Δεν είπα ότι δεν μου αρέσει η συγκεκριμένη κλινική. Αντιθέτως, το ενα αποτελεσμα που έχω μέχρι στιγμής δει απο αυτήν (του συγκεκριμένου νήματος) το θεωρώ πολύ καλό για τα ελληνικά δεδομένα. Αυτό που εννοώ είναι ότι έχω ενδοιασμούς ως προς το ρόλο κάποιων εδώ μέσα (και άλλοι έχουν τους ίδιους ενδοιασμούς για τον ρόλο κάποιων εδώ μέσα, από ότι έχω δει) οπότε προτιμώ να απαντάω μόνο αν είμαι σίγουρος για το ποιόν αυτού στον οποίο απαντάω.
Φιλε εσύ μπορεί να μην είπες
ότι δε σου αρέσει η
συγκεκριμένη κλινική, εγώ
όμως το εχω πει κ το ξαναλέω..." Ακομα κ μαλλια να βγαλω από θέμα
οργανωσης, συνεννόησης,
consultion, αυστηρών
κανόνων υγιεινής ΔΕ μου
αρέσει ή συγκεκριμένη
κλινική."
Την επελεξα γτ ήθελα να
κάνω μμ κοντά( ελλαδα-κυπρο)
και αφενος δια της ατοπου
απαγωγης(απερριψα Κύπρο
λόγω παραπάνω χρημάτων κ
dhi επειδή το πήγαιναν καρφί
να με κάνουν πελάτη) αφετερου βλέποντας από τα 2 περιστατικα του φόρουμ, φυτρωση τουλαχιστον ικανοποιητική. Σκέφτηκα λοιπόν πως δεν είχα κ πολλα να χάσω( ούτε ποσό δυσβάσταχτο για εμένα, ούτε ουλες στο κεφάλι, για white dots δεν ήξερα καν τότε) και πήγα να διορθωσω κάπως το θέμα, δε πήγα να γίνω 20 χρόνος κ το έχω πει πολλάκις...Αν ειχα καλύτερη λύση γι αυτά τα λεφτά, με καλες φυτρωσεις, όχι ανύπαρκτα consultions, να σου κάνει ο ίδιος ο γιατρός εξ ολοκλήρου την επέμβαση, με φακό, γάντια μάσκες όλα, εννοειται ότι θα πήγαινα εκεί, όχι στο "μπακαλικο" του Βεκρη...Αν εχεις κάτι καλο υπόψη σου λοιπόν πες το, αλλιώς συνέχισε να ποσταρεις
αποτελεσματα των 10000 και 15000€
τα οποία σύμφωνω μαζί σου πως
είναι ζηλευτα δε το συζητω...φυσικά
απάντηση περιμένω αν κ όταν ποτέ
βεβαιώθεις για το ποιόν μου...το
οποιο απ οσο θυμαμαι, πρώτη φορά
αμφισβητειται εδώ μέσα( δε ξέρω
ποιος άλλος αμφισβήτησε το ρόλο το
δικό μου εδώ μέσα όπως ανεφερες-
εκτος αν δεν αναφέρεται σε εμένα
το σχολιο σου φίλε, οπότε άκυρο όλο
το post) αλλά όλα οκ, take your
time...Δε θιγομαι, στην τελική κανείς δε γνωρίζει κανεναν εδώ μέσα...