Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Νομίζω bobby ότι η πλειοψηφία των γιατρών αυτό κάνει.... κορτιζόνη και αντιβιοτικά τις πρώτες 5 μέρεςΟ Λορεντζο δίνει oral κορτιζόνη για 5 μέρες.
Είμαι στην 25η ημέρα. Πέφτουν κάθε μέρα μεταμοσχευμένα μαλλιά. Η δότρια εχει ξαναγεμίσει μαλλί. Σε κάποια σημεία κοντά στα μεταμοσχευμένα, τα μαμά μαλλιά αργούν να αναπτυχθούν, φαντάζομαι είναι απο το shock loss ;; Το crown μου φαίνεται σαν να έφαγε τρελό shock loss γιατί δεν ήταν τόσο έντονη η αραίωση πρίν την μεταμόσχευση. Μάλιστα είχε βελτιωθεί με την φίνα…Επίσης δεν είχα ιδέα οτι είχα τόσες γκρίζας τρίχες.Αδελφέ πώς πας μετά τη ΜΜ;
Πέσαν τα μεταμοσχευμένα;
Η δότρια τι λέει;
Ακριβώς όπως τα λες όμως το περάσα και εγώ!Όλα τα συμπτώματα αυτά είχα και εγώ αλλά όλα οκ φανήκαν μετά τον 4ο!Είμαι στην 25η ημέρα. Πέφτουν κάθε μέρα μεταμοσχευμένα μαλλιά. Η δότρια εχει ξαναγεμίσει μαλλί. Σε κάποια σημεία κοντά στα μεταμοσχευμένα, τα μαμά μαλλιά αργούν να αναπτυχθούν, φαντάζομαι είναι απο το shock loss ;; Το crown μου φαίνεται σαν να έφαγε τρελό shock loss γιατί δεν ήταν τόσο έντονη η αραίωση πρίν την μεταμόσχευση. Μάλιστα είχε βελτιωθεί με την φίνα…Επίσης δεν είχα ιδέα οτι είχα τόσες γκρίζας τρίχες.
Ναι ρε γαμώτο αυτό ξέρω και εγώ, οτι θα χειροτερέψει και θέλει υπομονή και να μην κοιτάς κάθε τρείς και λίγο στον καθρέφτη...Έχουμε και καλοκαίρι γαμώτο Υπάρχουν κάποια tips για βέλτιστη φύτρωση ? Το πακέτο του Freitas παρέχει στην τιμή που έδωσα τρία PRP sessions για τον 3ο, 6ο και 9ο μήνα αλλά πρέπει να πάς εκεί. Κάτι που δεν προβλέπεται να κάνω λόγο απόστασης. Πιστεύεις αξίζει να το κάνω εδώ ?Θα χειροτερέψει πριν καλυτερέψει αλλά είναι φυσιολογικό. Μέχρι 3ο μήνα θα φαίνεσαι σκ@τ@ αλλά μετά σιγά σιγά θα τουμπανίαζεις!!!! It’s a process μην μασάς! Το μόνο που να εύχεσαι είναι να έχεις καλή φυτρωση αν το πετύχεις αυτό όλα καλά!
Το μόνο τιπς για γρήγορη φύτρωση είναι η τοπική μίνο!Εγώ είχα κουρευτεί 3 φορές μέχρι τους 2 μήνες!Έβαζα αφρό regaine!Ναι ρε γαμώτο αυτό ξέρω και εγώ, οτι θα χειροτερέψει και θέλει υπομονή και να μην κοιτάς κάθε τρείς και λίγο στον καθρέφτη...Έχουμε και καλοκαίρι γαμώτο Υπάρχουν κάποια tips για βέλτιστη φύτρωση ? Το πακέτο του Freitas παρέχει στην τιμή που έδωσα τρία PRP sessions για τον 3ο, 6ο και 9ο μήνα αλλά πρέπει να πάς εκεί. Κάτι που δεν προβλέπεται να κάνω λόγο απόστασης. Πιστεύεις αξίζει να το κάνω εδώ ?
Δεν θέλω να βάζω και μινοξιδίλη μιά ζωή…Το μόνο τιπς για γρήγορη φύτρωση είναι η τοπική μίνο!Εγώ είχα κουρευτεί 3 φορές μέχρι τους 2 μήνες!Έβαζα αφρό regaine!
