Andy.k, fue, 2006 grafts, 9/12/2015

andy.k

Active member
και συμφωνα με το πρωτο μηνυμα της παρουσιασης σου :
Συνολικά τοποθετήθηκαν
2006 grafts τα οποία
αντιστοιχούν σε 5942 τριχες:
1τριχα x 169 = 169
2τριχα x 560 =1120
3τριχα x 647 =1941
4τριχα x 448 =1792
5τριχα x 150 = 750
6τριχα x 26 = 156
7 τρίχα x 2 = 14

το οτι εβαλες 2006 grafts δεν ειναι λιγα αν αναλογιστείς τον λογο τριχα / τριχοθυλακιο ο οποιος ειναι 2.96 (εξωφρενικο νουμερο και μπραβο σου!!) αρα ειναι σαν να εχεις βακει 2500 grafts με λογο 2,1. καταλαβες τι λεω, αρα πρεπει να περιενεις πολλα αφου οι ριζες που εβαλες δεν ειναι καθολου λιγο νουμερο ισα ισα ειναι αρκετο.
Επισης ερωτηση. τα 6τριχα και 7τριχα στα διαιρεσαν η τα εβαλαν οπως ειναι μαζι????

Για την ακρίβεια φιλε είναι 5942 τρίχες/2,1(λόγος που ανέφερες) = 2829 grafts...αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό για να δείξει το αποτελεσμα... Πρέπει να φυτρώσουν όλα,να μη χάσω
αλλά δικά μου στο ενδιάμεσο, κ πολλά αλλα που έχουν να κάνουν κυρίως με ομοιογενεια...

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tasmania

Active Member
Εμενα Αντη ο μονος μου ενδοιασμος ειναι πως θα δεσει στο αισθητικο κομματι-ομοιογενεια οπως εχεις πει...καθως θεωρω οτι επρεπε να ειναι λιγο περισσοτερα τα μονοτριχα μπροστα... τουλαχιστον θεωρητικα-πρακτικα-λογικη αυτο λενε, αυτο διαβαζουμε, οτι δλ μπαινουν αρκετα μονοτριχα μπροστα στη hairline...

andy.k

Active member
Εμενα Αντη ο μονος μου ενδοιασμος ειναι πως θα δεσει στο αισθητικο κομματι-ομοιογενεια οπως εχεις πει...καθως θεωρω οτι επρεπε να ειναι λιγο περισσοτερα τα μονοτριχα μπροστα... τουλαχιστον θεωρητικα-πρακτικα-λογικη αυτο λενε, αυτο διαβαζουμε, οτι δλ μπαινουν αρκετα μονοτριχα μπροστα στη hairline...

Σε κοντο μαλλι όπως τώρα φιλε δεν πρόκειται να πετύχω ομοιογενεια με τπτ...το τσουλουφι, έχει μετρημένα 100gts/cm2, δε πιάνεται αυτή η πυκνότητα νομιζω...αν υποθέσουμε ότι έχει κ ένα μέσο λογο 1,2τριχα/gt, τότε μιλάμε για περιπου 120 τρίχες/cm2...η μπροστά γραμμή ασφαλώς και έχει
μονοτριχα αλλά θεωρω ότι
αμέσως πιο πίσω ξεκινάνε 2-
3τριχα...θα βγει αν έχουμε ένα
μέσο όρο 2,3 στο μπροστά
κομμάτι της ληπτριας, με 35-
40gt/cm2, αν βγουν όλα θα
μιλάμε-υπολογιζοντας κ
τελογενεις τρίχες που δε θα
τις βλέπουμε, περίπου 80-90
τριχες/cm2 max..με 5-6 πόντους μαλλι μπορεί και να φαίνεται ομοιογενες...με κοντο μαλλι οοως τωρα αποκλειεται...θα δουμε...

andy.k

Active member
Επισης ερωτηση. τα 6τριχα και 7τριχα στα διαιρεσαν η τα εβαλαν οπως ειναι μαζι????

