Andy.k, fue, 2006 grafts, 9/12/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
aeratos βλεπεις οτι ο β$%ης δεν βγαζει ολες της hairline facon ιδιες.. αναλογα τι ταιριαζει στον καθενα. στον andy δεν θα πηγαινε πιο ισια απο αυτη που του σχεδιασε γιατι εχει πιο στενο και κυκλικο κεφαλι απο οτι εγω πχ.

andy.k

Active member
Το θέμα είναι να βγουν όσο γίνεται πιο πολλά...Ποσειδώνα, πίσω δεν αισθάνομαι να έχω σοκ λος, αλλά οκ να είμαστε ρεαλιστές...και μόνο 400 gts εριξα πίσω+200 γ ζώνη και σίγουρα το crown αργεί παραπάνω να δώσει έκφυση...την κορυφή Μπαλωματάκι αν καταφέρω θα είμαι υπερυπερευχαριστημενος...όχι ότι μπροστά με 1400gts περιμένω τρελό αποτέλεσμα...αλλά οκ μπροστά επειδή ήταν κ πιο άδειο μπορεί να φανει ή διάφορα...πίσω για την ώρα πιο πολύ σοκλος θα παρατήρηση παρά επανέκφυση...είναι πολύ νωρίς και ο μόνος λόγος που ποσταρα είναι επειδή εδώ και 5-6 μέρες, ΝΟΜΙΖΩ(δεν είμαι σίγουρος) πως σταμάτησε να αραιώνει το όλο θέμα... Αλλά δε ξέρω μπορεί ν αδειάσει κι άλλο...Ειδωμεν...υπομονή εννοείται...

aeratos28

Just aeratos
poseidona εγώ ότι βλέπω καλό το λέω..από όπου και αν είναι..δεν έχω προκαταλήψεις ρε συ εννοείται!;) και ας κραζεις εσύ!:pχαχα ... dimitris50423 απλά είναι οι hairlines που μου αρέσει..και πιστεύω ότι και εσένα θα ταίριαζε αυτή..

andy.k

Active member
Ρε με δουλευετε? Που την είδατε σε εμένα τη hairline? Μόνο ή γραμμή που σχηματίζει ή κοκκινίλα φαίνεται, άντε και 10 τρίχες...:confused:

aeratos28

Just aeratos
ρε andy.k και εσύ τώρα!! κάτι φορές μερικοί το ζητάει ο οργανισμός σας ρε το πεσιμο και Κράξιμο ή επιθετικότητα,όπως θες πες το..ρε αγορινα τι δεν καταλαβαίνεις???έχεις βάλει 2 φωτό..ή μια είναι πανοραμική και ή άλλη είναι ευθεία από μπροστά..σε βλέπουμε πρόσωπο..εσύ δηλαδή δεν βλέπεις από που μέχρι που έχουν μπει τα grafts?? τι σχήμα έχει δώσει??αυτές οι τρίχες έχουν ένα σχήμα..αυτή είναι ή βάση ή οποία με την πορεία θα πυκνώσει..αλλά ή αραιή βάση υπάρχει..που είναι το περίεργο?σου είπε κανείς ότι έχεις ήδη καμία φρατζα τρελή και εσύ δεν την βλέπεις και απορεις??έλα ρε man

andy.k

Active member
Ναι ρε αγόρινα το επιασα...στο χαβαλε το είπα, γτ ενω ακόμα είναι σκορπια διαδηλωση υπο διαλυση ή φάση στη ληπτρια, εμείς μιλαμε για hairline. Εννοείται πως ξέρω πιο σχήμα εχει δώσει, αλλωστε ειναι εμφανες και στις φωτο αμεσως μετα τη μμ...Απλά επειδή σχολιαστηκε το σχήμα της hairline σε αυτές τις φωτο εκανα το σχολιο, γτ πραγματικα σε face to face νομίζω ότι ή hairline
διαγράφεται περισσότερο από
την κοκκινίλα παρά από τις
οποίες τρίχες έχουν παραμείνει...οκ το σχήμα της hairline εννοείται ότι φαίνεται...κατάλαβα πως το ειπες.

aeratos28

Just aeratos
κοιτά john έχω ένα φιλαράκι που ψάχνεται να κάνει εμφύτευση..δεν έχει απολύτως την παραμικρή ιδέα..τίποτα όμως..είναι και full τσιγκούνης και φαντάσου σκέφτεται να πάει σε καμία Βουλγαρία για εμφύτευση να δώσει το πολύ πολύ 2000€ και να βάλει..χρειάζεται σίγουρα 2500grafts χαλαρά.πάει για norwood 3 στο full..μόλις ακούει τις τιμές που παίζουν πρέπει να δεις την αντίδραση του...χαχαχαχαχαχα:D λοιπόν αυτός ο τύπος χωρίς ίχνος γνώσης επί του θέματος μόλις του εδειξα φωτό του dimitris50423 τρελάθηκε από το αποτέλεσμα..έμεινε μα****κας.!αλλά μου είπε αμέσως ότι ρε φιλε πολύ ευθεία είναι,φαίνεται ότι κάτι έκανε..θέλω να πω ότι δεν είμαστε και τόσο περίεργοι και κολημένα μυαλα

