19c270a4fc

vag25

Well-Known Member
Ναι την εχω κανει bookmark.
Moυ εχει προτεινει και μια ο xenon ή ο ferox απο immortal, αλλα δεν ειναι boar.Και με προβληματισε το ποστ σου για τις οχι φυσικες.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επειδή τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες, μετά την φυσική έρχεται μια με ξύλινα δόντια, αλλά αυτή σε αντίθεση με τη φυσική δεν πρέπει να είναι πολύ σκληρή γιατί δημιουργεί ερεθισμούς..
Πάντως καμία δεν μαζεύει υπολείμματα από τα μαλλιά όπως η φυσική. Ούτε καν πλησιάζουν

Reve

Active Member
Παιδιά αυτή http://www.ebay.co.uk/itm/Sibel-Classic-11-Row-100-Pure-Boar-Bristle-Hair-Brush-/200981265354?pt=UK_Health_Beauty_Hair_Care_Brushes_Combs_PP&hash=item2ecb6abbca κάνει για μαλλιά μήκους 5-6 εκατοστών?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Την είχα δει σε κατάστημα στην Αθήνα και σε φθηνότερη τιμή. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ακριβώς ίδια η τρίχα της, αλλά δεν ήταν καθόλου σκληρή...

cool11

Well-Known Member
Παρηγγειλα την βουρτσα απο τον γερμανο seller στο ebay.
Την παρελαβα! Τετοια ταχυτητα, εντος μιας βδομαδας δεν εχω ξαναδει.
Το θεμα ειναι, ή οτι εγω δεν 'ξερω' απο φυσική τριχα, ή καταλαβαινω λαθος/καλα οτι οι 'τριχες' της βουρτσας ειναι πλαστικες!
Τοσο ασχετος ειμαι; Την παρηγγειλε κανενας αλλος;

Απο την μεταφραση της περιγραφης προιοντος στο google translate διαβαζω:
a natural hair brush with boar bristles
Hair brush large, from local beech wood, waxed, non-slip pure boar bristles .
Hair brushes with pure natural bristles are essential for hair care. By brushing the hair grease is distributed from the root to the tips. This nourishes the hair ends and gives hair a natural shine.

Τελικα, ειναι φυσικες οι τριχες της;
Λεει για 'natural bristles'...

Μπλουζα