Τοποθετηθηκαν ατόφια, δε φαγανε spliting, κάπου στο middle μπήκανε, c zone, ίσως κ πιο πίσω στην κορυφή...και τα 6τριχα κ τα 7τριχα... Δε μπηκαν hairline πάντως...ελπίζω...:p

andy.k

Active member
εσύ που λες ότι δε σου απάντησα είναι γιατί έκανες και εσύ μεταμόσχευση εκει που έκανε και ο dimitris50423. Εν τέλει και για να μην το πολυκουράζουμε το θεμα, αν σας ικανοποιεί η φυσικότητα της εμφύτευσης του dimitris50423, πάω πάσο όπως έχω ξαναπεί

Δε μου απαντήσες επειδή
έκανα μμ στο Βεκρη? Ωραία απάντηση-
ελιγμος...προφανως δε θα
εχεις διαβασει οτι πολλακις
εχω θαψει την εν λογω
κλινικη παρολο που εκανα
εκει...εγώ προσωπικά παντως δε σε
ρωτησα επειδή έκανα μμ στο
Βεκρη, αν το γενικεύες και ελεγες πως έκανα στην Ελλάδα θα το δεχομουν επειδή είμαι υποστηρικτής ΚΑΙ των λογικών τιμων...ούτε
αμφισβητησα αν το
αποτέλεσμα που ποσταρες
είναι εντυπωσιακότερο από
του Δημητρη...σε ρωτησα για
τιμές γτ προφανώς κ το έχετε
ψάξει παραπάνω κ εσύ κ ο
stripar για το ραχαλ...και
καλό είναι να ενημερωνουμε
τους υποψηφίους που
διαβάζουν τις παρουσιάσεις
και τι ΠΑΙΡΝΟΥΝ ομως κ τι
ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ...Εκτός ρε φίλε
αν είσαι τόσο large εσύ που
σε απασχολεί ΜΟΝΟ το τι
παιρνεις και τα λεφτά δε σε απασχολούν καθόλου, εκεί
παω πάσο. επίσης προτρεπω
όποιον έχει να διαθέσει
μεγάλα ποσά να πάει στο
ραχαλ στο Λορένζο στον
koray στο feriduni, μακραν
καλύτερες επιλογές από
Ελλάδα...ΕΣΥ έχεις να
προτείνεις κάτι σε όποιον έχει
να διαθέσει 4-5χιλιαρικα το
πολύ για να λύσει το
πρόβλημα του...? Αν έχεις
κάτι καλύτερο από dhi η
Βεκρη, πες το να το
μελετήσουμε...δλδ οκ...ο
Μήτσος στο rahal με 3000€
που είχε να διαθέσει ο
άνθρωπος, θα έβαζε 700-800
gts...(αν του κανανε δωρο τα εισητηρια...)...Η αυτό θα έπρεπε να κάνει δλδ κ να γίνει σα κλόουν, ή να περιμένει 10 χρόνια να πάει 40 να μαζέψει αλλά 10χιλιαρικα...καλή φάση...

andy.k

Active member
Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη κλινική. Αντιθέτως, το ενα αποτελεσμα που έχω μέχρι στιγμής δει απο αυτήν (του συγκεκριμένου νήματος) το θεωρώ πολύ καλό για τα ελληνικά δεδομένα. Αυτό που εννοώ είναι ότι έχω ενδοιασμούς ως προς το ρόλο κάποιων εδώ μέσα (και άλλοι έχουν τους ίδιους ενδοιασμούς για τον ρόλο κάποιων εδώ μέσα, από ότι έχω δει) οπότε προτιμώ να απαντάω μόνο αν είμαι σίγουρος για το ποιόν αυτού στον οποίο απαντάω.

