Cetirizine pgd2 blocker

weznem

Well-Known Member
lab_hair είπε:
weznem είπε:
Βασικα πριν εναμιση χρονο ειχα φτασει το max των δυνατοτητων της μινοχ. Ειχα φτασει nw0. Μετα αρχισε να φθίνει η αποδοση και οταν το σταματησα για 4 μηνες εφτασα nw2 (εμειναν κατι ψιλα απο μινοχ στους κροταφους). Τωρα σε 2 μηνες κοντεβω να ξαναφτασω εκει που ημουν στα καλα μου (εξαιρουμενου του crown που δε βαζω). Που σημαινει ειτε οτι οταν κανεις αποχη απο τη μινοχ μετα απο καιρο ανταποκρινεσαι παλι καλα στην ουσια, που και παλι δεν εξηγειται τοσο γρηγορη επαναφορα με μικροτερη δοση, ειτε οτι κανει τη διαφορα το ζιρτεκ.
ναι αλλα παντα χανεις σε παοτελσματα ενα βημα οποτε σταματας και ξεκινας παλι,λογικα το ζιρτεκ ειναι...σιγουροι ομως δεν ειμαστε ακομα... μην ξεχναμε οτι αλληλοβοηθιουνται..το ζιρτεκ ανστελει την παραγωγη..και ισως η μινοξηδιλ ετσι αποδιδει καλυτερα διοτι αυξανει την pge2..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
giannaras13 είπε:
νομιζω,μπορεις να βαλεις!! κατι ασχετο,καπα,μου ειχες πει ακι το παρατηρησα και μονος μου οτι απο 17 χρονων μεχρι τωρα 23 σχεδον εχω τους ιδιους κροταφους αντε να μπηκαν μισο εκατοστο πιο μεσα..αλλα δεν εχουν αλλαξει καθολου ουτε τα μαλλαι μου..οποτε καταληγω η δεν ειναι καθολου επιθετικη ή κατι αλλο που θυμηθηκα! ειχα διαβασει οτι δοκιμασατε βαλπροικο,,εγω χτυπησα σοβαρα στο ποδοσφαιρο το κεφαλι μου,και ο γιατρος,πολυ καλος,μου εδωσε προληπτικα depakine,και το επαιρνα για 3 χρονια! μεχρι τα 20...μετα το εκοψα γιατι δεν ειχα κανενα προβλημα,ουτε κατα τη διαρκεια ουτε απο εκει και περα..λες το depakine σε oral μορφη να τα κρατησε οπως ηταν? και τωρα τους κροταφους θελω να κατεβασω λιγο να στρογγυλεψει η hairline..
δεν εχω ψαξει αν η oral μορφη vpa η η oral μορφη zirtek μπορουν να αποδωσουν

rocknrolla είπε:
αλλά ποιος το ρισκάρει; (Ο κάπα)
ηταν λαθος:angel:

kapa

Μέλος του προσωπικού
rocknrolla είπε:
από το xalatan...

λέγαμε ποιος ρισκάρει να παρατήσει τη μινοξιδίλη για να πειραματιστεί με κάτι νέο (ο κάπα) και είπες ότι ήταν λάθος. Παρεξήγηση;

Παρεξήγηση,νόμιζα αναφερεσαι στο loniten

weznem

Well-Known Member
rocknrolla είπε:
Αν μιλούσα για το λονιτέν θα έφερνα και τον εαυτό μου σαν παράδειγμα.

:headbanging:
το λονιτεν ειναι χαπια που τα ριχνεις στην μινοχιδιλ? δωστε μυο ενα λινκ να πληροφορηθω για να εχω γνωση..
δεν κανει τιποτα τελικα?

