12 μήνες fina και ΜΜ στον Dr. Freitas 16/5 & 17/5/24

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Thanos92

Active Member
Αδελφέ πώς πας μετά τη ΜΜ;
Πέσαν τα μεταμοσχευμένα;
Η δότρια τι λέει;
Είμαι στην 25η ημέρα. Πέφτουν κάθε μέρα μεταμοσχευμένα μαλλιά. Η δότρια εχει ξαναγεμίσει μαλλί. Σε κάποια σημεία κοντά στα μεταμοσχευμένα, τα μαμά μαλλιά αργούν να αναπτυχθούν, φαντάζομαι είναι απο το shock loss ;; Το crown μου φαίνεται σαν να έφαγε τρελό shock loss γιατί δεν ήταν τόσο έντονη η αραίωση πρίν την μεταμόσχευση. Μάλιστα είχε βελτιωθεί με την φίνα…Επίσης δεν είχα ιδέα οτι είχα τόσες γκρίζας τρίχες.

Συνημμένα

• IMG_0791.jpeg
    IMG_0791.jpeg
    504.3 KB · Προβολές: 132
  • IMG_0792.jpeg
    IMG_0792.jpeg
    415.2 KB · Προβολές: 102
  • IMG_0793.jpeg
    IMG_0793.jpeg
    477.3 KB · Προβολές: 94
  • IMG_0794.jpeg
    IMG_0794.jpeg
    421.3 KB · Προβολές: 91
  • IMG_0796.jpeg
    IMG_0796.jpeg
    502.5 KB · Προβολές: 92
  • IMG_0795.jpeg
    IMG_0795.jpeg
    492.6 KB · Προβολές: 112

bobby

Well-Known Member
Θα χειροτερέψει πριν καλυτερέψει αλλά είναι φυσιολογικό. Μέχρι 3ο μήνα θα φαίνεσαι σκ@τ@ αλλά μετά σιγά σιγά θα τουμπανίαζεις!!!! It’s a process μην μασάς! Το μόνο που να εύχεσαι είναι να έχεις καλή φυτρωση αν το πετύχεις αυτό όλα καλά!

LoverBoy

Well-Known Member
Είμαι στην 25η ημέρα. Πέφτουν κάθε μέρα μεταμοσχευμένα μαλλιά. Η δότρια εχει ξαναγεμίσει μαλλί. Σε κάποια σημεία κοντά στα μεταμοσχευμένα, τα μαμά μαλλιά αργούν να αναπτυχθούν, φαντάζομαι είναι απο το shock loss ;; Το crown μου φαίνεται σαν να έφαγε τρελό shock loss γιατί δεν ήταν τόσο έντονη η αραίωση πρίν την μεταμόσχευση. Μάλιστα είχε βελτιωθεί με την φίνα…Επίσης δεν είχα ιδέα οτι είχα τόσες γκρίζας τρίχες.
Ακριβώς όπως τα λες όμως το περάσα και εγώ!Όλα τα συμπτώματα αυτά είχα και εγώ αλλά όλα οκ φανήκαν μετά τον 4ο!

Thanos92

Active Member
Θα χειροτερέψει πριν καλυτερέψει αλλά είναι φυσιολογικό. Μέχρι 3ο μήνα θα φαίνεσαι σκ@τ@ αλλά μετά σιγά σιγά θα τουμπανίαζεις!!!! It’s a process μην μασάς! Το μόνο που να εύχεσαι είναι να έχεις καλή φυτρωση αν το πετύχεις αυτό όλα καλά!
Ναι ρε γαμώτο αυτό ξέρω και εγώ, οτι θα χειροτερέψει και θέλει υπομονή και να μην κοιτάς κάθε τρείς και λίγο στον καθρέφτη...Έχουμε και καλοκαίρι γαμώτο :p Υπάρχουν κάποια tips για βέλτιστη φύτρωση ? Το πακέτο του Freitas παρέχει στην τιμή που έδωσα τρία PRP sessions για τον 3ο, 6ο και 9ο μήνα αλλά πρέπει να πάς εκεί. Κάτι που δεν προβλέπεται να κάνω λόγο απόστασης. Πιστεύεις αξίζει να το κάνω εδώ ?