Φιλε εσύ μπορεί να μην είπες
ότι δε σου αρέσει η
συγκεκριμένη κλινική, εγώ
όμως το εχω πει κ το ξαναλέω..." Ακομα κ μαλλια να βγαλω από θέμα
οργανωσης, συνεννόησης,
consultion, αυστηρών
κανόνων υγιεινής ΔΕ μου
αρέσει ή συγκεκριμένη
κλινική."
Την επελεξα γτ ήθελα να
κάνω μμ κοντά( ελλαδα-κυπρο)
και αφενος δια της ατοπου
απαγωγης(απερριψα Κύπρο
λόγω παραπάνω χρημάτων κ
dhi επειδή το πήγαιναν καρφί
να με κάνουν πελάτη) αφετερου βλέποντας από τα 2 περιστατικα του φόρουμ, φυτρωση τουλαχιστον ικανοποιητική. Σκέφτηκα λοιπόν πως δεν είχα κ πολλα να χάσω( ούτε ποσό δυσβάσταχτο για εμένα, ούτε ουλες στο κεφάλι, για white dots δεν ήξερα καν τότε) και πήγα να διορθωσω κάπως το θέμα, δε πήγα να γίνω 20 χρόνος κ το έχω πει πολλάκις...Αν ειχα καλύτερη λύση γι αυτά τα λεφτά, με καλες φυτρωσεις, όχι ανύπαρκτα consultions, να σου κάνει ο ίδιος ο γιατρός εξ ολοκλήρου την επέμβαση, με φακό, γάντια μάσκες όλα, εννοειται ότι θα πήγαινα εκεί, όχι στο "μπακαλικο" του Βεκρη...Αν εχεις κάτι καλο υπόψη σου λοιπόν πες το, αλλιώς συνέχισε να ποσταρεις
αποτελεσματα των 10000 και 15000€
τα οποία σύμφωνω μαζί σου πως
είναι ζηλευτα δε το συζητω...φυσικά
απάντηση περιμένω αν κ όταν ποτέ
βεβαιώθεις για το ποιόν μου...το
οποιο απ οσο θυμαμαι, πρώτη φορά
αμφισβητειται εδώ μέσα( δε ξέρω
ποιος άλλος αμφισβήτησε το ρόλο το
δικό μου εδώ μέσα όπως ανεφερες-
εκτος αν δεν αναφέρεται σε εμένα
το σχολιο σου φίλε, οπότε άκυρο όλο
το post) αλλά όλα οκ, take your
time...Δε θιγομαι, στην τελική κανείς δε γνωρίζει κανεναν εδώ μέσα...

Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member
επιθετικοί αν ανεβασω εικόνες τύπου κωστακις andy.k κτλ εννοείται ότι θα είστε.

Ρε μαν, δε σου κάνουν ούτε οι τελευταίες που ανεβασα? Να πάω για ακτινογραφία αν
είναι ρε φίλε να φαίνεται κ το
κρανίο από μέσα...ειπα δεν
είχα κάμερα κ θα ανεβαζα σε
λίγες μέρες, ανεβασα χθες, αν
δε κάνουν κ αυτές, δε
ξανανεβαζω. Και είπα επίσης
ότι οταν ξαναπαω στην
κλινική θα πάρω και θα
ποσταρω τις φωτό "υψηλής"
:confused:(ο θεος να τις κανει)
αναλυσης που βγαλανε πριν κ
μετα την επεμβαση... Μία
φορά έβαλα φωτός από
κινητό ψιλομαπα γτ ειχα
ξεμεινει από κάμερα και μου
το κοτσαρες μόνιμο ότι οι
φωτός που βαζω, όλες είναι ΓΤΠ...

aeratos28

Just aeratos
φίλε τώρα είδα τις φωτό..ειναι πολύ καλές αυτές.τέτοιες φωτό ναι,μέχρι τώρα όμως δεν ήταν καμιά έτσι φίλε.γι αυτό είπα ότι δεν έχεις βάλει καμία καλή..με αυτές είσαι οκ.!καλά δείχνει να σε πηγαίνει και ας είναι νωρίς.καλή συνεχεια

aeratos28

Just aeratos
ρε andy.k σαν αυτές που εβαλες τις τελευταίες δεν είχες ξαναβάλει..anyway έγραψα στο νήμα σου,ότι αυτές ειναι οκ οι φωτό.πολύ καλές.!

