Andy.k, fue, 2006 grafts, 9/12/2015

andy.k

Active member
Μήτσο δε πιάνω κ τραβάω τις τρίχες...είναι 2mm όπως όταν είχαμε παει για καφέ...και να θέλω δε πιάνονται...απλά έκανα αυτό το check για να δω αν μένουν μαλλιά στο χέρι, το οποίο check περίμενα να έχει αρνητικό αποτέλεσμα κυρίως
λόγω μήκους τρίχας...επειδή δλδ
αφενός δε τραβιουνται πολύ
αφού δε πιάνονται, και
αφετέρου επειδή ακόμα κ αν
πέσουν δύσκολα τις βλέπεις (
επισης λογω μήκους )...ωστόσο παρατήρησα τρίχες, γι αυτό κ το ανεφερα...κάποιες ήταν αδυναμες(πιθανότατα μαμα μαλλιά σε τελογενη, κάποιες όμως κατραμι, σαν αυτες που έπεφταν τις πρώτες 30-40
μέρες μετά τη μμ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Τι να σου πω ρε φιλε ειπαμε εσυ εισαι λιγο ταλιμπαν με το μαλλι. Μπορει να μην ειναι τοσο σταθερες ακομη. Αν ηταν νεκρες θα φευγανε πανευκολα στο καθημερινο λουσιμο. Με αυτο για τα σπυρακια που λεει ο cvial δεν συμφωνω. Ποτε δεν ετριψα δυνατα και σπυρακια εβγαλα μονο τους πρωτους 2 μηνες. Γνωμη μου ειναι οτι μπορει να φυγανε και κανονικες τριχες και δεν θα επρεπε να το ξανακανεις.

andy.k

Active member
Καλά Μήτσο γτ ρε φιλέ να φοβάμαι κιόλας να τα τραβηξω...? Όχι ότι τα τραβάω αλλά υποτίθεται ότι έχουν δέσει πλέον τα grafts, είτε πιασανε είτε όχι...αν είναι να βγάζω τρίχες από εδώ κ πέρα που αν τις τραβας λίγο θα πέφτουν, ε τότε δε λέει...θεωρητικά δεν έχουν κανένα θέμα...δλδ εσύ τα μαλλιά στη δοτρια φοβάσαι να τα τραβήξεις λίγο μήπως κ
πέσουν? Ή τα πλαϊνά? Το ίδιο
είναι κ τα μμ...άλλωστε και από την κλινική μου είπαν από εδώ κ πέρα κ κλωτσιά στο κεφάλι να φας, ότι πάθουν τα υπόλοιπα θα πάθουν κ τα μμ...

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Με αυτο για τα σπυρακια που λεει ο cvial δεν συμφωνω. Ποτε δεν ετριψα δυνατα και σπυρακια εβγαλα μονο τους πρωτους 2 μηνες.

Και όμως ειναι ειναι η πραγματικότητα. Εχω βάλει και αναλυτικη φωτο στο νήμα μου πολυ επεξηγηματική. Δεν σημαίνει οτι όλες οι "νεκρές" τριχες θα σου δημιουργήσουν σπυράκια, ουτε οτι όλες φεύγουν πανεύκολα με το λούσιμο, ο κανόνας ειναι ένας: οποία τρίχα παραμένει μετα την μμ και δεν μεγαλώνει ειναι dead (οχι φυσικά το graft) και κάποια στιγμή θα φύγει ευκολα ή δύσκολα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tasmania

Active Member
@andy.k Μην αγχωνεσαι δεν εκανες καποια βλαβη με την κινηση που εκανες.... αν το εκανες τις πρωτες μερες της μ/μ εκει θα ειχες προβλημα...τωρα μην σκας, αυτες που επεσαν εχουν κανει τον κυκλο τους και θα ξαναβγουν... Ισχυει αυτο που λεει ο @CVIAL δλδ να το πουμε απλα , οταν μια τριχα μενει στασιμη στο μηκος ("νεκρη") ειτε θα πεσει με τον ευκολο τροπο (λουσιμο ή και μονη της χωρις να το καταλαβουμε), ειτε κανοντας σπυρακι (επιδερμικη μικροκυστη)...βεβαια ο βολβος του θυλακος του γραφτ παραμενει ζωντανος, μονο η τριχα φευγει....

