Andy.k, fue, 2006 grafts, 9/12/2015

andy.k

Active member
Λοιπον παιδες δυστυχως απο κινητο ΔΕ μπορω να απαντησω, απαντω στον υπολογιστη αλλα με παιδια στο σπιτι πολυ δυσκολο...ακη μινοξ μια φορα τη μερα, καμια φορα αν θυμηθω ισως και 2...το μαλλι ειναι βρεγμενο με το χερι γιατι παραδοξως τα μμ ειναι πολυ ορθια και ετσι σηκωσα και το τσουλουφι...αλλιως στην πανοραμικη φαινεται πολυ αραιο το αποτελεσμα γτ το τσουλουφι ειναι ξαπλωτο και φαινεται παααρα πολυ πυκνοτερο απο τα μμ μαλια,απ οτι αν τα σηκωσω ολα...ετσι οπως τα εβρεξα ειναι ΟΛΑ ορθια. ΤΑΖ φιλε εκανα απλα ΛΙΚΕ στο νημα σου γτ δε μπορω να γραψω απο κινητο οπως προειπα... το μαλλι σου φιλε εχει γινει το δασος του αμαζονιου...εκανες μεταμοσχευσαρα...θα παρω απο την κλινικη τις φωτο της τοποθετησης των μοσχευματων να μου πει κανενα εμπειρο ματι τι να περιμενω περιπου ακομα (με την προυποθεση πως θα εχω τοπ φυτρωση εννοω)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

billaros

Active Member
andy φαινεται οτι πας πολυ καλα στις φοτο και οπως λεει και ο δημητρης ειναι νωρις ακομα.εχεις πολυ γαματη και φυσικη hairline φιλε.αυτα βλεπω και δεν μπορω να περιμενω την σειρα μου

Stripar

Established Member
Μπράβο για τις φωτό Andy!!!

Θεωρώ ότι και σάν αποτέλεσμα θα πάς πολύ καλά , υπομονή...

danceworld_2001

Well-Known Member
Άριστες φωτο και άριστο για την ώρα αποτέλεσμα, θα δώσει και άλλο θα εισαι υπερ αξιοπρεπής. Δείξε μας και δότρια κάποια στιγμή. Τα καλά πρέπει να λέγονται παρά τις όποιες διαφωνίες. η πύκνωση δεν θα ειναι τρελή, αλλά με το κατάλληλο μήκος μαλλιού ικανοποιητικότατη μετά την ολοκλήρωση του αποτελέσματος. Διακρίνω και σχετική φυσικότητα που δεν την εχω δει αλλού στον γιατρό σου.

LARIOSO

Active Member
Ναι πολυ καλες φωτο με τι μηχανη ,φως κτλ εβγαλες τις φωτο Αντυ?Μου αρεσει η φυσικοτητα της hairline οσο για τα υπολοιπα εχει να δωσει ακομα ειναι νωρις.

.

andy.k

Active member
Παιδες sony hx60 πολυ καλη την εχω 10 μερες αξιοπρεπεστατη για 220€...Σε οτι αφορα το μαλλι, αν δωσει κι επιπλεον φυτρωση και με το διπλασιο μηκος τριχας, πιστευω πως θα δωσει σχετικα αξιοπρεπες αποτελεσμα. Τωρα το αποτελεσμα ειναι μετριοτατο και το λεω γτ οκ ειναι καθαρες οι φωτο, ομως ΔΕΝ ειναι και κατω απο ηλιακο φως...Ας μη ξεχναμε οτι με 1400gts που μπηκαν μπροστα δε θα γινουν κ παπαδες, γι αυτο κ ρωταω τι παραπανω μπορω να περιμενω κ ειμαι συγκρατημενος.

Νικολας νικ

Well-Known Member
Μια χαρα τα πας αντυ, εισαι στον τεταρτο μολις μηνα και εχεις πολλες φυτρες ετοιμες για να βγουν,.θα εχεις περισοτερη καλυψη στο επιμενο διαστημα,οσο για τη φυσικοτητα δειχνει πολυ καλα! Εχεις δρομο ακομη, καλη συνεχεια!

mikegad

Well-Known Member
Andy μια χαρά είσαι για τέταρτο μήνα...ούτε του παπά
Και επιτέλους μια φυσιολογική hairline από αυτή την κλινική.
Το μόνο ανησυχητικό είναι αυτό που λές για την φορά των τριχών ,αλλά ελπίζω να είναι ιδέα σου

Bouklas

Well-Known Member
Andy με γεια η καινούργια σου hairline! Το αποτέλεσμα σου δείχνει πολύ ωραίο και είσαι μόλις στον τέταρτο μηνα. Για την φορά των τριχών είναι κάτι συνηθισμένο και τα δικά μου έτσι ήταν μέχρι να στρώσουν, με δυσκόλευαν στο φτιάξιμο.

andy.k

Active member
Ευχαριστω ολους για τις ευχες. Ελπιζω να συνεχιστει η φυτρωση, παρολο που εμενα μου φαινεται οτι τα πολλα εχουν ηδη φυτρωσει. Μπορει να ακουγεται παραλογο το να λεω οτι δε περιμενω πολλα ακομα στον 4ο μηνα, αλλα τι να πω? Αφου δε βλεπω τριχακια να σκανε...ισως επειδη εχω αφησει κ λιγο πιο μακρυ μαλλι και ειναι δυσκολο να τα διακρινω, τι να πω...ελπιζω για το καλυτερο. Ανανεωση σε 1 μηνα, θα λυθει η απορια τοτε...