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
eddie-murphy__131113195047-200x237.jpg
και ο εντυ μερφι εχεις ευθεια και ποσοι αλλοι μαυροι ηθοποιοι τι παει να πει αυτο?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Οποτε δηλαδη ο δημητρης ηταν καλυτερος καραφλος πριν...δεν φτανει που εχει μαλλι πλεον και αλλαξε η εικονα του η hairline μας πειραξε.

aeratos28

Just aeratos
καλά αυτοι βάζουν και χρυσά τα μπροστινα δόντια και φοράνε χρυσές καδένες ρε john..να το κανουμε και εμεις??επίσης δεν νομίζω κανείς από εμάς να είναι μαύρος ηθοποιός ;)

andy.k

Active member
Σήμερα είμαι στις 45 μέρες και είπα να τα πάρω με πρώτη σκάλα, για να μεγαλώσουν πιο συμμετρικά όταν αρχίσουν να βγαίνουν. Έτσι ποσταρω κάποιες φωτό προς ενημέρωση των μελων σχετικά με την εξέλιξη της μμ...προσωπικά θεωρώ πως υπάρχει κάποια τριχοφυία στη ληπτρια, ωστόσο δεδομένου ότι ειμαι στην 45η
μέρα μολις, δε νομίζω ότι μιλάμε για φυτρωση, αλλά απλά για διατήρηση τριχών εξ αρχής...

Συνημμένα

• DSCN3322~01.jpg
    DSCN3322~01.jpg
    888 KB · Προβολές: 565
  • DSCN3320~01.jpg
    DSCN3320~01.jpg
    945.6 KB · Προβολές: 587

andy.k

Active member
Και φωτό της δοτριας επίσης 45 μέρες μετά τη μμ...μήκος τρίχας 3mm...

Συνημμένα

• DSCN3329~01~01.jpg
    DSCN3329~01~01.jpg
    712.6 KB · Προβολές: 551
  • DSCN3328~01.jpg
    DSCN3328~01.jpg
    738.9 KB · Προβολές: 518
  • DSCN3326~02.jpg
    DSCN3326~02.jpg
    635.1 KB · Προβολές: 531
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Συνολικά τοποθετήθηκαν
2006 grafts τα οποία
αντιστοιχούν σε 5942 τριχες:
1τριχα x 169 = 169
2τριχα x 560 =1120
3τριχα x 647 =1941
4τριχα x 448 =1792
5τριχα x 150 = 750
6τριχα x 26 = 156
7 τρίχα x 2 = 14

Andy να πω και 2 λόγια για σένα. Καταρχήν μου κάνει τρομερή εντύπωση η πυκνότητα της δότριας. Λόγος 2.96 έχει σπάσει όλα τα ρεκορ. Μπράβο, έχεις πολύ καλή καβάντζα για το μέλλον. Βέβαια να πούμε ότι ο λόγος είναι τόσο υψηλός γιατί το harvesting έγινε μόνο από πίσω και καθόλου πλάγια, όπως ακριβώς και στον Δημήτρη. Όμως, κατά την προσωπική μου άποψη αυτή η προσέγγιση είναι λάθος γιατί ο κύριος λόγος ήταν η αποκατάσταση της hairline (δεξιά και αριστερά) οπού εκεί χρειαζόμαστε πολύ μικρότερο λόγο κοντα στο 2.0-2.2 αφού θέλουμε πολλά μονοτριχα και δίτριχα κατά κύριο λόγο. Πολύ καλύτερη διαχείρηση θα γινόταν αν έπαιρνε από μια πιό εκτεταμένη περιοχή χρησιμοποιώντας και τα πλάγια όπου σίγουρα θα έπαιρνε αρκετά μονότριχα και δίτριχα και διατηρούσε μια καλή πυκνότητα στην δότρια για το μέλλον. Το αποτέλεσμα (αν έχεις υψηλή φύτρωση, σου το εύχομαι) θα είναι πολύ καλό σαν πυκνότητα με τόσες τρίχες, έχω έναν ενδοιασμό για την φυσικότητα της hairline γιατί τα μονότριχα ήταν σχεδόν ανύπαρκτα και γιατί δεν ξέρω πως έγινε η κατανομή των υπολοίπων graft και πως έδεσε με το τσουλούφι. Εδω να πω ότι η must φώτο που πρέπει να έχουμε όλοι είναι στις 10-15 μέρες, μολις φύγουν τα scrab και υπάρχουν όλα τα graft. Καλή σου συνέχεια!

PHOTO_20151210_184244-01.jpg

dimitris50423

Well-Known Member
ωραιος andy. καλα πας για 45 μερες.. απο εδω και περα καθε 15 μερες θα εισαι και καλυτερα. καλη συνεχεια φιλε.

Μπλουζα