κοιτα αυτο που εβαλα φιλε.. http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5215-lastpost.html
δεν το παιζω πονηρος εχετε περισσοτερες γνωσεις απλα καμια φορα μπορει να μας ξεφυγει κατι..αν σε βοηθησει σε κατι καλο ειναι αν δεν το ειχε παρει το ματι σου.. ετσι εξηγείται μναλλον γιατι δεν δουλευουν ολα με τις προσταγλανδινες λογικα..

langweilig

New Member
Άκης είπε:
Βασικά λένε ότι σαν 2ο βήμα και πριν την διαδικασία προσθήκης οινοπνεύματος και PG

Tο πρώτο post έγινε 08/12 , μετά από 5 μήνες τελικά πιστευω οτι αξίζει αν προσθέσουμε και αυτή την θεραπεία αφου δεν εχουν ειπωθει παρενέργιες.Σκέφτομαι να την φτιάξω αλλα έχω μια απορία....το PG που βάζουμε τι είναι και που το βρίσκουμε?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

lab_rat

Member
langweilig είπε:
Άκης είπε:
Βασικά λένε ότι σαν 2ο βήμα και πριν την διαδικασία προσθήκης οινοπνεύματος και PG

Tο πρώτο post έγινε 08/12 , μετά από 5 μήνες τελικά πιστευω οτι αξίζει αν προσθέσουμε και αυτή την θεραπεία αφου δεν εχουν ειπωθει παρενέργιες.Σκέφτομαι να την φτιάξω αλλα έχω μια απορία....το PG που βάζουμε τι είναι και που το βρίσκουμε?
propylene glycol ή προπυλενογλυκολη. Το βαζεις για να μπορεσει να απορροφηθει η ουσια απο το δερμα. Το βρισκεις σε ολα τα φαρμακεια!!

panoslydios

New Member
παιδια δεν ξερω αν εχει ειπωθει(αλλα δν μπορω να διαβασω 59 σελιδες)
αλλα υπαρχει αποψη στο hairlosshelp για τη μη χρησημοποιηση cetrizine...

PGD2 in hair follicles is not caused by HPGDS - hematopoietic prostaglandin D synthase BUT, by LPGDS lipocalin pgds.

Source? read the 22 march study of DR. cots. LPGds levels are highly elevated....

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pm...bin/nihms366359f2.jpg

Increased PGD2 pathway activity in balding scalp of men with AGA. (A) Expression of lipocalin-type PTGDS mRNA in bald versus haired scalp, as tested by qPCR. Data are means ± SEM (n = 4). (B and C) The amount of PTGDS protein in paired bald (B) and haired (H) scalps (n = 4), as shown by Western blotting with Ponceau stain used for verification of equal loading (B) and its quantitation as normalized to haired scalp (C). Data are means ± SEM. (D) PGD2 production in bald scalp, as tested by ELISA. Data are means ± SEM (n = 3). (E and F) Fold change in PGD2 (n = 17), 15-dPGJ2) (n = 7), and PGE2 (n = 17) expression in bald scalp compared to haired scalp (E). Total prostaglandin content is quantified in (F). Data are means ± SEM. *P < 0.05; **P < 0.01. In (F), P value compares haired versus bald samples for each prostaglandin.

knowing this, explain why cetrizine and other mastcell stabilizers, will NOT help against the elevated PGD2 in hairflocles..
so your basically missing the boat with hpgds stabilizers.

weznem

Well-Known Member
απο τα λιγα που καταλαβα λεει νομιζω οτι δεν δολυευει διοτι το ζιρτεκ λειτουργει στα master cells και οχι στον θυλκα ππου παραγεται και εκει pgd2 το ειχε πει και ο κος παλια οτι αν παραγονται κκαι στο θυλακα,τοτε πιθανον να μην δουλευει το ζιρτεκ..θα δειξει..

panoslydios

New Member
παιδια ο τυπος λεει οτι η προσταγλανδινη D2 στα τριχοθυλακια δημιουργειται απο lpgds δηλαδη προσταγλανδινες τυπου -lipocalin
...απο την ερευνα του κωτσαρελη...αντιθετα το cetrizine εμποδιζει την αιματοποιητικη προσταγλανδινη συνθαση
(hpdg)...
για αυτον δηλαδη σκοπος ειναι να εμποδισθει η pdg2 μεσω εμποδισμου των lpgds...
αυτη ειναι η θεωρια του γενικα...

lab_rat

Member
Μετα απο διαφορους πειραματισμους χωρις αποτελεσμα, 0,5% μια φορα τη μερα, 1% μια φορα τη μερα, 0,5% 2 φορες τη μερα, ειδα αποτελεσματα βαζοντας 1%, 2 φορες τη μερα μετα απο 3 μερες.

Μπλουζα