Μην ασχοληθείς καν με PRP….. φίνα και μινο (αν αντέχεις αυτό το πρωί βραδυ λάδωμα…) εγώ μόνο φίνα και σαμπουάν κετοκοναζολης δυο φορές την εβδομάδα.Ναι ρε γαμώτο αυτό ξέρω και εγώ, οτι θα χειροτερέψει και θέλει υπομονή και να μην κοιτάς κάθε τρείς και λίγο στον καθρέφτη...Έχουμε και καλοκαίρι γαμώτο Υπάρχουν κάποια tips για βέλτιστη φύτρωση ? Το πακέτο του Freitas παρέχει στην τιμή που έδωσα τρία PRP sessions για τον 3ο, 6ο και 9ο μήνα αλλά πρέπει να πάς εκεί. Κάτι που δεν προβλέπεται να κάνω λόγο απόστασης. Πιστεύεις αξίζει να το κάνω εδώ ?
Ωραίος, καλή συνέχεια και υπομονή!Είμαι στην 25η ημέρα. Πέφτουν κάθε μέρα μεταμοσχευμένα μαλλιά. Η δότρια εχει ξαναγεμίσει μαλλί. Σε κάποια σημεία κοντά στα μεταμοσχευμένα, τα μαμά μαλλιά αργούν να αναπτυχθούν, φαντάζομαι είναι απο το shock loss ;; Το crown μου φαίνεται σαν να έφαγε τρελό shock loss γιατί δεν ήταν τόσο έντονη η αραίωση πρίν την μεταμόσχευση. Μάλιστα είχε βελτιωθεί με την φίνα…Επίσης δεν είχα ιδέα οτι είχα τόσες γκρίζας τρίχες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν χρειάζεται μια ζωή!Αν θέλεις βάζεις το πρώτο 8 μηνο και μετα σταματάς σταδιακά!Πάντως βοηθάει πολύ στην γρήγορη φύτρωση και ο αφρός δεν αφήνει ίχνος λαδίλας!Δεν θέλω να βάζω και μινοξιδίλη μιά ζωή…
Ναι αλλά μετά δεν επηρεάζονται τα μαλλιά που “συνηθίζουν” την μινο αμα σταματήσεις; Όχι τα μεταμοσχευμένα, τα υπόλοιπα γυρω απο αυτά.Δεν χρειάζεται μια ζωή!Αν θέλεις βάζεις το πρώτο 8 μηνο και μετα σταματάς σταδιακά!Πάντως βοηθάει πολύ στην γρήγορη φύτρωση και ο αφρός δεν αφήνει ίχνος λαδίλας!
Την σταματάς σταδιακά και εφόσον λαμβάνεις φίνα μικρό το κακόΝαι αλλά μετά δεν επηρεάζονται τα μαλλιά που “συνηθίζουν” την μινο αμα σταματήσεις; Όχι τα μεταμοσχευμένα, τα υπόλοιπα γυρω απο αυτά.
Όχι δεν θα βάλω στη θεραπεία μου μινο, δεν θέλω να περιπλέξει τα πράγματα και την καθημερινότητα μου.Τελικά ξεκίνησες τη μινόξ μετά τη ΜΜ φίλε @Thanos92 ?
Πώς πας στο 2μηνο σχεδόν;
Θα μπορούσες να την βάλεις για ένα 6 μηνό τουλάχιστον!Θα μπούσταρε αρκετά το αποτέλεσμα ακόμα και όσα είχαν έρθει στην κατάσταση shock loss!Όχι δεν θα βάλω στη θεραπεία μου μινο, δεν θέλω να περιπλέξει τα πράγματα και την καθημερινότητα μου.
Συγκεκριμένα είμαι στις 55 μέρες, την επόμενη εβδομάδα κλείνω 2μηνο επισήμως. Νομίζω είμαι στα τελευταία στάδιοα του shedding της λήπτριας. Κάποιες λίγες τρίχες δεν έπεσαν ποτέ και μεγάλωσαν. Σε άλλα σημεία βλέπω να ξεπροβάλουν μικρά μαυρακια τρίχας στο δέρμα και στα περισσότερα σημεία είναι άδειο δέρμα ακόμα. Η δότρια και τα σημεία που δεν πειράχτηκαν μεγαλώνουν κανονικά, ίσως να είχα και λίγο shock loss γύρω στα σημεία που μπήκαν μεταμοσχευμένα. Περνάω την ugly duckling φάση οπότε κάνω υπομονή. Το πιο αγχωτικό για εμένα είναι να βγαίνω με φίλους ή να πετυχαίνω γνωστούς και να πρέπει να εξηγώ. Και φυσικά να μην πάει κάτι στραβά ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που περιμένω.