Cetirizine pgd2 blocker

Antinoos

Member
Prosim είπε:
Όχι, φίλε μου, εγώ ακολούθησα τις οδηγίες των άλλων και συγκεκριμένα του Κάπα, ήτοι 10 σταγόνες σε 2 με 2,5ml νερού. Η μείξη επιτόπου.

Θα το σταματήσω πάλι κάνα διήμερο και θα δω....γαμώτη μου και έκανε δουλειά. Ωστόσο, εσύ ξεκίνα να το αραιώνεις.

Ναι ετσι θα γινει. Βεβαια αν μου λες οτι εσυ το αραιωνες και παλι ειχες πονοκεφαλους μου κοβει λιγο τα φτερα. Απο την αλλη παλι καλα που σε βρηκα. Γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα το θεμα, και αισθανομουν μοναξιες που δεν το ανεφερε κανεις. Αντε να δουμε τι θα κανουμε..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
αν βλεπετε αποτελεσματα και παρενεργειες ριξτε την ποσοτητα σε 5 σταγονες την ημερα.
οι δεκα σταγονες χ2 την ημερα 20 σταγονες δηλαδη ειναι η ποσοτητα που χρησιμοποιουν στα ξενα φορουμ.
δεν ειναι αναγκη να ακολουθησουμε κατα γραμμα τις περιεκτικοτητες τους.
προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι στο USA συγκεκριμενα εχουν μεγαλυτερες ανοχες σαν λαος στα φαρμακα.
απο οτι εχω διαβασει οτι χρησιμοποιουν

kapa είπε:
αν βλεπετε αποτελεσματα και παρενεργειες ριξτε την ποσοτητα σε 5 σταγονες την ημερα.
οι δεκα σταγονες χ2 την ημερα 20 σταγονες δηλαδη ειναι η ποσοτητα που χρησιμοποιουν στα ξενα φορουμ.
δεν ειναι αναγκη να ακολουθησουμε κατα γραμμα τις περιεκτικοτητες τους.
προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι στο USA συγκεκριμενα εχουν μεγαλυτερες ανοχες σαν λαος στα φαρμακα.
απο οτι εχω διαβασει οτι χρησιμοποιουν

εκτος απο τη μειωση της τριχοπτωσης,αμα δεν εχω τριχοπτωση και βαλω την λοσιον,μπορει οι επομενες τριχες(νεες) να βγουν πιο χοντρες οπως κανουν τα dht blocker? εχεις παρατηρησει κατι τετοιο?

kapa

Μέλος του προσωπικού
giannaras13 είπε:
εκτος απο τη μειωση της τριχοπτωσης,αμα δεν εχω τριχοπτωση και βαλω την λοσιον,μπορει οι επομενες τριχες(νεες) να βγουν πιο χοντρες οπως κανουν τα dht blocker? εχεις παρατηρησει κατι τετοιο?
ειμαι και εγω σε αναμονη με τα αποτελεσματα του,μεχρι στιγμης τα μονα που εχω δει πανω μου ειναι μιδαμινη τριχοπτωση τον πρωτο μηνα,πολυ τριχοπτωση αυτην την στιγμη απο λεπτες τριχες,πολλα σπυρακια τον τελευταιο μηνα,καθολου επανεκφυση.
και μονο απο αυτην την αυξομειωση της τριχοπτωσης καταλαβαινω οτι κατι θα κανει.
αν η τριχοπτωση μου ηταν σταθερη 100 τριχες την ημερα απο την εναρξη του μεχρι τωρα θα ειχα αμφιβολιες.
σαν blocker το βλεπω πολυ καλο αλλα σαν growth τουλαχιστον σκετο δεν βλεπω να κανει κατι, συμφωνα και μετα δικα σας λεγομενα.
σε αρκετους ομως (οχι σε εμενα)ενισχυσε την αποτελεσματικοτητα της μινοξιδιλης

kapa είπε:
giannaras13 είπε:
ειμαι και εγω σε αναμονη με τα αποτελεσματα του,μεχρι στιγμης τα μονα που εχω δει πανω μου ειναι μιδαμινη τριχοπτωση τον πρωτο μηνα,πολυ τριχοπτωση αυτην την στιγμη απο λεπτες τριχες,πολλα σπυρακια τον τελευταιο μηνα,καθολου επανεκφυση.
και μονο απο αυτην την αυξομειωση της τριχοπτωσης καταλαβαινω οτι κατι θα κανει.
αν η τριχοπτωση μου ηταν σταθερη 100 τριχες την ημερα απο την εναρξη του μεχρι τωρα θα ειχα αμφιβολιες.
σαν blocker το βλεπω πολυ καλο αλλα σαν growth τουλαχιστον σκετο δεν βλεπω να κανει κατι, συμφωνα και μετα δικα σας λεγομενα.
σε αρκετους ομως (οχι σε εμενα)ενισχυσε την αποτελεσματικοτητα της μινοξιδιλης

