Andy.k, fue, 2006 grafts, 9/12/2015

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
παμε γερα ρε μαγκες να φτιαξουμε την ψυχολογια μας ,κανα λαδακι π.χ. αγριελαιο μαζι με μινοξ κ ρολερ κανει τωρα που ειναι απο μεταμοσχευση ?(να ξερω να το κανω καποια στιγμη κ εγω) :D

φιρι φιρι να μ@μησεις το κεφαλι σου θες...ηρεμησε ρε μαν

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Ο καπας που τον ειχα ρωτησει μου ειχε πει αν θελω να κανω ρολλερ, στη ληπτρια να εχει περασει τουλαχιστον 1 χρονος μετα τη μμ...

andy.k

Active member
Οι φωτο είναι τριμήνου και 3 ημερων από τη μέρα της μμ. Δυστυχως είναι κ αυτές με κινητό τηλέφωνο, προσπάθησα να είναι κάπως πιο αξιοπρεπεις από τις προηγούμενες προ 4-5 ημερών...την κάμερα την περιποιήθηκαν για τα καλα τα τέκνα, οπότε για την ώρα
παπαλα... Επί της ουσίας δε βλέπω σημαντικές διάφορες, βέβαια και νωρίς είναι ακόμα, και δεδομένου ότι ένα ποσοστό των τριχων περιπου 30% πιστευω παρέμεινε και μετά το μηνα, δε θα δω πιστεύω κάποιο μεγάλο μπαμ από μέρα σε μέρα καθόσον δεν έχω να περιμένω πλέον 2000 gts να σκάσουν αλλά 1400 (εκτιμώ)...ελπιζω
τουλάχιστον να δώσουν φυτρωση όσα το δυνατον περισσότερα κ να
δω διαφορα τους προσεχείς μηνες...παντως στα σημεια που δεν ειχα μαλλι, εχει υπαρξει ηδη βελτιωση κ νομιζω οτι αν τα ειχα μακρια τα μαλλια θα εδινε καλυτερη εντυπωση...ανανέωση με το που κλείσω τον 4ο...

Συνημμένα

• PHOTO_20160313_203013~01.jpg
    PHOTO_20160313_203013~01.jpg
    600.8 KB · Προβολές: 664
  • PHOTO_20160313_202735.jpg
    PHOTO_20160313_202735.jpg
    1.6 MB · Προβολές: 664
  • PHOTO_20160313_202658~01.jpg
    PHOTO_20160313_202658~01.jpg
    322.7 KB · Προβολές: 658

aeratos28

Just aeratos
andy.k φιλαρακι,εγώ θα σου πω τη γνώμη μου όταν βάλεις καθαρές φωτό.σορυ φιλε αλλά με αυτες τις φωτό,σωστή ενημέρωση δεν γίνεται..κοιταω από την αρχή το νήμα σου και κάθε φορά ρε man που ανεβαζεις φωτό λες το ιδιο δυστυχώς δεν είναι καλές..vga φωτογραφική έχεις??χειρότερες και από αυτές του kwstakis είναι..προσπάθησε ρε συ να ειναι καθαρες.δες cvial,dimitris50423,danceworld κτλ..βοήθησε μας και εμάς τους μελλοντικούς μεταμοσχευμενους.!;)

dimitris50423

Well-Known Member
εχεις πολυυ δρομο andy. στον 3 μηνα δεν μιλαμε καν οτι εχει αρχισει η δυνατη φυτρωση.. 4ος 5ος 6ος μηνας αυτους εχεις να περιμενεις και αν πας καλα θα βλεπεις καθε 15 μερες αισθητη αλλαγη στην εικονα σου.
οι φωτο ειναι οντως πολυ κακης ποιοτητας.. ψαξε να βρεις καμια σωστη φωτογραφικη να βλεπουμε λεπτομερειες.. μονο με καλες φωτογραφιες θα καταλαβεις κ θα καταλαβουμε την αλλαγη σου τους επομενους μηνες..
καλη συνεχεια στη φυτρωση

piros75

Well-Known Member
Πρέπει οπωσδήποτε να βρεις κάμερα με λίγο καλύτερη ανάλυση, μην φανταστείς τίποτα για γάμους και βαφτίσια, αλλά τουλάχιστον να μην θολώνει τόσο.

andy.k

Active member
Παιδιά η κάμερα είναι 12mp nikon coolpix, δε ξέρω εγώ τι κάνω λάθος...τεσπα αυτές νομίζω είναι κάπως πιο καθαρές. Αν και πάλι ΔΕΝ είναι καλές ε τι να πω...εγω ξεχωρίζω ρίζες ρε παιδιά έλεος...τι να κάνω δλδ? Εν πάση περίπτωση, το μαλλι τώρα είναι 1,5 cm max υπάρχουν φυσικά κ τρίχες 6-7 mm, ένα μπαχαλο...