andy.k

Active member
Και όμως ειναι ειναι η πραγματικότητα. Εχω βάλει και αναλυτικη φωτο στο νήμα μου πολυ επεξηγηματική. Δεν σημαίνει οτι όλες οι "νεκρές" τριχες θα σου δημιουργήσουν σπυράκια, ουτε οτι όλες φεύγουν πανεύκολα με το λούσιμο, ο κανόνας ειναι ένας: οποία τρίχα παραμένει μετα την μμ και δεν μεγαλώνει ειναι dead (οχι φυσικά το graft) και κάποια στιγμή θα φύγει ευκολα ή δύσκολα.

Ή αλήθεια είναι ότι δε μπορω να ξέρω αν αυτές που έπεσαν
σήμερα μεγαλωνανε ή όχι γτ
τώρα είναι όλες
κοντές...οπότε δε ξέρω αν
είχαν μεγαλώσει κ τις πήρα με
την ψιλή ή αν έτσι ήταν από
τη στιγμή της μμ, και απλά
δεν είχαν πέσει...πάντως
επειδή είχα κ μεγαλύτερο
μήκος κάποια στιγμή(ως κ 1,5
cm) ΠΟΤΕ δεν είδα από τη ληπτρια να πέφτουν μεγάλες
ΚΑΤΡΑΜΙ(=μεταμοσχευμενες)τριχες. Μακαρι να ειναι νεκρες.οπως λες...να πεσουν να βγουν αλλες, αν ειναι οκ τα grafts φυσικα...

andy.k

Active member
@andy.k Μην αγχωνεσαι δεν εκανες καποια βλαβη με την κινηση που εκανες.... αν το εκανες τις πρωτες μερες της μ/μ εκει θα ειχες προβλημα...τωρα μην σκας, αυτες που επεσαν εχουν κανει τον κυκλο τους και θα ξαναβγουν... Ισχυει αυτο που λεει ο @CVIAL δλδ να το πουμε απλα , οταν μια τριχα μενει στασιμη στο μηκος ("νεκρη") ειτε θα πεσει με τον ευκολο τροπο (λουσιμο ή και μονη της χωρις να το καταλαβουμε), ειτε κανοντας σπυρακι (επιδερμικη μικροκυστη)...βεβαια ο βολβος του θυλακος του γραφτ παραμενει ζωντανος, μονο η τριχα φευγει....

Φιλε έχω κάνει κ στην αρχή καποιες ταλιμπανιες...πχ στην
7-8 μέρα με στεγνό μαλλί
έκανα κάτι χαδακια στο
κεφάλι κ φευγανε κακαλακια
πολλά από τα οποία είχαν κ
τριχουλες καμμενες...φυσικά
δε τραβαγα σε καμία περιπτωση τις τρίχες...απλά πολύ επιφανειακό χαιδεμα στο κεφάλι...εννοείται πως δεν είδα να βγαίνει κάτι άλλο πλην καμμένων τριχων, ωστόσο ίσως αν δεν είχαν δέσει καλά κάποια graftς, θα μπορούσαν ακόμα κ αν δε βγήκαν να έχουν αποκολληθεί κ να καταστράφηκαν...δε το έκανα κατά κόρον φυσικά, απλά το αναφέρω...

Tasmania

Active Member
μετα την 5η μερα απο τη μ/μ που ουσιαστικα επιβαλλεται σταδιακα και πιο ισχυρα το μασαζ στο λουσιμο δεν εχει προβλημα...ακομη και αυτο που εκανες στην 7η-8η μερα δεν επιφερει βλαβη στο γραφτ.... το μονο θεμα ειναι να ειχες καθαρα χερια οταν το εκανες

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ρε σεις μην τρελαθούμε κιόλας, δεν φεύγουν ετσι τα grafts, μετα την δέκατη μερα έχουν ρίξει "βιντζι" και δεν κουνάνε, ποσο μαλλον στους 2 μήνες....