LoverBoy

Well-Known Member
Ναι ρε γαμώτο αυτό ξέρω και εγώ, οτι θα χειροτερέψει και θέλει υπομονή και να μην κοιτάς κάθε τρείς και λίγο στον καθρέφτη...Έχουμε και καλοκαίρι γαμώτο :p Υπάρχουν κάποια tips για βέλτιστη φύτρωση ? Το πακέτο του Freitas παρέχει στην τιμή που έδωσα τρία PRP sessions για τον 3ο, 6ο και 9ο μήνα αλλά πρέπει να πάς εκεί. Κάτι που δεν προβλέπεται να κάνω λόγο απόστασης. Πιστεύεις αξίζει να το κάνω εδώ ?
Το μόνο τιπς για γρήγορη φύτρωση είναι η τοπική μίνο!Εγώ είχα κουρευτεί 3 φορές μέχρι τους 2 μήνες!Έβαζα αφρό regaine!

bobby

Well-Known Member
Μην ασχοληθείς καν με PRP….. φίνα και μινο (αν αντέχεις αυτό το πρωί βραδυ λάδωμα…) εγώ μόνο φίνα και σαμπουάν κετοκοναζολης δυο φορές την εβδομάδα.

ManCyprus87

Well-Known Member
Ωραίος, καλή συνέχεια και υπομονή!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν θέλω να βάζω και μινοξιδίλη μιά ζωή…
Δεν χρειάζεται μια ζωή!Αν θέλεις βάζεις το πρώτο 8 μηνο και μετα σταματάς σταδιακά!Πάντως βοηθάει πολύ στην γρήγορη φύτρωση και ο αφρός δεν αφήνει ίχνος λαδίλας!

Thanos92

Active Member
Δεν χρειάζεται μια ζωή!Αν θέλεις βάζεις το πρώτο 8 μηνο και μετα σταματάς σταδιακά!Πάντως βοηθάει πολύ στην γρήγορη φύτρωση και ο αφρός δεν αφήνει ίχνος λαδίλας!
Ναι αλλά μετά δεν επηρεάζονται τα μαλλιά που “συνηθίζουν” την μινο αμα σταματήσεις; Όχι τα μεταμοσχευμένα, τα υπόλοιπα γυρω απο αυτά.

LoverBoy

Well-Known Member
Ναι αλλά μετά δεν επηρεάζονται τα μαλλιά που “συνηθίζουν” την μινο αμα σταματήσεις; Όχι τα μεταμοσχευμένα, τα υπόλοιπα γυρω απο αυτά.
Την σταματάς σταδιακά και εφόσον λαμβάνεις φίνα μικρό το κακό

ManCyprus87

Well-Known Member
Καλύτερα να μην τη ξεκινήσει καν τη μινόξ αν δεν έχει πρόθεση να τη συνεχίσει.
Δεν αξίζει το benefit που θα έχει για 8-10 μήνες μόνο, και μετά θα δει αυτό το benefit να χάνεται έστω και αν συνεχίσει με τη φίνα.
Σίγουρα η φίνα είναι το τοπ, αλλά και η μινόξ δίνει πράγματα με άλλο μηχανισμό και κάνει συνεργίες με τη φίνα.
Το λέω εγώ που παίζω με μινόξ πάνω από 14 χρόνια και είδα και τη δραστικότητα της μέσα από αυτά τα χρόνια και σε συνδυασμό με τη φίνα.