bruno1989

Active Member
Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη κλινική. Αντιθέτως, το ενα αποτελεσμα που έχω μέχρι στιγμής δει απο αυτήν (του συγκεκριμένου νήματος) το θεωρώ πολύ καλό για τα ελληνικά δεδομένα. Αυτό που εννοώ είναι ότι έχω ενδοιασμούς ως προς το ρόλο κάποιων εδώ μέσα (και άλλοι έχουν τους ίδιους ενδοιασμούς για τον ρόλο κάποιων εδώ μέσα, από ότι έχω δει) οπότε προτιμώ να απαντάω μόνο αν είμαι σίγουρος για το ποιόν αυτού στον οποίο απαντάω.
τωρα μιλας σωστα, δεν υποστηριζω και το εχεις καταλαβει φανταζομαι μια κλινικη. απλα δεν τοποθετηθηκες σωστα πριν.

piros75

Well-Known Member
Μια χαρά πας Αντι. Πιστεύω ότι θα έχεις σύντομη φύτρωση και γύρω στο 6μηνο θα είναι πολύ καλά. Υπομονή.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Καλημερα, θελω να κανω μια ανανεωση για το 4μηνο μετα τη μμ, ωστοσο, για καποιο λογο απο το κινητο δε μπορω να υποβαλλω απαντηση και δυστυχως οι οποιες φωτο εχω βγαλει ειναι περασμενες εκει. Γραφω τωρα απο pc δουλειας και για ευνοητους λογους δε μπαινω στη διαδικασια να ποσταρω απο εδω...Εννοειται θα τις ποσταρω με το που λυθει το θεμα, ελπιζω αμεσα. Προκαταβολικα θα αναφερω καποιες παρατηρησεις.
ΔΕΝ παρατηρω μεγαλη διαφορα με τον προηγουμενο μηνα, θεωρω οτι η οποια βελτιωση ειναι κυριως επειδη βαρεθηκα το 1cm μαλλι και ειναι περιπου 2-2,5 τωρα (οποτε δινει καπως μεγαλυτερη καλυψη).
Επισης, αυτο που με αγχώνει καπως, ειναι οτι ενω τον προηγουμενο μηνα εβλεπα καργα τριχακια να σκανε, τωρα βλεπω ελαχιστα, εως καθολου. Δλδ μαλλον το pick της φυτρωσης εχει διελθει. Εγω προσωπικα θεωρω οτι το πολυ να εχει να μου δωσει ενα 15-20% ακομη (και αν). Βεβαια αυτο ειναι προσωπικη εκτιμηση, και μακαρι να κανω λαθος και να εχει να δωσει παραπανω...
ΔΕ λεω πως δεν εχω καλη φυτρωση, πιστευω οτι παει καλα...ουτε κενα σημεια εχω, ουτε διαφορεσ μεγαλες στην πυκνοτητα στη ληπτρια. Ωστοσο η πυκνοτητα στη ληπτρια υστερει σαφως απο την πυκνοτητα στισ υγειεις περιοχες, κατι που μαλλον ηταν αναμενομενο δεδομενου του αριθμου των μοσχευματων που τοποθετηθηκαν.
Τα μαλλια που μεταμοσχευθηκαν νομιζω οτι εχουν φορα λιγο πιο ορθια απο τα γειτονικα στο τσουλουφι, ειναι λιγο πιο ορθια(ισως ειναι και ιδεα μου), και επισης μεγαλωνουν πιο γρηγορα απο του τσουλουφιου(ισως επειδη ειναι πιο υγειη μαλλια η επειδη προερχονται απο πισω οπου νομιζω εκ φυσεως μεγαλωνουν γρηγοροτερα)
Στη δοτρια ολα καλα. Το μαλλι κατω απο 1 ποντο εκει, δε φαινεται κατι που να προδιδει οτι εγινε μμ ( για το κοινο ματι μιλαμε παντα)
Θα ποσταρω και τις φωτο ASAP

dimitris50423

Well-Known Member
andy νομιζω δεν γινεται να εχεις στον 4 μηνα να περιμενεις μονο ενα 15% ακομα. 4 μηνα ξεκιναει η φυτρωση. εγω τοτε ημουν σχεδον αδειος σε σχεση με το τελος του 6-7 μηνα. στο τελος του 7 θα εχεις να περιμενεις τοσο ακομα.
θα σου πουν τη γνωμη τους και οι υπολοιποι.