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου..θα το φτιαξω μηπως και μου χοντρινει την τριχα...τριχοπτωση δεν εχω...την λιπαροτητα την εχει νικησει κατα ενα μεγαλο βαθμο το fungoral..αποψη μου αν μπλοκαραμε την pgd2 και αυξαναμε με λοσιον(τα κολπικα χαπια) την αλλη ορμονη θα ηταν καλυτερο το αποτελεσμα..

weznem

Well-Known Member
οσοι χρησιμοποιουν ζιρτεκ ας λενε την εντυπωση τους,σιγα σιγα,να αρχισουμε να σχηματιζουμε γνωμη για τη λοσιον,εγω δεν εχω δει μειωση τριχοπτωσης,χανω 100 τριχες την μερα εχθες 123τριχες..χανω μικρες μεγαλες μακριες χονδρες τα παντα ολα.εχω την αισθηση οτι σε κατι βοηθαει αλλα δεν λεω πολλα διοτι δεν εμαι σιγουρος..τα χνουδια στους κροταφους αυξανονται αλλα νομιζω οτι η αιρολ ευθυνεται γι αυτο και ενα μικρο σπρωξιμο εχει δωσει το ζιρτεκ..αναμενουμε παντως μειωση τριχοπτωσης δεν εχω δει και καμια παρενεργεια αντιληψιμη απο εμενα..

Να ρωτήσω κάτι; Πως μετράτε τις τρίχες και υπολογίζετε τον ακριβή ή τον κατα προσέγγιση αριθμό;;

Π.χ. Εγώ παρατηρώ στο μαξιλάρι, στο λάπτοπ, κάνω και ενα "αμπαλαέα" στο νεροχύτη να σιγουρευτώ και άμα δω χαμό λέω ότι "σ αυτή τη φάση, έχω τριχόπτωση" Στο μπάνιο δεν μπορώ να ξέρω αν φεύγουν...

lab_rat

Member
Εγω βλεπω μια μειωση αλλα οχι θεαματικα πραγματα! Θα το αυξησω στο 1% και μετα 2χ1% μηπως εχει καλυτερα αποτελεσματα!!

weznem

Well-Known Member
nick_shortjohn είπε:
Να ρωτήσω κάτι; Πως μετράτε τις τρίχες και υπολογίζετε τον ακριβή ή τον κατα προσέγγιση αριθμό;;

Π.χ. Εγώ παρατηρώ στο μαξιλάρι, στο λάπτοπ, κάνω και ενα "αμπαλαέα" στο νεροχύτη να σιγουρευτώ και άμα δω χαμό λέω ότι "σ αυτή τη φάση, έχω τριχόπτωση" Στο μπάνιο δεν μπορώ να ξέρω αν φεύγουν...

ο καλυτερος τροπος ειναι με χτενα με αραια δοντια αποστασης μισο χιλιοστο,παιρνεις τμηματικα τα μαλλια απο πισω προς τα εμπρος..εξηγω..
παιρνεις χωρισμα 3εκατοστα με το δοντι της χτενα χτενιζεις με φορα προς τα πανω 2-3 φορες οτι τριχα βγει τις πετας στο νιπτηρα..μεχρι να φθασεις στην hairline ακολουθεις την διαδικασια..επειταβρεχεις τα μαλλια με αμπλικατερ(κατα προτιμηση)πουλιεται σε κομμωτηριακα ειδη..χτενιζεις ολα τα μαλλια επανω προς τα πισωκαμια 20αρια φορες αφαιρεις τις τριχες που λογο νερου ειναι κολλυμενες στην χτενα(καθε φορα που χτενιζεις αφαιρεις τις τριχες απο την χτενα)δεν πρεπει να πειραζεις τα μαλλια σου ολη την ημερα ομως διοτι θα εχεις και αλλη απωλεια τριχων που δεν θα γνωριζεις..αφου τις καταμετρησεις στον νιπτηρα μια μια..βαζεις τα τοπικα σου,ελεγχεις τα χερια και αδειαζεις την οποια τριχα στον νιπτηρα...τις μετρας προσθετεις και ενα +25 απωλειας που δεν εχεις αντιληφθη (ολης της ημερας)και εχεις ενα ποσοστο επιτυχιας 95%καταμετρησης των τριχων στο επανω μερος..
για τις μπανιερα αγοραζεις ειδικα σχαρακια που συγκρατουν τις τριχες μολις βγεις απο το μπανιο ειναι κουβαρι τυλιγμενες,τις ξεχωριζεις στο νιπτηρα και μετρας..με +10 τριχων στο τελος για τυχον απωλειες