Thanos92

Active Member
Τελικά ξεκίνησες τη μινόξ μετά τη ΜΜ φίλε @Thanos92 ?
Πώς πας στο 2μηνο σχεδόν;
Όχι δεν θα βάλω στη θεραπεία μου μινο, δεν θέλω να περιπλέξει τα πράγματα και την καθημερινότητα μου.
Συγκεκριμένα είμαι στις 55 μέρες, την επόμενη εβδομάδα κλείνω 2μηνο επισήμως. Νομίζω είμαι στα τελευταία στάδιοα του shedding της λήπτριας. Κάποιες λίγες τρίχες δεν έπεσαν ποτέ και μεγάλωσαν. Σε άλλα σημεία βλέπω να ξεπροβάλουν μικρά μαυρακια τρίχας στο δέρμα και στα περισσότερα σημεία είναι άδειο δέρμα ακόμα. Η δότρια και τα σημεία που δεν πειράχτηκαν μεγαλώνουν κανονικά, ίσως να είχα και λίγο shock loss γύρω στα σημεία που μπήκαν μεταμοσχευμένα. Περνάω την ugly duckling φάση οπότε κάνω υπομονή. Το πιο αγχωτικό για εμένα είναι να βγαίνω με φίλους ή να πετυχαίνω γνωστούς και να πρέπει να εξηγώ. Και φυσικά να μην πάει κάτι στραβά ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που περιμένω.

LoverBoy

Well-Known Member
Όχι δεν θα βάλω στη θεραπεία μου μινο, δεν θέλω να περιπλέξει τα πράγματα και την καθημερινότητα μου.
Συγκεκριμένα είμαι στις 55 μέρες, την επόμενη εβδομάδα κλείνω 2μηνο επισήμως. Νομίζω είμαι στα τελευταία στάδιοα του shedding της λήπτριας. Κάποιες λίγες τρίχες δεν έπεσαν ποτέ και μεγάλωσαν. Σε άλλα σημεία βλέπω να ξεπροβάλουν μικρά μαυρακια τρίχας στο δέρμα και στα περισσότερα σημεία είναι άδειο δέρμα ακόμα. Η δότρια και τα σημεία που δεν πειράχτηκαν μεγαλώνουν κανονικά, ίσως να είχα και λίγο shock loss γύρω στα σημεία που μπήκαν μεταμοσχευμένα. Περνάω την ugly duckling φάση οπότε κάνω υπομονή. Το πιο αγχωτικό για εμένα είναι να βγαίνω με φίλους ή να πετυχαίνω γνωστούς και να πρέπει να εξηγώ. Και φυσικά να μην πάει κάτι στραβά ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που περιμένω.
Θα μπορούσες να την βάλεις για ένα 6 μηνό τουλάχιστον!Θα μπούσταρε αρκετά το αποτέλεσμα ακόμα και όσα είχαν έρθει στην κατάσταση shock loss!

Thanos92

Active Member
2 μήνες

Συνημμένα

• IMG_1226.jpeg
    IMG_1226.jpeg
    447.7 KB · Προβολές: 68
  • IMG_1227.jpeg
    IMG_1227.jpeg
    524.9 KB · Προβολές: 63
  • IMG_1230.jpeg
    IMG_1230.jpeg
    438.2 KB · Προβολές: 62
  • IMG_1225.jpeg
    IMG_1225.jpeg
    437.1 KB · Προβολές: 78

Thanos92

Active Member
Είμαι 1 χρονο και 6 μήνες σε φίνα 1mg/μέρα. Το crown υπάρχει περίπτωση να πυκνώσει περισσοτερο απο την φίνα πέρα απο αυτο τό χρονικό διαστημα; Η μόνο με μμ ;

Στην πρώτη διπλα στο παραθυρο αλλά όχι απευθείας μπροστά στο τζάμι. Και στην δεύτερη ειναι τραβηγμένη κοιτώντας προς το παράθυρο στο ίδιο σημείο

Συνημμένα

• IMG_1317.jpeg
    IMG_1317.jpeg
    2.3 MB · Προβολές: 82
  • IMG_1318.jpeg
    IMG_1318.jpeg
    2.1 MB · Προβολές: 84
Μπλουζα