danceworld_2001

Well-Known Member
Θα αρπάξεις και άλλο μην φοβάσαι!! Βάλε τις ίδιες φωτογραφίες με εντελώς στεγνό μαλλί αν θες και μπορείς χωρις νερό ή προιοντα styling.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
Εμένα Άντι μου φαίνεται ότι πας περίφημα. Πιστεύω ότι πρέπει να περιμένεις ακόμα 3-4 μήνες για να έχεις μια πιο οριστική εικόνα. Αν δέσουν οι κρόταφοι με το τσουλούφι τότε θα μιλάμε για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα!

andy.k

Active member
Θα αρπάξεις και άλλο μην φοβάσαι!! Βάλε τις ίδιες φωτογραφίες με εντελώς στεγνό μαλλί αν θες και μπορείς χωρις νερό ή προιοντα styling.

Ελπίζω να δώσει κ άλλο θα δούμε. Dance δε μπορω επι του παροντος να ποσταρω τις φωτό με στεγνο μαλλι που
ζητησες, δυστυχώς λειπω εκτός Αθηνων κ υπό ιδιαιτερες συνθήκες. Δυστυχως δεν
έχω αξιολογη κάμερα μαζί μου, οπότε οι φωτό δε θα έχουν καμία σχέση ποιοτικά με τις τελευταίες που ανεβασα...ωστόσο δεσμεύομαι να τις ποσταρω, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου,από σκ κ μετά που
επιστρέφω.

Εμένα Άντι μου φαίνεται ότι πας περίφημα. Πιστεύω ότι πρέπει να περιμένεις ακόμα 3-4 μήνες για να έχεις μια πιο οριστική εικόνα. Αν δέσουν οι κρόταφοι με το τσουλούφι τότε θα μιλάμε για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα!

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αναμονη...για να δέσουν οι κροταφοι με το τσουλουφι έχει πολύ δρόμο ακόμα... Προσωπικά νομίζω ότι έχει ακόμα δρομο "μία μμ των περιπου 1000gts μπρος κ 1000gts πισω" για να επιτευχθεί αξιοπρεπης πύκνωση και να μη τα έχω 6-7 πόντους κ ανακατεμένα για να καλύπτουν το πρόβλημα. Αν κάνεις το εγχείρημα εσύ πιρο, της 2ης μμ για πυκνωση, εννοείται ότι θα περιμένω να δω πως θα πας κ θα πραξω αναλογως

piros75

Well-Known Member
Κοίτα, έτσι όπως σε κόβω σίγουρα θα πας και για 2η μιας και αυτό που ζητάς, τα 1000+ που έβαλες μπροστά δεν θα στο δώσουν. Νομίζω πάντως ότι αυτή η τακτική είναι καλύτερη (λιγότερα μοσχεύματα, περισσότερες μμ). Ξέρω, ξέρω θα με πείτε κουραστικό κάποιοι, αλλά αυτό πιστεύω και άρα θεωρώ πως ο Αντι με μία ακόμα των 1000 θα σκίζει.

nikos76

Member
Πάρα πολύ καλό το αποτέλεσμα Adny...καμιά σχέση με πριν! Απλά μια ερώτηση..την μινοξιδήλη θα την βάζεις εφ όρου ζωής? Τι σου είπανε?

andy.k

Active member
Λοιπόν ποσταρω 2 φωτό με τεζα κοντρα ήλιο, όπου φαίνεται ότι ακόμα είναι αραιό το πράγμα. Δυστυχώς είναι από κινητό. Αλλά επειδή είναι σε εξωτερικές συνθήκες είναι αξιοπρεπείς (νομίζω)...
Πάρα πολύ καλό το αποτέλεσμα Adny...καμιά σχέση με πριν! Απλά μια ερώτηση..την μινοξιδήλη θα την βάζεις εφ όρου ζωής? Τι σου είπανε?
Φίλε η μινοξ δεν είναι για τα μμ μαλιά αλλά για τα προϋπάρχοντα για να μη πέσουν κ να μη χρειαστεί νέα μμ άμεσα για νεα μπαλώματα. Όσο την βάζω κ διατηρεί τη δραστικότητα της ελπίζω να τα κρατήσει...παράταση του αναπόφευκτου πετυχαίνει...από την κλινική μου είπαν να τη βάζω συνεχώς. Προσωπικά δε με ενοχλεί, μία φορά τη μέρα τη βάζω. Αν δω κ χάνει σε δράση θα την κόψω ίσως...θα δούμε...οι φωτό πριν 10 λεπτά. 4 μήνες κ 10 μέρες περιπου

Συνημμένα

• PHOTO_20160418_110619~01.jpg
    PHOTO_20160418_110619~01.jpg
    246.1 KB · Προβολές: 573
  • PHOTO_20160418_110522~01.jpg
    PHOTO_20160418_110522~01.jpg
    306.9 KB · Προβολές: 615

mikegad

Well-Known Member
δεν είναι καθαρές ,αλλά μια χαρά αποκαλυπτικές είναι κάτω από τον ήλιο σ αυτό το μήκος

andy.k

Active member
Ναι, αυτό είπα κ εγώ...τις ποσταρα γιατι λόγω μήκους μαλλιου κ κυριως λογω φωτισμού,τις θεωρησα αποδεκτες-αποκαλυπτικες...

Μπλουζα