Τελευταία επεξεργασία:

andy.k

Active member
Ρε σεις μην τρελαθούμε κιόλας, δεν φεύγουν ετσι τα grafts, μετα την δέκατη μερα έχουν ρίξει "βιντζι" και δεν κουνάνε ποσο μαλλον στους 2 μήνες....

Κι εγώ αυτό ήξερα κ γι αυτό κ δεν έχω ιδιαίτερες φοβίες...το θέμα δεν είναι αν έχουν πιάσει νομίζω, αλλά αν θα βγάλουν καμία τριχα...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
όπως λένε και οι υπόλοιποι, δεν υπάρχει κανένα θέμα με τις μμ τρίχες μετά τις 15-20 μέρες, έχουν αγκιστρωθεί οι ρίζες τους στο δέρμα και όσες έχουν κάνει επαφή με τα αγγεία θα αρχίσουν σιγά, σιγά να παράγουν τρίχες, το θέμα είναι να μην έχουν νεκρωθεί τα μοσχεύματα εξ αρχής, είτε γιατί μπήκαν τραυματισμένα είτε γιατί δεν χειρίστηκαν σωστά είτε γιατί δεν τοποθετήθηκαν σωστά, ότι μπήκε όμως μετά από 15 μέρες είναι ΟΚ (είτε νεκρό, είτε ζωντανό).

andy.k

Active member
Ειμαι 3 μηνες απο την επεμβαση. Ανανεωση με φωτο, δυστυχως οχι καλες, κ προκειμενου να μη θεωρηθει οτι παραπλανω εσκεμενα, δηλωνω εξ αρχης οτι,πανοραμικα τουλαχιστον, ειναι χειροτερη η κατασταση απ αυτο που φαινεται. Υπαρχει δλδ μεγαλυτερη ΑΝομοιογενεια...εν ολιγης με το 2ο μηνα μικρες διαφορες βλεπω. Μηκος 8mm στη ληπτρια...Δεσμευομαι να βαλω πιο αξιοπρεπεις φωτο σε 5-6/μερες...

Συνημμένα

• PHOTO_20160308_120559~01.jpg
    PHOTO_20160308_120559~01.jpg
    246.9 KB · Προβολές: 549
  • PHOTO_20160308_120345~01.jpg
    PHOTO_20160308_120345~01.jpg
    567.3 KB · Προβολές: 528

akishellas3

Well-Known Member
Andy ελπίζω να βελτιωθούν φίλε κ να μη φαίνεται η ανομοιογενεια τουλάχιστον όχι τοσο,τι να πω.

akishellas3

Well-Known Member
Andy sorry αν δεν το διάβασα κ δε θυμάμαι, μινοξ πήρες όπως έλεγαν οι οδηγίες από την 10η μερα κ μετά;

andy.k

Active member
Καλα δε με πιανει κ κανενα αγχος ρε παιδια μη τρελαθουμε κιολας. Εννοειται πως θελω να παει καλα οπως θελουν ολοι οσοι εχουν κανει μμ...Για τριτο μηνα θεωρω πως σε σχεση με αλλους ειμαι σε νορμαλ επιπεδο.Μινοξ ναι πηρα απο την αρχη, ωστοσο δε ξερω αν ειχε σε εμενα την ιδια επιδραση με αλλα παιδια που την εβαλαν πρωτη φορα μετα τη μμ γτ εγω την εβαζα κ πριν τη μμ...πιστευω στο επομενο διμηνο θα δειξει προς τα που θα παει το πραγμα...παντως για τα grafts που εβαλα δε περιμενω κ τρελα αποτελεσματα...

poseidonas77

Well-Known Member
εγω βλεπω οτι εχει μεινει αρκετο πραμα πανω..
στον 4 θα δουμε προς τα που θα παει η μμ...
ευχομαι να σταθεις τυχερος....

akishellas3

Well-Known Member
παμε γερα ρε μαγκες να φτιαξουμε την ψυχολογια μας ,κανα λαδακι π.χ. αγριελαιο μαζι με μινοξ κ ρολερ κανει τωρα που ειναι απο μεταμοσχευση ?(να ξερω να το κανω καποια στιγμη κ εγω) :D

Μπλουζα