weznem

Well-Known Member
update στα αποτελασματα μου.. 3ποστ απο το τελος ποσταρα 2καινουργιες φωτο,μαυρισμα μεγαλωμα τριχων στους κροταφους σε 11 μερες ζιρτεκ,υπαρχει μια κινηση στην τοποθεσι νωρις μεν,αλλα εδω ειμαστε να δουμε που θα παει.. μειωση τριχοπτωσης δεν εχω δει 125 τριχες χθες 104 σημερα...φαγουρα μειωμενη (κυριως μετα απο αιρολ κιρκλαντ)αλλα και γενικα..παρενεργειες ουδεμίαν αντιληπτη...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member
weznem είπε:
update στα αποτελασματα μου.. 3ποστ απο το τελος ποσταρα 2καινουργιες φωτο,μαυρισμα μεγαλωμα τριχων στους κροταφους σε 11 μερες ζιρτεκ,υπαρχει μια κινηση στην τοποθεσι νωρις μεν,αλλα εδω ειμαστε να δουμε που θα παει.. μειωση τριχοπτωσης δεν εχω δει 125 τριχες χθες 104 σημερα...φαγουρα μειωμενη (κυριως μετα απο αιρολ κιρκλαντ)αλλα και γενικα..παρενεργειες ουδεμίαν αντιληπτη...

Δηλαδη βλεπεις κινηση χωρις να εχει σταματησει την τριχοπτωση? Γιατι και εγω κατι τετοιο παρατηρω, χωρις να ειμαι και 100% σιγουρος καθως εξελίσσεται ακομα το regrowth της μινοχ αλλα απο εμπειρια βλεπω οτι γινεται σημαντικα πιο γρηγορα και μαλιστα με λιγοτερη ποσοτητα!!

kapa

Μέλος του προσωπικού
βιωνω πολυ εντονα την παρενεργεια σπυρακια,νομιζα οτι ηταν τυχαιο αλλα βγαζω και στα μαγουλα καθε 3 μερες περιπου, καινουριο.
μαλιστα το τελευταιο ειναι τοσο μεγαλο που φαινεται σαν πρησμενο δοντι

kapa είπε:
βιωνω πολυ εντονα την παρενεργεια σπυρακια,νομιζα οτι ηταν τυχαιο αλλα βγαζω και στα μαγουλα καθε 3 μερες περιπου, καινουριο.
μαλιστα το τελευταιο ειναι τοσο μεγαλο που φαινεται σαν πρησμενο δοντι

εγω αυτό εβαλα μια φορα που ειχα πολλα,και ηταν επιμονα(αλλα οχι απο παρενεργεια φαρμακου)

kapa

Μέλος του προσωπικού
giannaras13 είπε:
εγω αυτό εβαλα μια φορα που ειχα πολλα,και ηταν επιμονα(αλλα οχι απο παρενεργεια φαρμακου)
εμενα δυστυχως ειναι απο το ζιρτεκ,πλεον ειμαι σιγουρος,το περιεργο ειναι οτι τον πρωτο μηνα δεν ειχα θεμα με σπυρακια (2 η 3 ολον τον μηνα)και τωρα στον τριτο μηνα,εχει ξεφυγει η κατασταση.
δεξιος κροταφος,αριστερος λοβος αυτιου και στα δυο μαγουλα βγαζω συνεχεια

kapa είπε:
giannaras13 είπε:
εμενα δυστυχως ειναι απο το ζιρτεκ,πλεον ειμαι σιγουρος,το περιεργο ειναι οτι τον πρωτο μηνα δεν ειχα θεμα με σπυρακια (2 η 3 ολον τον μηνα)και τωρα στον τριτο μηνα,εχει ξεφυγει η κατασταση.
δεξιος κροταφος,αριστερος λοβος αυτιου και στα δυο μαγουλα βγαζω συνεχεια