andy.k

Active member
Λοιπον ποσταρω τις φωτο. Δυστυχως αν καποιος ρωτησει κατι δε θα μπορω να απαντησω γτ στο τηλ δε μου διδεται η δυνατοτητα να κανω ποστ. Αν καποιος ξερει τι μπορει να φταιει ας μου πει...Ελπιζω οι φωτο να ειναι διαφωτιστικες. Οπως ειπα και στο προηγουμενο μυνημα ειμαι στους 4 μηνες. Δε ξερω ποσο μπορω να περιμενω να δωσει ακομα. ΟΚ ειναι νωρις οπως ειπε και ο Δημητρης και λογικα θα δω περαιτερω βελτιωση ομως λογω σχετικα γρηγορης φυτρωσης και διατηρησης και αρκετων μοσχευματων απο την 1η μερα, δε ξερω τι ποσοστο βελτιωσης μπορω να περιμενω ακομα.Παντως ακομα και τωρα νομιζω οτι ειναι αρκετα βελτιωμενη η εικονα σε σχεση με το πριν τη μμ,δεδομενου οτι το μαλλι τωρα ειναι και αρκετα πιο κοντο κ εχει μικροτερη καλυπτικη ικανοτητα.Anyway, οι προσεχεις μηνες θα δειξουν...

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    377.3 KB · Προβολές: 659
  • 2.jpg
    2.jpg
    765.6 KB · Προβολές: 725
  • 3.jpg
    3.jpg
    1 MB · Προβολές: 649
  • 4.jpg
    4.jpg
    659.4 KB · Προβολές: 617
  • 5.jpg
    5.jpg
    559.5 KB · Προβολές: 602
  • 6.jpg
    6.jpg
    730.4 KB · Προβολές: 673
  • 7.jpg
    7.jpg
    401.2 KB · Προβολές: 661

akishellas3

Well-Known Member
andy φτιαξε μεε,μια χαρα το βλεπω,ειναι βρεγμενο στις φωτο αυτες το μαλλι;θυμησε μου βαζεις μινοξ κανονικα ; δυο φορες την μερα η μια ;

dimitris50423

Well-Known Member
andy πολυ ωραιος ρε.. αρχισε να δειχνει. θα με θυμηθεις 5 και ειδικα στο τελος του 6ου μηνα.. εχεις να περιμενεις πολυ ακομα. καλη συνεχεια.

akishellas3

Well-Known Member
το μονο που σκεφτομαι τωρα για μενα ειναι πως ο andy ειχε πιο πολυ μαλλι στην hairline κ ουσιαστικα σαν τριχες μπηκαν περισσοτερες απο τις δικες μου παρολα που μπηκαν περισσοτερα grafts σε μενα ,παντως ενδιαμεσα στην hairline κ κορθφη στανταρ το μαλλι μου ηταν πιο πυκνο . Για να δουμε .Αντυ μια χαρα κ παλι .

Tasmania

Active Member
Μια χαρα σε παει Αντη...σιγουρα θα δωσει πολυ περισσοτερα , τα εχεις και σε κοντο μηκος ακομη...
Καλη συνεχεια στη φυτρωση και συντομα να εχεις το αποτελεσμα που επιθυμεις.
υ.γ.: πολυ καλες οι φωτο, πεντακαθαρες,κοντινες,φωτεινες απο διαφορες γωνιες...ευγε !!

Μπλουζα