Συνημμένα

• DSCN3471~01.jpg
    DSCN3471~01.jpg
    608.2 KB · Προβολές: 578
  • DSCN3473~01.jpg
    DSCN3473~01.jpg
    402.2 KB · Προβολές: 597
  • DSCN3474~01.jpg
    DSCN3474~01.jpg
    518.5 KB · Προβολές: 558
  • DSCN3476~01.jpg
    DSCN3476~01.jpg
    615.6 KB · Προβολές: 550
  • DSCN3475~01.jpg
    DSCN3475~01.jpg
    769.9 KB · Προβολές: 566

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
ωραιος!!! καλα τα πας φενεται.
Να προσθεσω οτι οποιο μελος δεν μπορει να βγαλει φωτος καθαρες η δεν εχει την καταλληλη φωτογραφικη μπορει να παει σε εναν φωτογραφο και με 5 ευρω περιπου να του βγαλει φωτος και να του της δωσει σε στικακι Ουτο σωστε να ειναι και λεπτομερεις,και καθαρες και μεγαλης αναλυσης και απο πολλες διαφορετικες γωνιες.

dimitris50423

Well-Known Member
καλα πηγαινεις andy. εισαι στο τριμηνο.. ακομη δεν εχεις δει τιποτα.. παρομοια εικονα ειχα στο τριμηνο.
καλη συνεχεια στη φυτρωση.
οι φωτογραφιες ειναι αρκετα καλες. και εγω πριν παρω καλο κινητο στις πρωτες μου φωτο δεν μπορω να διακρινω καλα λεπτομερειες. ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

andy.k

Active member
Ειμαι 3μηνες κ 10 μέρες μετά την επέμβαση. Δε μπορω να κανω εκτίμηση φυτρωσης ως τώρα...σιγουρα ειναι καλυτερα απο πριν την επεμβαση αλλα ως εκει...σε κανένα 20 ήμερο θα πάω στην κλινική να με δουν στο 4μηνο και θα πάρω και τις δικές τους φωτο τοποθέτησης. Αν μπορεί τους κάποιος έμπειρος με βάση αυτά που μπήκαν να μου πει τι να περιμένω παραπάνω, καλοδεχούμενος...ως τότε αναμονή...οκ δοτρια δε βάζω...είναι εντελώς οκ όπως κ σε προγενέστερες φωτο...

andy.k

Active member
Ευχαριστώ για τις ευχές παίδες...Να θυμισω ότι εμπρός μπηκαν 1400 gts με περιπου 3500-4000 τρίχες...οπότε δε περιμένω θαύματα...ωστόσο ελπίζω για ένα αξιοπρεπές(υποκειμενικο αυτό βέβαια) αποτέλεσμα ...

andy.k

Active member
Για πίσω δε νομίζω να έχω μετάλλαξη, απλά ελπίζω να γίνει κ εκεί έστω μία βελτίωση...για πισω ωστοσο είναι νωρίς...ο τρίτος μηνας εκεί δε δείχνει κ πολλά συνήθως...ποσό μαλλον όταν ηδη υπάρχουν μαμα τριχες...

bruno1989

Active Member
Για πίσω δε νομίζω να έχω μετάλλαξη, απλά ελπίζω να γίνει κ εκεί έστω μία βελτίωση...για πισω ωστοσο είναι νωρίς...ο τρίτος μηνας εκεί δε δείχνει κ πολλά συνήθως...ποσό μαλλον όταν ηδη υπάρχουν μαμα τριχες...
Γλύτωσε και το σοκλος. Πολύ σημαντικό αυτο

bruno1989

Active Member
και συμφωνα με το πρωτο μηνυμα της παρουσιασης σου :
Συνολικά τοποθετήθηκαν
2006 grafts τα οποία
αντιστοιχούν σε 5942 τριχες:
1τριχα x 169 = 169
2τριχα x 560 =1120
3τριχα x 647 =1941
4τριχα x 448 =1792
5τριχα x 150 = 750
6τριχα x 26 = 156
7 τρίχα x 2 = 14

το οτι εβαλες 2006 grafts δεν ειναι λιγα αν αναλογιστείς τον λογο τριχα / τριχοθυλακιο ο οποιος ειναι 2.96 (εξωφρενικο νουμερο και μπραβο σου!!) αρα ειναι σαν να εχεις βακει 2500 grafts με λογο 2,1. καταλαβες τι λεω, αρα πρεπει να περιενεις πολλα αφου οι ριζες που εβαλες δεν ειναι καθολου λιγο νουμερο ισα ισα ειναι αρκετο.
Επισης ερωτηση. τα 6τριχα και 7τριχα στα διαιρεσαν η τα εβαλαν οπως ειναι μαζι????

Μπλουζα