νομιζω,μπορεις να βαλεις!! κατι ασχετο,καπα,μου ειχες πει ακι το παρατηρησα και μονος μου οτι απο 17 χρονων μεχρι τωρα 23 σχεδον εχω τους ιδιους κροταφους αντε να μπηκαν μισο εκατοστο πιο μεσα..αλλα δεν εχουν αλλαξει καθολου ουτε τα μαλλαι μου..οποτε καταληγω η δεν ειναι καθολου επιθετικη ή κατι αλλο που θυμηθηκα! ειχα διαβασει οτι δοκιμασατε βαλπροικο,,εγω χτυπησα σοβαρα στο ποδοσφαιρο το κεφαλι μου,και ο γιατρος,πολυ καλος,μου εδωσε προληπτικα depakine,και το επαιρνα για 3 χρονια! μεχρι τα 20...μετα το εκοψα γιατι δεν ειχα κανενα προβλημα,ουτε κατα τη διαρκεια ουτε απο εκει και περα..λες το depakine σε oral μορφη να τα κρατησε οπως ηταν? και τωρα τους κροταφους θελω να κατεβασω λιγο να στρογγυλεψει η hairline..

weznem

Well-Known Member
lab_hair είπε:
weznem είπε:
Δηλαδη βλεπεις κινηση χωρις να εχει σταματησει την τριχοπτωση? Γιατι και εγω κατι τετοιο παρατηρω, χωρις να ειμαι και 100% σιγουρος καθως εξελίσσεται ακομα το regrowth της μινοχ αλλα απο εμπειρια βλεπω οτι γινεται σημαντικα πιο γρηγορα και μαλιστα με λιγοτερη ποσοτητα!!

ναι φιλαρακι,απλα κραταω μικρο καλαθι διοτι μπορει ναμεινει χνουδι και αργοτερα να φυγει και ολας...ειμαι σιγουρος(σε εμενα)οτι εχει δωσει ενα boost στην μηνοξιδιλι διοτι οπως κοιταζα τις φωτο και χθες ξανα,
δεν μπορει σε 10 μερες να μαυρισε ετσι τοσο γρηγορα ξαφνικα το χνουδι εχει ενα χιλιοστο,εχει μεγαλωσει ελαχιστα δηλαδη..οεριμενουμε να δουμε απλα θεωρησα οτι ηταν καλο να ενημερωσω..και εσυ βλεπεις καποια διεγερση χωρις μειωση τριχοπτωσης ε? :chinscratch μαλιστα....

εχεις δικιο rocknrolla γι αυτο και και αναμενω ακομα αλλα σε 10 μερες μαυρισμα τριχων τοσο γρηγορα?θα δειξει η συνεχεια..

lab_rat

Member
weznem είπε:
lab_hair είπε:
weznem είπε:

ναι φιλαρακι,απλα κραταω μικρο καλαθι διοτι μπορει ναμεινει χνουδι και αργοτερα να φυγει και ολας...ειμαι σιγουρος(σε εμενα)οτι εχει δωσει ενα boost στην μηνοξιδιλι διοτι οπως κοιταζα τις φωτο και χθες ξανα,
δεν μπορει σε 10 μερες να μαυρισε ετσι τοσο γρηγορα ξαφνικα το χνουδι εχει ενα χιλιοστο,εχει μεγαλωσει ελαχιστα δηλαδη..οεριμενουμε να δουμε απλα θεωρησα οτι ηταν καλο να ενημερωσω..και εσυ βλεπεις καποια διεγερση χωρις μειωση τριχοπτωσης ε? :chinscratch μαλιστα....
Βασικα πριν εναμιση χρονο ειχα φτασει το max των δυνατοτητων της μινοχ. Ειχα φτασει nw0. Μετα αρχισε να φθίνει η αποδοση και οταν το σταματησα για 4 μηνες εφτασα nw2 (εμειναν κατι ψιλα απο μινοχ στους κροταφους). Τωρα σε 2 μηνες κοντεβω να ξαναφτασω εκει που ημουν στα καλα μου (εξαιρουμενου του crown που δε βαζω). Που σημαινει ειτε οτι οταν κανεις αποχη απο τη μινοχ μετα απο καιρο ανταποκρινεσαι παλι καλα στην ουσια, που και παλι δεν εξηγειται τοσο γρηγορη επαναφορα με μικροτερη δοση, ειτε οτι κανει τη διαφορα το ζιρτεκ.

rocknrolla είπε:
Να πω την αλήθεια κι εγώ βλέπω μια απελπιστικά μικρή κινητικότητα, αλλά δεν ξέρω αν είναι από το ζιρτέκ ή επειδή πρόσθεσα λονιτέν χάπια μέσα στη μινοξιδίλη. Γι'αυτό τα γαμήδια δεν πρέπει να παίρνονται παράλληλα, αλλά ποιος το ρισκάρει; (Ο κάπα)

Δε σου κρυσταλλωνει η μινοχ που αυξανεις ουσιαστικα την περιεκτικοτητα της?

Μπλουζα